Reclamă

CaTine

Află cele mai noi interviuri, opinii, povești de viața ale femeilor de succes, ale vedetelor și ale femeilor obișnuite. Toate dedicate cu iubire, femeilor ca tine.

icon
Costel Bojog pe platourile de filmare ale echipei CaTine.ro la un interviu la masculin
CaTine
// 16 mai 2022

Interviu CaTine La Masculin cu Costel Bojog: „Spontaneitatea e un mușchi pe care l-am format în timp”

Costel Bojog este un nume cunoscut în lumea stand-up-ului. Cei mai mulți îl cunosc pe Costel în urma aparițiilor sale pe scenele din țară, dar și din afara granițelor. Artistul activează în acest domeniu de la vârsta de 18 ani. De această dată, el a dat scena pe scaunul de invitat din platoul de filmare de la CaTine.ro, unde a oferit un interviu în care a povestit mai multe despre viața sa din spatele scenei. Te invităm să urmărești un interviu CaTine La Masculin cu Costel Bojog.
Reclamă
icon
Mirela Vaida, în platoul Acces Direct, pe un fotoliu,îmbrăcată într-un sacou
CaTine
// 9 mai 2022

Mirela Vaida, o femeie luptătoare, care se bucură de viață dincolo de micul ecran: „O femeie face ceea ce un bărbat nu ar putea face niciodată”

Mirela Vaida le aduce telespectatorilor de luni până vineri emisiuni live, cu și despre oameni adevărați. Prezentatoarea TV încearcă să obțină din fiecare experiență cu oamenii ce e mai bun și îi ajută așa cum poate. Este o luptătoare, care știe ce e viața reală, dincolo de ecranul televizorului și care trăiește cu intensitate fiecare clipă a vieții sale. Cu inima deschisă și dornică să le ofere sfaturi celor din jur, Mirela Vaida s-a lăsat purtată de sentimente și ne-a oferit cel mai sincer interviu.
icon
Ovidiu Buta în timp ce pozează pentru interviul CaTine.ro La Masculin
CaTine
// 2 mai 2022

Interviu CaTine La Masculin cu Ovidiu Buta: „Dacă vrei să ai un stil corect, important e să te cunoști pe tine”

Ovidiu Buta este unul dintre cei mai cunoscuți stiliști de la noi din țară. De-a lungul timpului, acesta a lucrat cu o mulțime de vedete internaționale, iar editorialele sale au apărut în revistele de modă din întreaga lume. Urmărește un interviu CaTine La Masculin cu Ovidiu Buta.
icon
Cleopatra Stratan, pe o canapea, la filmarea interviului CaTine.ro
CaTine
// 28 aprilie 2022

Cleopatra Stratan, de la fetița simpatică care interpreta melodia „Ghiță”, la femeia matură de azi: „Nu lăsa pe nimeni să-ți spună cum trebuie să fii”

Cleopatra Stratan performează în lumea muzicii de la o vârstă fragedă. Aceasta și-a făcut debutul când avea doar trei ani și tot atunci a cunoscut succesul. Deși era doar un copil simpatic, care punea pasiune în ceea ce făcea, Cleo i-a fascinat pe toți cu inteligența sa și cu felul în care făcea față unor situații greu de gestionat chiar și de către adulți.
Reclamă
icon
Radu Vâlcan invitat la filmarea interviului CaTine.ro
CaTine
// 25 aprilie 2022

Interviu CaTine La Masculin cu Radu Vâlcan: „O femeie puternică are încredere foarte mare în ea”

Radu Vâlcan este un actor talentat, un prezentator carismatic și un tată devotat. Acesta a acceptat cu zâmbetul pe buze invitația noastră și ne-a onorat cu prezența sa pe platourile de filmare. Te invităm să-l descoperi pe bărbatul care a reușit prin forțele propii să-și clădească o carieră de succes, într-un interviu sincer CaTine la Masculin cu Radu Vâlcan.
icon
Simona Pungă, pe un fotoliu gri, într-un platou de filmare, la interviul CaTine.ro
CaTine
// 21 aprilie 2022

Simona Pungă este un om determinat, pasionat și ambițios: „Atunci când e cazul să renunți, trebuie să o iei de la capăt”

Simona Pungă este definiția cuvântului pasionat. Simpatică, mereu sinceră și determinată, la cei 35 de ani ai săi este un nume în patinajul românesc. Antrenoarea a participat de-a lungul timpului la mai multe competiții naționale și internaționale, iar acum nu a spus nu nici interviului pentru CaTine.ro.
icon
Mihai Călin în timp ce stă pe un scau în timpul interviului la masculin al echipei CaTine.ro
CaTine
// 18 aprilie 2022

