Reclamă

Interviu CaTine la Masculin cu George Tănase: „O femeie puternică are încredere în ea”

Te invităm să urmărești un interviu CaTine la Masculin cu George Tănase. Invitatul nostru ne-a adus zâmbetul pe buze încă din primele momente ale interviului. Actor de comedie, prezentator, stand-up-er și realizator TV, George este un artist complet și știe cum să-și pună în valoare munca și talentul în toate proiectele pe care le desfășoară.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 18 martie 2024, 10:27 / Actualizat: 19 martie 2024, 9:46

Fostul concurent de la America Express ne-a dezvăluit mai multe detalii din viața sa personală. Am pornit interviul cu câteva întrebări simple, iar mai apoi ne-am adâncit în amintirile lui George din perioada copilăriei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Interviu CaTine la Masculin cu George Tănase

Această perioadă pare să fie una plină de liniște și echilibru pentru George. Acesta ne-a mărturisit că este mai bine ca niciodată, în ciuda programului încărcat pe care îl are. George pare că a reușit să descopere ce anume funcționează cel mai bine pentru el și pentru cariera sa.

– Cum ești tu în această perioadă?
– În această perioadă sunt aglomerat, nu am timp de mine deloc, mulțumesc lui Dumnezeu că e de muncă. Dar mai am respiro ală din pat, înainte să adorm și trag așa ultimele inspirații și mă gândesc că sunt mulțumit cu viața mea, de ce mi se întâmplă. Unii i-ar spune bătrânețe, eu îi spun înțelepciune. (…) Cred că ușor, ușor mă duc într-o zonă de liniște și de echilibru. 

– Care crezi că este ultimul lucru pe care l-ai descoperit sau l-ai redescoperit la tine însuți?
– Am descoperit, surprinzător, după America Express, că sunt mai funny decât credeam. Am râs la mine, ceea ce… eu nu pot să mă uit la mine. Dar la America Express voiam să văd emisiunea în sine, ceea ce însemna că trebuie să mă uit și la fazele cu mine. Am avut câteva glumițe, câteva situații, ce au conținut niște umor pe genul meu. Poate pare arogant, dar e bine ca la un moment dat în viață să te oprești și să te bucuri pentru ceea ce ești sau să te descoperi.

– Când nu ești în fața camerelor sau pe scenă, cum ai grijă de sufletul tău?
– Îmi place să meditez, îmi place zona asta spirituală foarte tare, îmi dă o liniște. Cred în credință foarte mult și nu neapărat într-o credință limitată, de o religie anume, ci în credință. Cred că speranța este antidotul sufletului. Dacă speri în viață și rămâi optimist, îți face bine à la long. Și îmi plac foarte mult vacanțele. 

Reclamă

Află totul într-un interviu CaTine la Masculin cu George Tănase!

Copilăria, una dintre cele mai frumoase perioade din viața lui George Tănase

Copilăria este mai vie ca niciodată în amintirea lui George Tănase. George își amintește cu nostalgie de perioada vacanțelor de vară, dar și a activităților pe care le făcea cu părinții la țară. O copilărie desprinsă dintr-un basm, așa ne-a descris George una dintre cele mai frumoase perioade din viața sa.

Reclamă

– Care este prima amintire care îți vine în minte când te gândești la copilărie?
– E foarte bună întrebarea. Cred că zilele de naștere pentru că ai mei mi-au făcut zilele de naștere de mic, ceea ce a fost foarte drăguț. Când m-am făcut mare am devenit zgârcit, dar când eram mic, deși eram săraci, dădeam. (…) Aveam două camere, dar erau ticsite pentru că venea toată lumea. Îmi plăcea 3SE sau Andre, încă nu mă decisesem așa în viață. Dar dansam perfect 3SE, cu coregrafii, deși la 6 ani ce amintiri să ai. Dar aveam înclinații spre partea artistică de mic. 

