Reclamă

CaTine

Află cele mai noi interviuri, opinii, povești de viața ale femeilor de succes, ale vedetelor și ale femeilor obișnuite. Toate dedicate cu iubire, femeilor ca tine.

icon
Maria Constantin în timp ce stă pe un fotoliu și pozează pentru interviul echipei CaTine.ro
CaTine
// 14 noiembrie 2022

Maria Constantin, feminină și sinceră: „O femeie ar trebui să păstreze mici secrete doar pentru ea”

Maria Constantin este o femeie sinceră și plină de viață. Cântăreața ne-a oferit un interviu în care ne-a povestit mai multe despre viața sa profesională și cea personală. Deși a trecut prin multe provocări de-a lungul timpului, aceasta se simte mai pregătită ca niciodată să-și deschidă sufletul în fața fanilor săi.
Reclamă
icon
Alexandra Velniciuc într-o bluză cu imprimeu floral la interviul echipei CaTine.ro
CaTine
// 7 noiembrie 2022

Alexandra Velniciuc, sinceră și determinată: „Contează să te bucuri și să mulțumești pentru lucrurile mărunte din viața ta”

Alexandra Velniciuc este o femeie puternică și complet îndrăgostită de profesia sa. Actrița în vârstă de 42 de ani a acceptat provocarea noastră și ne-a răspuns tuturor întrebărilor și curiozităților. Cu un entuziasm molipsitor, Alexandra ne-a împărtășit secretele din culisele vieții de actor, dar și câteva amănunte despre viața personală. Te invităm să o descoperi alături de noi și să descoperi cum energia unei persoane poate schimba complet atmosfera din jurul său.
icon
Emilian, într-o geacă crem, cu ochelari de soare în timp ce pozează pentru interviul echipei CaTine.ro
CaTine
// 31 octombrie 2022

Interviu CaTine La Masculin cu Emilian: „Pasiunea te ajută să evoluezi și să ajungi de succes”

Emilian este un artist complet, iar acest statut l-a obținut în urma efortului continuu pe care l-a depus pentru a-și vedea visul devenit realitate. Pe lângă proiectele muzicale în care este implicat, cântărețul face echipă cu WRS în sezonul 18 al show-ului de televiziune Te cunosc de undeva!. Deși are un program încarcat, Emilian și-a făcut timp pentru a participa la o sesiune rapidă de întrebări. Te invităm să-l descoperi în postura de invitat într-un interviu din seria CaTine La Masculin cu Emilian.
icon
Diana Sar, pe un fotoliu, la interviul CaTine.ro
CaTine
// 24 octombrie 2022

Diana Sar, sensibilă și energică: „O femeie puternică este o femeie care are încredere în ea”

Diana Sar se bucură de succes atât în industria cinematografică, cât și în mediul online, unde activitatea sa este urmărită și apreciată de o comunitate numeroasă și foarte activă. Tânăra de 27 de ani are obiective clar definite, învață lecții prețioase din fiecare eveniment care are loc în viața sa, dar cu toate acestea oamenii de acasă știu destul de puține detalii personale despre ea. Din fericire, Diana Sar a răspuns cu drag invitației noastre și ne-a oferit un interviu în exclusivitate.
Reclamă
icon
Johny Romano, pe un scaun, la interviul CaTine.ro
CaTine
// 17 octombrie 2022

Interviu CaTine La Masculin cu Johny Romano: „Indiferent de unde pleci, poți și vei reuși”

Johny Romano face parte din noul val de artiști români care se bucură de un real succes atât în industria muzicală, cât și în mediul online. Cântărețul a făcut senzație în topurile muzicale cu piesa „Na Janau”, hit care a strâns și milioane de vizulizări pe YouTube. Și pentru că mulți fani au devenit interesați imediat de povestea lui, ai mai jos un Interviu CaTine La Masculin cu Johny Romano.
icon
Crina Mardare în timp ce pozează pentru interviul echipei CaTine.ro
CaTine
// 13 octombrie 2022

Crina Mardare, dedicată și ambițioasă: „Puterea unei femei este înțelepciunea”

