Reclamă

Ioana State, sinceră și relaxată: „Nu depinde starea mea de fericire de numărul de kilograme pe care îl am”

Alegem de fiecare dată femei puternice, inteligente și sincere care să-și împărtășească poveștile de viață cu cititoarele noastre. De data aceasta am stat la povești cu Ioana State. Ioana ne-a povestit mai multe despre activitatea sa de pe scena de stand-up comedy, dar și despre cea mai recentă aventură trăită în cadrul emisiunii Asia Express.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 8 iulie 2024, 10:59 / Actualizat: 9 iulie 2024, 9:12

Ioana State s-a făcut remarcată de-a lungul timpului datorită umorului său molipsitor. Ea a fost finalistă la Stand-Up Revolution și iUmor, unde a apărut ulterior ca invitat special. De această dată, ne-a așternut zâmbetul pe buze în cadrul unui interviu CaTine.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ioana State, sinceră și relaxată

Ioana ne-a povestit cum se simte în urma experienței trăite în cadrul emisiunii Asia Express. Artista face echipă cu Mane Voicu în sezonul șapte al celui mai așteptat show TV.

–        Cum ești în această perioadă?
–        În perioada asta sunt destul de aglomerată, mă dezmeticesc. Am revenit nu de mult timp din Asia Express și am lipsit puțin de la rutina obișnuită și atunci trebuie să mă reașez, să-mi reintru în ritm. Lucrez la un nou material de stand-up, am reluat spectacolele, am și un job de zi cu zi, sunt implicată și în acțiuni de caritate, dar sunt bine. Una peste alta, nu am de ce să mă plâng. Nu am timp să mă plictisesc (…).

–        Care e ultimul lucru pe care l-ai descoperit sau redescoperit la tine însăți?
–        Ultimul lucru pe care l-am redescoperit la mine este răbdarea. Am început să învăț să-mi așez cumva, să-mi reașez, nivelul de toleranță și răbdare. Am fost întotdeauna un om tolerant, doar că în ultimii ani simțeam cum ușor, ușor mi se arde fitilul mai repede și mă consumam foarte tare (…).

–        Cum se desfășoară activitatea ta de la birou?
–        E și la birou, e și pe teren. Lucrez cu un om implicat în multe proiecte și atunci sunt implicată automat și eu în toate aceste multe proiecte. Face filme și are mai multe domenii de activitate care sunt combinate acolo. Reușesc să mă împart pentru că am parte de flexibilitate și înțelegere, așa reușesc să le îmbin (…).

Reclamă

Cum a fost experiența de la Stand-Up Revolution și iUmor pentru Ioana State

Ioana își amintește cu mândrie și bucurie de primele sale momente pe scena iUmor și Stand-Up Revolution. Fosta concurentă spune că cele două emisiuni au motivat-o să fie din ce în ce mai bună în ceea ce face.

–       Ce emoții sau gânduri îți amintești din primele apariții de la iUmor sau de la Stand-Up Revolution?
–       Respectul meu în stand-up comedy a venit după prima apariție de la iUmor. Când am mers la Stand-Up Revolution aveam deja experiența scenei și aveam deja multe show-uri în picioare. Atunci când am urcat la iUmor, nu aveam habar despre ce înseamna stand-up. Teama pe care o aveam atunci era să nu uit ce am de spus. Învățai robotic niște lucruri pe care le-ai scris. Eu atunci am adunat niște texte pe care le scrisesem anterior pentru a le posta pe Facebook. Singurul gând era să nu uit ce am de spus. Nu ești relaxat și nu ești confortabil să faci asta.

Reclamă

–        Ce i-ai transmite Ioanei de la început de drum?
–        I-aș transmite să facă la fel. Nu cred că mi-aș fi dorit ceva care să-mi fi accelerat procesul în ascensiunea mea în lumea comediei. Simt că am avut o ascensiune. Se simte în respectul pe care îl văd de la colegii mei din stand-up (…).

–        Când ai timp să-ți faci materialele?
–        Eu scriu din mers. Nu am o rutină a unui profesionist, cum am auzit la alții că au un anumit timp rezervat zilnic pentru scris (…).

Un alt concurent cunoscut de la iUmor este George Tănase. Urmărește interviul integral cu George și află cum s-a schimbat viața sa după apariția la show-ul TV.

Ce spun Ioana State despre sezonul 7 din Asia Express

Ioana State și Mane Voicu fac parte din aventura Asia Express – Drumul Zmeilor. Sezonul șapte al celui mai îndrăgit show TV va putea fi urmărit pe Antena 1 și online în AntenaPLAY.

–        Cum poți rezuma experineța trăită la Asia Express într-un singur cuvânt?
–        Fabulos. Tot ce s-a întâmplat acolo, atât cât am stat eu, a fost minunat. A fost foarte greu în multe momente și am simțit de multe ori că nu mai pot sau că o să mor. Condițiile erau foarte grele din punct de vedere al temperaturilor, probe fizice grele, dar am cunoscut oameni, am văzut locuri extraordinare și am avut o experiență unică. Sunt recunoscătoare și foarte mândră că am făcut parte din acest sezon.