Interviu CaTine La Masculin cu Mihai Călin: „Un actor la început de drum trebuie să se descopere pe sine”

Mihai Călin este un bărbat puternic, un tată și un soț iubitor, dar și un actor talentat. Acesta și-a răpit din timp pentru a ne răspunde mai multor curiozități privind viața sa profesională, dar și personală. Actorul din serialul Adela ne-a răspuns cu sinceritate și răbdare la fiecare întrebare. Te invităm să descoperi mai multe într-un interviu CaTine la masculin cu Mihai Călin.
icon
Jazzy Jo într-o bluză cu imprimeu floral în timp ce este invitată pe platourile de filmare ale echipei CaTine.ro
CaTine
// 14 aprilie 2022

Jazzy Jo, despre emoțiile trăite dincolo de scenă: „Muzica este arta care imită viața reală”

Jazzy Jo a pășit plină de încredere pe platourile de filmare ale echipei CaTine.ro. Aceasta ne-a bucurat cu o conversație deosebită privind ceea ce înseamnă pentru ea muzica, dar și viața pe care o trăiește atunci când nu se află pe scenă. Ne-am bucurat să descoperim o femeie puternică, sigură pe sine și perseverentă care a trecut prin nenumărate experiențe pentru a atinge succesul pe care și l-a dorit.
icon
Augustin Zainea într-o jachetă din piele în timp ce ia parte la interviul la masculin al elchipei CaTine.ro
CaTine
// 11 aprilie 2022

Interviu CaTine La Masculin cu Augustin Zainea: „O femeie puternică este cea care realizează că nu are nevoie de nimeni în jurul ei”

Augustin Zainea este mai tot timpul vesel și plin de energie. Așa a pășit și pe platourile de filmare ale echipei noastre pentru a ne povesti mai multe despre comunitate sa de pe TikTok. Creatorul de conținut ne-a dezvăluit câteva dintre secretele sale, dar ne-a povestit și despre locul din care își ia inspirația pentru clipurile sale, virale în mediul online. Descoperă mai multe într-un interviu CaTine la masculin cu Augustin Zainea.
icon
invitatul de la interviul CaTine.ro la masculin, Toma Alexandru, în timp ce oartă o cămașă albă și o cravată neagră și pozează pe platourile de filmare
CaTine
// 4 aprilie 2022

Interviu CaTine La Masculin cu Toma Alexandru: „Dacă aștepți doar să-ți vină inspirația, ești amator”

Toma Alexandru este unul dintre cei mai talentați și mai carismatici stand-up comedians de la noi din țară. Plin de energie și cu mult entuziasm, acesta a acceptat invitația noastră și ne-a oferit un interviu plin de sinceritate și de umor. Răspunsurile sale au avut tot timpul o notă de amuzament, iar prezența sa pe platourile de filmare ne-a umplut de bună dispoziție. Te invităm să urmărești un interviu CaTine la Masculin cu Toma Alexandru.
icon
Emy Alupei, zâmbește la cameră, în timp ce stă pe un fotoliu gri
CaTine
// 31 martie 2022

Emy Alupei, o tânără ambițioasă, dornică să evolueze constant: „O femeie nu trebuie să se subestimeze niciodată în prezența unui bărbat”

Emy Alupei e o prezență constantă pe rețelele sociale, iar fanii reacționează la fiecare postare pe care o publică pe internet. O fire excentrică, mereu aranjată și cu o frumusețe ieșită din tipare, tânăra de numai 23 de ani știe cum să se facă remarcată, iar acest lucru s-a văzut din primul moment în care a pășit în platoul de filmare CaTine.ro.
icon
Răzvan Alexe pe platourile de filmare CaTine.ro în timp ce stă pe un scaun
CaTine
// 28 martie 2022

Interviu CaTine La Masculin cu Krem: „Ar trebui să încercăm să fim mai empatici și mai buni unii cu ceilalți”

Răzvan Alexe sau Krem, așa cum este cunoscut de publicul larg, este un artist carismatic și extrem de talentat. Atunci când nu se află în fața camerelor de filmat, acesta reușește să impresioneze cu emoțiile pe care le transmite, dar și cu atitudinea sa veselă și optimistă. Pasiunea pentru artă este foarte puternică, iar acest lucru l-am putut observa și noi în cadrul interviului. Actorul din Adela ne-a oferit mai multe informații despre viața sa personală, dar și despre modul în care și-a descoperit pasiunea. Descoperă lucruri mai puțin cunoscute despre actor într-un interviu CaTine la Masculin cu Krem.
icon
Ela Voineag, picior peste picior, pe un fotoliu argintiu, zâmbitoare în fața camerelor
CaTine
// 24 martie 2022