Crina Mardare este o femeie perseverentă și ambițioasă. Are o carieră de succes în domeniul muzical, iar în prezent este antrenorul răbdător al concurenților din show-ul Te cunosc de undeva! | Sezonul 18. Îți oferim ocazia să o vezi pe Crina în postura de invitată în cadrul unei interviu exclusiv. Ea a răspuns plină de entuziasm întrebărilor pe care i le-am pregătit. Dincolo de omul de succes, am avut ocazia să descoperim și latura sensibilă a Crinei.
icon
Dorian Boguță într-o cămașă kaki în timp ce stă pe fotoliu la interviul echipei CaTine.ro
CaTine
// 10 octombrie 2022

Interviu CaTine La Masculin cu Dorian Boguţă: „Este foarte important să te mulțumești cu ce ai”

Dorian Boguță se numără printre cei mai cunoscuți actori din România. Acesta s-a născut în Chișinău, acolo unde și-a început și cariera. De-a lungul timpului, a jucat nenumărate roluri în piese celebre, iar în 1999 a decis ”să înceapă viața de la minus doi”. Actorul s-a mutat la București, aspirând în continuare la o carieră de succes ca actor. Munca, efortul și dedicarea l-au ajutat să fie unul dintre cei mai apreciați actori. Te invităm să descoperi mai multe într-un interviu CaTine La Masculin cu Dorian Boguţă.
icon
Cătălin Cazacu, pe un fotoliu, în tricou și pantaloni scurți, la CaTine.ro
CaTine
// 3 octombrie 2022

Interviu CaTine La Masculin cu Cătălin Cazacu: „Sunt un dezastru și un haos controlat”

Cătălin Cazacu este unul dintre sportivii de renume din motociclism. Pasionat, el a dus pasiunea pentru acest sport la un nivel atât de mare, încât recunoaște că nu se vede făcând altceva în această viață. Și pentru că în ultimul timp l-am văzut și în calitate de prezentator TV, săptămâna aceasta îți oferim un Interviu CaTine La Masculin cu Cătălin Cazacu.
icon
Ana-Maria Udriște în timp ce pozează pe platourile de filmare ale echipei CaTine.ro
CaTine
// 26 septembrie 2022

Ana-Maria Udriște, energică și spontană: „Sfatul meu a fost întotdeauna să ai un echilibru în opiniile pe care le exprimi”

Ana-Maria Udriște este o femeie de succes. Am descoperit-o fiind puternică, asumată, responsabilă și cu un spirit liber și autodidact. Aceasta și-a răpit din timp pentru a lua parte la unul din interviurile echipei noastre. Te invităm să o urmărești în cadrul interviului din seria CaTine.ro. Vezi cum a reușit Ana-Maria Udriște să scrie o poveste de succes în avocatură, dar și în business.
icon
Andia, pe un fotoliu, la interviul CaTine.ro
CaTine
// 12 septembrie 2022

Andia, copilăroasă și mereu cu zâmbetul pe buze: „Sunt capabilă de foarte multe lucruri”

Andia este una dintre artistele care au reușit să se impună rapid pe piața muzicală din România. Cântăreața a intrat imediat la inima publicului cu atitudinea ei copilăroasă, cu zâmbetul sincer și cu vocea sa inconfundabilă. Hai să o descoperim împreună în cadrul unui interviu din seria CaTine.ro
icon
Cristian Robe la interviul CaTine la masculin
CaTine
// 5 septembrie 2022

Interviu CaTine La Masculin cu Robe Cristian: „Aș vrea să inspir oamenii să încerce să fie autentici în felul lor”

Săptămâna aceasta îți oferim cu un interviu CaTine la Masculin cu Robe Cristian. Invitatul nostru este mereu plin de energie, efervescent și gata să surprindă cu poveștile sale pline de umor. Un tânăr cu o energie aparte, care se simte pregătit să fie un exemplu pentru generația sa.
icon
Gabriela Cristea, pe un fotoliu, cu o rochie de culoare închisă, la interviul CaTine.ro
CaTine
// 1 septembrie 2022

Gabriela Cristea, determinată și dornică de provocări: „Puterea unei femei stă în fericirea ei”

Gabriela Cristea știe cum să își facă simțită prezența și este genul de om cu o energie electrizantă, pe care nu o poți ignora. Fie că este vorba despre o emisiune TV, un interviu sau o simplă discuție, vedeta se numără printre cele mai apreciate femei din România. Acest lucru se datorează faptului că este o persoană asumată și sinceră, care zice mereu ceea ce gândește. Prezentatoarea TV a răspuns afirmativ invitației noastre și ne-a acordat un interviu din seria CaTine.
icon
Cristi Iacob invitat la interviul CaTine.ro
CaTine
// 29 august 2022

