Reclamă

Zodii destinate faimei și norocului, conform Forbes Rich List. Nativii care nu cunosc eșecul

Ai crede că data nașterii îți poate oferi un avantaj competitiv? Indiferent dacă ești citești astrologie ești sceptică, nu poți contrazice numerele. A fost publicată lista cu zodii destinate faimei și norocului.

Publicat: 29 ianuarie 2023, 7:10

Experții financiari de la Merchant Cash Advance au analizat primii 300 de miliardari din lista Forbes Billionaires 2022, inclusiv titanii industriei Elon Musk și Jeff Bezos pentru a vedea care semne zodiacale erau comune printre cele mai bogate figuri ale lumii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Zodii destinate faimei și norocului

Pentru a determina cele mai bogate zodii din lume, experții Merchant Cash Advance au analizat primii 300 de miliardari ai Forbes și semnele lor stelare, valoarea netă, țara și vârsta. Cei ale căror date specifice de naștere nu au putut fi găsite, au fost eliminate din setul de date.

Balanța a dominat lista. E cel mai comun semn stelar, cu un total de 32 de miliardari născuți între 22 septembrie și 23 octombrie, inclusiv Ralph Lauren și Alice Walton. Peștii s-au clasat pe locul al doilea. Urmează Taurul, cu 27 de miliardari, apoi Leul, cu 24, scrie Yahoo.com.

Astrologia este o pseudoștiință, așa că evident că nu putem folosi aceste date pentru a dovedi ceva concret. Cu toate acestea, putem specula cu siguranță de ce fiecare dintre aceste semne este destinat faimei și norocului.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Reclamă

Nu este greu de imaginat de ce Balanța ar fi în fruntea listei miliardarilor. Oamenii care se încadrează sub acest semn, reprezentat de cântare, sunt cunoscuți pentru că sunt echilibrați (desigur), fermecători și simpatici. O Balanță poate juca cu ușurință ambele părți ale terenului – prin urmare, a convinge un investitor să-și finanțeze ideile strălucitoare nu ar trebui să fie greu. Balanțele tind, de asemenea, să fie ușor de impresionat și ușor de influențat. Dar, în același fel, le place să facă echipă și să colaboreze, așa că poate secretul succesului constă în a rămâne deschiși la ideile din afară și a coopera bine cu ceilalți.

Balanța este un semn de aer. Nativii acestei zodii sunt „intelectualii” zodiacului și sunt legați de o curiozitate nesfârșită. Dragostea lor pentru frumos, artă și cultură se traduce de obicei într-un interes mai larg pentru lumea din jurul lor, ceea ce este o calitate utilă pentru un vizionar sau un lider.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Reclamă

Semn de apă, acesta are sub aripa sa visători și vizionari. Peștele, care îi reprezintă pe cei născuți între 19 februarie și 20 martie, este cunoscut pentru imaginație și creativitate. Ca al 12-lea și ultimul semn de pe roata karmică a zodiacului, se spune adesea că Peștii au învățat toate lecțiile și au absorbit toate calitățile de la semnele dinainte. Acest lucru îi face pe Pești să fie înțelepții grupului.

Unele calități mai puțin ideale ale Peștilor includ lipsa granițelor și tendința spre codependență sau pasivitate. Cu alte cuvinte, le este greu să spună „nu”. Apoi, din nou, a spune „da” ar putea explica bogăția lor. De asemenea, dependența lor de evadare ar putea fi ceea ce catapultează un Pești de la visarea cu ochii deschiși la atingerea succesului în lumea reală.

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Taurul este renumit pentru că este de încredere, muncitor și încăpățânat. Taurii tind, de asemenea, să fie extrem de motivați de bani și materialiști. Nu neapărat din lăcomie, ci mai degrabă pentru că le bucură confortul creat. Un Taur vrea să trăiască o viață de lux, cu mâncare bună, băutură și facilități la îndemână. A avea bani este o parte importantă a atingerii acestui obiectiv.

Mentalitatea de învingător poate face un Taur să se simtă ca și cum ar fi o ceartă cu un zid. Acest lucru e benefic atunci când încheie afaceri și discută pe plan profesional, în ciuda obstacolelor.

Leu: 23 iulie – 22 august

Balanțele ar putea presupune că sunt cei mai prolifici nativi ai zodiacului, dar Leii le pot da oricând o lecție. Puternicul Leu este condus de Soare, iar atitudinile lui sunt la fel de îndrăznețe și strălucitoare. Leii sunt lideri încrezători, născuți, cărora le place să fie în centrul atenției, unul dintre motivele pentru care excelează ca animatori și interpreți.

Sunt, de asemenea, foarte generoși, ceea ce ai putea presupune că ar avea drept rezultat donarea de bani. Dar în mod clar, generozitatea își are locul ei în afacerile mari. Leii sunt zadarnici și le pasă profund de ceea ce cred alții despre ei, o calitate care poate îi îndemna să muncească mai mult în încercarea de a-i impresiona pe alții.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×