Reclamă

Care e cea mai bună zodie feminină. Are cele mai multe calități din tot zodiacul

Nu este ușor să spunem care e cea mai bună zodie feminină, dar are cu siguranță cele mai multe calități din tot zodiacul. Reușește în orice ipostază să se lase citită ca o carte deschisă. De asemenea, are o bunătatea interioară pe care multe femei o resping. Puternică și înzestrată cu inteligență, aceasta va avea success atât pe plan profesional, cât și pe plan personal.

Publicat: 6 iulie 2022, 7:00

Fără nicio altă introducere, acest semn zodiacal nu poate fi păcălit așa ușor. Când o persoană minte, știe cu exactitate care este problema reală. Încearcă de fiecare dată să găsească un răspuns pertinent la probleme reale. Nu se oferă să rezolve anumite situații încurcate dacă nu știe cu certitudine că va reuși. Acești nativi sunt educați, cu un bogat simțit artistic. De asemenea, nu le lipsește simțul umorului.

Care e cea mai bună zodie feminină

Dacă ne gândim care e cea mai bună zodie feminină, nu putem să numim decât o singură persoană. În ciuda defectelor, reușește cu ușurință să-și arate toate abilitățile, arată Yourtango.com.

Este potrivită pentru funcția de șef și poate conduce fără nicio dificultate o companie cu mai mulți angajați. În mediul familial reușește să se înțeleagă cu toți membrii. Dacă va deveni mămică își va impune regulile, însă o va face într-un mod cu totul special. Nu vor exista certuri între parteneri, asta pentru că aceste femei știu cum să oprească un conflict înainte de a începe.

Balanță: 23 septembrie – 22 octombrie

Zodia Balanță are multe calități, însă cea mai importantă este cu siguranță abilitatea de lider. Acest nativ poate lucra în orice domeniu, atâta timp cât pasiunea este cuvântul de ordine. Nu se eschivează atunci când are rol de lider, însă preferă să-și petreacă mai mult timp alături de cei dragi, în propriul cămin.

Reclamă

Deși muncește extrem de mult, nu își dorește să-și piardă familia în detrimentul lucrurilor materiale. Femeia Balanță poate fi lipsită de scrupule, asta dacă nu are îndeplinite toate obiectivele setate încă de la început.

Foarte ambițioasă, aceasta nu se mulțumește cu lucrurile realizate pe jumătate și își dorește întotdeauna să-și găsească drumul în viață, spune Astrology.com. Alături de partenerul potrivit va reuși să formeze o relație de lungă durată. Ca și mamă, această zodie va ajunge să se împrietenească cu copiii săi și va cunoaște modalitățile esențiale de a comuncia cu aceștia.

Află ce pietre prețioase ți se potrivesc, în funcție de zodia ta. Semnificații și simboluri ale bijuteriilor

Reclamă

Alte zodii feminine care au multe calități

O femeie născută în zodia Fecioară este adesea foarte pragmatică. De cele mai multe ori își dorește să aibă propriile surse de venit și nu acceptă ajutorul celor din jur. Pe plan profesional se află în cele mai bune poziții într-o companie. O femeie independentă, își dorește de la început să-și întemeieze o familie. Cu toate acestea, având în vedere imaginea de ansamblu și munca pe care o depune din punct de vedere profesional îi va minimiza șansele.

Femeia născută în zodia Taur este pasionată de modă, are o eleganță aparte și reușește să-și arate frumusețea în orice privință. Au bun gust în alegerea vestimentației de zi cu zi și cunosc modalitățile prin care se fac plăcute. Indiferent unde s-ar afla, reușesc să-i facă pe ceilalți să se regăsescă și de cele mai multe ori se situează ca terapeutul grupului de prieteni.

Care este cea mai bună zodie masculină

Dacă astrele ne-au dezvăluit care este cea mai bună zodie feminină, e important să cunoaștem și care este cea mai bună zodie masculină. Acest nativ este șarmant și pune accentul pe familie. Bărbatul Leu știe cu siguranță care este cea mai bună decizie pentru a nu-și pierde prestanța câștigată în timp.

În ciuda faptului că femeile pun ochii pe acești nativi, atunci când vor să-și întemeieze o relație va dura o bună perioadă de timp până când vor lua o decizie. Acești bărbați sunt prin natura lor seducători și nu vor ezita să te cucerească dintr-o singură privire. Extrem de îndrăzneți, nu se tem să facă contact vizual cu femeia care îi stârnește imaginația.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Ben Affleck de mână cu Jennifer Lopez în timp ce fac cumpărături din Paris
Divertisment
Ce cadou de nuntă au primit Ben Affleck și Jennifer Lopez de la Jennifer Garner. Fosta soție a actorului a făcut un gest neașteptat
Nunta artistei Jennifer Lopez a ținut zile la rând primele pagini ale presei internaționale. Vedeta s-a bucurat de o ceremonie restrânsă pe care a organizat-o în mare secret alături de soțul său, Ben Affleck....
2
Ducii de Cambridge, la Wimbledon, în haine elegante
Divertisment
Videoclipul viral cu Prințul William și Kate Middleton. Imaginile în care se distrează la petreceri au strâns peste 4 milioane de vizualizări
Videoclipul viral cu Prințul William și Kate Middleton a fost comentat de multe persoane. Imaginile cu cei doi, în timp ce se distrează, cel mai probabil în facultate, au fost vizionate de milioane de...
3
Vlad Gherman, îmbrăcat casual, la Roata Vedetelor
Divertisment
Vlad Gherman a spus totul despre el. Detaliile pe care puțini le știu despre celebrul actor
Vlad Gherman a intrat în lumina reflectoarelor încă din adolescență și s-a făcut remarcat în serialele produse de Ruxandra Ion. În paralel a cucerit inimile tinerilor din România atunci când a cântat în trupa...
4
Un cristal pe masa unei ghicitoare în cărți
Horoscop
Bijuterii care atrag prosperitatea și fericirea în viață. Ce cristale trebuie să porți
Purtarea acestor bijuterii care atrag prosperitatea și fericirea în viață îți poate schimba cu adevărat planurile de viitor. De la inele care îți iau ochii la brățări fine ce pot fi purtate doar în...
5
Ramona Olaru, fotografie lângă roata de la Roata Vedetelor
Divertisment
Ramona Olaru vorbește deschis despre relația cu Cătălin Cazacu. Ce o deranjează cel mai mult la actualul ei partener
Ramona Olaru vorbește deschis despre relația cu Cătălin Cazacu. Ea a filmat a doua ediție a show-ului difuzat în exclusivitate pe Antena PLAY, Roata Vedetelor. Pentru că și-a dorit să răspundă la toate întrebările,...
PARTENERI
×