Reclamă

Zodii a căror inimă e greu de cucerit. Ce spun specialiștii despre acești nativi

Există zodii a căror inimă e greu de cucerit, dar alături de care vei trăi momente unice și povești frumoase. Doar persoanele care știu cât de ușor pot fi rănite se vor lăsa citite după o lungă perioadă de timp. Trebuie să demonstrezi că le meriți pentru a-ți arăta vulnerabilitățile. Dacă există extrovertiți pe care îi citești foarte ușor, sunt fără doar și poate și introvertiți care odată ce își deschid sufletul știu încotro să te conducă.

Cristiana Coman
Cristiana Coman
Publicat: 21 martie 2023, 9:26

Vei avea de luptat dacă îți dorești cu adevărat o relație cu unul dintre acești nativi, însă nu vei regreta. Află care sunt slăbiciunile lor, însă nu profita de acestea. Cele mai profunde și intense uniuni se construiesc în timp, iar pentru acest lucru trebuie să depui efort considerabil. Trebuie să renunți la orgolii dacă vrei cu adevărat să ieși din zona de confort.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Zodii a căror inimă e greu de cucerit

Cele trei zodii a căror inimă e greu de cucerit sunt Rac, Capricorn și Pești. În cercul apropiat de prieteni sunt cunoscuți ca romantici incurabili, însă atunci când vor să cunoască noi parteneri le este greu să-și dezbrace scutul pe care l-au construit de-a lungul timpului din cauza relațiilor eșuate. Pentru acest lucru este nevoie de răbdare, perseverență și iubire.

Rac

Nativii Rac sunt cunoscuți ca fiind romantici. Chiar dacă își doresc relații stabile și de lungă durată, vei ajunge cu greu la inima lor. Atunci când vrea să-și deschidă sufletul în fața unei persoane, o face pentru că are încredere.

De asemenea, are nevoie și de atracție fizică și spirituală. Nu este de ajuns să-i atragi interesul, ci trebuie să-l cucerești în adevăratul sens al cuvântului, arată Yourtango.com. Este un dans pe care îl vei face o lungă perioadă de timp, asta dacă planurile tale se îndreaptă spre viitor cu acest semn zodiacal. Este foarte dedicat atunci când vine vorba despre relații. Nu va accepta un partener distant sau care nu dorește să-și asume responsabilități.

Reclamă

Află tot ce trebuie să știi despre nativii Rac, de la trăsături și până la personalitate.

Capricorn

Nativii Capricorn își doresc mulți prieteni de-a lungul vieții, însă puțini ajung să le câștige încrederea. Atunci când vine vorba despre relații amoroase, sunt pretențioși și perseverenți. Creativi și inteligenți, nu vor lăsa nimic la voia întâmplării.

Reclamă

Muncesc pentru ceea ce își doresc, iar atunci când se implică într-o relație, ajung să facă acest lucru cu tot sufletul, spune Astrology.com. Așteaptă ca și partenerul să-i plătească cu aceeași monedă, însă pot fi și răniți.

Cu cât înaintează în vârstă, devin mai greu de cucerit din cauza dezamăgirilor. Își dorește să fie stimulat intelectual și să aibă alături pe cineva cu care să exploreze.

Nu acceptă situații de rutină. Are nevoie de libertate, dar și de implicarea din partea persoanei iubite. Este concentrat pe rezultate și pe efortul depus pentru a le obține.

Pești

Nativii Pești știu cum să cucerească, de aceea într-o viață au parte de foarte multe relații pasagere. Cu toate acestea, niciuna nu-i stârnește interesul de viitor. Vor să se bucure de viață în felul propriu, de aceea nu găsesc că ideea de a o împărți cu altcineva li se potrivește. Sunt foarte greu de cucerit pentru că au pretenții din partea unui partener.

Își doresc să se poate baza pe o singură persoană, să trăiască în libertate, dar și căldură. Vor susținere și sinceritate, lucruri pe care le poate oferi fără doar într-o fracțiune de secundă.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O zână cu aripi, care stă speriată la pământ
Horoscop
Zodii care preferă să trăiască singure. Nativii care se simt mai bine atunci când au intimitate
Există atât de multe lucruri care merită spuse despre viața personală atunci când locuiești singură. Pacea și liniștea, filmele preferate, ora de culcare târzie și faptul că nu trebuie să dai nimănui nicio explicație....
2
Bianca Censori și Kanye West într-o mașină privată
Divertisment
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață pe străzile din Los Angeles. Imaginile cu diva...
3
O femeie îmbrăcată într-o rochie roșie, impunătoare
Horoscop
Cele mai norocoase zodii în funcție de luna în care s-au născut. Ei sunt fericiții zodiacului
Astrologii ne spun că data nașterii are un rol aparte în doza de noroc cu care ne neștem. Însă te-ai întrebat vreodată care dintre lunile anului poartă mai mult noroc? În acest articol, vei...
4
O femeie tânără cu ochelari de soare la ochi și un ruj portocaliu pe buze
Frumusețe
Nuanțele de ruj care te îmbătrânesc. De ce culori să te ferești, potrivit specialiștilor
Uneori este suficient să accentuezi buzele cu ruj pentru a te simți mai încrezătoare în sine. Această metodă va atrage o mulțime de priviri asupra ta, lucru care te va face să te simți...
5
Charles Spencer surprins într-o fotografie portret la Althorp House
Divertisment
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana spune că este îngrijorat
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana este îngrijorat pentru soția Prințului William. Charles a oferit mai multe informații într-un interviu recent. Charles Spencer a vorbit...
PARTENERI
×