Reclamă

Gesturi care te fac mai puțin plăcută de cei din jur. La ce să fii atentă atunci când ieși la prima întâlnire

Experții în relații susțin că există anumite gesturi care te fac mai puțin plăcută de cei din jur. Aceștia vor să vină în ajutor și să ofere sfaturi de comportament. În luna iubirii tot mai multe persoane își caută sufletul pereche.

Publicat: 8 februarie 2023, 6:38

Prima întâlnire poate fi crucială într-o relație. Este vorba, de cele mai multe ori, de prima impresie pe care o persoană și-o poate face despre tine. Acesta este și motivul pentru care este important să fii sinceră, deschisă și autentică.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gesturi care te fac mai puțin plăcută de cei din jur

Sigur și tu ai auzit că nu ar trebui să te intereseze ce cred ceilalți despre tine. Acest lucru este doar pe jumătate adevărat. Atunci când atitudinea ta este una supărătoare, poți începe să-ți pui câteva semne de întrebare.

Complexitatea dinamicii dintr-o societate este încă un mister pentru mulți dintre noi. Sigur, nu trebuie să acorzi prea multă atenție dacă o persoană nu te place în mod particular. Însă dacă opinia generală este una greșită despre tine, atunci poți lua în calcul câteva schimbări, spun specialiștii pentru YourTango.com.

Ajungi cu întârziere la întâlnire și îți încalci promisiunile

Un lucru care poate fi problematic la o primă întâlnire este reprezentat de ora la care trebuie să te întâlnești cu partenerul. Cei mai mulți oameni sunt deranjați de faptul că unul dintre parteneri întârzie la întâlnire.

Reclamă

Încearcă să-ți iei timpul necesar să te pregătești și să ajungi la ora stabilită. Încălcarea unei promisiuni îi poate face pe ceilalți să-și piardă rapid încrederea în tine. Chiar dacă este vorba de o promisiune minoră, precum ora pe care a-i stabilit-o pentru a vă vedea, acest lucru îl poate face pe cel care te așteaptă să-și piardă treptat interesul în a te mai vedea.

Nu ai simțul umorului

Simțul umorului este foarte important când vine vorba de buna funcționare a unei relații. Sigur, glumele trebuie foarte bine alese la prima întâlnire, însă în lipsa unui simț al umorului, atmosfera poate fi una tensionată sau plictisitoare.

Reclamă

Specialiștii în relații spun că este important să fii deschisă și să comunici cu partenerul tău. Conexiunea care se creează la prima întâlnire este extrem de importantă pentru a determina dacă vă veți mai vedea și în viitor.

Îți place să te victimizezi

Dacă ești genul de persoană care se simte tot timpul nedreptățită, atunci s-ar putea să existe o problemă la prima întâlnire. Oamenii care dau prea mult vina pe cei din jur și nu își asumă responsabilitatea pentru deciziile luate nu sunt văzuți cu ochi buni de către ceilalți.

S-ar putea ca partenerul tău de discuție să devină dezinteresat de o relație atunci când începi în timpul întâlnirii să te victimizezi cu privire la lucrurile care s-au întâmplat în trecutul tău.

Oferi sfaturi atunci când nu îți sunt cerute

Din dorința de a fi de ajutor, uneori poți să oferi sfaturi fără a-ți fi cerute. În astfel de situații, oamenii devin rezervați în discuție. Specialiștii spun că este important să-ți alegi cu atenție cuvintele și să-l asculți pe cel cu care ai ales să ieși în oraș.

Dacă ești într-o relație stabilă deja, atunci te invităm să descoperi câteva idei de cadouri pentru el cu ocazia Zilei Îndrăgostiților. Ziua Îndrăgostiților se apropie, iar tu trebuie să fii pregătită pentru cel pe care îl iubești.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
fete care se îmbrățișează și zâmbesc pe un fundal alb
Horoscop
Zodii care știu să mențină prietenii de durată. De la cel mai fidel la cel mai absent nativ
Pentru cei mai mulți, relațiile care trec testul timpului sunt cele mai importante pentru fericire. Citește despre acele zodii care știu să mențină prietenii de durată și care este valoarea acestora. Există nativi care...
2
O femeie care poartă o rochie frumoasă și aleargă pentru a ilustra modul în care lasă trecutul în spate
Horoscop
Zodii care lasă trecutul în spate în săptămâna 11 martie – 17 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Astrologii au dezvăluit care sunt cele trei zodii care lasă trecutul în spate în săptămâna 11 martie – 17 martie 2024. Acești nativi sunt pregătiți să deschidă un nou capitol în viața lor. Astrele...
3
Brânzoaice trandafir, cu brânză de vaci și stafide
Rețete
Brânzoaice trandafir, cu brânză de vaci și stafide
Pentru momentele în care ai mai mult timp de petrecut în bucătărie și dorești să prepari plăcinte cu brânză, îți recomandăm rețeta de brânzoaice trandafir, cu brânză de vaci și stafide. Chiar dacă petreci...
4
fată frumoasă îmbrăcată cu o pelerină pe un cal într-o pădure
Horoscop
3 zodii care își propun să câștige orice luptă în perioada următoare. Vezi dacă te numeri printre ele
Mulți nativi își doresc să aibă noroc și să fie veghiați de astre, indiferent de situație. Cu toate acestea, 3 zodii care își propun să câștige orice luptă în perioada următoare chiar vor reuși....
5
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 11 martie – 17 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Astrologii au pregătit surprize inedite pentru toții nativii din zodiac. Fiecare zi a săptămânii va avea un punct intens pe care zodiile îl vor simți din plin. Horoscopul săptămânii 11 martie – 17 martie...
PARTENERI
×