Reclamă

Zodii care se despart pe data de 5 februarie 2023. Nativii care au probleme în dragoste

Astrele spun că sunt trei zodii care se despart pe data de 5 februarie 2023. Acești nativi s-ar putea să întâmpine multe probleme pe plan amoros. Zodiile trebuie să învețe să treacă peste problemele proprii și să comunice mult mai sincer cu partenerii lor.

Publicat: 4 februarie 2023, 6:00

Nativii din zodiac trec prin momente dificile. Astrele spun că această zi va fi marcată de discuții tensionate și certuri între parteneri. Anumite zodii nu reușesc să mai găsească o cale de împăcare, iar acest lucru va duce la ruperea definitivă a legăturilor amoroase.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Zodii care se despart pe data de 5 februarie 2023

Cele trei zodii care se despart la începutul lunii februarie trec printr-un test al rezistenței. Astrele spun că această perioadă este marcată de o luptă interioară care se dă între parteneri. Raportul de forțe se schimbă, iar nativii se simt puși într-o situație nouă și dificilă. Zodiile trebuie să învețe să fie mult mai înțelegătoare cu nevoile lor și cele ale partenerilor. În caz contrar, anumite relații vor ajunge la final.

Leu

Leii sunt zodii de foc puternice care iubesc pasional. Acești nativi caută relații de lungă durată, alături de parteneri maturi. Zodiile de foc au nevoie de oameni care să le țină mintea antrenată. Atunci când intră într-o relație sunt sinceri și își pun tot sufletul la mijloc.

Acești nativi sunt foarte iubitori, dar atunci când le-ai greșit, nu te vor ierta. Se pare că astăzi va exista un conflict în relațiile Leilor.

Reclamă

O greșeală din trecut pare că readucă în atenție neînțelegeri vechi, care nu s-au rezolvat. Leii au de făcut o alegere importantă. De cele mai multe ori aceștia iartă, dar nu oferă o a doua șansă.

Săgetător

Săgetătorii se află și ei pe lista zodiilor care au probleme în cuplu. Acești nativi au tendința să ia decizii pentru două persoane. Acesta este și principalul inconvenient din relație. Săgetătorii nu reușesc să înțeleagă nevoile celor de lângă ei.

Reclamă

Sunt aventuroși și spontani și au nevoie de o persoană la fel ca ei. Atunci când sunt într-o relație cu un nativ liniștit, de multe ori apar diferențe de gândire.

Lipsa activităților în comun vor duce în cele din urmă la o ruptură în relație. Săgetătorii s-ar putea să treacă printr-o dezamăgire amoroasă pe parcursul acestei zile, spune YourTango.com. Depinde doar de ei cum vor gestiona această situație dificilă.

Pești

Pe lista de zodii care se despart pe data de 5 februarie 2023 se află și Peștii. Acești nativi sunt foarte sensibili și se lasă răniți cu ușurință.

Lucrul acesta devine problematic în relație. Partenerul și-ar dori ca lucrurile să meargă mai bine între voi, dar tu nu reușești să mai vezi o cale de rezolvare. De data aceasta pare că ești decisă să rupi definitiv legătura cu cel pe care l-ai iubit.

Chiar dacă o să fie o perioadă mai dureroasă, în timp vei învăța să treci peste. O iubire mult mai mare te așteaptă însă ai nevoie și de o perioadă pe care să o petreci singură și să te cunoști mai bine. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
fete care se îmbrățișează și zâmbesc pe un fundal alb
Horoscop
Zodii care știu să mențină prietenii de durată. De la cel mai fidel la cel mai absent nativ
Pentru cei mai mulți, relațiile care trec testul timpului sunt cele mai importante pentru fericire. Citește despre acele zodii care știu să mențină prietenii de durată și care este valoarea acestora. Există nativi care...
2
O femeie care poartă o rochie frumoasă și aleargă pentru a ilustra modul în care lasă trecutul în spate
Horoscop
Zodii care lasă trecutul în spate în săptămâna 11 martie – 17 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Astrologii au dezvăluit care sunt cele trei zodii care lasă trecutul în spate în săptămâna 11 martie – 17 martie 2024. Acești nativi sunt pregătiți să deschidă un nou capitol în viața lor. Astrele...
3
Brânzoaice trandafir, cu brânză de vaci și stafide
Rețete
Brânzoaice trandafir, cu brânză de vaci și stafide
Pentru momentele în care ai mai mult timp de petrecut în bucătărie și dorești să prepari plăcinte cu brânză, îți recomandăm rețeta de brânzoaice trandafir, cu brânză de vaci și stafide. Chiar dacă petreci...
4
fată frumoasă îmbrăcată cu o pelerină pe un cal într-o pădure
Horoscop
3 zodii care își propun să câștige orice luptă în perioada următoare. Vezi dacă te numeri printre ele
Mulți nativi își doresc să aibă noroc și să fie veghiați de astre, indiferent de situație. Cu toate acestea, 3 zodii care își propun să câștige orice luptă în perioada următoare chiar vor reuși....
5
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 11 martie – 17 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Astrologii au pregătit surprize inedite pentru toții nativii din zodiac. Fiecare zi a săptămânii va avea un punct intens pe care zodiile îl vor simți din plin. Horoscopul săptămânii 11 martie – 17 martie...
PARTENERI
×