Reclamă

Bianca Censori continuă să o imite pe Kim Kardashian. Soția lui Kanye West copiază chiar și coafurile vedetei de reality

Bianca Censori continuă să o imite pe Kim Kardashian. Soția lui Kanye West copiază chiar și coafurile vedetei de reality. Tânăra se inspiră de la fosta soție a lui Kanye West, Kim Kardashian. Imaginile cu un look recent al ei, pe care Kim l-a făcut celebru cu aproape un deceniu în urmă, au atras atenția internauților.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 21 iunie 2024, 13:28
Când și-a lansat propria linie de bandă pentru sâni de la SKIMS, Kim le-a oferit fanilor indicații despre cum să facă ei înșiși trucul / Profimedia Images

Recent, arhitecta Yeezy, în vârstă de 29 de ani, a fost văzută purtând o salopetă extrem de sexy, care abia îi ascundea sânii la o cină în Paris, Franța, împreună cu West, 47 de ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bianca Censori continuă să o imite pe Kim Kardashian

Topul plin de sex appela al Biancăi arăta extrem de asemănător cu sutienul emblematic al lui Kim, pe care l-a purtat în 2016.

Dar, în loc să-l în poarte public, Kim, în vârstă de 43 de ani, l-a folosit doar pentru a crea un decolteu care sfidează gravitația sub o ținută pentru covor roșu.

Reclamă

Când și-a lansat propria linie de bandă pentru sâni de la SKIMS, Kim le-a oferit fanilor indicații despre cum să facă ei înșiși trucul.

Multimilionara l-a numit un „secret care salvează vieți”, pe care l-a aflat anterior pe platoul de filmare pentru o campanie al unui parfum.

Aspectul îndrăzneț al Biancăi la Paris a suscitat amintiri despre Kim. Părul ei roz a fost inspirat tot de la vedeta de reality TV. Kim a purtat păr roz prima dată în 2018, când și-a vopsit părul din blond decolorat în roz bubblegum.

Bianca Censori, cu bandă pe bust
Recent, arhitecta Yeezy, în vârstă de 29 de ani, a fost văzută purtând o salopetă extrem de sexy, care abia îi ascundea sânii / Profimedia Images

A fost o mișcare care a atras toate privirile după ce ea s-a plâns fanilor că s-a săturat de părul ei blond.

Reclamă

Deși a avut doar o lună cu șuvițe roz, look-ul ei a rămas în amintirile fanilor devotați ai lui Kim. De asemenea, ea s-a întors pentru scurt timp la culoare în luna aprilie a acestui an pentru o fotografie.

Nu este prima dată când Bianca a copiat-o pe faimoasa fostă soție a partenerului ei

În aprilie, Bianca a petrecut la West Hollywood într-o rochie albă, care părea aproape identică cu cea a lui Kim pe care a purtat-o la petrecerea de 34 de ani în urmă cu 10 ani.

Kim a purtat de fapt rochia în fața soțului ei de atunci, Kanye. Acesta i s-a alăturat la sărbătoarea organizată la TAO Nightclub din Las Vegas în 2014. Petrecerea a avut loc la doar câteva luni după nunta ei și a lui Kanye din martie 2014 în Italia.

Rochia din 2024 a Biancăi se lăuda cu un decolteu adânc și cu umerii la fel ca ale lui Kim.

Cu săptămâni înainte de asta, Bianca a părut să scoată un alt look direct din dulapul lui Kim. Ea a purtat o fustă mini precum și un top în timp ce era în LA.

Kim este o purtătoare avidă de colanți metalizați. Marca ei de îmbrăcăminte SKIMS a lansat o linie de costume de baie metalice în vara anului 2022.

Un look extrem de îndrăzneț i-a făcut pe italieni să fie uimiți în septembrie 2023. Bianca a ieșit pe străzi purtând o pereche de colanți nude transparenți și un sutien minuscul.

Cu toate acestea, se părea că aspectul a fost de fapt purtat de Kim în 2017.

Spre deosebire de Bianca, Kim a purtat un sutien mai plin. L-a asortat cu colanții ei și o pereche de botine cu șiret.

În schimb, Bianca a complet colanții cu un crop top rupt, care i-a expus sânii, și o pereche de tocuri stiletto din Perspex, asemănătoare cu o pereche pe care o deține și Kim.

Ea a apărut goală în topul revelator și și-a acoperit în mod bizar pieptul cu o pernă violet.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Ruladă de dovlecei cu cremă de brânză porționată pe farfurie, alături de platoul cu ruladă, un dovlecel și usturoi
Rețete
Ruladă de dovlecei cu cremă de brânză. Gustare de vară, savuroasă
Această ruladă de dovlecei cu cremă de brânză poate fi servită ca un aperitiv sau ca gustare și este ușoară și savuroasă. Este un preparat ușor și rafinat, cu o textură moale și cremoasă....
2
O femeie machiată natural
Frumusețe
Cu ce poți înlocui fondul de ten vara. Soluții pentru un look impecabil
În ultimul timp, femeile optează pentru un look cât mai natural. De la vizionarea tutorialelor de machiaj până la mărturisirile specialiștilor din industria frumuseții, din ce în ce mai multe recomandări se referă la...
3
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 24 iunie – 30 iunie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Zodiile intră într-o perioadă intensă din toate punctele de vedere. Citește horoscopul săptămânii 24 iunie – 30 iunie 2024 și vezi ce rezervă astrele pentru fiecare nativ în parte. Este momentul ca nativii să...
4
portret al unei fete care zâmbește pe un fundal deschis la culoare
Horoscop
3 zodii care sunt favoritele astrelor în această săptămână. Vezi dacă te numeri printre ele
Atunci când planetele se aliniază, nativii au parte de zile perfecte. Află care sunt acele 3 zodii care sunt favoritele astrelor în această săptămână. Cu Mercur cu Rac ce vine alături de Saturn în...
5
O femeie care bea cafeaua la geam, îmbrăcată într-un halat alb
Horoscop
Trei zodii care au parte de transfomare în perioada următoare. Nativii care se pot baza pe Univers
În timpul conjuncției Lunii cu Pluto, schimbarea este inevitabilă. Pe 24 iunie 2024 a avut loc o schimbare majoră care a influențat tranzitele cosmice. Trei zodii care au parte de transfomare în perioada următoare...
PARTENERI
×