Reclamă

Interviu CaTine la Masculin cu Jean Gavril: „Femeia trebuie să fie ocrotită, protejată, ajutată, susținută”

Jean Gavril este un cântăreț și compozitor de muzică rock și a devenit cunoscut în industria muzicală din România în anul 2004 cu melodia „Nebun de legat”. Deși ne-a spus că nu a știut de la o vârstă fragedă în ce direcție merge viața sa, se pare că alegerile l-au adus în fața oamenilor pentru a-i bucura cu melodiile sale.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 16 iulie 2024, 6:37 / Actualizat: 3 septembrie 2024, 11:45

Absolvent al Facultății de Arhitectură Ion Mincu din București, Jean Gavril își poartă acum pașii pe marile scene din țară și în fața telespectatorilor în cele mai importante show-uri de TV din România.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Interviu CaTine la Masculin cu Jean Gavril

Deschis și asumat, Jean Gavril a fost foarte relaxat pe tot parcursul Interviului CaTine la Masculin. Au fost întrebări pe care le-a considerat mai aproape de inima sa și anume cele legate de copiii săi. Se pare că abia atunci când a devenit tată s-a simțit pe deplin împlinit și adoră să stea în preajma familiei sale.

– Cum ești tu în această perioadă?
– În această perioadă sunt haos, sunt proaspăt tătic, trebuie să mă împart între viața de familie și viața profesională din televiziune, cariera muzicală, studio, părculeț cu copiii, drumuri către Constanța și București.

– Care este ultimul lucru pe care l-ai descoperit sau redescoperit la tine însuți?
– Cred că în ultima vreme mi-am dat seama că de fiecare dată când zic că nu mai pot, pot mai mult. A fost o perioadă destul de aglomerată și grea și ca orice om am și eu gândurile și grijile mele. De fiecare dată când ating partea de jos și zic că nu mai pot, îmi trece după o zi și zic că mai pot un pic.

– Cum ai grijă de sufletul tău atunci când nu ești în studio sau pe scenă?
– Sunt un om care nu are nevoie de foarte multe, sunt fericit cu puțin. Îmi plac plimbările lungi, îmi place să ascult muzică în căști, îmi place ploaia. Recent, de când am devenit părinte, îmi regăsesc liniștea în timpul cu copiii.

Reclamă

Jean Gavril are o familie frumoasă și fericită

Soția lui Jean Gavril a născut un băiețel în luna mai, iar de atunci familia lor este și mai împlinită. Acum artistul este tată și de fată și de băiat. Fostul concurent America Express și Te cunosc de undeva! face tot ce poate pentru ca soției și copiilor să nu le lipsească nimic.

– Ce anume din soția ta, Bianca, te face să fii tu însuți?
– Faptul că ea este ea însăși și cumva de la ea am învățat să fiu eu însumi pentru că ea m-a rugat să fac asta, acum vreao 13 ani. Mi-a spus că dacă vreau să fiu împreună cu ea, va trebui să fiu eu însumi. Nu contează dacă e bun sau rău, o să decidă ea.

Reclamă

– Ce aspecte vă împlinesc cel mai mult în experiența de a fi părinți?
– Împlinirea cred că este greu de descris, cred că este greu de atins. Pentru mine, definiția fericirii în general este 50+1. Adică nu prea poți să scapi de greu din viața ta, nimeni nu poate să fie perfect, fericit, să fii 100% fericit. Dacă avem 50+1 fericire în viața noastră, pentru noi este de ajuns. Nu a fost ușor până acum, nici nu mă aștept să fie ușor de acum încolo. Însă ne-am dorit să fim părinți dintotdeauna, cel puțin eu, și observăm și noi că am intrat în rândul lumii. Cu adevărat, pare ca și cum ți se deschide o poartă în cer.

– Tu ce înveți zi de zi alături de copiii tăi?
– De la copiii mei învăț răbdare. De la ei învăț că, paradoxal cumva, faptul că i-am făcut și cresc repede mă face pe mine să înțeleg că timpul trece foarte repede și viața la fel. Atunci când ai copii, timpul capătă altă viteză. E un altfel de etalon, iar eu de la ei învăț și că viața merge foarte repede, dar și că viața trebuie să curgă în ritmul ei.

Interviurile CaTine la Masculin sunt toate în AntenaPLAY!

Părinții au fost mereu cei mai mari susținători ai lui Jean Gavril

Jean Gavril a fost atras de fizică și matematică, dar nu a primit niciodată presiuni din partea părinților să ia note bune la școală. A terminat Facultatea de Arhitectură Ion Mincu, despre care spune că a fost foarte grea, dar i-a plăcut mult.

Libertatea primită de la părinți l-a ajutat să-și ia mereu cele mai bune decizii în viață.

– Cum a fost copilăria pentru tine la Constanța? Cum era Jean în acea perioadă?
– Am avut o copilărie foarte drăguță, foarte frumoasă, pe care nu o regret. Jean în copilărie cotrobăia străzile, am fost un copil încurajat să fac ce vreau. Am fost susținut să mă duc la ce mi-a dorit sufletul. Sunt doar un copil fericit care a stat foarte mult pe stradă cu ceilalți copii.

