Reclamă

Ross Barkley s-a relaxat pe plajă cu iubita Katherine. Fotbalistul își răsfață partenera în cele mai luxoase stațiuni

Ross Barkley s-a relaxat pe plajă cu iubita Katherine. Fotbalistul își răsfață partenera în cele mai luxoase stațiuni. Cei doi au mai fost văzuți pe o altă plajă în urmă cu doar trei săptămâni.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 19 iunie 2024, 8:36

Ross Barkley s-a bucurat de soarele spaniol alături de frumoasa lui iubită la doar câteva ore după debutul Angliei la Euro 2024.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ross Barkley s-a relaxat pe plajă cu iubita Katherine

Echipa Angliei a început duminică Euro 2024 cu o victorie 1-0 asupra Serbiei. Bellingham a făcut istorie înainte de a marca singurul gol care a asigurat cele trei puncte. Între timp, internaționalul britanic Barkley, cu 33 de selecții, se bucura de relaxare în Marbella.

Mijlocașul de la Luton Town, în vârstă de 30 de ani, a atras toate privirile alături de partenera sa. El și-a arătat fizicul impresionant în pantalonii scurți de baie.

Superba Katherine Pilkington era chiar lângă el pe plajă și se relaxau împreună pe șezlonguri.
Iubita fotbalistului a fost îmbrăcată într-un costum de baie portocaliu strălucitor din două piese.

Ross Barkley bea ceva răcoritor pe plajă în Spania, alături de iubita sa
Katherine este director de cont pentru The Social PR și lucrează alături de starul de televiziune Scott Thomas la evenimente / Profimedia Images
Reclamă

Cuplul profită la maximum de timpul liber al fostului as al Everton. Cei doi s-au bucurat deja de o vacanță împreună de când sezonul din Premier League s-a încheiat luna trecută.

Cu câteva săptămâni în urmă, Barkley a fost văzut pulverind cremă de soare pe spatele lui Katherine pe o plajă din Barbados.

În timp ce Barkley, a cărui ultima selecție pentru Anglia a fost în 2019, se relaxează pe nisip, speculațiile cu privire la viitorul său continuă să urmeze.

Reclamă

Acesta are discuții avansate cu Aston Villa pentru un transfer.

Cu ce se ocupă Katherine Pilkington

Katherine este director de cont pentru The Social PR și lucrează alături de starul de televiziune Scott Thomas la evenimente. Ea a fost văzută cu Barkley pentru prima dată în februarie 2022, când participau împreună la o galerie de artă. De atunci, cuplul a fost de nedespărțit și este adesea văzut împreună la diferite evenimente.

Pilkington este extrem de discretă cu viața sa personală și preferă să lase munca să vorbească despre ea. Este binecunoscută pentru abilitățile sale excelente de comunicare și prezența puternică în rețelele sociale.

Dacă la început oamenii nu le dădeau prea multe șanse, se pare că relația lor este una destul de sudată. Barkley pare foarte fericit cu Pilkington, iar ea îi susține foarte mult cariera de fotbalist. Numai timpul va spune dacă această relație va dura pe termen lung, dar deocamdată se pare că Barkley și Pilkington sunt foarte îndrăgostiți.

Ross Barkley este un jucător de fotbal profesionist din Liverpool, Anglia. Barkley este cunoscut pentru viteza impresionantă și agilitatea sa pe teren, precum și pentru capacitatea sa de a crea spațiu și de a marca goluri. A jucat pentru unele dintre cele mai importante cluburi din Anglia, inclusiv Everton și Chelsea FC, și a reprezentat Anglia la echipa națională.

Barkley este de origine nigeriană prin tatăl său, al cărui nume de familie este Effanga. Barkley poartă însă numele de fată al mamei sale.

El a fost eligibil să joace pentru Nigeria, dar a decis să joace pentru Anglia, unde a strâns 33 de selecții până acum.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 24 iunie – 30 iunie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Zodiile intră într-o perioadă intensă din toate punctele de vedere. Citește horoscopul săptămânii 24 iunie – 30 iunie 2024 și vezi ce rezervă astrele pentru fiecare nativ în parte. Este momentul ca nativii să...
2
Ruladă de dovlecei cu cremă de brânză porționată pe farfurie, alături de platoul cu ruladă, un dovlecel și usturoi
Rețete
Ruladă de dovlecei cu cremă de brânză. Gustare de vară, savuroasă
Această ruladă de dovlecei cu cremă de brânză poate fi servită ca un aperitiv sau ca gustare și este ușoară și savuroasă. Este un preparat ușor și rafinat, cu o textură moale și cremoasă....
3
O femeie care bea cafeaua la geam, îmbrăcată într-un halat alb
Horoscop
Trei zodii care au parte de transfomare în perioada următoare. Nativii care se pot baza pe Univers
În timpul conjuncției Lunii cu Pluto, schimbarea este inevitabilă. Pe 24 iunie 2024 a avut loc o schimbare majoră care a influențat tranzitele cosmice. Trei zodii care au parte de transfomare în perioada următoare...
4
Un cuplu de îndrăgostiți care ține în brașe un balon cu cuvântul iubire
Horoscop
4 zodii care se îndrăgostesc cel mai repede. Nativii care se află în căutarea sufletului pereche
Cele 4 zodii care se îndrăgostesc cel mai repede se fac imediat remarcate. Acești nativi se află în căutarea sufletului pereche și nu se opresc până nu găsesc persoana potrivită. Descoperă mai jos dacă...
5
portret al unei fete care zâmbește pe un fundal deschis la culoare
Horoscop
3 zodii care sunt favoritele astrelor în această săptămână. Vezi dacă te numeri printre ele
Atunci când planetele se aliniază, nativii au parte de zile perfecte. Află care sunt acele 3 zodii care sunt favoritele astrelor în această săptămână. Cu Mercur cu Rac ce vine alături de Saturn în...
PARTENERI
×