Interviu CaTine La Masculin cu Cristi Iacob: „Trebuie să găsești bucuria în orice”

Săptămâna aceasta te invităm să descoperi un interviu CaTine la Masculin cu Cristi Iacob. Pe actor îl poți vedea în calitate de jurat al emisiunii Te cunosc de undeva!, acolo unde evaluează reprezentațiile vedetelor care se întrec pentru marele premiu. De data acesta, el a apărut în fața camerelor în calitate de invitat al echipei noastre și trebuie să recunoaștem că ne-a făcut o reală plăcere să stăm de vorbă cu el.
icon
Raul Gheba într-o cămașă galbenă cu imprimeu colorat la interviul CaTine la Masculin
CaTine
// 22 august 2022

Interviu CaTine La Masculin cu Raul Gheba: „De când am devenit tată, sunt mai atent și grijuliu cu timpul meu”

Invitatul nostru din această săptămână a pășit plin de entuziasm și energie pe platourile de filmare. Ne-am bucurat să-l vedem deschis și sincer în răspunsurile pe care ni le-a oferit. Raul Gheba ne-a povestit întâmplări din viața sa privată, dar ne-a vorbit și despre unele din cele mai importante momente din cariera sa. Te invităm să-l descoperi într-un interviu CaTine la Masculin cu Raul Gheba.
icon
Dan Pavel în timp ce participă la interviu CaTine la masculin
CaTine
// 15 august 2022

Interviu CaTine La Masculin cu Dan Pavel: „Învăț în fiecare zi de la copilul meu să mă bucur de tot ceea ce mă înconjoară”

Dan Pavel este un tată dedicat, un soț iubitor și un prezentator dornic să evolueze constant. Prezentatorul Antena Sport și-a rupt din timp și a participat la interviul echipei CaTine, unde ne-a povestit mai multe despre profesia sa, dar și despre pasiunile pe care le are. Te invităm să-l descoperi într-un interviu CaTine La Masculin cu Dan Pavel.
icon
Portret cu Irina Ursu într-o rochie neagră invitaă la CaTine.ro
CaTine
// 8 august 2022

Irina Ursu, despre ambiție și determinare: „În lipsa unei discipline, este foarte greu să transformi talentul într-o poveste de succes”

Irina Ursu s-a alăturat echipei Observator de la Antena 1 și a acceptat invitația noastră de a participa la un interviu din seria CaTine. Prezentatoarea TV ne-a dezvăluit mai multe despre povestea sa de succes, dar și despre dedicarea care se află în spatele fiecărei reușite. Cu siguranță, Irina Ursu este un exemplu de ambiție și determinare.
icon
Andra Petrescu într-o bluză roz și o pereche de pantaloni albi în timp ce stă pe canapeaua gri de pe platourile de filmare ale echipei CaTine.ro
CaTine
// 7 iulie 2022

Andra Petrescu este întotdeauna veselă și jovială: „Am avut nevoie să mă pierd ca să mă regăsesc”

Andra Petrescu este o femeie puternică, ambițioasă și tot timpul cu zâmbetul pe buze. Cu această energie pozitivă a pășit și pe platourile de filmare ale echipei CaTine.ro și ne-a oferit mai multe amănunte despre viața sa personală.
icon
Andreea Țopan într-un scaun în timp ce ia parte la interviul echipei CaTine.ro
CaTine
// 23 iunie 2022

Andreea Țopan, despre perseverență și sensibilitate: „Fericirea este compusă din momente mici”

Plină de energie și entuziasm, Andreea Țopan a pășit pe platourile de filmare ale echipei CaTine.ro. Prezentatoarea Observator 12 ne-a povestit mai multe despre cum arată o zi obișnuită din viața sa, dar și despre care sunt lucrurile care i-au conturat perspectivele în carieră.
icon
Monica Bîrlădeanu, fotografie portret, la interviul CaTine.ro
CaTine
// 16 iunie 2022

Monica Bîrlădeanu, despre provocările vieții și amintiri de familie: „Cel mai mult detest la oamenii din jur egoismul”

Monica Bîrlădeanu se numără printre cele mai discrete personalități din România. Actrița este naturală și degajată atunci când vorbește despre viața sa, iar aceste detalii pot fi observate și în cadrul interviului din seria CaTine. Hai să o descoperi și tu!
icon
Ionuț Rusu în timp ce stă pe scaunul de invitat la interviul CaTine La Masculin
CaTine
// 6 iunie 2022

