Reclamă

De ce ești încă singură, potrivit semnului zodiacal

Te-ai întrebat de multe ori de ce ești încă singură? Consideri că ești pregătită să te implici într-o relație de cuplu, însă nimic nu pare să funcționeze? Ai mers la întălniri, ai conturi pe aplicațiile de dating, dar nu ai simțit nicio chimie cu persoanele pe care i-ai cunoscut? Particularitățile fiecărei zodii îți pot deschide noi perspective în ceea ce privește posibilele motive pentru care nu te-ai implicat încă într-o relație.

Publicat: 20 august 2021, 7:09

Te-ai înconjurat de oameni care te iubesc, trăiești cu pasiune și te bucuri de micile plăceri ale vieții. Cu toate acestea, crezi că te-ai simți mai împlinită dacă ai avea și un partener de viață.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Astrologia este o bună modalitate prin care poți ajunge să te descoperi și înțelegi de ce iei unele decizii și acționezi într-o anumită manieră.

Fiecare semn zodiacal are anumite caracteristici care te pot ajuta să realizezi posibilele motive pentru care încă nu ți-ai găsit jumătatea.

De ce ești încă singură, potrivit semnului zodiacal în care te-ai născut

Deși ai încercat să îți găsești sufletul pereche, ai participat la întâlniri organizate de prietenii apropiați, ți-ai creat conturi pe site-urile matrimoniale sau ai purtat conversații târziu în noapte cu vecinul cel nou, ai ajuns tot singură să vezi filme de dragoste lacrimogene?

Cel mai probabil, ai ajuns să te întrebi constant de ce ești încă singură, având în vedere că ai depus eforturi susținute pentru a schimba statusul vieții tale amoroase. Iată care ar putea fi motivele pentru care încă nu ți-au găsit sufletul pereche și cum poți atrage dragostea în viața ta, în funcție de semnul zodiacal în care te-ai născut.

Reclamă

Berbec

Nu ai timp pentru legături amoroase. Dacă întâlnești pe cineva care pare promițător, nu îți este frică să faci tu primul pas, dar găsești dificilă misiunea de a-ți face timp pentru persoana iubită. Uneori trebuie să fii dispusă să faci compromisuri, conform Huffpost.com.

Dacă nu ești pregătită pentru a anula programarea la salon sau la yoga ca să te întâlnești cu el, înseamnă că nu ești disponibilă nici fizic, dar nici emoțional. 

Reclamă

Taur

În dragoste, ți-ai setat un tipar bine definit. Poți să găsești pe cineva care bifează toate „căsuțele” testului de compatibilitate, dar dacă nu este genul tău, relația voastră nu va depăși stadiul de prietenie.

Încearcă să renunți la pretențiile exagerate și fii deschisă la cât mai multe posibilități. 

Gemeni

În cazul în care tot ce vrei este să te distrezi și să trăiești viața la intensitate maximă, sunt șanse mari să nu aloci timp suficient persoanei de lângă tine. Acest detaliu nu te ajută să pui bazele unei relații pe termen lung. E nevoie de timp pentru ca povestea voastră să capete contur, iar în acest moment al vieții pare că nu ești dispusă să te dedici 100%.

Dacă ești o persoană matură, trecută de vârsta de 40 de ani, sunt șanse mari să te îndoiești de farmecul tău personal și să îți fie teamă să te mai avânți într-o poveste de iubire. Nu lăsa vârsta să fie o piedică în calea unei posibile iubire. 

Rac

Este dificil pentru tine să te detașezi de relațiile din trecut. Dacă încă te mai gândești la fostul partener, este aproape imposibil să faci loc unei noi iubiri în viața ta. Încearcă să privești cu optimism spre viitor. Ultima ta relație s-a terminat cu un motiv, dar asta nu înseamnă că trebuie să te închizi într-o carapace. Riscă puțin și reintră în joc. 

Leu

În mod paradoxal, ai un farmec care îi cucerește pe cei din jur și totuși depinzi de întâlnirile online pentru a găsi partenerul pe care îl cauți. Încearcă să profiți de atuurile tale și nu te ascunde în spatele unui ecran.

Vei avea mai mult succes dacă vei fi în aceeași cameră cu cineva și îi vei arăta adevărata ta personalitate uimitoare, nu cea pe care ai afișat-o pe în mediul online. În plus, încearcă să analizezi puțin situația și să cauți răspunsuri la întrebarea „de ce ești încă singură?„. O introspecție sinceră nu a stricat niciodată nimănui.

Fecioară

Ești foarte pretențioasă, dar hai să fim realiste! De ce să aștepți bărbatul perfect, când sunt șanse mari ca el să nu apară niciodată? Trăiește fiecare zi ca și cum ar fi ultima și nu uita să cauți frumosul chiar și acolo unde, la prima vedere, pare să nu existe.

Acest lucru nu înseamnă că trebuie să te mulțumești cu prima persoană care intră pe ușă, ci doar să încerci să cobori puțin standardele mult prea ridicate și să apreciezi lucrurile simple care ți se oferă. Nu căuta cu tot dinadinsul un supermodel, un om de știință genial sau un artist renumit. Și oamenii simpli și modești au calități deosebite.

Balanță

Undeva în adâncul sufletului, pur și simplu nu crezi că meriți să simți o dragoste autentică, ca cea despre care se vorbește în cărți sau în filme. Poate că ai trădat la un moment dat persoana care te iubea sau poate ți-e teamă că nu știi cum să întreții o relație sănătoasă.

Indiferent de greșelile din trecut, merită să îți acorzi o a doua șansă. Nu se știe cine te așteaptă după colț, gata să te facă să crezi în dragostea adevărată

Scorpion

Îți place să petreci timpul departe de ceilalți, dar uneori când ești singură poți deveni extrem de pesimistă. Începi să te gândești la toate relațiile pe care le-ai avut și despre care lumea credea că sunt perfecte, dar care au avut un final nefericit.

S-ar putea să întâlnești pe cineva potrivit, iar imaginația ta să înceapă să creeze scenarii în care tot ce ați construit împreună să dispară într-o secundă. Lucrează puțin la capitolul încredere în propriile forțe și vei atrage de partea ta lucruri pozitive și o legătură autentică, care poate dura o viață. 

Săgetător

Ți-e teamă că, odată ce vei începe o relație cu cineva, viața ta va deveni plictisitoare. De fapt, există oameni la care putem descoperi ceva nou și fascinant în fiecare zi. Nu privi posibilitatea unei relații ca pe o rutină, ci ca pe o aventură în doi. 

Capricorn

Cariera pare a fi pe primul loc în viața ta. Faptul că te concentrezi pe carieră poate fi doar o scuză pentru a evita implicațiile în plan sentimental. O mulțime de oameni de succes par să se poată dedica atât carierei, cât și iubirii. Așa că merită să încerci și tu. E timp pentru toate. Tot ce trebuie să faci este să stabilești prioritățile.

Vărsător

Îți plac oamenii, dar de cele mai multe ori preferi să te izolezi în cochilia ta, departe de ceilalți. Vezi dragostea ca pe un festival de emoții permanente și nu te satisface prea tare acest gând. Fiecare experiență este diferită, însă ai puterea de a construi relația de care ai nevoie. 

Pești

Ești fericită dacă cei dragi sunt fericiți. Este în regulă să vrei binele celorlalți și, de asemenea, este bine să te pui pe tine pe primul loc. Ești cea mai altruistă persoană din lume, dar merită să fii puțin egocentrică atunci când vine vorba despre dragoste. Este un lucru care îți va prinde bine.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×