Reclamă

Interviu CaTine La Masculin cu Ionuț Rusu: „Cea mai mare realizare e faptul că reușesc să aduc un zâmbet pe chipul oamenilor”

Ionuț Rusu a reușit să intre în atenția publicului după ce s-a clasat printre finaliștii emisiunii iUmor în anul 2016. Chiar dacă nu a reușit să plece cu marele premiu acasă, acesta se bucură acum de notorietate în fața publicului larg. Muncitor, mereu cu zâmbetul cu buze și gata să-și încânte audiența, te invităm să-l descoperi într-un interviu CaTine La Masculin cu Ionuț Rusu.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 6 iunie 2022, 11:25 / Actualizat: 7 iunie 2022, 9:38

Încă din primele minute, Ionuț a reușit să umple platourile de filmare cu energia sa pozitivă. Comediantul și-a luat din timp pentru a ne povesti mai multe despre viața sa personală, dar și despre proiectele pe care le are în desfășurare. Glumeț, așa cum ne-a obișnuit, Ionuț a răspuns degajat tuturor curiozităților noastre.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Interviu CaTine La Masculin cu Ionuț Rusu

În spatele unei atitudini pozitive se ascunde uneori puțină timiditate. Deși mulți sunt obișnuiți să-l vadă pe Ionuț în fața camerelor de filmat, el recunoaște că lucrurile nu au fost mereu atât de simple pentru el. De altfel, acesta s-a caracterizat ca fiind ”un băiat timid care vrea să fie îndrăzneț”. Ionuț ne-a mărturisit că spectacolele de stand-up îl ajută să depășească momentele de anxietate. Bucuros că poate să practice această meserie, acesta a fost deschis și ne-a povestit despre reușitele sale, dar și despre spectacolele care nu s-au încheiat întotdeauna așa cum și-ar fi dorit.

– Care e sursa ta de inspirație pentru materialele de pe Youtube?
– Viața în general. Ideile îmi vin trăind anumite experiențe, întâlnind oameni, mergând în anumite locuri.

– Tu ai fost și șofer de tir, care a fost cea mai mare aventură pe care ai trăit-o în această experiență?
– Cred că ultima cursă în care am atins tot tirul de la un capăt la altul. A fost o cursă de o lună și ceva. Am început în Austria când l-am atins prima oară de ceva, stâlpi, copaci. La un moment dat am rămas fără acoperișul prelatei.

– Cum te-ai decis să faci trecerea de la șofer de tir la comedie?
– Eu îmi doream de mic să fac comedie, dar nu găseam o portiță. În timp ce eram șofer de tir s-a ivit un casting în București. Am venit la casting dintr-o cursă. Am venit special pentru asta. Am venit, am dat și l-am luat, surprinzător. M-am mutat atunci în București ca să lucrez, dar în același timp eram și șofer de tir.

Reclamă

Ce spune Ionuț despre experiența de la Te cunosc de undeva!

Ionuț Rusu nu refuză o provocare și dovedește de fiecare dată că se poate descurca indiferent de circumstanțe. Acesta participă la emisiunea Te cunosc de undeva! alături de partenera sa, Anisia. Chiar dacă nu i-a fost ușor să facă trecerea de la comedie, la muzică, Ionuț a îmbrățișat această oportunitate și a profitat de fiecare clipă pentru a avea experiențe cât mai frumoase. Ionuț și Anisia au ridicat sala în picioare atunci când au interpretat piesa „Zeu”. Comediantul ne-a povestit câteva amănunte din spatele camerelor de filmat, dar și despre cum a reușit să treacă peste ”teama” față de celelalte echipe concurente.

– Care a fost cea mai mare provocare la Te Cunosc De Undeva!?
– Cea mai mare provocare a fost reprezentată de cuplurile concurente. Eu când negociasem auzisem că au fost și alți afoni aleși, dar nu a fost așa. Erau enervant de buni!

Reclamă

 Cum ai descrie relația cu Anisia?
– O relație cu suișuri și coborâșuri. Eram prieteni și înainte, dar nu ne întâlneam atât de des. Ne-am distrat foarte mult împreună. Anisia are o problema cu punctualitatea, niciodată nu a depășit mai mult de trei ore jumătate de întârziere la muncă. E persoana care îți dă poftă de viață.

 Când ai văzut echipele, de cine ți-a fost frică?
– De Anisia. Îți dai seama, de Ristei. M-am rugat două luni și jumătate ca Ristei să răcească.

O altă artistă care participă la emisiunea Te cunosc de undeva este Jazzy Jo. Urmărește interviul integral cu aceasta și vezi ce părere are Jazzy Jo despre muzică și concurenții participanți de la show-ul care se difuzează în fiecare sâmbătă începând cu ora 20:00, la Antena 1.