Interviu CaTine La Masculin cu Ionuț Rusu: „Cea mai mare realizare e faptul că reușesc să aduc un zâmbet pe chipul oamenilor”

Ionuț Rusu a reușit să intre în atenția publicului după ce s-a clasat printre finaliștii emisiunii iUmor în anul 2016. Chiar dacă nu a reușit să plece cu marele premiu acasă, acesta se bucură acum de notorietate în fața publicului larg. Muncitor, mereu cu zâmbetul cu buze și gata să-și încânte audiența, te invităm să-l descoperi într-un interviu CaTine La Masculin cu Ionuț Rusu.
icon
Ela Crăciun într-o bluză portocalie cu imprimeu floral la interviul CaTine.ro
CaTine
// 2 iunie 2022

Ela Crăciun, despre sensibilitate și bucuria de a fi mamă: „O femeie ar trebui să se accepte așa cum este”

Ela Crăciun este una din cele mai apreciate jurnaliste și bloggerițe de la noi din țară. Mamă a trei copii minunați, aceasta reușește să împace cu succes viața profesională cu cea personală. Ela este o sursă de inspirație pentru multe femei, motiv pentru care nu ratează nicio oportunitate de a împărtăși din experiențele sale cu comunitatea pe care o are.
icon
Viorel Dragu, jurat la Stand-Up Revolution, invitat la interviul la masculin CaTine.ro
CaTine
// 30 mai 2022

Interviu CaTine La Masculin cu Viorel Dragu: „O femeie n-ar trebui să spună că nu e destul de bună”

Viorel Dragu cunoaște foarte bine lumea stand-up-ului și reușește cu fiecare show să aducă zâmbetul pe buzele celor mai mulți spectatori. Alături de Teo, Costel și Dan Badea, Vio poate să fie urmărit în cadrul celei mai noi emisiuni Antena 1, Stand-Up Revolution. De această dată însă, juratul emisiunii și-a rupt din timp și ne-a răspuns întrebărilor în cadrul unui interviu CaTine La Masculin.
icon
Iulia Albu, arată cu degetul către fani, la interviul CaTine.ro
CaTine
// 26 mai 2022

Iulia Albu, un om sensibil, care a renunțat la cariera de avocat pentru modă: „O femeie puternică plânge pe dinăuntru ca o câștigătoare”

Despre Iulia Albu nu se știu foarte multe lucruri legate de viața personală. Chiar dacă este o persoană publică, cu multe apariții la TV, aceasta preferă să păstreze anumite lucruri din viața personală departe de lumina reflectoarelor. Pentru că am vrut să o descoperim așa cum este ea, dincolo de micul ecran, am invitat-o la interviurile CaTine.ro.
icon
Claudiu Teohari, pe un scaun, în haine negre, la interviul CaTine.ro
CaTine
// 23 mai 2022

Interviu CaTine La Masculin cu Claudiu Teohari: „Cred că oamenii nu ar trebui să spună despre ei că nu au valoare”

Claudiu Teohari vine din lumea stand-up-ului. Este unul dintre oamenii care au pus bazele acestei fenomen în România și care a construit împreună cu alți colegi acestă nișă de divertisment la noi în țară. Te invităm să urmărești un interviu CaTine La Masculin cu Claudiu Teohari și să îl descoperi așa cum este el, cu amuzament și multă deschidere față de publicul său.
icon
Costel Bojog pe platourile de filmare ale echipei CaTine.ro la un interviu la masculin
CaTine
// 16 mai 2022

Interviu CaTine La Masculin cu Costel Bojog: „Spontaneitatea e un mușchi pe care l-am format în timp”

Costel Bojog este un nume cunoscut în lumea stand-up-ului. Cei mai mulți îl cunosc pe Costel în urma aparițiilor sale pe scenele din țară, dar și din afara granițelor. Artistul activează în acest domeniu de la vârsta de 18 ani. De această dată, el a dat scena pe scaunul de invitat din platoul de filmare de la CaTine.ro, unde a oferit un interviu în care a povestit mai multe despre viața sa din spatele scenei. Te invităm să urmărești un interviu CaTine La Masculin cu Costel Bojog.
icon
Mirela Vaida, în platoul Acces Direct, pe un fotoliu,îmbrăcată într-un sacou
CaTine
// 9 mai 2022