Ela Voineag, viața dincolo de scena de stand-up comedy: „Nu sunt deloc așa cum par”

Ela Voineag nu este străină de lumina reflectoarelor. Se descurcă foarte bine în fața camerelor de filmat, iar acest lucru se datorează carierei în televiziune pe care a început-o la o vârstă fragedă. Are multe emoții pe scenă, de fiecare dată, și recunoaște acest lucru fără să se simtă stânjenită.
icon
Florin Căruceru îmbrăcat la costum negru în timp ce zâmbește la cameră pentru intervul echipei CaTine.ro
CaTine
// 21 martie 2022

Interviu CaTine La Masculin cu Florin Căruceru: „O femeie puternică e un om de echipă și un lider”

Jurnalist, fost sportiv de performanță și fost Ambasador al Special Olympics România, Florin Căruceru face acum echipă cu Laura Nureldin, în cadrul Observator. Cei doi și-au unit forțele pentru a le oferit telespectatorilor o oră de știri despre oameni, în fiecare zi, de la ora 17:00, de luni până vineri, la Antena 1. Te invităm să citești un interviu CaTine La Masculin cu Florin Căruceru.
icon
Laura Nureldin pe un fotolu argintiu în timp ce ia parte la filmările pentru interviul CaTine.ro
CaTine
// 17 martie 2022

Laura Nureldin, despre curaj și determinare: „Tot ce am trăit până acum m-a transformat în ceea ce sunt astăzi”

Laura Nureldin este una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare TV. Carismatică, veselă și plină de energie, aceasta a acceptat invitația echipei CaTine și a oferit un interviu inedit, în care a vorbit deschis despre viața sa profesională și personală. Prezentatoarea Observator, difuzat de Antena 1, de la ora 17:00, s-a făcut remarcată încă din primul moment în care a pășit pe platou de filmare, iar asta se datorează personalității sale vibrante.
icon
Bogdan Alecsandru pe un scaun în timp ce pozează pentru interviul CaTine.ro
CaTine
// 14 martie 2022

Interviu CaTine La Masculin cu Bogdan Alecsandru: „Sunt mândru de lucrurile pozitive, dar accept și greșelile”

Bogdan Alecsandru ne aduce știrile dimineții în cadrul Observator. Carismatic și plin de entuziasm, prezentatorul de știri a acceptat invitația echipei noastre și ne-a oferit un interviu sincer despre cum arată viața sa în spatele camerelor de filmat, dar și despre care sunt cele mai importante femei din viața sa. Te invităm să urmărești un interviu CaTine La Masculin cu Bogdan Alecsandru.
icon
Ana Baniciu purtând o jachetă verde în timp ce stă pe un fotoliu și pozează pentru interviul echipei CaTine.ro
CaTine
// 7 martie 2022

Ana Baniciu, despre răbdare și determinare: „Atitudinea unei femei este cel mai atrăgător lucru la ea”

Ana Baniciu este o femeie talentată și determinată să reușească în tot ceea ce-și propune. Aceasta a acceptat cu zâmbetul pe buze invitația echipei Catine.ro și ne-a oferit un interviu sincer despre viața din spatele camerelor, dar și experiențele care i-au conturat personalitatea de-a lungul timpului. Artista ne-a dezvăluit și câteva detalii din culisele Asia Express. Alături de Raluka, partenera sa, Ana Baniciu a câștigat primul sezon al competiției Asia Express.
icon
Octavia Geamănu este o femeie împlinită: „Sunt fericită cu destinul meu”
CaTine
// 1 martie 2022

Octavia Geamănu este o femeie împlinită: „Sunt fericită cu destinul meu”

Octavia Geamănu este una dintre cele mai cunoscute și mai admirate prezentatoare de știri din România. Aceasta ne aduce de fiecare dată cele mai importante evenimente în cadrul Observator, difuzat de Antena 1 în weekend, de la ora 19:00. De data aceasta, am invitat-o pe platourile de filmare, unde ne-a oferit un interviu sincer despre femeia care se află în spatele camerelor de filmat. Deși este o prezență discretă, aceasta a acceptat cu zâmbetul pe buze să fie protagonista unui interviu CaTine.
icon
Daniel Nuță într-o cămașă galbenp în timp ce se află pe platourile de filmare ale interviului CaTine.ro la masculin
CaTine
// 21 februarie 2022