– În ce fel te-a modelat ca adult relația pe care o ai cu părinții tăi?
– Slavă Domnului am o relație bună cu părinții. La un moment dat, când am plecat de acasă, după 18 ani, am fost lăsat cumva de capul meu. Am fost lăsat de părinți să le încasez de la viață. Ei întotdeauna au fost acolo să mă sfătuiască și s-a făcut o trecere în care îi vedeam ca pe niște prieteni adulți, cărora eu le spuneam ce am prin cap.

– Ce rol a jucat familia ta în alegerile tale profesionale?
– Familia m-a susținut dintotdeauna. Eu nu am știut că o să devin muzician, nici ei nu au știut treaba asta. De la părinții mei am primit o chitară în clasa I și de atunci a început totul. Am făcut-o de plăcere, am fost un elev silitor la partea de chitară.

– Există un anumit sfat primi de la mama ta care te ghidează și în ziua de azi?
– Mama este o persoană foarte specială, este o artistă. Am moștenit mare parte din spiritul ăsta rebel de la ea. E o persoană foarte deschisă și creativă, foarte săritoare. Mama mi-a dat un nivel mare de încredere în mine.

Care este definiția unei femei puternice din punctul său de vedere

Jean Gavril le mulțumește tuturor celor care au trecut prin viața lui până în acest moment. De la ei a învățat că ceea ce ți se dă, nu ți se dă degeaba. Artistul spune că e datoria ta să decizi ce faci cu ce ți se dă, iar el trăiește doar pe baza principiul că trebuie să dea pentru că nu a primit degeaba toate abilitățile pe care le are.

– Cum au arătat primii tăi pași în industrie?
– Au fost din partea celor mai zbuciumați un pic și pentru că eu cânt rock. E un pic puternic și cere de la mine un anumit tip de comportament. Cred că am fost în absolut toate studiourile din București să lucrez cu nșpe mii de producători și cu niciunul nu m-am înțeles. Pentru că mi se părea că eu știu cel mai bine. Și mă bucur că s-a întâmplat așa pentru că cine sunt eu astăzi e și pentru că am luat și decizii proaste și decizii bune.

– Există în viața ta un personaj feminin care te-a influențat atât pe plan profesional, cât și pe plan personal?
– Am foarte puține personaje feminine în viața mea de la care mi-am permis să învăț chestii, dar de-a lungul timpului am învățat mai multe lucruri de la femei decât de la bărbați. Începând cu mama, apoi de la Bianca, soția mea, acum este fiica mea. Toată muzica mea este inspirată din femei. Dar cred că cea mai mare parte o să i-a atribui Biancăi, soției mele.

– Ce crezi că reprezintă o femeie puternică?
– În momentul în care o femeie este puternică, din punctul meu de vedere, ea a avut niște probleme cu un bărbat care nu a putut să fie el puternic pentru ea. Am observat-o în relația mea. Dacă eu îmi asum tot ce trebuie ca bărbat, am grijă de familia mea, soția este cea mai fericită și își poate vedea și ea de ale ei. Femeia trebuie să fie ocrotită, protejată, ajutată, susținută, din toate punctele de vedere.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală pe un fundal auriu
Horoscop
Nativii care își găsesc adevărata fericire pe 5 septembrie 2024. Sunt pregătiți să se bucure de viață
Nativii care își găsesc adevărata fericire pe 5 septembrie 2024 sunt mai pregătiți decât oricând să se bucure de viață și să-și urmeze propria cale pentru a obține împlinirea sufletească care i-a cam ocolit...
2
Fată fericită stă pe o canapea cu un laptop în brațe pe un fundal deschis la culoare
Horoscop
4 zodii care sunt favoritele astrelor până pe 22 septembrie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
Venus în Balanță deschide oportunități pentru optimism și romantism. 4 zodii care sunt favoritele astrelor până pe 22 septembrie 2024 își vor duce planurile la bun sfârșit. Deși nativii vor profita de aceste schimbări...
3
O femeie care prinde soarele în mâini la apus
Horoscop
Zodii care sunt norocoase până pe 8 septembrie 2024. Nativii care au șansa să-și confrunte sentimentele
Ei sunt nativii care sunt sfătuiți să vadă ce au cu adevărat în suflet. Săptămâna aceasta a început cu o Lună Nouă în Fecioară care sugerează ce va aduce noul ciclu de eclipsă în...
4
Georgina Rodriguez în costum de baie alături de Cristiano Ronaldo pe un iaht
Divertisment
Cristiano Ronaldo a făcut dezvăluiri neașteptate despre relația sa cu Georgina Rodriguez. Jucătorul de fotbal a fost mai sincer ca niciodată
Cristiano Ronaldo a făcut dezvăluiri neașteptate despre relația sa cu Georgina Rodriguez. Jucătorul de fotbal a fost mai sincer ca niciodată. Presa susține că acesta ar fi dat de înțeles că s-a căsătorit în...
5
Magiun de prune în borcan și în linguriță, alături de prune proaspete
Rețete
Magiun de prune. Rețetă tradițională, românească
Rețeta de magiun de prune este o rețetă tradițională din bucătăria românească, foarte populară și foarte des preparată. Dacă nu ai încercat până acum rețeta, ți-o oferim detaliată mai jos. Magiunul este cunoscut pentru...
PARTENERI
×