Mirela Vaida, o femeie luptătoare, care se bucură de viață dincolo de micul ecran: „O femeie face ceea ce un bărbat nu ar putea face niciodată”

Mirela Vaida le aduce telespectatorilor de luni până vineri emisiuni live, cu și despre oameni adevărați. Prezentatoarea TV încearcă să obțină din fiecare experiență cu oamenii ce e mai bun și îi ajută așa cum poate. Este o luptătoare, care știe ce e viața reală, dincolo de ecranul televizorului și care trăiește cu intensitate fiecare clipă a vieții sale. Cu inima deschisă și dornică să le ofere sfaturi celor din jur, Mirela Vaida s-a lăsat purtată de sentimente și ne-a oferit cel mai sincer interviu.
icon
Ovidiu Buta în timp ce pozează pentru interviul CaTine.ro La Masculin
CaTine
// 2 mai 2022

Interviu CaTine La Masculin cu Ovidiu Buta: „Dacă vrei să ai un stil corect, important e să te cunoști pe tine”

Ovidiu Buta este unul dintre cei mai cunoscuți stiliști de la noi din țară. De-a lungul timpului, acesta a lucrat cu o mulțime de vedete internaționale, iar editorialele sale au apărut în revistele de modă din întreaga lume. Urmărește un interviu CaTine La Masculin cu Ovidiu Buta.
icon
Cleopatra Stratan, pe o canapea, la filmarea interviului CaTine.ro
CaTine
// 28 aprilie 2022

Cleopatra Stratan, de la fetița simpatică care interpreta melodia „Ghiță”, la femeia matură de azi: „Nu lăsa pe nimeni să-ți spună cum trebuie să fii”

Cleopatra Stratan performează în lumea muzicii de la o vârstă fragedă. Aceasta și-a făcut debutul când avea doar trei ani și tot atunci a cunoscut succesul. Deși era doar un copil simpatic, care punea pasiune în ceea ce făcea, Cleo i-a fascinat pe toți cu inteligența sa și cu felul în care făcea față unor situații greu de gestionat chiar și de către adulți.
icon
Radu Vâlcan invitat la filmarea interviului CaTine.ro
CaTine
// 25 aprilie 2022

Interviu CaTine La Masculin cu Radu Vâlcan: „O femeie puternică are încredere foarte mare în ea”

Radu Vâlcan este un actor talentat, un prezentator carismatic și un tată devotat. Acesta a acceptat cu zâmbetul pe buze invitația noastră și ne-a onorat cu prezența sa pe platourile de filmare. Te invităm să-l descoperi pe bărbatul care a reușit prin forțele propii să-și clădească o carieră de succes, într-un interviu sincer CaTine la Masculin cu Radu Vâlcan.
icon
Simona Pungă, pe un fotoliu gri, într-un platou de filmare, la interviul CaTine.ro
CaTine
// 21 aprilie 2022

Simona Pungă este un om determinat, pasionat și ambițios: „Atunci când e cazul să renunți, trebuie să o iei de la capăt”

Simona Pungă este definiția cuvântului pasionat. Simpatică, mereu sinceră și determinată, la cei 35 de ani ai săi este un nume în patinajul românesc. Antrenoarea a participat de-a lungul timpului la mai multe competiții naționale și internaționale, iar acum nu a spus nu nici interviului pentru CaTine.ro.
icon
Mihai Călin în timp ce stă pe un scau în timpul interviului la masculin al echipei CaTine.ro
CaTine
// 18 aprilie 2022

Interviu CaTine La Masculin cu Mihai Călin: „Un actor la început de drum trebuie să se descopere pe sine”

Mihai Călin este un bărbat puternic, un tată și un soț iubitor, dar și un actor talentat. Acesta și-a răpit din timp pentru a ne răspunde mai multor curiozități privind viața sa profesională, dar și personală. Actorul din serialul Adela ne-a răspuns cu sinceritate și răbdare la fiecare întrebare. Te invităm să descoperi mai multe într-un interviu CaTine la masculin cu Mihai Călin.
icon
Jazzy Jo într-o bluză cu imprimeu floral în timp ce este invitată pe platourile de filmare ale echipei CaTine.ro
CaTine
// 14 aprilie 2022

Jazzy Jo, despre emoțiile trăite dincolo de scenă: „Muzica este arta care imită viața reală”