Interviu CaTine La Masculin cu Daniel Nuță: „Trăiesc pentru a face film”

Daniel Nuță este un actor talentat și carismatic, iar atunci când se află în fața camerelor de filmat reușește să impresioneze cu emoțiile pe care le transmite. Pasiunea sa pentru film este una extrem de puternică, iar acest lucru îl motivează în tot ceea ce face. De data aceasta, actorul din serialul Adela ne-a oferit mai multe amănunte din viața personală. Descoperă lucruri mai puțin știute într-un interviu CaTine La Masculin cu Daniel Nuță.
icon
Alexandra Tudor într-o rochie roz la interviul pentru CaTine.ro
CaTine
// 17 februarie 2022

Alexandra Tudor, despre profesionalism și tenacitate: „O femeie nu ar trebui să-și spună lucruri care să-i scadă stima de sine”

După o pauză de cinci ani de zile, Alexandra Tudor s-a întors la pupitrul știrilor sportive. Aceasta reușește să se împartă cu succes între viața de familie și viața profesională. Simpatica prezentatoare are o fetiță minunată, pe nume Sonia, și trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Dan Marinas.
icon
Valetin Butnaru, pe un scaun la Interviul CaTine.ro
CaTine
// 14 februarie 2022

Interviu CaTine La Masculin cu Valentin Butnaru: „Nu cred că o femeie ar trebui să spună despre ea că nu poate”

Valentin Butnaru pare un tip sobru și greu de adus în fața camerelor de luat vederi pentru o discuție despre viața sa personală. Cu toate acestea, prezentatorul TV a acceptat invitația CaTine.ro și ne-a permis să îl descoperim pe omul din spatele micilor ecrane. Hai să vezi un interviu CaTine La Masculin cu Valentin Butnaru și să afli povești pe care nu le-a mai spus până acum.
icon
Interviu CaTine.ro La Masculin cu Nick Casciaro, într-un platou de televiziune, cu artistul pe un scaun
CaTine
// 8 februarie 2022

Interviu CaTine La Masculin cu Nick Casciaro: „Cea mai mare frică a mea este să pierd o persoană de care îmi pasă”

Nick Casciaro este marele câștigător al sezonului 10 X Factor. Acesta a reușit să fie pe placul juraților și al publicului cu talentul lui pe tot parcursul competiției, dar în marea finală a primit ropote de aplauze pentru munca și devotamentului lui în muzică. Vocea spectaculoasă și tot ce a pus în scenă au fost elementele care l-au ajutat să se facă remarcat și să plece acasă cu premiul de 50 000 de euro. Urmărește și citește un Interviu CaTine La Masculin cu Nick Casciaro.
icon
Carmen Brumă într-un top albastru la CaTine.ro
CaTine
// 31 ianuarie 2022

Carmen Brumă, despre pasiune și motivație: „Viața fără disciplină ar fi lipsită de reușite”

Nimic nu o descrie mai bine pe Carmen Brumă decât pasiunea de care dă dovadă în tot ceea ce face. Este un exemplu de determinare și voință și știe că disciplina devine esențială în tot ceea ce faci. Aceasta a acceptat invitația echipei CaTine.ro și ne-a oferit un interviu sincer despre munca ce se află în spatele succesului său.
icon
Otravă, cu un fes portocaliu, o pereche de ochelari și un ulover alb pe platourile de filmare de la CaTine.ro
CaTine
// 24 ianuarie 2022

Interviu CaTine La Masculin cu Otravă: „Nu m-am gândit niciodată că o să trăiesc din blog”

Cristian Șimonca este unul dintre cei mai apreciați bloggeri de la noi din țară. El este cunoscut în mediul online drept Otravă. De data aceasta, el a acceptat invitația echipei CaTine.ro și ne-a oferit un interviu sincer. Într-o atmosferă relaxantă, am reușit să aflăm mai multe despre cum a început toată această călătorie în mediul online pentru el. Descoperă mai multe despre unul dintre cei mai populari influenceri ai momentului într-un interviu CaTine La Masculin cu Otravă.
icon
Alecsandru Dunaev îmbrăcat la costum negru pe platourile de filmare ale interviului la masculin pentru echipa CaTine.ro
CaTine
// 17 ianuarie 2022

Interviu CaTine La Masculin cu Alecsandru Dunaev: „Teatrul a fost un fel de terapie pentru mine”