Ionut Rusu, despre femeile importante din viața sa

Ionuț Rusu este un bărbat sincer care vorbește întotdeauna cu căldură în suflet despre femeile importante din viața sa. Comediantul ne-a răspuns curiozităților și a făcut o călătorie în timp pentru a rememora cele mai frumoase amintiri pe care le-a avut cu bunica sa.

– Care este amintirea care te emoționează de fiecare dată?
– Sunt mai multe și sunt cele cu bunica mea. Ea s-a prăpădit când avea cam 49 de ani. Toate momentele pe care le-am trăit cu ea. Avea un suflet artistic. Toate gesturile pe care le făcea pentru mine și tot ce mi-a spus.

– Care este cel mai mare atu al unei femei?
– Bunătatea. Frumusețea o vedem în modul nostru, dar bunătatea e latura unei femei în raport cu bărbatul.

– Pentru ce i-ai mulțumi mamei tale?
– Pentru că s-a decis înainte de căsătorie să-mi dea naștere. Pentru încrederea pe care mi-a acordat-o mereu. Mama a fost cel mai mare susținător al meu. M-a lăudat excesiv.

 Care este definiția unei femei puternice?
– O femeie pentru mine e puternică în momentul în care nu depinde de un bărbat și în momentul în care își face loc într-o lume a bărbaților. Femeile s-ar descurca mai bine în această lume. Într-o lume condusă de femei nu cred că ar exista războaie.

Urmărește mai jos un Interviu CaTine la Masculin cu Ionuț Rusu!

Detalii mai puțin cunoscute despre Ionuț Rusu

Jovial și pus pe glume, Ionuț ne-a mărturisit că obișnuiește să-și caute numele pe Google din curiozitate. Comediantul spune că participarea la iUmor i-a deschis mai multe drumuri și că după emisiune a primit atât un val de simpatie, cât și unul de antipatie.

Nu s-a simțit deloc pregătit să susțină spectacole imediat după emisiune. Cu toate acestea, Ionuț a avut o mulțime de show-uri memorabile. Când vine vorba de realizările din viața sa, el spune că se mândrește cu faptul că a reușit să-și achiziționeze o mașină.

Dincolo de glume, comediantul e de părere că cea mai mare realizare a sa constă în faptul că poate aduce un zâmbet pe buzele oamenilor cu ajutorul glumelor sale. Ionuț nu se teme de multe lucruri, însă are anumite fobii peste care nu poate trece.

Dacă ar fi să aleagă între un leu și un șarpe, acesta ar prefera să se afle închis alături de lei. Teama de șerpi o are încă din copilărie și nu a reușit să scape de ea nici în prezent. Glumeț ca întotdeauna, Ionuț ne-a bucurat cu prezența sa pe platourile de filmare ale echipei Catine.ro.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Două mâini de femeie care curăță un ou fiert de o coajă
Timp liber
Ce să faci cu ouăle fierte ca să se curețe foarte ușor. Trucuri utile pentru orice gospodină
Se apropie Paștele, iar de pe masă nu trebuie să lipsească ouăle frumos încondeiate. Ciocnirea ouălor de Paște este o tradiție care se păstrează în continuare. Descoperă și tu ce să faci cu ouăle...
2
Două tăvi cu cozonaci proaspăt scoși din cuptor
Timp liber
Când se scot cozonacii din tavă. Trucuri de la gospodine pentru un cozonac reușit
Cozonacii sunt nelipsiți de pe masa de sărbătoarea r românilor. Gospodinele se pregătesc din timp pentru a avea pe masă cele mai bune preparate. Dacă îți dorești să ai parte de cozonaci apetisanți și...
3
O femeie frumoasă care poartă o rochie albă și stă într-un lac pentru a ilustra una dintre acele zodii nefericite a lunii mai 2024
Horoscop
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
Astrologii au dezvăluit care este zodia nefericită a lunii mai 2024. Acest nativ se va confrunta cu cele mai multe probleme din cauza stresului de la locul de muncă. Astrele arată o perioadă destul...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albă și stă într-un lac pentru a ilustra una dintre acele zodii nefericite a lunii mai 2024
Horoscop
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
Astrologii au dezvăluit care este zodia nefericită a lunii mai 2024. Acest nativ se va confrunta cu cele mai multe probleme din cauza stresului de la locul de muncă. Astrele arată o perioadă destul...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și o pereche de mănuși în timp ce ține un deget la gură pentru a ascunde un secret
Horoscop
Zodii care nu pot păstra un secret. Nativii în care nu e recomandat să-ți pui încrederea
Există unele zodii care nu pot păstra un secret. Acești nativi nu pot fi de încredere și este recomandat să eviți discuțiile importante în preajma lor. Dacă ai anumite probleme care îți dorești să...
PARTENERI
×