Reclamă

Horoscopul săptămânii 3 octombrie – 9 octombrie 2022. Descoperă ce îți rezervă astrele, în funcție de zodie

Horoscopul săptămânii 3 octombrie – 9 octombrie 2022 îi surprinde pe nativii zodiacului cu vești pe toate planurile. Dacă Racii vor ajunge să trăiască un capitol nou în viața personală, pentru două dintre zodii vor exista câteva probleme pe plan financiar. Astrele spun că odihna este esențială într-o lume atât de agitată, atât fizic cât și spiritual.

Cristiana Coman
Cristiana Coman
Publicat: 3 octombrie 2022, 9:08

Dacă săptămâna trecută am vorbit despre multe relații care au revenit în atenția nativilor, de data aceasta amintirile vor ajunge să prindă contur în situații nepotrivite. Vom vedea semne zodiacale dornice să încerce experiențe noi, dar cu persoane cărora le-ai mai acordat și altă dată șanse. Dacă cele mai timide vor sugera întâlniri repetitive până la momentul adevărului, iată că extrovertitele își vor asuma șansele din prima.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Horoscopul săptămânii 3 octombrie – 9 octombrie 2022

Horoscopl săptămânii 3 octombrie – 9 octombrie 2022 ne ajută să găsim pacea interioară și să rezonăm cu cele mai ascunse gânduri. Dacă până acum ne-am ferit de aceste părți ale creierului nostru, de data aceasta pășim cu toată hotărârea către un viitor mult mai luminos. Atunci când vine vorba despre relații, cele mai multe dintre zodii vor încerca să găsească un echilibru între pacea interioară și cea exterioară. Astrele sugerează o detoxifiere cu adevărată benefică. Indiferent că vorbim despre dietă sau câteva meditații înainte de culcare, acestea vor ajuta cu siguranță.

Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Pentru nativul Berbec, săptămâna aceasta vine cu energie. Dacă până acum te-ai simțit lipsită de vlagă și indecisă, acum știi cu exactitate care este menirea ta pe acest pământ. Ține minte, nu multe persoane își ating acest obiectiv, iar tu te afli printre norocoși. Profită de șansele pe care ți le oferă astrele și mergi după fiecare indiciu arătat de acestea. Aștepți cu nerăbdare fiecare zi și nu găsești o explicație plauzibilă pentru acest comportament haotic.

Reclamă

Ești ocupată făcând planuri și implementându-le. Orice se apropie de tine acum poate fugi din cauza nevoii tale de a fi admirată la orice pas. În ceea ce privește relația amoroasă, dacă te găsești în cuplu poți experimenta certuri cu partenerul de viață din cauza resurselor financiare.

Taur: 20 aprilie – 20 mai

O altfel de săptămână pentru nativul Taur, asta pentru că planurile setate de multă vreme încep să dea roade. Până la urmă, orice efort este susținut de rezultate. Indiferent dacă te aliezi cu prietenii pentru o mai mare reușită sau vrei să dau lovitura singură, situațiile vor fi în favoarea ta. Un proiect la care lucrezi de ceva vreme, e gata să iasă la suprafață. Ai avut multe indicii despre cum să-ți îngrijești sănătatea fizică și mentală, acum însă totul începe să scadă pe acest palier, spune Astrology.com.

Reclamă

Lucrurile se vor schimba în viața ta, iar acest pas nu va fi unul tocmai ușor. Pune cap la cap fiecare situație și vezi cum vei putea face față. Spre sfârșitul perioadei vor veni noi provocări legate de diete și un stil de viață mai sănătos.

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Horoscopul săptămânii 3 octombrie – 9 octombrie 2022 vine să-ți spună că săptămâna aceasta vei trece cu succes peste orice urmă de timiditate. Dacă te-ai simțit în vreun fel inconfortabil alături de un grup de prieteni, de data aceasta vei ști cum să abordezi situația. Fiecare s-a aflat la un moment dat în locul tău, așa că nu trebuie să dramatizezi de fiecare dată. În ceea ce privește partea spirituală, ești ocupată să-ți aranjezi casa și să-ți faci ordine în suflet, arată Yourtango.com.

Orice mică urmă de stricăciune, o vei repara. Astfel se va întâmpla și cu oamenii pe care nu-i mai dorești prezenți în viața ta. Ești gata să te muți sau cel puțin să-ți oferi o nouă șansă la o perioadă mai bună. Orice proiect ai pune la cale, va fi gata să fie îndeplinit.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Dacă până acum ai fugit de responsabilitățile unei relații serioase, de data aceasta nu vei mai scăpa săgeții lui Cupidon. Te vei îndrăgosti și îți vei da seama cu greu. Ești destul de pregătită să îi spui ceea ce simți. Dacă ați avut parte de mai multe întâlniri, acum este momentul să duceți situația într-un alt punct. Discutația despre situația de a vă muta împreună sau a avea un animal de companie pe care să-l considerați al vostru.

Spre finalul perioadei te simți prinsă în capcana indeciziilor. Vrei să stai singură în casă și să te uiți la televizor, dar vrei și o discuție cu fetele. Nu v-ați mai văzut de multă vreme, iar lipsa unei prietenii te va face să te închizi în tine. Mută discuția către ceva mai palpitant.

Află totul despre nativul Rac, de la trăsături și până la personalitate.