Alecsandru Dunaev este unul dintre cei mai îndrăgiți actori de la noi din țară. Vesel și cu o atitudine optimistă, este întotdeauna pregătit să-și pună talentul în valoare. Teatrul este pentru el un fel de terapie, iar dedicarea sa se observă chiar și în fața camerelor de filmat. Atunci când nu are un rol de interpretat, actorul își impresionează cunoscuții cu o mulțime de alte talente. Descoperă mai multe într-un interviu sincer CaTine La Masculin cu Alexandru Dunaev.
icon
Vlad Gherman într-un pulover gri la interviul la masculin pentru CaTine.ro
CaTine
// 10 ianuarie 2022

Interviu CaTine La Masculin cu Vlad Gherman: „În fiecare zi descopăr lucruri noi despre mine”

Vlad Gherman este unul dintre cei mai apreciați actori de la noi din țară. Este plin de energie, vesel și gata să-și pună în valoare talentul în proiectele pe care le desfășoară. Atunci când nu este pe platourile de filmare, Vlad desfășoară o mulțime de proiecte personale, iar recent acesta a adoptat o abordare mult mai serioasă asupra domeniului muzical. Descoperă mai multe într-un interviu CaTine La Masculin cu Vlad Gherman.
icon
Andrei Niculae, într-un decor cu multe fotografii, pe scaun, la interviul CaTine.ro
CaTine
// 3 ianuarie 2022

Interviu CaTine La Masculin cu Andrei Niculae: „Sunt într-o continuă dezvoltare și nu o să mă opresc niciodată”

Andrei Niculae este unul dintre cei mai de succes oameni de radio din România. Se plictisește tare atunci când nu este on air, dar sunt foarte rare clipele când stă degeaba. În afara programului de la Virgin Radio, acesta are tot felul de proiecte menite să-i ajute pe cei din jur. Descoperă mai multe într-un interviu CaTine La Masculin cu Andrei Niculae.
icon
Anca Androne într-un sacou alb cu o bluză roz la interviul echipei CaTine.ro unde a vorbit despre cariera sa de actriță
CaTine
// 27 decembrie 2021

Anca Androne, despre pasiune și determinare: „Actoria mi-a dat un scop în viață”

Anca Androne este una dintre cele mai apreciate actrițe ale momentului de la noi din țară. Este o femeie extrem de puternică ce are o energie impunătoare, dar foarte caldă. Veselă și mereu cu zâmbetul pe buze, aceasta ne-a oferit un interviu sincer. Anca a dat mai multe detalii despre viața sa profesională și cea personală. Talentul ei poate fi urmărit atât pe scenele de la teatru, cât și în cadrul rolului pe care îl interpretează în serialul Adela, o producție Antena 1.
icon
Alina Pușcaș cu părul într-o parte la interviul pentru echipa CaTine.ro
CaTine
// 20 decembrie 2021

Alina Pușcaș, despre dorință și determinare în carieră: „Momentul oportun nu o să vină niciodată”

Alina Pușcaș este una dintre cele mai îndrăgite prezențe din cadrul televiziunii românești. Frumoasa prezentatoare de la emisiunea ”Te cunosc de undeva” ne-a oferit un interviu sincer despre modul în care s-a schimbat viața sa de-a lungul timpului. Alina a fost tot timpul zâmbitoare și plină de energie. Ne-a dezvăluit mai multe amănunte din viața sa personală, dar și cea profesională.
icon
Doina Teodoru în cadrul interviului CaTine
CaTine
// 13 decembrie 2021

Doina Teodoru, despre sinceritate și libertate: „Aș vrea să văd în jurul meu mai multe femei naturale.”

Doina Teodoru este una dintre cele mai vesele și mai optimiste femei de la noi din țară. Actrița a acceptat cu zâmbetul pe buze invitația echipei noastre. Aceasta ne-a oferit un interviu plin de momente emoționante și de neuitat. Energia sa a umplut rapid platoul de filmare. Câștigătoarea celui de-al treilea sezon al emisiunii iUmor ne-a povestit mai multe amănunte despre viața sa din spatele scenei.
icon
Furnica, într-o bluză neagră, la interviul CaTine.ro
CaTine
// 6 decembrie 2021

Furnica, demonstrație de talent și determinare în fiecare clipă: „A fi tu e cel mai bine”