Jazzy Jo a pășit plină de încredere pe platourile de filmare ale echipei CaTine.ro. Aceasta ne-a bucurat cu o conversație deosebită privind ceea ce înseamnă pentru ea muzica, dar și viața pe care o trăiește atunci când nu se află pe scenă. Ne-am bucurat să descoperim o femeie puternică, sigură pe sine și perseverentă care a trecut prin nenumărate experiențe pentru a atinge succesul pe care și l-a dorit.
icon
Augustin Zainea într-o jachetă din piele în timp ce ia parte la interviul la masculin al elchipei CaTine.ro
CaTine
// 11 aprilie 2022

Interviu CaTine La Masculin cu Augustin Zainea: „O femeie puternică este cea care realizează că nu are nevoie de nimeni în jurul ei”

Augustin Zainea este mai tot timpul vesel și plin de energie. Așa a pășit și pe platourile de filmare ale echipei noastre pentru a ne povesti mai multe despre comunitate sa de pe TikTok. Creatorul de conținut ne-a dezvăluit câteva dintre secretele sale, dar ne-a povestit și despre locul din care își ia inspirația pentru clipurile sale, virale în mediul online. Descoperă mai multe într-un interviu CaTine la masculin cu Augustin Zainea.
icon
invitatul de la interviul CaTine.ro la masculin, Toma Alexandru, în timp ce oartă o cămașă albă și o cravată neagră și pozează pe platourile de filmare
CaTine
// 4 aprilie 2022

Interviu CaTine La Masculin cu Toma Alexandru: „Dacă aștepți doar să-ți vină inspirația, ești amator”

Toma Alexandru este unul dintre cei mai talentați și mai carismatici stand-up comedians de la noi din țară. Plin de energie și cu mult entuziasm, acesta a acceptat invitația noastră și ne-a oferit un interviu plin de sinceritate și de umor. Răspunsurile sale au avut tot timpul o notă de amuzament, iar prezența sa pe platourile de filmare ne-a umplut de bună dispoziție. Te invităm să urmărești un interviu CaTine la Masculin cu Toma Alexandru.
icon
Emy Alupei, zâmbește la cameră, în timp ce stă pe un fotoliu gri
CaTine
// 31 martie 2022

Emy Alupei, o tânără ambițioasă, dornică să evolueze constant: „O femeie nu trebuie să se subestimeze niciodată în prezența unui bărbat”

Emy Alupei e o prezență constantă pe rețelele sociale, iar fanii reacționează la fiecare postare pe care o publică pe internet. O fire excentrică, mereu aranjată și cu o frumusețe ieșită din tipare, tânăra de numai 23 de ani știe cum să se facă remarcată, iar acest lucru s-a văzut din primul moment în care a pășit în platoul de filmare CaTine.ro.
icon
Răzvan Alexe pe platourile de filmare CaTine.ro în timp ce stă pe un scaun
CaTine
// 28 martie 2022

Interviu CaTine La Masculin cu Krem: „Ar trebui să încercăm să fim mai empatici și mai buni unii cu ceilalți”

Răzvan Alexe sau Krem, așa cum este cunoscut de publicul larg, este un artist carismatic și extrem de talentat. Atunci când nu se află în fața camerelor de filmat, acesta reușește să impresioneze cu emoțiile pe care le transmite, dar și cu atitudinea sa veselă și optimistă. Pasiunea pentru artă este foarte puternică, iar acest lucru l-am putut observa și noi în cadrul interviului. Actorul din Adela ne-a oferit mai multe informații despre viața sa personală, dar și despre modul în care și-a descoperit pasiunea. Descoperă lucruri mai puțin cunoscute despre actor într-un interviu CaTine la Masculin cu Krem.
icon
Ela Voineag, picior peste picior, pe un fotoliu argintiu, zâmbitoare în fața camerelor
CaTine
// 24 martie 2022

Ela Voineag, viața dincolo de scena de stand-up comedy: „Nu sunt deloc așa cum par”

Ela Voineag nu este străină de lumina reflectoarelor. Se descurcă foarte bine în fața camerelor de filmat, iar acest lucru se datorează carierei în televiziune pe care a început-o la o vârstă fragedă. Are multe emoții pe scenă, de fiecare dată, și recunoaște acest lucru fără să se simtă stânjenită.
icon
Florin Căruceru îmbrăcat la costum negru în timp ce zâmbește la cameră pentru intervul echipei CaTine.ro
CaTine
// 21 martie 2022

