Reclamă

Subiecte de ceartă în cuplu în pandemie: cele mai frecvente

Discuți cu partenerul de cuplu în contradictoriu despre bani, siguranță sau școala copiilor? Acestea sunt subiecte de ceartă frecvente în această perioadă. Nu trebuie să îți faci griji. Potrivit celor mai recente studii, se pare că toată lumea o face în pandemie.

CaTine.ro
CaTine.ro
Publicat: 18 ianuarie 2021, 18:45 / Actualizat: 11 februarie 2021, 19:22

Chiar și cele mai solide cupluri s-au zdruncinat temeinic în acastă perioadă. Motivele sunt cât se poate de simple. Pandemia de coronavirus a adus cu ea teamă și nesiguranță pe toate planurile. Fie că vorbim despre sănătate, bani, familie sau viitor, toate aceste domenii au devenit incerte acum.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cu siguranță și tu ai trecut recent printr-o astfel de situație. Cine nu a transformat într-o ceartă în toată regula o chiuvetă plină cu vase? Nu te îngrijora, spun terapeuții. Sigur și faptul că nu ai mai putut lua parte la distracțiile de dinainte te-a adus într-o astfel de stare.

Subiecte de ceartă frecvente în timpul pandemiei

Există o mulțime de soluții pentru a refula. În această perioadă complicată la nivel mondial, chiar și acestea sunt limitate.

Starea financiară, nevoie reală în pandemie

Mulți oameni au rămas fără loc de muncă în această perioadă. Pentru a stopa acest lucru, care sigur duce la deteriorarea relației, trebuie să ai o discuție sinceră cu partenerul. Fiecare trebuie să pună pe hârtie care îi sunt nevoile reale, dar și care sunt cheltuielile ce pot suporta amânare. Apoi trebuie doar să găsiți împreună o situație de mijloc, care să fie în favoarea amândurora.

Reclamă

Siguranța, unul dintre subiectele de ceartă în pandemie

Este greu de spus ce este sigur și ce nu, mai ales că fiecare dintre noi este diferit. Poate că partenerul nu crede în faptul că distanțarea vă poate ajuta să vă protejați de virus. Trebuie din nou să discutați și să vă spuneți părerea argumentat. Încercați să priviți lucrurile într-un mod deschis, fără a judeca prea mult.

Conceptul de intimitate a dispărut

Reclamă

Faptul că niciunul dintre voi nu mai are timp pentru el este un alt subiect delicat. Și acesta poate da naștere unor discuții serioase. Conceptul de spațiu personal a dispărut cu desăvârșire în perioada pandemiei. Pentru unele familii, acest lucru a fost benefic. În alte relații faptul că partenerii au fost obligați să stea 24 din 24 împreună a fost motiv de frustrare.

Un lucru este cert: nu ține aceste supărări pentru tine. Spune-i partenerului tău ce simți cu adevărat și poate găsiți împreună cheia succesului.

Orele online, tensiune între partenerii de cuplu

Nici faptul că micuții nu mai merg la școală nu ajută relațiile de cuplu. Cine îi ajută la orele online, cine stă acasă cu ei, cine îi ajută la teme? Toate aceste întrebări dau naștere unor tensiuni între parteneri. Dacă nu sunt gestionate cum trebuie, pot duce la rupturi iremediabile, scrie Huffpost.com. Oricum ar fi, niciuna dintre decizii nu poate scăpa de emoțiile pe care fiecare dintre noi le trăiește.

Emoțiile, greu de gestionat în pandemie

Simți că partenerul de cuplu nu te mai sprijină deloc? Așa cum am mai spus, fiecare are o perioadă stresantă și fiecare face față diferit emoțiilor. Trebuie să conștientizezi că nu există calea cea bună în ceea ce privește frica. Partenerul de cuplu poate gestiona diferit aceste emoții față de tine.

Pune accent pe câștigurile din relația de cuplu

Partenerul dă vina pe tine pentru ceea ce trăiește el? Nu este momentul potrivit pentru astfel de gânduri. Nu trebuie să te gândești cum era dacă aveai un partener cu o stabilitatea financiară mai mare. Fă o listă cu toate lucrurile pe care le-ai câștigat până acum din relația ta. Doar așa vei reuși să te mai calmezi puțin.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
3
O femeie frumoasă care stă în pat și citește mesaje încercând să-și urmărească fostul partener
Horoscop
Zodii care își urmăresc fostul partener. Nativii care nu pot trece cu ușurință peste o despărțire
Există unele zodii care își urmăresc fostul partener. Acești nativi caută orice motiv pentru a vedea ce face persoana de care s-au despărțit. Ei trec mai greu peste momentul despărțirii și nu pot accepta...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
5
O femeie frumoasă care își aplică anticearcăn în timp ce se uită în oglindă
Frumusețe
Când se aplică anticearcănul. Ordinea corectă a produselor de machiaj
Dacă nu ești pasionată de beauty sau ești la început de drum, atunci poate fi copleșitor să începi să te machiezi singură. Cu atât de multă informație este greu să alegi pe cea care...
PARTENERI
×