Dana Luca sau Furnica, așa cum o cunoaște toată lumea, este una dintre cele mai bune și mai talentate coregrafe din România. Aceasta este alături de vedetele care participă la show-ul Te cunosc de undeva, emisiune difuzată de Antena 1, și le învață cele mai tari mișcări de dans. Le oferă în același timp câte puțin din energia, înțelepciunea și experiența ei de viață.
icon
Ana-Maria Calița într-o rochie roz pe scaunul gri de la interviul echipei CaTine.ro
CaTine
// 29 noiembrie 2021

Ana-Maria Calița, despre sinceritate și autenticitate: „Atitudinea unei persoane este cel mai atrăgător lucru al său”

Ana-Maria Calița este una dintre cele mai vesele și mai dezinvolte femei de la noi din țară. Actrița a acceptat invitația echipei noastre și ne-a oferit un interviu plin de amuzament, dar și de momente emoționante. Ana-Maria ne-a povestit câteva detalii din spatele scenei și cum a reușit să facă performanță. Deși pare mereu zâmbitoare, aceasta ne-a mărturisit că lucrurile nu stau întotdeauna așa.
icon
Larisa Iordache în timp ce stă pe un scaun gri la interviul pentru echipa CaTine.ro
CaTine
// 22 noiembrie 2021

Larisa Iordache, despre sinceritate și determinare: „Fericirea aduce frumusețe în suflet și pe chipul tău”

Larisa Iordache este una dintre cele mai vesele și mai determinate sportive de la noi din țară. Gimnasta în vârstă de 25 de ani a acceptat invitația echipei noastre și a oferit un interviu sincer și emoționant. Larisa ne-a povestit mai multe despre eforturile pe care le-a depus pentru a face performanță. Aceasta a vorbit despre modul în care reușește să-și împartă timpul între viața personală și cea profesională.
icon
Prezentatoarea Asia Express:Drumul Împăraților, Irina Fodor, la interviul pentru echipa CaTine
CaTine
// 15 noiembrie 2021

Irina Fodor, despre curaj și onestitate în Asia Express: „Competiția e un exercițiu care te învață că indiferent de ce se întâmplă, trebuie să mergi mai departe”

Irina Fodor este una dintre cele mai îndrăgite prezențe din cadrul emisiunii Asia Express: Drumul Împăraților. Frumoasa prezentatoare le-a oferit concurenților probe de neuitat și i-a așteptat de fiecare dată cu zâmbetul pe buze la punctul de sosire. Irina a acceptat invitația noastră și a oferit un interviu plin de emoție echipei CaTine.ro. Prezentatoarea celui mai urmărit show TV ne-a oferit mai multe informații din culise și ne-a povestit ce momente au emoționat-o cu adevărat.
icon
Adda, pe fotoliu, într-o bluză cu imprimeu de leopard, la interviul CaTine.ro
CaTine
// 8 noiembrie 2021

Adda, autentică și mereu cu zâmbetul pe buze pentru fanii ei: „Am ajuns mai departe decât îmi imaginam”

Adda e una dintre cele mai apreciate artiste din România, iar faptul că mereu a fost deschisă și autentică nu a făcut decât să o ajute să fie și mai iubită de către cei care știu ce înseamnă muzica adevărată. Vedeta a acceptat cu drag să vorbească deschis și față de cititoarele CaTine.ro. A răspuns afirmativ atunci când a fost invitată la interviu.
icon
Roxana Ghiorghian într-o ținută neagră în timp ce își sprijină fața în mână și zâmbește
CaTine
// 1 noiembrie 2021

Roxana Ghiorghian este o femeie împlinită: „Cu pași mici și siguri, am ajuns unde mi-am dorit”

Roxana Ghiorghian este una dintre cele mai vesele și optimiste persoane. Prezentatoarea Știrilor din Sport de la Antena 1 a ales cu mare drag să ofere un interviu echipei CaTine.ro. Cu zâmbetul pe buze și încărcată cu povești uimitoare, Roxana ne-a oferit mai multe informații despre viața sa din spatele camerelor de filmat.
icon
Adriana Trandafir în timp ce arată cu degetul spre public la interviulpentru echipa CaTine.ro
CaTine
// 25 octombrie 2021

Adriana Trandafir, despre sinceritate și emoție în competiția Asia Express: „A fost cumplit de greu, dar și o experiență specială”

Adriana Trandafir este una dintre cele mai sincere și puternice concurente din cadrul competiției Asia Express: Drumul Împăraților. În cel de-al patrulea sezon, actrița Adriana Trandafir a decis să se alăture concursului împreună cu fiica sa, Maria Speranța. Cu zâmbetul pe buze și gata să treacă împreună peste orice obstacol, Adriana a spus ”DA” uneia dintre cele mai solicitante emisiuni. Aceasta ne-a dezvăluit mai multe detalii din spatele culiselor în interviul emoționant pe care l-a oferit echipei CaTine.ro.
icon
Elwira Petre într-o rochie neagră în timp ce își sprijină fața în mână la interviul pentru CaTine.ro
CaTine
// 18 octombrie 2021