Leu: 23 iulie – 22 august

Horoscopul săptămânii 3 octombrie – 9 octombrie 2022 spune că acum ești gata să-ți asumi orice risc. Dacă dorești să-i spui persoanei dragi ce simți pentru ea, nu te intimida. Dacă simți că relația cu partenerul nu mai este ca la început, încearcă o altfel de abordare. De asemenea, la locul de muncă este necesar să-ți împărtășești atât nemulțumirile cât și plăcerile. Un stil de viață sănătos este ceea ce te poate ajuta în prezent.

Apelează la un antrenor personal sau cel puțin, încearcă să îți creezi un set de antrenamente special concepute pentru conformația ta. Dacă cei mai mulți s-ar arăta pierduți cu o astfel de viață haotică, tu cunoști exact principiul după care să te ghidezi.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Nici nativul Fecioară nu scapă în această perioadă de săgețile dragostei. Orice fel de conversație îți poate crea o mică portiță de a te întoarce către alegerile greșite din trecut. Încearcă să faci o selecție și să îți dai seama ce nu a funcționat până acum. Dacă te afli deja într-o relație, este posibil ca partenerul să îți ofere o veste ce nu te va încânta. Indiferent că vorbim despre despărțire la locuință comună, aceste două variante te vor speria la fel de tare.

În ceea ce privește stilul de viață pe care l-ai abordat de ceva timp, acesta pare să nu mai funcționeze. Cu toate că ești în continuare adepta sucurilor de fructe naturale și a mâncărurilor fără grăsimi, cele mai mici scăpări te vor aduce în pragul vinovăției.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Horoscopul săptămânii 3 octombrie – 9 octombrie spune că încerci să găsești o cale de mijloc între relația cu sine și cea cu persoanele apropiate. În ultima vreme au existat multe conversații în contradictoriu și parcă îți dorești o schimbare.Dacă simți că nu mai aparții unui grup, nu este cazul să rămâi pe veci acolo. Astrele îți recomandă vacanță solitară în care să te regăsești.

Ți-ar prinde bine puțină meditație sau yoga. De altfel, scrierea gândurilor într-un jurnal ajută foarte mult. Dacă dorești să începi o afacere pe cont propriu, talentul pe care îl ai îți poate fi de folos. Nu te lăsa descurajată dacă un mic impediment îți va pune planurile în așteptare.

În ceea ce privește relația cu partenerul de viață, nu te lăsa influențată de cei din jur. Atunci când dorești să adresezi o întrebare, ar fi bine să o faci până nu este prea târziu.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Dorințele ajung să ți se îndeplinească în această săptămână căci o întâlnire cu oamenii pe care îi iubești te dezgolește de orice frică. Pașii pe care îi vei face de acum înainte nu vor mai fi plini de neîncredere. O persoană foarte apropiată îți va da un imbold pe care îl vei ține minte multă vreme. Dacă vorbim despre partea profesională, aceasta va avea un impact major. O șansă pe care o credeai pierdută ți se arată în zilele ce urmează.

Dacă vrei să adaugi un element surpriză relației tale, nu ezita. Orice fel de schimbare este binevenită. O escapadă romantică te va face să crezi că ești cea mai norocoasă femeie de pe pământ. E vremea pentru un masaj binemeritat.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Pentru nativul Săgetător, săptămâna aceasta se arată creativă din toate punctele de vedere. Îți dorești o reamenajare a locuinței sau pur și simplu o nouă coafură. Orice ai face, nimic nu te poate opri să-ți pui planurile în aplicare. Cât despre subiectul finanțelor și al profesiei, aici vor exista câteva schimbări majore. Dacă observi că ceva nu funcționează, începi să atingi o atitudine defensivă. E foarte important cum îi tratezi pe ceilalți, pentru ca mai apoi să primești același tip de tratament.

Astrele te sfătuiesc să folosești acest timp pentru tine. Dacă există câteva resurse financiare pe care le-ai strâns de-a lungul timpului, acum este cazul să le folosești. Este posibil să ai o întâlnire cu un coleg de la locul de muncă.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Horoscopul săptămânii 3 octombrie – 9 octombrie vine cu cereri mari din partea celor din jur. Orice ai face în această perioadă, te simți prinsă în multe situații fără scăpare. Dacă simți că automatismele cedează, atunci este cazul să spui adevărul. Casa creativității vine să-ți dea o mână de ajutor și să te elibereze de frustrări.

Astrele îți recomandă o plimbare pe care o poți realiza alături de cei dragi, în special persoane apropiate din familie. Împrospătează-ți mintea pentru a putea intra din nou în acțiune.

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

Săptămâna aceasta începi să pui mare preț pe ceea ce îți dorești cu adevărat. Îți iei câteva zile libere de la locul de muncă și dedici fiecare clipă dezvoltării personale. Nu este greșit dacă îți dorești să stai mai multe ore în pat, fără să întreprinzi activități ce țin de curățenie sau grija pentru familie. O plimbare prin parc este întotdeauna o idee bună.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Pentru nativii Pești, comunicarea cu prietenii reprezintă cam tot ceea ce îi salvează de la singurătate. Cu toate acestea, în această perioadă cei mai mulți te vor evita. Dacă nu cunoști motivul real, poate e cazul să îți pui câteva întrebări personale. Să fii deschis cu tine și cu cei din jur nu este un lucru simplu, însă odată ce o faci, nu mai este cale de întoarcere.

Conversațiile cu partenera pot deveni din ce în ce mai intime și odată ce vă mărturisiți doleanțele, nu va mai fi nicio problemă în dormitor.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×