Reclamă

Ce spune zodia despre starea ta de sănătate. Află ce îți rezervă astrele

Dacă vrei să știi ce spune zodia despre starea ta de sănătate, trebuie să cunoști detalii despre astrologia medicală. Numită și iatromatematică, aceasta ghidează nativii către găsirea unor răspunsuri clare și concise. Este vorba despre iubire, sănătate și stabilitate financiară.

Cristiana Coman
Cristiana Coman
Publicat: 12 august 2022, 7:50

Poate fi distractiv, dar și eficient să citești despre posibilele asocieri între sănătate și constelații. Fiecare semn zodiacal îți poate spune care parte a corpului este asociată cu problemele pe care deja le ai sau urmează să apară. Acest sistem medical vechi are legătură și cu cele 9 planete care sunt în strânsă legătură cu ceea ce ni se întâmplă în fiecare zi.  

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ce spune zodia despre starea ta de sănătate

Timp de multe secole la rând, oamenii credeau că semnele zodiacale sunt în strânsă legătură cu personalitatea, sănătatea și tratamentele medicale. Cei care își vindecau pacienții, luau în considerare zodia celui afectat, dar și partea care îi provoca duere, perioada anului în care s-a născut, la fel ca și cea mai bună zi potrivită pentru tatament. Remediile erau de asemenea alese după calitățile astrologice. Existau și calendare pentru plantele medicinale, acestea fiind cele mai benefice.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Ce spune zodia despre starea ta de sănătate este că încerci întotdeauna să te ridici la nivelul așteptărilor celorlalți. Atunci când încerci din răsputeri să-ți ară-ți calitățile, poți ajunge să fii obsedată de anumite aspecte.

Acestea pot duce la dureri de cap, migrene sau chiar atacuri de panică. Berbecii au nevoie de stimulare din partea celor din jur, însă sunt predispuși la stres.

Reclamă

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Pentru nativii Taur pot exista probleme de sănătate în zona gâtului, a urechilor și spatelui. Este vorba despre răceli, gât uscat sau dureri de urechi.

Pentru că această zodie este asociată cu zona gâtului, cei născuți în perioada 20 aprilie – 20 mai sunt cântăreți pricepuți sau chiar muzicieni în adevăratul sens al cuvântului, arată Yourtango.com. Dacă observi că începi să iei în greutate, poate fi vorba despre probleme cu glanda tiroidă.

Reclamă

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Nativii Gemeni sunt asociați cu dureri ale plămânilor, brațelor și palmelor. Pot avea răceli, tuse și probleme respiratorii. De asemenea, sunt nervoși și negativiști atunci când lucrurile nu se întâmplă așa cum își doresc de la bun încept. Nu este ieșit din comun ca un astfel de semn zodiacal să sufere de anxietate generală, insomnie sau excitație nervoasă.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Pentru acești nativi, durerile pot apărea în jurul pieptului, al sânilor sau stomacului. Depresia este comună printre Raci. Pentru a se consola, cei născuți sub acest semn zodiacal tind să lupte împotriva obsezității, ceea ce poate fi deprimant. Din nefericire, aceștia pot dezvolta boli digestive, ceea ce se pot agrava din cauza mâncatului în exces.

Leu: 23 iulie – 22 august

Ce spune zodia despre starea ta de sănptate este că ai probleme în zona inimii, a spatelui, coloanei vertebrale. Tensiunea arterială îți este în creștere de cele mai multe ori, poți avea arterele blocate și bătăi neregulate ale inimii, spune Astrology.com. Este cazul să practici meditație, yoga sau orice altă formă ce îți ajută inima să revină către poziția inițială în ceea ce privește sănătatea.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Acești nativi au probleme de sănătate în jurul abdomenului și a intestinelor. Se luptă cu scăderea în greutate, asta pentru că ajung să se plângă de această problemă întotdeauna. Nu se hrănesc într-o modalitate sănătoasă, iar acest lucru poate duce la ulcel sau iritarea mucoasei intestinale.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Ce spune zodia despre starea ta de sănătate este că ai probleme în zona rinichilor și a pielii. Pot exista dificultăți la digestive, diaree sau constipație. Încearcă să consumi alimente bogate în fibre și nutrienți pentru a uita de dureri. Ceea ce consumi în acest moment îți poate dăuna mai mult decât realizezi. Și deoarece pielea ta este sensibilă, încearcă să te hidratezi și să-ți oferi tratamente potrivite tipului tău de ten.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Nativii Scorpion au probleme cu vezica, rectul, organele genitale și cel mai adesea ovarele. Hormonii care te duc întotdeauna cu gândul la sex îți pot provoca în timp numai probleme. Acest lucru te poate aduce într-o stare anormală de anxietate. Este posibil să nu îți poți întemeia o familie din această cauza. Ești vulnerabilă, însă sexualitatea pe care o transmiți te poate ajuta.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Acești nativi au probleme cu șoldurile, coapsele, nervul sciatic și vederea. Spiritul aventurier al Scorpionului îl face să așteaptă cele mai inedite întâmplări. Pot exista și accidente în astfel de situații, de aceea este bine să eviți orice fel de problemă în zona ochilor. Poți ajunge să porți ochelari.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Nativii Capricorn se confruntă cu probleme ale articulațiilor și oaselor. Deși sunt cunoscuți pentru puterea de care dau dovadă, atunci când se îmbolnăesc, ajung să fie compătimiți de tot cercul familial. Pot suferi de fracturi ale oaselor, așa că astrele sfătuiesc evitarea purtării de tocuri prea înalte.

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

Acești nativi au probleme cu picioarele, gleznele și circulația sângelui. Pot fi foarte energici, dar și foarte leneși. De obicei se învârt în jurul acestor două extreme. Dacă te-ai născut sub acest semn zodiacal, poți afla cu siguranță faptul că ai probleme cu gleznele, dar și varice.

Află totul despre zodia Vărsător, de la trăsături și până la personalitate.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Acești nativi au probleme cu sistemul nervos, picioarele și talamusul. Își anunță deseori prietenii și familia că sunt bolnavi, cel mai probabil răciți din cauza sistemului imunitar foarte slăbit. Dacă ești născută sub acest semn zodiacal, află că cel mai des vei întâlni probleme ale picioarelor. Dacă nu te confrunți cu acestea acum, pe viitor se pot aștepta semne vizibile.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×