Reclamă

Horoscopul săptămânii 16 mai – 22 mai 2022. Descoperă ce îți rezervă astrele, în funcție de zodie

Horoscopul săptămânii 16 mai – 22 mai 2022 vine cu vești bune pentru toți nativii din zodiac. Pentru început e bine să luăm planurile pas cu psa. Pe plan sentimental, totul se va desfășura așa cum a fost stabilit încă de la început. Astrele le vor da o mână de ajutor și celor care vor dori să-și găsească sufletul pereche. Perioada aceasta este ideală pentru întâlniri romantice.

Publicat: 16 mai 2022, 9:27 / Actualizat: 5 iulie 2022, 16:40

Nativii din zodiac nu vor avea parte de niciun moment dificil în aceste zile. Nu vor cunoaște cu adevărat fericirea supremă până când nu vor sta față în față cu aceasta. Cei dragi vor ști întotdeauna cum să-și exprime sentimentele. Nativii nu vor avea altă variantă de cât să le urmeze pașii. Nu vor întâmpina niciun fel de dificultate în setarea de idei noi și îmbunătățite.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Horoscopul săptămânii 16 mai – 22 mai 2022

Horoscopul săptămânii 16 mai – 22 mai 2022 are la bază iubirea. Vara se apropie cu pași rapizi, iar cu toții își doresc momente trăite la intensitate maximă. Cele mai multe dintre acestea vor avea legătură cu partenerul de viață. Pe plan personal, nimeni nu va avea de suferit în aceste zile. Trebuie să rămânem totuși cât se poate de vigilenți.

Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Horoscopul săptămânii 16 mai – 22 mai 2022 îi va ajuta pe acești nativi să renunțe la îngrijorări și să se concentreze asupra viitorului. Persoana iubită le va oferi semne clare, iar tot ceea ce Berbecii vor trebui să facă va fi să le interpreze. Relația într-un punct tensionat, însă este momentul pe care vi l-ați dorit împreună dintotdeauna.

Reclamă

Astrele te sfătuiesc să faci primul pas, indiferent de consecințele acestuia. Doar tu știi ceea ce vizualizezi în viitor și pentru ce anume îți este teamă.

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Pentru acești nativi, săptămâna începe cum nu se poate mai bine. Dacă la locul de muncă nimic nu pare a fi schimbat, pe plan personal lucrurile stau cu totul atfel. Deși te încăpățânezi să-ți vezi viața într-o manieră liniștită, astrele vin să-ți dovedească contrariul, spune Astrology.com. Impulsivitatea nu te va ajuta în astfel de momente.

Reclamă

Cu toate acestea, ar fi indicat să îți aduci spiritul de petrecere pe ringul de dans și să îți lași firea morocănoasă într-un colț al camerei.

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Horoscopul săptămânii 16 mai – 22 mai 2022 îi va surprinde pe acești nativi. Vara se apropie cu pași rapizi, iar tu ești mai mult decât pregătită să îți etalezi corpul. Continuă pe drumul început acum ceva vreme și nu te lăsa descurajată, indiferent de situație. Partenerul de viață te va găsi distantă.

Deși nu este momentul oportun, poate ar fi cazul să îi spui acestuia ce anume te deranjează în ultima periodă.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Pentru acești nativi, planurile personale vor fi aranjate într-o ordine cu totul specială. Totul se va întâmpla așa cum ar trebui, iar tu nu vei cunoaște sensul acestor mari oportunități. Nu trebuie să te agiți, astrele știu mai bine despre ce este vorba. Partenerul de viață te va răsfăța, însă nu pentru mult timp.

Chiar dacă te simți ca prizonieră într-o cușcă, nu trebuie să iei fiecare situație ca atare, spune Yourtango.com.

Leu: 23 iulie – 22 august

Pentru acești nativi nimic nu pare imposibil în această perioadă. Momentele cheie ale fiecărei întâmplări va avea o cauză bine determinată. La finalul zilei îți vei pune mai multe întrebări ca până acum, însă răspunsurile le vei afla tot de la tine.

Astrele te sfătuiesc să te implici în tot mai multe proiecte care să îți ajute dezvoltarea încrederii și renunțarea la fricile și anxietățile care te-au caracterizat atâta vreme.

Află totul despre zodia Leu, de la trăsături și până la personalitate.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Horoscopul săptămânii 16 mai – 22 mai 2022 nu le va oferi acestor nativi ceea ce și-ar fi dorit pe plan amoros, însă nu trebuie să dispere. Pentru cei mai slabi de suflet, astrele au pregătit ceva magistral. Singura modalitate de a dezvălui surpriza este de a urmări toate indiciile lăstate.

Astrele te sfătuiesc să nu te lași afectată de micile dificultăți care pot apărea în drumul tău către succes. Important este să-ți adresezi cele mai simple întrebări și să le descoperi răspunsurile de una singură.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Deși acest nativ va suferi pe plan personal în această perioadă, până la urmă lucrurile se vor așeza. Nu trebuie să fii neapărat într-o relație pentru a-ți construi fericirea. Toți cei dragi te vor sprijini și îți vor acorda atenția necesară.

Astrele te sfătuiesc să pleci într-o vacanță prelungită. Astfel, îți vei da seama dacă într-adevăr duci dorul persoanei iubite sau doar momentelor petrecute împreună.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Această perioadă te va găsi într-o stare de sănătate excelentă. O nouă discuție cu partenerul de viață și ajungi la concluzia că tot ce-ți dorești cu adevărat se află chiar în fața ta. Continuă cu același comportament empatic și vei avea parte de multe momente de poveste.

Sfaturile primite de la astre nu vor veni foarte ușor, însă tu vei cunoaște moduri surprinzătoare de a le interpreta.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Pentru acești nativi, săptămâna începe cum nu se poate mai bine. Cei dragi îți vor acorda sprijinul necesar într-un proiect pe care îți dorești să îl începi. Trebuie doar să-ți mai acorzi puțină încredere în sine și totul va merge ca pe roate.

Astrele te sfătuiesc să nu lași discuțiile în contradictoriu să te afecteze, altfel vei amâna fiecare idee originală.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Pentru acești nativi surprize vor întâriza să apară. Cu toate acestea, atunci când se vor lăsa duși de val vor ști care este motivul. În cea mai mare parte, și tu vei avea parte de noroc, asta pentru că ai muncit îndeajuns de mult în ultima perioadă. Astrele te răsplătesc astfel.

Nu este momentul totuși să îți etalezi câștigurile, asta pentru că prietenii te pot considera superficială. Doar tu îți cunoști adevăratele calități și defecte.

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

O perioadă propice din punct de vedere profesional. De data aceasta îți vei găsi locul tău în noua colectivitate și nu va dura mult până când îți vei construi o gașcă de prieteni. Familia te va lăuda, iar partenerul de viață îți va fi alături. Doar tu ști cât de mult ai muncit pentru această etapă a vieții.

Astrele îți recomandă un moment de respiro și în cel mai bun caz o vacanță, asta pentru că ne apropiem de vară.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Pentru acești nativi, astrele aduc vești dintre cele mai bune. Dacă până acum aveai probleme cu cei din familie, în această săptămână nimic nu îți va mai sta în drum. Este cazul să îți expui și tu punctul de vedere în anumite situații și să nu te lași călcată în picioare.

Astrele te sfătuiesc să iei în calcul și promovarea la locul de muncă, asta pentru că ai dat dovadă de tot mai multă implicare.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×