Reclamă

Jonah Hill și noua iubită au ieșit pentru prima dată în public. Cine este tânăra care îl face fericit

Jonah Hill și noua iubită au ieșit pentru prima dată în public. Actorul s-a despărțit de logodnica sa, Gianna Santos în octombrie anul trecut. Atunci el a spus că scânteia s-a stins în povestea lor de dragoste.

Publicat: 19 august 2021, 8:32

De această dată, Jonah și-a găsit din nou dragostea în brațele lui Sarah Brady. Cuplul fiind văzut pentru prima dată în Los Angeles, zilele trecute, în timp ce mergeau la cumpărături. Actorul de 37 de ani și iubita sa, instructoare de surf, păreau foarte fericiți și relaxați, în timp ce au coborât din mașină, scrie DailyMail.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jonah Hill și noua iubită

Jonah a purtat o pereche de blugi și un tricou, în timp ce iubita sa s-a afișat în pantaloni midi, bej și un tricou negru. Detaliul pe care toți l-au observat la ei a fost că niciunul dintre ei nu a purtat încălțări deși se aflau în plină stradă.

Cu doar o seară înainte, Sarah a publicat pe contul de Instagram imagini de la o cină pe care a avut-o cu iubitul ei. Ea nu sa sfiit și a pus și imagini de la plajă, în timp ce se sărutau, iar mesajul a fost unul emoționant: „Toată inima mea”.

Potrivit informațiilor de pe rețelele sale de socializare, Sarah este instructor de surf în Los Angeles. Ea este implicată și în fotografie și lucrează cu organizații de caritate pentru protecția oceanelor. Jonah a devenit și el pasionat de surf. Mai ales în ultimul an, după ce au fost impuse mai multe restricții în ceea ce privește relaxarea. Contul de Instagram al lui Sarah este plin cu fotografii în timp ce face surf sau stă la plajă, semn că apa este prietenul ei de nădejde.

Iubirea celor doi vine la numai 10 luni de la despărțirea actorului de fosta sa logodnică, Gianna. În luna octombrie a anului trecut, cei doi și-au anulat logodna. Totul s-a întâmplat la mai puțin de un an de la cererea în căsătorie.

Reclamă

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Jonah Hill și noua sa iubită, fotografiați în timp ce coboară din mașină, în Los Angeles
Jonah a purtat o pereche de blugi și un tricou, în timp ce iubita sa s-a afișat în pantaloni midi, bej și un tricou negru / Profimedia Images

Cum s-a schimbat viața lui Jonah Hill în ultimii ani

Reclamă

Jonah Hill și Gianna s-au cunoscut în luna august a anului 2018. S-au logodit în septembrie 2019, iar în tot acest timp au fost extrem de discreți cu povestea lor de dragoste. Cei doi au fost văzuți ultima dată împreună în luna august a anului trecut. Atunci se aflau în Los Angeles. Atunci actorul a cumpărat o casă de 6 milioane de dolari, un conac din Santa Monica.

Actorul și Gianna au fost forte rar fotografiați împreună. După despărțire, actorul a fost fotografiat cu mai multe femei. Sarah este însă prima cu care pare să aibă o relație serioasă.

Jonah Hill nu numai că are o nouă iubită, dar este transformat și fizic. El a slăbit zeci de kilograme. În ultimul timp actorul a vorbit din ce în ce mai mult despre presiunea pe care a simțit-o la Hollywood pe seama greutății sale.

Jonah Hill a devenit cunoscut la nivel mondial după rolul său din filmul Superbad. Ulterior, a apărut în numeroase producții de succes. Forgetting Sarah Marshall, 21 Jump Street, Moneyball și The Wolf of Wall Street. Pentru cel din urmă a primit și o nominalizare la Premiile Oscar pentru Cel mai bun actor în rol secundar.

Am devenit faimos în ultimii ani de adolescență. După am petrecut o mare parte din viața mea de adult ascultând cum oamenii spuneau că sunt gras și scârbos și neatractiv. Doar în ultimii patru ani, când am scris și regizat filmul meu, Mid90s, am început să înțeleg cât de mult m-a durut și m-a afectat acest lucru.

– Jonah Hill

Acum, Jonah Hill s-a transformat complet și a scăpat de kilogramele în plus.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×