rețetă pas cu pas

Un bol ce conține ciorbă de miel cu legume
Rețete
// 30 aprilie 2021

Ciorbă de miel cu borș și leuștean

Fiecare familie are rețetele sale, iar leușteanul este una dintre verdețurile folosite pe teritoriul țării noastre cu precădere în ciorbele tradiționale. Cu ocazia Paștelui, îți recomandăm o rețetă de ciorbă de miel cu borș și leuștean, care să îți încânte papilele gustative.
O tavă cu pască tradițională, cu zahăr, presărată cu zahăr tos, lângă niște ouă colorate
Rețete
// 26 aprilie 2021

Pască cu brânză și cremă de ciocolată

Cu siguranță ai gustat de-a lungul anilor rețete de pască fel de fel. Care de care mai aromate. Ai încercat însă până acum rețeta de pască cu brânză și cremă de ciocolată?
Pască cu aluat de cozonac, așezată pe o farfurie, aflată pe o masă alături de câteva ouă vopsite în culoarea verde.
Rețete
// 22 aprilie 2021

Pască cu aluat de cozonac. Rețetă tradițională

Sărbătorile Pascale se apropie cu pași repezi. Din meniul pe care îl vei pregăti familiei tale nu ar trebui să lipsească desertul. De aceea, îți oferim o rețetă tradițională de pască cu aluat de cozonac. 
Biscuiți în formă de inimioară cu dulceață de zmeură
Rețete
// 5 februarie 2021

Rețeta celor mai simpli biscuiți în formă de inimioară

Vrei să-i surprinzi pe cei dragi de Valentine’s Day cu ceva special, presărat cu multă dragoste și dăruire? Pregătește-le rețeta celor mai simpli biscuiți în formă de inimioară cu dulceață de zmeură, iar papilele lor vor dansa de fericire!
×