Reclamă

Zodii care vor simți regret pe data de 2 aprilie 2023. Nativii care se vor confrunta cu emoții puternice

Ziua de 2 aprilie nu este exact ceea ce am numi o zi „rea”, dar ar putea ajunge să fie una pe care anumiți nativi o vor regreta. Totul este despre exces. Pentru că avem tranzitul care reprezintă excesul și poate chiar lăcomie, noi cei care suntem predispuși la supraalimentare și exagerare, vom face exact asta. Zodii care vor simți regret pe data de 2 aprilie 2023.

Publicat: 1 aprilie 2023, 7:52

Tranzitul, Luna pătrat Jupiter, nu este neapărat rău, dar este, totuși, tentant. Și, dacă ești predispusă să te duci în direcția tentației, în această zi, s-ar putea să mergi puțin prea departe în acea stare de care ai nevoie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Problema cu această zi este că nu vei ști când să te oprești și asta este din cauza faptului că senzația de moment primează.

Zodii care vor simți regret pe data de 2 aprilie 2023

A ceda tentației nu este întotdeauna rău, dar pentru unele zodii, conceptul de limitare este inexistent. Cu alte cuvinte, ți-ai putea face rău în această zi dacă nu ești atentă.

Dacă ești unul dintre semnele menționate aici, atunci ai grijă să nu exagerezi, scrie yourtango.com.

Ai aici o listă cu zodii care formează cele mai frumoase relații de prietenie.

Reclamă

Leu (23 iulie – 22 august)

Fă tot ce vrei sau du-te acasă. Acesta este motto-ul tău pe scurt. Și, deși ai dovezi pozitive că acesta nu este întotdeauna cel mai bun sfat de urmat, este totuși esența a ceea ce ești și în această zi. În timpul tranzitului Lunii pătrat Jupiter, vei face de toate.

Îți place să-ți dai „pauze” sau cel puțin, așa le numești. Ceea ce faci cu adevărat este să-ți dai o scuză pentru a te apuca de tot ceea ce te tentează. Poate fi chiar despre mâncare sau lucruri care dau dependență, dar și acolo trebuie să pui piciorul în prag.

Reclamă

Ai făcut lucruri grozave cu viața ta și ai dat dovadă de cantități imense de voință. Nu arunca totul în aer pentru că Jupiter te împinge în direcția disprețului lacom. Rămâi pe drumul cel bun, păstrează limitele.

Balanță (23 septembrie – 22 octombrie)

Nu există nimic pe care să-l iubești mai mult decât să-ți dai permisiunea de a te bucura de ceva ce adori cu adevărat. Dar te cunoști prea bine pentru a crede că este vorba doar despre permisiune.

Este vorba despre ispită și despre propria ta capacitate de a te feri de ea. Pe 2 aprilie 2023, s-ar putea să descoperi că nu poți asculta sfaturile bune și că lucruri precum „stai departe” pur și simplu nu sunt în vocabularul tău.

Acest tranzit lucrează asupra simțului tău de raționalitate. Vei găsi o modalitate de a te scuza pentru comportamentul tău, dând vina pe stres sau pe o factură pe care ai uitat să o plătești. Vei căuta la orice, în afară de tine, o modalitate de a ieși din ceva care te tentează mult și, mai mult ca sigur, nu vei câștiga această bătălie.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Pentru că îți place ideea de disciplină, ai dus o viață destul de strictă. Îți place conceptul de rutină și când vine vorba de a rezista tentației, faci cum crezi de cuviință.

Dacă funcționează pentru tine, atunci ești de acord și dacă te rănește pe termen lung, atunci faci tot ce poți ca să scapi de idee. Ești strictă. Știi să-ți duci viața la eficiență maximă. Sincer, știi că ai zile ca asta, adică zile în care dai deoparte toată disciplina și îngrijirea de sine.

Astăzi este ziua aceea. Depinde de tine ce vrei să faci.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Prințul Harry într-o cămașă albastră în timpul unei conferințe
Divertisment
Prințul Harry a declarat că reședința sa se află în Statele Unite ale Americii. Anunțul a fost făcut după ce s-a aflat că va merge în vizită în Londra
Prințul Harry a declarat că reședința sa se află în Statele Unite ale Americii. Anunțul a fost făcut după ce s-a aflat că va merge în vizită în Londra. Acesta a declarat pentru prima...
2
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
3
David și Victoria Beckham la un eveniment public din 2003
Divertisment
Dovada transformării Victoriei Beckham. Cum arăta chipul ei la începutul relației cu David și cum arată acum, la 50 de ani
Aceasta este dovada transformării victoriei Beckham. Chipul ei s-a schimbat de-a lungul relației sale cu David Beckham. Femeia de afaceri a împlinit vârsta de 50 de ani, iar soțul ei a celebrat-o în mediul...
4
O femeie care vorbește la telefon și vinde anumite lucruri
Horoscop
Zodii care sunt foarte bune la vânzări. Nativii care au latura comercială în natura lor
Anumite trăsături asociate cu diferite semne zodiacale pot influența cât de bine performează în diferite profesii. Când vine vorba de vânzări, unele semne strălucesc mai puternic decât altele. Ai mai jos lista cu zodii...
5
Kim Kardashian într-un costum de baie roz în timp ce este urmată de o întreagă echipă de fotografi pe plajă
Divertisment
Kim Kardashian s-a pus într-o situație penibilă. Cum a reușit diva să ajungă virală în mediul online
Kim Kardashian s-a pus într-o situație penibilă. Diva a ajuns ținta glumelor din mediul online după ce a postat în mediul online mai multe imagini în costum de baie. Vedeta s-a pozat în timp...
PARTENERI
×