–        Cum a evoluat relația ta cu partenerul din Asia Express, Mane Voicu. Ai schimba ceva din parcursul vostru?
–        Cu Mane mă cunoșteam deja de niște ani buni și știam că ne permitem multe lucruri, că avem o comunicare destul de relaxată, că ne puteam spune lucruri și că ne putem reproșa lucruri, că înțelegem ce vrem să ne spunem unul celuilalt. Ne-am descoperit foarte mult și am reușit să ne apropiem ca oameni. S-a setat o comunicare diferită, la un alt nivel. Am devenit mult mai deschiși pentru că ne-am izbit de multe situații în care nu ne-am intersectat ca păreri. Am avut păreri diferite și a trebui să facem dezbateri până să ne dăm dreptate unul celuilalt. Totul a fost spre mai bine.

–        Cum au fost provocările legate de mâncare în Asia Express?
–        Pentru mine nu a fost greu cu mâncarea în Asia Express. Eu în general nu sunt figurantă la mâncare. Era un disconfort pentru că mâncai doar ceea ce ți se dădea. Nu prea aveai opțiuni. Rar dădeai de o familie care îți oferea opțiuni. Oamenii erau destul de săraci și aveau alimentul lor de bază, orezul. Când am revenit acasă am început să gust din tot ce mi-a lipsit în perioada în care am fost acolo. Cel mai greu mi-a fost să stau departe de familie (…).

Ioana State, sinceră și vulnerabilă

–        Cum ai făcut față provocărilor atunci când oamenii se legau de greutatea ta?
–        Nu e prima dată când vorbesc despre asta. Am mai făcut-o recent și într-un context diferit pentru a ridica un semnal de alarmă legat de afecțiunile psihice. Poate e mult să spun afecțiuni psihice, dar sunt foarte mulți tineri care intră în depresie sau dezvoltă tulburări de anorexie sau bulimie din cauza asta. Eu am fost o adolescentă obeză. La 16 ani am atins apogeul greutății mele, 110 kg (…). Nu regret că am trecut prin toate astea pentru că am crescut ca un adult cu o maturitate aparte, un mod aparte de a reacționa la criticile celor din jur (…). Nu depinde starea mea de fericire de numărul de kilograme pe care îl am.

–        Există în viața ta un personaj feminin care te-a inspirat?
–        În momentul de față nu-mi vine cineva în minte. Mama e un om care îmi e un exemplu din punct de vedere al devotamentului pe care îl are în meseria ei. E foarte implicată în ceea ce face cu copiii. Mama e un model pentru mine, dar sunt și alți oameni pe care îi admir și la care apreciez lucruri pe care îmi doresc să le păstrez și eu.

–        Ce înseamnă pentru tine o femeie puternică?
–        O femeie puternică mi se pare o femeie care este capabilă să se adapteze schimbărilor bruște din viață (…). Eu mă consider o femeie puternică. Eu dacă mâine nu aș mai face stand-up, eu am cu ce să-mi hrănesc timpul. Simt că oricând mă pot reprofila. O femeie puternică nu trebuie să știe să ridice greutăți, ea trebuie să știe să le ducă.

Ioana își dorește să le încurajeze pe femei să fie puternice și să aibă mai multă încredere în ele. Ne-am bucurat să o avem alături și să-i aflăm poveștile de viață, să ne bucurăm pentru reușitele sale și să învățăm câte ceva din provocările pe care le-a întâmpinat de-a lungul timpului.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care paortă o rochie mulată și reprezintă una dintre cele trei zodii care pierd bani în ziua de 22 iulie 2024
Horoscop
Zodii care pierd bani în ziua de 22 iulie 2024 . Trei nativi care se confruntă cu probleme financiare
Există trei zodii care pierd bani în ziua de 22 iulie 2024. Acești nativi se confruntă cu probleme financiare. Zodiile trebuie să fie foarte atente la deciziile pe care le iau în această perioadă...
2
Emily Ratajkowski pe străzile din New York în timp ce își plimbă câinele
Divertisment
Vedeta care a fost la un pas de un accident vestimentar în timpul unei plimbări. Paparazzi nu au ezitat să o surprindă din toate unghiurile
Ea este vedeta care a fost la un pas de un accident vestimentar în timpul unei plimbări. Paparazzi nu au ezitat să o surprindă din toate unghiurile. Diva a fost zărită pe străzile din...
3
Semnul leului pus pe o lună alături de un leu care o privește
Horoscop
10 secrete inedite despre zodia Leu. Surpriza uriașă care se află pe listă
Astrologii au dezvăluit cele 10 secrete inedite despre zodia Leu. A început sezonul acestui nativ din zodic și este o perioadă nemaipomenită pentru a afla mai multe despre el. Înțelegerea trăsăturilor secrete ale Leului...
4
Rita Ora surprinsă în timp ce se urcă într-o mașină
Divertisment
A vrut să bifeze o apariție sexy, dar a ajuns ținta glumelor din online. Cântăreața din imagini a fost la un pas de un accident vestimentar
Ea este vedeta care a vrut să bifeze o apariție sexy, dar a ajuns să fie ținta glumelor din online. Cântăreața din imagini a ajuns la un pas de un accident vestimentar atunci când...
5
Un bărbat cu aripi de înger care ține în brațe o femeie frumoasă
Horoscop
Zodii care se întorc la fostul partener în ziua de 23 iulie 2024. Nativii care iartă cu ușurință
Astrologii au dezvăluit care sunt cele trei zodii care se întorc la fostul partener în ziua de 23 iulie 2024. Acești nativi iartă cu ușurință și nu se gândesc la consecințele pe care le...
PARTENERI
×