Reclamă

Ceaiul care te ajută să slăbești chiar și în timpul somnului. Băutura recomandată pentru silueta perfectă

Sezonul cald se apropie și ne dorim o siluetă de invidiat. În astfel de momente ne dorim să existe câteva trucuri prin care să putem pierde mai repede în greutate. Specialiștii au realizat un nou studiu și au descoperit care este ceaiul care te ajută să slăbești chiar și în timpul somnului.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 30 mai 2023, 7:06

Este cunoscut faptul că ceaiul te poate ajuta să pierzi în greutate. Ese o băutură care favorizează sănătatea sistemului digestiv, ajutând totodată la reglarea digestie. În plus, anumite tipuri de ceaiuri au efecte antiinflamatorii, fiind bogate în antioxidanți ce ajută la lupta împotriva radicalilor liberi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ceaiul care te ajută să slăbești chiar și în timpul somnului

Consumul de ceai oferă un boost metabolismului și promovează pierderea în greutate. Totuși, ceaiul trebuie consumat cu măsură, indiferent de sortimentul pe care alegi să-l consumi. Un nou studiu a fost publicat de către Universitatea Tsukuba din Japonia.

Studiul a analizat mai multe tipuri de ceai și l-a ales pe cel care te-ar putea ajuta să pierzi cât mai repede și mai ușor în greutate. Nu există o băutură minune care să te ajute să slăbești. Pentru a pierde în greutate într-un mod sănătos este esențial să ai un stil de viață cu o alimentație echilibrată și o rutină de sport bine pusă la punct.

Totuși, se pare că ar exista un ceai care ar putea să-ți îmbunătățească funcționarea metabolismului. Ceaiul Oolong, cunoscut în zona Chinei, a fost votat ca fiind ceaiul care te poate ajuta să pierzi în greutate chiar și în timpul somnului.

Gustul său este asemănător cu cel al ceaiului verde, dar și a celui negru, fiind o combinație de arome dintre cele două produse. Acest ceai se consumă încă din vremuri străvechi și a fost folosit de-a lungul timpului drept remediu natural.

Reclamă

Ceaiul mai este numit și Wulong și este un ceai semi-fermentat, bogat în teină. La fel ca multe alte sortimente de ceaiuri și acesta conține o mulțime de vitamine și antioxidanți benefici organismului.

Se pare că acest ceai ar ajuta la creșterea temperaturii din organism prin arderea grăsimilor, motiv pentru care se consideră că acesta ajută la pierderea în greutate chiar și în timpul somnului.

Ceaiul conține o mulțime de compuși care stimulează buna funcționare a metabolismului.  

Reclamă

Ce efecte are ceaiul Oolong asupra organismului

Pe lângă fapul că simulează metabolismul și promovează pierderea în greutate, acest ceai are o mulțime de alte beneficii pentru organism. Ceaiul Oolong combină calitățile necesare pierderii în greutate și îmbunătățirii sistemului imunitar și a  metabolismului.

Mai mult, studiile arată că acest ceai este bogat în mangan, sodiu, potasiu, magneziu, niacină și cofeină. Mai multe cercetări au arătat că această băutură ar pueta ajuta la prevenirea apariție diabetului, ajutând la reglarea nivelului de zahăr din sânge. Mai mult, studiile sugerează că ceaiul Oolong promovează îmbunătățirea sănătății inimii datorită conținutului mare de antioxidanți.

Unii specialiști susțin că acest ceai ajută chiar și la îmbunătățirea funcțiilor cognitive prevenind apariția bolilor neurodegenerative. Un alt ceai recomandat pentru beneficiile sale este ceaiul de ghimbir. Un produs la mare căutare în această perioadă a anului.

Ceaiul Oolong aduce o mulțime de beneficii sănătății, însă acesta trebuie consumat întotdeauna cu atenție și măsură. Fiind o băutură bogată în cofeină ar putea afecta somnul și ar putea produce stări de anxietate, dureri de cap sau aritmie, în anumite cazuri.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O zână cu aripi, care stă speriată la pământ
Horoscop
Zodii care preferă să trăiască singure. Nativii care se simt mai bine atunci când au intimitate
Există atât de multe lucruri care merită spuse despre viața personală atunci când locuiești singură. Pacea și liniștea, filmele preferate, ora de culcare târzie și faptul că nu trebuie să dai nimănui nicio explicație....
2
Bianca Censori și Kanye West într-o mașină privată
Divertisment
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață pe străzile din Los Angeles. Imaginile cu diva...
3
O femeie îmbrăcată într-o rochie roșie, impunătoare
Horoscop
Cele mai norocoase zodii în funcție de luna în care s-au născut. Ei sunt fericiții zodiacului
Astrologii ne spun că data nașterii are un rol aparte în doza de noroc cu care ne neștem. Însă te-ai întrebat vreodată care dintre lunile anului poartă mai mult noroc? În acest articol, vei...
4
O femeie tânără cu ochelari de soare la ochi și un ruj portocaliu pe buze
Frumusețe
Nuanțele de ruj care te îmbătrânesc. De ce culori să te ferești, potrivit specialiștilor
Uneori este suficient să accentuezi buzele cu ruj pentru a te simți mai încrezătoare în sine. Această metodă va atrage o mulțime de priviri asupra ta, lucru care te va face să te simți...
5
Charles Spencer surprins într-o fotografie portret la Althorp House
Divertisment
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana spune că este îngrijorat
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana este îngrijorat pentru soția Prințului William. Charles a oferit mai multe informații într-un interviu recent. Charles Spencer a vorbit...
PARTENERI
×