Reclamă

Zodiacul amuzant al defectelor. Care sunt cele mai mari defecte ale tale în funcție de zodie

Există nativi care nu se pot obișnui cu dificultățile vieții, însă este important ca fiecare să cunoască zodiacul amuzant al defectelor pentru a putea trece mai ușor peste fiecare cumpănă. Dacă reușim de fiecare dată să adăugăm o notă de umor întâmplărilor cotidiene, vom reuși să zâmbim, chiar și atunci când ne dorim mai puțin.

Cristiana Coman
Cristiana Coman
Publicat: 17 mai 2022, 9:21

De-a lungul vieții ne lovim fără doar și poate de reacții diferite îndreptate către fiecare comportament pe care îl afișăm. De aceea este important să ne cunoaștem atât calitățile, cât și defectele. Acestea ne vor ajuta pe parcurs să remediem situații acolo unde este cazul sau să evităm situațiile neplăcute.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Zodiacul amuzant al defectelor

Piedicile pe care le avem de înfruntat de-a lungul vieții sunt în strânsă legătură și cu imperfecțiunile pe care le deținem. Astfel, zodiacul amuzant al defectelor ne ajută să depășim mai liniștiți astfel de etape și să nu tragem concluzii pripite atunci când nu este cazul. De asemenea, karma rămâne în strânsă legătură cu tot ceea ce întreprindem, spune Astrology.com.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Pentru acest nativ, zodiacul amuzant al defectelor nu vine cu surprize prea mari. Ceea ce știm deja despre Berbec ca fiind imperfecțiune, poate fi totuși de ajutor. Încăpățânarea și aroganța de care dai dovadă te vor ajuta pentru scurte perioade de timp. Nu vei avea ocazia să pui în aplicare tot ceea ce ți-ai dorit, asta din cauza grabei cu care te hotărăști să contrazici pe toată lumea, arată Yourtango.com.

Astrele te sfătuiesc să îți găsești un partener de măsură, altfel nu vei avea nicio șansă către o relație de lungă durată.

Reclamă

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Chiar dacă ai citit deja 10 sfaturi pe care orice Taur ar trebui să le urmeze, încăpățânarea ta nu te va lăsa să le pui în aplicare. Ești de o posesivitate cum rar le-a fost dat celorlalți să întâlnească. La cel mai mic obiect pe care îl găsești așezat diferit, începi să reacționezi. Dai dovadă de o aprigă viclenie și îți cunoști armele cu care îi poți atrage pe ceilalți de partea ta.

Astrele te sfătuiesc să încetinești, altfel poți cădea în propria țeapă și îți poți răni orgoliul mai tare decât ai crede. Încearcă să asculți sfaturile celor din jur.

Reclamă

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Zodiacul amuzant al defectelor spune că tu ești maestra conversațiilor fără sfârșit, Indiferent care este subiectul principal, tu reușești să întorci fiecare moment într-unul memorabil. Îți ieși foarte ușor din fire, indifferent că arta comunicării nu îți este deloc străină.

Astrele te sfătuiesc să eviți relațiile amoroase de lungă durată, asta pentru că reușești să scoți din minți pe oricine îți iese în cale mai mult decât ar trebui.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Pentru acest nativ, zodiacul amuzant al defectelor vine cu surprize. Zgârcit și profitor, Racul va încerca întotdeauna să-și creeze un ambient care să-l favorizeze doar pe el. În dragoste, reușești să fii destul de siropoasă, iar asta îi poate îndepărta pe cei mai mulți dintre parteneri. Ai toane, nazuri și răbufniri pe care uneori nu le înțelegi nici tu.

Astrele te sfătuiesc să lași deoparte șantajele emoționale și să te concentrezi asupra clipelor de viitor, asta dacă îți dorești cu adevărat să ai o relație de lungă durată.

Află care sunt acele compatibilități pentru zodiac Rac. De la relații și până la prietenie, totul va fi dezvăluit.

Leu: 23 iulie – 22 august

Nativul Leu este un lider înnăscut, însă este atât de convins că Pământul nu se poate învârti fără el încât este posibil să rămână foarte rapid fără prieteni. Reușește să atragă atenția la fiecare întâlnire, indiferent că este vorba despre romanțe sau prietenii. În dragoste ești extrem de înflăcărată, iar acest lucru îi poate speria pe acei presupuși parteneri.

Astrele te sfătuiesc să renunți pentru o perioadă la stilul de viață haotic și să revii cu picioarele pe pământ pentru a nu te pierde într-o gaură neagră.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Zodiacul amuzant spune că defectul tău este ipohondria. Indiferent de situațiile în care te afli, tu trebuie să cunoști în detaliu clasificările faptelor tale. De asemenea, ești mai mereu implicată în activități care nu îți aduc un beneficiu propriu, însă te ajută să-ți crești popularitatea printre prieteni.

