Reclamă

3 semne zodiacale sunt testate de Univers pe 29 septembrie 2024. Acești nativi se confruntă cu probleme

Astrologii susțin că aceste 3 semne zodiacale sunt testate de Univers pe 29 septembrie 2024. Acești nativi se confruntă cu probleme. Aceste zodii trebuie să învețe să se ridice deasupra stării de furie și să meargă mai departe.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 28 septembrie 2024, 6:11

Pe 29 septembrie 2024, trei semne zodiacale ar putea simți că Universul le testează din multe puncte de vedere. Această zi se poate dovedi a fi dificilă, mai ales pentru cei care se îndreaptă către o confruntare anticipată.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

3 semne zodiacale sunt testate de Univers pe 29 septembrie 2024

Din punct de vedere astrologic, în timpul tranzitului lui Saturn în Lună, nu este benefic să începi un conflict. Această perioadă pare să fie una dificilă.

Pentru trei semne zodiacale va fi o zi dificilă din mai multe puncte de vedere. Este greu să faci față furiei interioare care iese atunci când ego-urile sunt puse la încercare.

Fecioară

De cate ori te-ai auzit spunând acele cuvinte celebre: „Nu-mi pasă”. Cel puțin de o mie de ori pe zi pentru că ești o persoană căreia i-ar plăcea să-i pese mai puțin.

Reclamă

Grija pare să te înghită și să te facă să te simți copleșită de ceea ce se întâmplă. Pare că te-ai săturat să fii mereu în conflict cu alte persoane, iar pe 29 septembrie, vei simți că totul este un fel de farsă elaborată care ți-a fost făcută de Universul însuși.

Ceea ce vei vedea că se întâmplă în această perioadă este că va fi nevoie să îți împarți sarcinile. Nu vei reuși să faci față cu brio tuturor provocărilor care vor apărea pe parcursul acestei zile, scrie Astrology.com.

Astrele arată că va fi nevoie să ceri ajutorul persoanelor pe care te poți baza pentru a face față acestor provocări.

Reclamă

Trebuie să înveți să-ți gestionezi mai bine emoțiile pentru a face față acestor provocări. Poate fi un test, dar este unul pe care îl poți trece cu brio dacă reușești să-ți strângi puterile la un loc.

Săgetător

Ceea ce se întâmplă este că te prezinți într-un fel în care ceilalți nu reușesc să te înțeleagă. Ești dedicată în totalitate stilului tău de viață, iar ceilalți nu numai că nu pot accepta, dar au pretenția ca tu să te schimbi pentru ei. Oamenii din viața ta își aduc perspective noi de viață.

Există această invidie răutăcioasă din partea unor persoane pe care obișnuiai să le consideri apropiate. Faptul că nimeni nu te ia în serios sau, mai rău, că cineva are curajul să te confrunte, este destul de comic.

Ceea ce funcționează pentru tine, este ceea ce funcționează pentru tine, iar dacă oamenii nu pot înțelege asta, atunci fie trebuie să plece din viața ta, fie să se adapteze.

Pare că nu ești dispusă să faci compromisuri în această perioadă tumultoasă, arată YourTango.com.

Capricorn

Cu tot ce faci pentru a-ți îmbunătăți viața pare că reușești să avansezi. Nimănui nu-i place să-și pună la îndoială judecata, dar pare că această zi te pune într-o situație îndoielnică.

S-ar putea să nu mai ai la fel de multă încredere în tine cu aveai în trecut. Universul te testează, dar pentru ce?

Astrele spun că vei învăța o lecție foarte importantă despre răbdare și toleranță. Ești o persoană care se străduiește să atingă excelența în aproape tot ceea ce face, dar nu ești capabilă să asculți de părerile celor din jur.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Fată cu zâmbetul pe buze îmbrăcată elegant care ține în mână bani
Horoscop
Zodiile cu noroc la bani în această toamnă. Vezi dacă te numeri printre ele
Pentru acești nativi astrele vin cu surprize în plan financiar. Zodiile cu noroc la bani în această toamnă se vor simți privilegiate. E momentul să strângă recolta pentru ceea ce au muncit până acum....
2
Două zâne într-o pădure, una dintre ele pe un cal
Horoscop
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Dacă te-ai confruntat cu o doză de noroc în ultima vreme, ar putea fi timpul să arunci o privire la ce se întâmplă în stele. Din cauza mai multor tranzite astrologice stresante pe care...
3
Cremă de vanilie cu unt - Mousseline în bol alb, alături de păstăi de vanilie și o sită cu zahăr
Rețete
Cremă de vanilie cu unt. Cum prepari delicioasa Mousseline
Dacă nu mai știi ce cremă să prepari pentru umplerea prăjiturilor sau torturilor îți recomandăm rețeta de cremă de vanilie cu unt, denumită Mousseline. Crema Mousseline este o variantă a cremei clasice de patiserie...
4
Mariah Carey în timp ce poartă o ținută extravagantă și cântă pe scenă în Las Vegas
Divertisment
Mariah Carey are datorii în valoare de zeci de mii de dolari. Stilul de viață extravagant o costă scump pe artistă
Mariah Carey are datorii în valoare de zeci de mii de dolari. Stilul de viață extravagant al artistei o costă scump. Tensiunile financiare par să pună tot mai multă presiune asupra sa. Apropiații divei...
5
Brad Pitt și George Clooney în timp ce pozează împreună pe covorul roșu la premiera filmului Wolfs din Los Angeles
Divertisment
Brad Pitt și George Clooney au participat la premiera Wolfs din Los Angeles. Cum au pozat cei doi actori pe covorul roșu
Brad Pitt și George Clooney au participat la premiera Wolfs din Los Angeles. Cei doi actori au pozat împreună pe covorul roșu. La evenimentul special și-a făcut prezența și iubita lui Pitt. Ines de...
PARTENERI
×