Elwira Petre, despre curaj și determinare în competiția Asia Express: „Trebuie să te lupți până la capăt și să-ți urmărești visul”

Elwira Petre este una dintre cele mai curajoase și mai determinate concurente din cadrul competiției Asia Express: Drumul Împăraților. Încrezătoare și cu zâmbetul pe buze, Elwira a acceptat invitația noastră și ne-a oferit un interviu emoționant pentru echipa CaTine.ro. Aceasta ne-a dezvăluit mai multe informații din culisele uneia dintre cele mai provocatoare emisiuni, Asia Express – sezonul 4.
icon
Concurenta Patrizia Paglieri purtând o cămașă neagră la interviul pentru CaTine.ro despre experineța Asia Express
CaTine
// 11 octombrie 2021

Patrizia Paglieri, despre naturalețe și sinceritate în competiția Asia Express: „Am luat concursul așa cum cred că ar trebui să-l ia toată lumea, ca pe un joc”

Patrizia Paglieri este una dintre cele mai optimise concurente care au luat parte la competiția Asia Express: Drumul Împăraților. Zâmbitoare și plină de naturalețe, Patrizia a acceptat invitația noastră și a oferit un interviu sincer pentru echipa CaTine.ro. Aceasta ne-a dezvăluit mai multe detalii din culisele uneia dintre cele mai provocatoare emisiuni, Asia Express, sezonul 4.
icon
Lorelei Bratu, cu rucsacul în mână, la interviul pentru CaTine.ro
CaTine
// 4 octombrie 2021

Lorelei Bratu, despre asumare și optimism în competiția Asia Express: „Dacă noi ne-am distrat, cu siguranță se vor distra și cei de acasă”

Lorelei Bratu este cea mai carismatică și mai hazlie vedetă de la emisiunea care scrie istorie în televiziunea din România, Asia Express: Drumul Împăraților. Așa cum o vezi la TV, la fel e și în viața reală. Plină de energie, mereu cu zâmbetul pe buze, gata să ajute și să doboare cele mai grele provocări.
icon
Concurenta de la Asia Express: Drumul Împăraților, Alexandra Ungureanu, în timp ce stă pe o canapea albastră și zâmbește la interviul oferit echipei CaTine.ro
CaTine
// 27 septembrie 2021

Alexandra Ungureanu, despre umanitate și generozitate în competiția Asia Express: „Poți să schimbi într-o secundă destinul unui om pe care nu-l cunoști”

Alexandra Ungureanu este una dintre cele mai îndrăgite cântărețe de la noi din țară. Cu multe povești și entuziasm în voce, aceasta ne-a povestit câteva aventuri pe care le-a trăit în cadrul competiției Asia Express: Drumul Împăraților. Alături de mama sa, Anca Ungureanu, a intrat în competiție pentru a câștiga amuleta de 30 000 de euro în cel de-al patrulea sezon al concursului Asia Express. Parcursul lor în competiție a fost unul presărat cu momente emoționante, dar și foarte tensionate. Echipa formată din Alexandra și Anca Ungureanu a reușit să impresioneze prin inteligență și determinare.
icon
Eliza Natanticu purtând o bluză crem cu roz și o pereche de blugi în timp ce stă pe o canapea albastră la interviul pentru CaTine.ro
CaTine
// 20 septembrie 2021

Eliza Natanticu, despre descoperirea sinelui în competiția Asia Express: „Provocarea cea mai mare a fost să-mi depășesc limitele”

Eliza Natanticu este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi din țară. Plină de energie și cu zâmbetul pe buze, aceasta ne-a oferit un interviu emoționant. Eliza ne-a povestit mai multe despre experiența sa în competiția Asia Express: Drumul Împăraților. Alături de soțul său, Cosmin Natanticu, concurează pentru marele premiu. Până acum parcursul lor în competiție a fost unul de-a dreptul impresionant. Echipa formată din Eliza și Cosmin Natanticu a fost câștigătoarea primului joc de amuletă.
icon
Andreea Antonescu purtând o bluză albă cu mînecile lungi în timp ce oferă un interviu pentru echipa CaTine.ro
CaTine
// 13 septembrie 2021