– Ce i-ai spune lui George la început de drum dacă te-ai putea întâlni cu el?
– Tu nu o să rămâi la țară. Tu o să pleci de aici. Știu că simți asta, dar tu nu o să rămâi aici. Nu te mai chinui să înveți muncile câmpului, că degeaba, nu ești priceput la asta. Mă luau ai mei la muncile câmpului și eram un fel de dezamăgire a familiei. Nu mă descurcam, făceam lucrurile numai de-a-ndoaselea. De multe ori, mă puneau să spun bancuri. 

– Ai momente acum în care îți este dor să te reîntorci acolo, să fugi de nebunia orașului?
– Da, îmi este foarte dor. Îmi e doar de muncile câmpului,. Eu, acum, aș plăti ca experiență, ai mei nu mai au acolo vie, chestii. Trăim o altă eră. (…) Dar eu aș plăti acum, aș da niște bani să mă ia cineva la vie și să mă duc la cules toamna. (…) Îmi e dor de masa aia de la câmp. Nu se compară cu nimic. 

Urmărește un interviu CaTine la Masculin cu George Tănase!

Ce relație are George Tănase cu părinții săi

– În ce fel consideri că te-a modelat relația pe care ai avut-o cu părinții tăi?
– Părinții m-au ajutat să dobândesc valori care mi-au fost de ajutor în viață. Spre exemplu m-au învățat bunul simț, modestia. Sunt locuri în care nu m-au ajutat aceste calități. (…) M-au învățat să rămân cu picioarele pe pământ și să nu uit de unde am plecat. Celebrele „lucuri de la țară” pe care le înveți și care mi se par valori de bază (…).

– Îți amintești un sfat primit de la mama ta care să te ghideze și în ziua de azi?
– Mama nu știu dacă mi-a dat un sfat, dar mi-a insuflat dorința de a vrea mai mult. Sigur, nu am luat totul cuvânt cu cuvânt. Însă am luat energia din spatele acestor cuvinte. Ce am reținut de la mama e că ea și-a dorit mai mult să-și depășească condiția, ea fiind de la un sat și mai mic, mai amărât, venind dintr-o viață mai chinuită. Și-a dorit mereu să facă mai mult, să meargă mai departe. Energia și dorința ei m-au motivat în viață (…). Mama m-a susținut mult în carieră.

– Ai povestit despre divorțul părinților tăi. Ce le-ai transmite tinerilor care trec prin astfel de momente? Cum ai resimțit tu acele clipe?
– Divorțul te impactează foarte mult ca tânăr, ca adolescent. Recomand, dacă există deschiderea și posibilitatea financiară, terapia. Te impactează pentru că e o scindare de drumuri (…). Știu, e o sumă, sunt bani greu munciți, greu obținuți, dar faceți efortul. Mie mi-a schimbat viața terapia și recomand cu căldură pentru că sufletul e la fel de important precum este și corpul.

– În ce fel crezi că te-a modificat pe tine terapia și care a fost momentul în care ai decis să pornești pe acest drum?
– La terapie am ajuns după un atac de anxietate, de panică. Am ajuns la un nivel de anxietate mare, am rămas fără aer. Am crezut că biologic e de la orice altceva, dar în același timp eu aveam deschiderea asta și am zis gata, e timpul (…). Terapia m-a schimbat destul de mult (…).

George Tănase, despre provocările din viața profesională

Nu este ușor să faci față tuturor provocărilor profesionale, mai ales atunci când programul se aglomerează. Dacă îți e dor să râzi alături de George, poți urmări în AntenaPLAY episoadele integrale din iUmor.

– Tu cunoști foarte bine volumul de muncă din spatele unui număr de stand-up sau al unui personaj. Voiam să te întreb care e procesul tău atunci când găsești o persoană pe care vrei să o parodiezi?
– Sunt procese asemănătoare, dar diferite în același timp. La o parodie, în 80% din cazuri, m-am trezit cu personajul. Inspirația divină, nu știu. Am urmărit un material sau o emisiune și la un moment dat m-am trezit că știu să-l imit. (…) La stand-up e o muncă mai complexă. Acolo trebuie să găsești niște premise în care tu crezi, niște observații care să schițeze un zâmbet (…).