Astrele te sfătuiesc să reduci perfecționismul și să ajungi pe o linie de plutire în ceea ce privește relațiile cu cei din jur. În dragoste, ești obsedată de partenerul pe care l-a început l-ai evitat cu orice preț.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Balanța este o bună colaboratoarea și sfătuitoare, asta până când ajunge să te vorbească pe la spate cu alți prieteni comuni. Cel mai de preț lucru din viața acestui nativ este dragostea, asta până când ajunge să fie sufocată de ea. De asemenea, toate detaliile picante din viața personală a sa ajung să fie expuse în permanență tuturor privitorilor.

Astrele te sfătuiesc să renunți la comportamentul toxic, asta dacă nu îți dorești să rămâi singură. Lasă-i și pe ceilalți să decidă, fără a mai interveni în problemele lor.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Pentru acest nativ, emoțiile puternice îl pot acapara într-o asemenea măsură încât să devină pe parcurs gelos și posesiv. Atât în relațiile de prietenie, cât și în cele amoroase, devii fără scrupule atunci când nu ți se îndeplinesc cele mai arzătoare dorințe. Vrei să ai tot ceea ce îți dorești, de la lucruri materiale până la prietenii de durată.

Astrele te sfătuiesc să nu manipulezi ceea ce îți dorești să devină o relație sinceră și deschisă de viitor. Chiar și cei mai apropiați nativi vor găsi căi ocolite de a spune adevărul.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Deși își dorește o relație stabilă, zodiacul spune că nativul Săgetător este o persoană leneșă din fire și nu se străduiește să-și construiască un viitor stabil. Ai face orice să eviți treburile urgente și eviți tot timpul contactul cu cei din jur.

Astrele te sfătuiesc să-ți ții promisiunile date, indiferent de natura lor. Dacă ești conștientă de puterea ta, atunci trebuie să o folosești în scopuri benefice.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Foarte încăpățânat și orgolios, nativul Capricorn nu va cunoaște măsura atunci când va ajunge să mintă într-o relație. Singura persoană care îți va tolera fiecare stare va fi un alt nativ Capricorn. Cu toate acestea, reușești să te împrietenești cu fiecare persoană în parte.

Astrele te sfătuiesc să renunți la încăpățânare și să te concentrezi asupra lucrurilor importante. Nu este cazul să devi arogantă, indiferent de situație.

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

Dacă prietenii te consideră tipicară, tu reușești de fiecare dată să le demonstrezi contrariul. Cel puțin, așa îți dorești să crezi. Nu știi niciodată dacă îți dorești o relație durabilă sau doar o noapte de distracție. Dacă reușești să strângi o sumă importantă de bani, de cele mai multe ori cheltui fără măsură.

Astrele te sfătuiesc să renunți la consumul alimentelor în exces și să te gândești la energia pe care ai putea să o depui în lucrurile cu adevărat importante.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Acești nativi se consideră persoane blânde și credule, însă în realitate sunt agasante și superstițioase. Pe plan amoros, ajungi să îți construiești mai multe relații decât este cazul. Te îndrăgostești de zece ori pe zi și reușești să îți proiectezi viitorul cu tot atâtea persoane.

Astrele te sfătuiesc să oferi o valoare considerabilă sentimentelor tale, fără a ma evita să îți pui întrebările esențiale ale vieții.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O zână cu aripi, care stă speriată la pământ
Horoscop
Zodii care preferă să trăiască singure. Nativii care se simt mai bine atunci când au intimitate
Există atât de multe lucruri care merită spuse despre viața personală atunci când locuiești singură. Pacea și liniștea, filmele preferate, ora de culcare târzie și faptul că nu trebuie să dai nimănui nicio explicație....
2
Bianca Censori și Kanye West într-o mașină privată
Divertisment
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață pe străzile din Los Angeles. Imaginile cu diva...
3
O femeie îmbrăcată într-o rochie roșie, impunătoare
Horoscop
Cele mai norocoase zodii în funcție de luna în care s-au născut. Ei sunt fericiții zodiacului
Astrologii ne spun că data nașterii are un rol aparte în doza de noroc cu care ne neștem. Însă te-ai întrebat vreodată care dintre lunile anului poartă mai mult noroc? În acest articol, vei...
4
O femeie tânără cu ochelari de soare la ochi și un ruj portocaliu pe buze
Frumusețe
Nuanțele de ruj care te îmbătrânesc. De ce culori să te ferești, potrivit specialiștilor
Uneori este suficient să accentuezi buzele cu ruj pentru a te simți mai încrezătoare în sine. Această metodă va atrage o mulțime de priviri asupra ta, lucru care te va face să te simți...
5
Charles Spencer surprins într-o fotografie portret la Althorp House
Divertisment
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana spune că este îngrijorat
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana este îngrijorat pentru soția Prințului William. Charles a oferit mai multe informații într-un interviu recent. Charles Spencer a vorbit...
PARTENERI
×