Interviu CaTine La Masculin cu Florin Căruceru: „O femeie puternică e un om de echipă și un lider”

Jurnalist, fost sportiv de performanță și fost Ambasador al Special Olympics România, Florin Căruceru face acum echipă cu Laura Nureldin, în cadrul Observator. Cei doi și-au unit forțele pentru a le oferit telespectatorilor o oră de știri despre oameni, în fiecare zi, de la ora 17:00, de luni până vineri, la Antena 1. Te invităm să citești un interviu CaTine La Masculin cu Florin Căruceru.
icon
Laura Nureldin pe un fotolu argintiu în timp ce ia parte la filmările pentru interviul CaTine.ro
CaTine
// 17 martie 2022

Laura Nureldin, despre curaj și determinare: „Tot ce am trăit până acum m-a transformat în ceea ce sunt astăzi”

Laura Nureldin este una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare TV. Carismatică, veselă și plină de energie, aceasta a acceptat invitația echipei CaTine și a oferit un interviu inedit, în care a vorbit deschis despre viața sa profesională și personală. Prezentatoarea Observator, difuzat de Antena 1, de la ora 17:00, s-a făcut remarcată încă din primul moment în care a pășit pe platou de filmare, iar asta se datorează personalității sale vibrante.
icon
Bogdan Alecsandru pe un scaun în timp ce pozează pentru interviul CaTine.ro
CaTine
// 14 martie 2022

Interviu CaTine La Masculin cu Bogdan Alecsandru: „Sunt mândru de lucrurile pozitive, dar accept și greșelile”

Bogdan Alecsandru ne aduce știrile dimineții în cadrul Observator. Carismatic și plin de entuziasm, prezentatorul de știri a acceptat invitația echipei noastre și ne-a oferit un interviu sincer despre cum arată viața sa în spatele camerelor de filmat, dar și despre care sunt cele mai importante femei din viața sa. Te invităm să urmărești un interviu CaTine La Masculin cu Bogdan Alecsandru.
icon
Ana Baniciu purtând o jachetă verde în timp ce stă pe un fotoliu și pozează pentru interviul echipei CaTine.ro
CaTine
// 7 martie 2022

Ana Baniciu, despre răbdare și determinare: „Atitudinea unei femei este cel mai atrăgător lucru la ea”

Ana Baniciu este o femeie talentată și determinată să reușească în tot ceea ce-și propune. Aceasta a acceptat cu zâmbetul pe buze invitația echipei Catine.ro și ne-a oferit un interviu sincer despre viața din spatele camerelor, dar și experiențele care i-au conturat personalitatea de-a lungul timpului. Artista ne-a dezvăluit și câteva detalii din culisele Asia Express. Alături de Raluka, partenera sa, Ana Baniciu a câștigat primul sezon al competiției Asia Express.
icon
Octavia Geamănu este o femeie împlinită: „Sunt fericită cu destinul meu”
CaTine
// 1 martie 2022

Octavia Geamănu este o femeie împlinită: „Sunt fericită cu destinul meu”

Octavia Geamănu este una dintre cele mai cunoscute și mai admirate prezentatoare de știri din România. Aceasta ne aduce de fiecare dată cele mai importante evenimente în cadrul Observator, difuzat de Antena 1 în weekend, de la ora 19:00. De data aceasta, am invitat-o pe platourile de filmare, unde ne-a oferit un interviu sincer despre femeia care se află în spatele camerelor de filmat. Deși este o prezență discretă, aceasta a acceptat cu zâmbetul pe buze să fie protagonista unui interviu CaTine.
icon
Daniel Nuță într-o cămașă galbenp în timp ce se află pe platourile de filmare ale interviului CaTine.ro la masculin
CaTine
// 21 februarie 2022

Interviu CaTine La Masculin cu Daniel Nuță: „Trăiesc pentru a face film”

Daniel Nuță este un actor talentat și carismatic, iar atunci când se află în fața camerelor de filmat reușește să impresioneze cu emoțiile pe care le transmite. Pasiunea sa pentru film este una extrem de puternică, iar acest lucru îl motivează în tot ceea ce face. De data aceasta, actorul din serialul Adela ne-a oferit mai multe amănunte din viața personală. Descoperă lucruri mai puțin știute într-un interviu CaTine La Masculin cu Daniel Nuță.
icon
Alexandra Tudor într-o rochie roz la interviul pentru CaTine.ro
CaTine
// 17 februarie 2022

