Reclamă

Obiceiuri dulci care te-ar putea ajuta să reduci grăsimea abdominală. Ce deserturi recomandă nutriționiștii

Atunci când te lupți cu kilogramele în plus trebuie să fii foarte atentă la alimentele pe care le consumi. Primul lucru pe care ar trebui să-l elimini de pe lista ta cumpărături ar trebui să fie zahărul rafinat. Cu toate acestea, nutriționiștii spun că există anumite reguli pe care le poți urma pentru a te putea bucura de dulcele preferat chiar și atunci când vrei să pierzi în greutate. Iată câteva obiceiuri dulci care te-ar putea ajuta să reduci grăsimea abdominală.

Publicat: 16 mai 2022, 7:48

Dacă ești iubitoare de dulce și îți dorești să pierzi în greutate, atunci articolul acesta este pentru tine. Nutriționiștii au dezvăluit modul prin care te poți bucura în continuare de preparatele pe care le îndrăgești. De multe ori atunci când îți dorești să te limitezi din a consuma un aliment ajungi să faci opusul. Acesta este și motivul pentru care nutriționiștii recomandă moderația când vine vorba de consumarea preparatelor dulci, fără a fi nevoie să le excluzi definitiv din dieta ta.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Obiceiuri dulci care te-ar putea ajuta să reduci grăsimea abdominală

Grăsimea abdominală este extrem de periculoasă pentru sănătatea oricărei persoane. Spre deosebire de cea subcutanată, aceasta acaparează organele din zona abdominală și poate duce la apariția diferitelor boli printre care cele de inimă. Pe lângă aspectul neplăcut, grăsimea viscerală îți poate pune sănătatea în pericol. Iată cum poți să-ți îmbunătățești viața fără să fie nevoie să renunți la preparatele dulci preferate.

Optează pentru porții controlate

Doar pentru că încerci să pierzi câteva kilograme în plus, nu înseamnă că trebuie să renunți pentru totdeuna la desertul tău preferat. În loc să îți impui să nu mai consumi anumite alimente, poți încerca să limitezi porțile.

În loc să mănânci o prăjitură întreagă, poți încerca să o tai în două bucăți. În felul acesta îți va fi mult mai ușor să-ți păstrezi silueta în timpul procesului de slăbire. Consumul de desert în mod calculat poate fi un mod plăcut de a te bucura de procesul de slăbire. Porțile controlate pot fi un mod ideal de a-ți păstra silueta chiar și atunci când îți dorești să mănânci desertul preferat, spun specialiștii pentru EatThis,NotThat.

Reclamă

Încearcă să bei o ceașcă de ceai verde alături de desertul tău

Pe lista de obiceiuri dulci care te-ar putea ajuta să reduci grăsimea abdominală se numără și consumul de ceai verde. Nutriționiștii recomandă consumul de ceai verde alături de desertul preferat pentru a pierde în greutate.

Ceaiul verde este bogat în antioxidanți și te ajută să îți menții greutatea sub control. Află mai multe despre beneficiile ceaiului verde pentru sănătate și pentru silueta ta. Combinația de ceai verde și desert te-ar putea ajuta cu silueta ta.

Reclamă

Încearcă să alegi fructele în locul dulciurilor procesate

Dacă te lupți cu kilogramele în plus și ai probleme din cauza grăsimii abdominale atunci te va interesa unul din principalele obiceiuri dulci care te-ar putea ajuta să reduci grăsimena abdominală. Nutriționiștii recomandă să înlocuiești deserturile din zahăr procesat cu o salată delicioasă de fructe.

Fructele conțin necesarul de zahăr pentru a-ți satisface nevoia de dulce într-un mod sănătos. În plus, fructele sunt bogate în fibre și te pot ajuta la reglarea apetitului. Ele îți pot oferi senzația de sațietate pentru o perioadă mai lungă de timp, iar în modul acesta nu vei fi tentată să consumi alte alimente bogate în zahăr procesat.

Consumă o masă hrănitoare înainte de orice desert

Nutriționiștii recomandă ca înainte de consumarea unui desert să încerci să iei o masă consistentă. În felul acesta stomacul tău va fi plin, iar tu nu vei simți o nevoie la fel de mare de a consuma dulce. Îți vei regla apetitul și te vei bucura de o porție mai mică din desertul favorit.

Să sari peste mese pentru a te putea bucura de desert e una din cele mai mari greșeli pe care le poți face, conform specialiștilor. Nutriționiștii te sfătuiesc să consumi desertul doar după ce ai consumat o masă densă și hrănitoare.

Reclamă
whatsapp share pinterest share
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O zână cu aripi, care stă speriată la pământ
Horoscop
Zodii care preferă să trăiască singure. Nativii care se simt mai bine atunci când au intimitate
Există atât de multe lucruri care merită spuse despre viața personală atunci când locuiești singură. Pacea și liniștea, filmele preferate, ora de culcare târzie și faptul că nu trebuie să dai nimănui nicio explicație....
2
Bianca Censori și Kanye West într-o mașină privată
Divertisment
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață pe străzile din Los Angeles. Imaginile cu diva...
3
O femeie îmbrăcată într-o rochie roșie, impunătoare
Horoscop
Cele mai norocoase zodii în funcție de luna în care s-au născut. Ei sunt fericiții zodiacului
Astrologii ne spun că data nașterii are un rol aparte în doza de noroc cu care ne neștem. Însă te-ai întrebat vreodată care dintre lunile anului poartă mai mult noroc? În acest articol, vei...
4
O femeie tânără cu ochelari de soare la ochi și un ruj portocaliu pe buze
Frumusețe
Nuanțele de ruj care te îmbătrânesc. De ce culori să te ferești, potrivit specialiștilor
Uneori este suficient să accentuezi buzele cu ruj pentru a te simți mai încrezătoare în sine. Această metodă va atrage o mulțime de priviri asupra ta, lucru care te va face să te simți...
5
Charles Spencer surprins într-o fotografie portret la Althorp House
Divertisment
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana spune că este îngrijorat
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana este îngrijorat pentru soția Prințului William. Charles a oferit mai multe informații într-un interviu recent. Charles Spencer a vorbit...
PARTENERI
×