– Mulți oameni consideră imitația sinonimă cu a batjocori persoana pe care vrei să o parodiezi. Dorești să demontezi acest mit?
– Da! Parodia nu este o batjocură. Satira există din cele mai vechi timpuri. (…) Eu n-am urmărit niciodată să-mi bat joc de cineva. Eu, personal, n-am putut să parodiez pe cineva fără să-l respect (…).

– Ce înseamnă pentru tine experiența iUmor?
– iUmor e locul meu de joacă. Am învățat foarte multe acolo. (…) E o echipă fantastică pe lângă care am crescut. iUmor m-a învățat și televiziune și mi-am dat seama că sunt mult mai multe lucruri care nu se văd. Oamenii din spatele camerelor sunt extraordinar de importanți (…).

– Mai sunt momente în care te gândești la America Express?
– Mai am așa momente de flash-uri. Abia acum se așează lucrurile. Au mai rămas mici regrete față de anumite decizii pe care le-am luat. I-aș fi dat mai mult credit lui Ionuț. (…) Am regretul că acolo nu l-am ascultat la multe faze (…).

Experiența de la America Express pare că a fost una completă pentru George Tănase. Acesta a făcut echipă cu Ionuț Rusu într-unul dintre cele mai dure show-uri TV. Pe Ionuț Rusu îl poți cunoaște mai bine într-un interviu în exclusivitate pentru echipa CaTine.ro.

Ce spune George Tănase despre femeile care au avut un impact pozitiv asupra sa

George Tănase atribuie multe dintre reușitele sale femeilor care l-au modelat și care l-au ajutat să evolueze. Mai jos poți să descoperi câteva dintre femeile care și-au pus amprenta asupra lui George Tănase.

– Ai reușit să găsești un echilibru între viața profesională și viața de acasă?
– În mare parte am găsit echilibrul. Lucrurile au început să devină mai dinamice. E important să tragi acum, pentru că mai târziu s-ar putea să nu mai fie bine. Am și o persoană lângă mine care înțelege asta. Sunt de multe ori și plecat de acasă sau sunt într-un proiect (…).

– Ce anume din Lorena te face să fii tu însuți?
– Umorul din Lorena. Lorena e extraordinar de amuzantă, e efervescentă și nu o spun eu, o spun prietenii din anturajul nostru. Mereu găsește ceva cu care să mă cuprindă (…).

– Există în viața ta un personaj feminin care te-a inspirat și care te-a ajuta să evoluezi profesional și personal?
– Profesional m-a îndrumat foarte mult Adriana Popescu. Cu ea am avut primele ședințe de creație. Felul ei de-a fi, umorul ei negru, felul de a se raporta ca „șefă” în fața mea și a colegului meu de atunci. M-a inspirat foarte mult și în continuare mă inspiră și observ că mă transform puțin în ea.

– Care crezi că este definiția unei femei puternice?
– O femeie puternică este o femei inteligentă. Îmi imaginez și o femei frumoasă. Frumusețea îți ridică puțin stima de sine, chiar dacă e un lucru ușor de judecat. O femei puternică are încredere în ea. Atunci când ai încredere în tine mi se pare că ești un om puternic, altfel pășești în viață.

– Dacă ți s-ar oferi ocazia să-i mulțumești unei persoane anume, cui i-ai mulțumi și pentru ce?
– Ar fi greu să mă rezum la o persoană. Sunt multe persoane cărora ar trebui să le mulțumesc. (…) I-aș mulțumi mamei că a crezut în mine, că m-a susținut. Bineînțeles, i-aș mulțumi și tatălui meu pentru că și el a făcut eforturi la fel de mari.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×