Reclamă

Gesturi care te fac mai puțin plăcută de cei din jur. La ce să fii atentă atunci când ieși la prima întâlnire

Experții în relații susțin că există anumite gesturi care te fac mai puțin plăcută de cei din jur. Aceștia vor să vină în ajutor și să ofere sfaturi de comportament. În luna iubirii tot mai multe persoane își caută sufletul pereche.

Publicat: 8 februarie 2023, 6:38

Prima întâlnire poate fi crucială într-o relație. Este vorba, de cele mai multe ori, de prima impresie pe care o persoană și-o poate face despre tine. Acesta este și motivul pentru care este important să fii sinceră, deschisă și autentică.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gesturi care te fac mai puțin plăcută de cei din jur

Sigur și tu ai auzit că nu ar trebui să te intereseze ce cred ceilalți despre tine. Acest lucru este doar pe jumătate adevărat. Atunci când atitudinea ta este una supărătoare, poți începe să-ți pui câteva semne de întrebare.

Complexitatea dinamicii dintr-o societate este încă un mister pentru mulți dintre noi. Sigur, nu trebuie să acorzi prea multă atenție dacă o persoană nu te place în mod particular. Însă dacă opinia generală este una greșită despre tine, atunci poți lua în calcul câteva schimbări, spun specialiștii pentru YourTango.com.

Ajungi cu întârziere la întâlnire și îți încalci promisiunile

Un lucru care poate fi problematic la o primă întâlnire este reprezentat de ora la care trebuie să te întâlnești cu partenerul. Cei mai mulți oameni sunt deranjați de faptul că unul dintre parteneri întârzie la întâlnire.

Reclamă

Încearcă să-ți iei timpul necesar să te pregătești și să ajungi la ora stabilită. Încălcarea unei promisiuni îi poate face pe ceilalți să-și piardă rapid încrederea în tine. Chiar dacă este vorba de o promisiune minoră, precum ora pe care a-i stabilit-o pentru a vă vedea, acest lucru îl poate face pe cel care te așteaptă să-și piardă treptat interesul în a te mai vedea.

Nu ai simțul umorului

Simțul umorului este foarte important când vine vorba de buna funcționare a unei relații. Sigur, glumele trebuie foarte bine alese la prima întâlnire, însă în lipsa unui simț al umorului, atmosfera poate fi una tensionată sau plictisitoare.

Reclamă

Specialiștii în relații spun că este important să fii deschisă și să comunici cu partenerul tău. Conexiunea care se creează la prima întâlnire este extrem de importantă pentru a determina dacă vă veți mai vedea și în viitor.

Îți place să te victimizezi

Dacă ești genul de persoană care se simte tot timpul nedreptățită, atunci s-ar putea să existe o problemă la prima întâlnire. Oamenii care dau prea mult vina pe cei din jur și nu își asumă responsabilitatea pentru deciziile luate nu sunt văzuți cu ochi buni de către ceilalți.

S-ar putea ca partenerul tău de discuție să devină dezinteresat de o relație atunci când începi în timpul întâlnirii să te victimizezi cu privire la lucrurile care s-au întâmplat în trecutul tău.

Oferi sfaturi atunci când nu îți sunt cerute

Din dorința de a fi de ajutor, uneori poți să oferi sfaturi fără a-ți fi cerute. În astfel de situații, oamenii devin rezervați în discuție. Specialiștii spun că este important să-ți alegi cu atenție cuvintele și să-l asculți pe cel cu care ai ales să ieși în oraș.

Dacă ești într-o relație stabilă deja, atunci te invităm să descoperi câteva idei de cadouri pentru el cu ocazia Zilei Îndrăgostiților. Ziua Îndrăgostiților se apropie, iar tu trebuie să fii pregătită pentru cel pe care îl iubești.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×