Andreea Antonescu este o femeie împlinită: „Fericirea e undeva în noi, trebuie doar să o găsim”

Andreea Antonescu este una dintre cele mai populare artiste de la noi din țară. La doar 38 de ani, Andreea se bucură de un repertoriu de succes și de multe reușite, atât pe plan profesional, cât și personal. Curajoasă, încrezătoare și mereu cu zâmbetul pe buze, Andreea ne-a făcut plăcerea de a ne dezvălui câteva dintre gândurile sale. Aceasta a acceptat invitația noastră și a luat parte la un interviu sincer, dar plin de amuzament.
icon
Valentina Ioniță, zâmbitoare, într-o ținută neagră, la interviul pentru CaTine.ro
CaTine
// 6 septembrie 2021

Valentina Ioniță și-a dorit de mică să fie fericită: „Eu sunt recunoscătoare pentru ceea ce am”

Valentina Ioniță este una dintre concurentele sezonului 9 care a intrat rapid la inimile fanilor. Deși nu a ajuns până în finala show-ului, concurenta din echipa lui Chef Scărlătescu este foarte talentată în bucătărie. Are un loc al ei pe harta gastronomică a lumii.
icon
Cristina Ciobănașu într-o rochie albă în timp ce stă pe scaun și pozează pentru echipa CaTine.ro
CaTine
// 30 august 2021

Cristina Ciobănașu, sinceră și naturală: „Inteligența este cel mai atrăgător lucru la o femeie”

Cristina Ciobănașu este una dintre cele mai ambițioase și muncitoare actrițe de la noi din țară. Este o femeie cu o energie extraordinară care reușește să pună zâmbetul pe buzele oricui. De-a lungul timpului, Cristina s-a făcut remarcată cu ajutorul talentului său. În cel mai recent proiect, tânăra poate fi urmărită într-un rol care reușește să o scoată din zona de confort. Talentul său este în prezent evidențiat prin rolul pe care îl interpretează în serialul Adela, o producție Antena1.
icon
Ioana Ginghină în timp ce stă pe un scaun și poartă o vestă neagră și o pereche de colanți cu dantelă
CaTine
// 23 august 2021

Ioana Ginghină, despre eforturile pentru a obține ceea ce-ți dorești: „Am știut dintotdeauna că vreau să fiu actriță”

Ioana Ginghină este una dintre cele mai admirate și mai frumoase actrițe de la noi din țară. În vârstă de doar 43 de ani, Ioana reușește să aducă zâmbetul pe buzele tuturor prin intermediul personajelor pe care le interpretează. De data aceasta, actrița ne-a oferit și nouă o parte din energia sa vibrantă.
icon
Rosse Stan, pe un fotoliul, cu mâna ridicată elegant, la interviul CaTine.ro
CaTine
// 16 august 2021

Rosse Stan are mereu atitudine de învingătoare: „Pot să fac orice”

Rosse Stan este una dintre cele mai frumoase prezentatoare tv din România. Deși are puțin peste 20 de ani, frumoasa prezentatoare a Horoscopului de la Observator, emană o energie rar întâlnită atunci când își face simțită prezența. Atitudinea ei de învingătoate te face să simți să poți să treci peste orice fel de obstacol.
icon
Portret al Alexandrei Iosif în timp ce stă pe un scaun și se sprijină cu o mână de acesta, purtând o bluză neagră cu mâneci bufante
CaTine
// 9 august 2021

Alexandra Iosif, despre puterea de a face orice: „Atitudinea încrezătoare schimbă totul”

Alexandra Iosif este una dintre cele mai vesele și determinate tinere din mediul online din România. Plină de energie și cu un zâmbet larg, Alexandra își bucură în fiecare zi comunitatea pe care a reușit să o creeze pe rețelele de socializare. De această dată, tânăra creatoare de conținut digital ne-a încântat cu prezența în cadrul unui interviu plin de entuziasm alături de echipa CaTine.ro.
icon
Portret al Dianei Munteannu în timp ce privește la cameră și își sprijină fața în mână
CaTine
// 2 august 2021

Diana Munteanu, despre frumusețea prezentului: „Fiecare moment este unic și trebuie trăit așa cum este”

Diana Munteanu este una dintre cele mai frumoase și vesele femei din România. Plină de energie, Diana ne bucură în fiecare dimineață de weekend la matinalul difuzat pe Antena 1, Neatza de Weekend. De data aceasta, prezentatoarea TV a decis să aducă la fel de multă bucurie și colegilor noștri în cadrul interviului pe care ni l-a acordat.
×