Alexandra Tudor, despre profesionalism și tenacitate: „O femeie nu ar trebui să-și spună lucruri care să-i scadă stima de sine”

După o pauză de cinci ani de zile, Alexandra Tudor s-a întors la pupitrul știrilor sportive. Aceasta reușește să se împartă cu succes între viața de familie și viața profesională. Simpatica prezentatoare are o fetiță minunată, pe nume Sonia, și trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Dan Marinas.
icon
Valetin Butnaru, pe un scaun la Interviul CaTine.ro
CaTine
// 14 februarie 2022

Interviu CaTine La Masculin cu Valentin Butnaru: „Nu cred că o femeie ar trebui să spună despre ea că nu poate”

Valentin Butnaru pare un tip sobru și greu de adus în fața camerelor de luat vederi pentru o discuție despre viața sa personală. Cu toate acestea, prezentatorul TV a acceptat invitația CaTine.ro și ne-a permis să îl descoperim pe omul din spatele micilor ecrane. Hai să vezi un interviu CaTine La Masculin cu Valentin Butnaru și să afli povești pe care nu le-a mai spus până acum.
icon
Interviu CaTine.ro La Masculin cu Nick Casciaro, într-un platou de televiziune, cu artistul pe un scaun
CaTine
// 8 februarie 2022

Interviu CaTine La Masculin cu Nick Casciaro: „Cea mai mare frică a mea este să pierd o persoană de care îmi pasă”

Nick Casciaro este marele câștigător al sezonului 10 X Factor. Acesta a reușit să fie pe placul juraților și al publicului cu talentul lui pe tot parcursul competiției, dar în marea finală a primit ropote de aplauze pentru munca și devotamentului lui în muzică. Vocea spectaculoasă și tot ce a pus în scenă au fost elementele care l-au ajutat să se facă remarcat și să plece acasă cu premiul de 50 000 de euro. Urmărește și citește un Interviu CaTine La Masculin cu Nick Casciaro.
icon
Carmen Brumă într-un top albastru la CaTine.ro
CaTine
// 31 ianuarie 2022

Carmen Brumă, despre pasiune și motivație: „Viața fără disciplină ar fi lipsită de reușite”

Nimic nu o descrie mai bine pe Carmen Brumă decât pasiunea de care dă dovadă în tot ceea ce face. Este un exemplu de determinare și voință și știe că disciplina devine esențială în tot ceea ce faci. Aceasta a acceptat invitația echipei CaTine.ro și ne-a oferit un interviu sincer despre munca ce se află în spatele succesului său.
icon
Otravă, cu un fes portocaliu, o pereche de ochelari și un ulover alb pe platourile de filmare de la CaTine.ro
CaTine
// 24 ianuarie 2022

Interviu CaTine La Masculin cu Otravă: „Nu m-am gândit niciodată că o să trăiesc din blog”

Cristian Șimonca este unul dintre cei mai apreciați bloggeri de la noi din țară. El este cunoscut în mediul online drept Otravă. De data aceasta, el a acceptat invitația echipei CaTine.ro și ne-a oferit un interviu sincer. Într-o atmosferă relaxantă, am reușit să aflăm mai multe despre cum a început toată această călătorie în mediul online pentru el. Descoperă mai multe despre unul dintre cei mai populari influenceri ai momentului într-un interviu CaTine La Masculin cu Otravă.
icon
Alecsandru Dunaev îmbrăcat la costum negru pe platourile de filmare ale interviului la masculin pentru echipa CaTine.ro
CaTine
// 17 ianuarie 2022

Interviu CaTine La Masculin cu Alecsandru Dunaev: „Teatrul a fost un fel de terapie pentru mine”

Alecsandru Dunaev este unul dintre cei mai îndrăgiți actori de la noi din țară. Vesel și cu o atitudine optimistă, este întotdeauna pregătit să-și pună talentul în valoare. Teatrul este pentru el un fel de terapie, iar dedicarea sa se observă chiar și în fața camerelor de filmat. Atunci când nu are un rol de interpretat, actorul își impresionează cunoscuții cu o mulțime de alte talente. Descoperă mai multe într-un interviu sincer CaTine La Masculin cu Alexandru Dunaev.
×