Reclamă

Interviu CaTine La Masculin cu Claudiu Teohari: „Cred că oamenii nu ar trebui să spună despre ei că nu au valoare”

Claudiu Teohari vine din lumea stand-up-ului. Este unul dintre oamenii care au pus bazele acestei fenomen în România și care a construit împreună cu alți colegi acestă nișă de divertisment la noi în țară. Te invităm să urmărești un interviu CaTine La Masculin cu Claudiu Teohari și să îl descoperi așa cum este el, cu amuzament și multă deschidere față de publicul său.

Publicat: 23 mai 2022, 12:03 / Actualizat: 24 mai 2022, 8:07

Claudiu Teohari s-a simțit bine în postura de invitat la interviul CaTine.ro și ne-a vorbit despre obiceiul de care ar vrea să scape, despre influența telefoanelor mobile, dar și despre un lucru pe care oamenii nu îl știu despre el.

Interviu CaTine La Masculin cu Claudiu Teohari

Așa cum ne-a obișnuit pe scenă, Claudiu Teohari este un om degajat, nu are niciun secret și îi place ceea ce face. Show-urile de stand-up comedy sunt pasiunea lui, o pasiune pe care a clădit-o cu muncă, efort și devotament și pentru care este recunoscător.

Se simte bine atunci când vorbește despre Vio, Costel și Dan Badea, colegii săi din cadrul show-ului Stand-Up Revolution, și are pentru fiecare o descriere în stilul caracteristic.

Teo iubește libertatea pe care o are atunci când se află pe scenă și speră ca acest lucru să se vadă și în noul show de la Antena 1, Stand-Up Revolution.

– Ce-ți place cel mai mult la meseria ta?
– Că îți oferă libertate. Nu mă refer la faptul că nu avem program, ci la faptul că poți, dacă poți, să faci orice îți trece prin cap în orice moment. Nu avem un regizor, un scenariu. Poate să fie și o problemă, dar de cele mai multe ori e cel mai frumos lucru.

Reclamă

– Cât la sută din show-urile tale sunt improvizații și cât la sută sunt ”lecții învățate de acasă”?
– ”Lecție învățată de acasă” pare ceva negativ. Oamenii au impresia că stand-up-ul este doar improvizație. Până la urmă un show de stand-up are și un text scris, dar e și improvizație. Dacă ieși în oraș și dai bani să vezi un spectacol, vrei să vezi un spectacol. Nu vrei să vezi un om care a mai zis despre perdeaua aia, despre un scaun. Vrei să vezi un material. ”Lecție învățată de acasă” pare că diminuează rolul materialului.

Teo, detalii din culisele Stand-Up Revolution

Spune-ne puțin despre Stand-Up Revolution. De ce ar trebui oamenii să se uite?
– Ar trebui să se uite pentru că suntem singurul juriu care a fost vreodată pe TV și care are chimie deja. Ne știm eu cu Vio, Costel și Dan Badea de mult timp. Avem o chestie. Asta sper să le pleacă oamenilor. Concurenții sunt extraordinari, iar glumele sunt minunate.

Reclamă

– Dacă ar fi să ne gândim la o calitate pentru Vio, Costel și Dan Badea, ce calitatea ar fi?
– Dan Badea are foarte mult experiență de showbiz. Eu, Vio și Costel am crescut mai mult pe lângă. Avem multe lecții de învățat de la Dan. Experiența lui Dan este extraordinară. Vio este cel mai fin observator al naturii umane. Omul face radiografii sociale superbe. Costel este un ghem de viață. De fiecare dată când simt că nu mai am chef, nu mai vreau să fac treabă, mă gândesc la Costel și mă ia cheful de muncă.

Citește aici interviul cu Costel Bojog pentru CaTine.ro.

Teo, un om cu pasiuni și obiceiuri de care ar vrea să scape

Deși a fost mereu deschis cu oamenii care îl apreciază, mai sunt lucruri de descoperit despre Teo. Chiar dacă nu are niciun talent ascuns, acesta mănâncă ardei iuți în orice combinație și ar vrea să nu mai fie dependent de telefonul mobil.

– Spune-mi ceva despre tine care să nu fie știut de nimeni.
– Nu știu ce știu oamenii despre mine. Mănânc foarte mulți ardei iuți cruzi. Asta nu cred că am zis niciodată. Îmi place foarte mult să mănânc ardei iuți cruzi, nu-mi plac cei murați. De foarte multe ori mă gândesc ce să-mi iau ca să mănânc cu ardei iute.

– Ai un talent ascuns?
– Nu cred. Am 500 de ore de podcast, nu cred că a mai rămas un talent ascuns. Mănânc foarte bine ardei iuți. Am tot felul de activități care îmi plac.

– Ce obicei ai de care ți-ai dori să scapi?
– Lenea. Statul pe fotoliu, ăsta e obiceiul de care mi-aș dori să scap. În meseria asta a noastră e foarte ușor să fii leneș.

– Fără ce lucru nu ai putea să trăiești?
– În momentul de față, fără telefon. Sunt atât de dependent de telefon că deja a început să nu-mi mai placă de mine. A început să mi se pară că vin din urmă niște puștani care fiind născuți în digital recunosc mult mai bine cât de rău fac nu știu ce lucruri. Eu cred că puștanii au o relație mult mai fluidă cu telefonul.

Teo, amintire amuzantă cu mama sa

Claudiu Teohari nu este genul de persoană publică care să-ți ofere amintiri siropoase cu cei din familie și preferă discreția atunci când vine vorba despre viața personală. Cu toate acestea, comediantul ne-a spus cum el și mama sa au o pasiune comună.

Care e cea mai frumoasă amintire pe care o ai cu mama ta?
– De la ea am prins gustul pentru iute. În copilărie a făcut niște ciuperci umplute care erau foarte iuți. Toată lumea era oripilată de cât de iuți sunt ciupercile umplute, dar eu și ea eram foarte bine cu ele. E un moment definitoriu. Atunci cred că a fost prima dată când mi-am dat seama că mie îmi place să mănânc iute. Cred că e ceva ce am moștenit de la ea.

– Ce nu ar trebui să spună o femeie despre ea niciodată?
– Cred că oamenii nu ar trebui să spună despre ei că nu au valoare. Asta cred că nu ar trebui să spun niciun om. Să nu spună că nu merită viață.

Reclamă

Stand-Up Revolution, emisiunea așteptată de toți iubitorii de stand-up, intră în grila Antena 1 începând cu 29 mai. Amatori sau experimentați, concurenții vor fi ascultați, îndrumați și sfătuiți pe parcursul competiției de patru dintre temerarii stand-up-ului românesc, Teo, Vio, Costel și Dan Badea. Episoadele integrale ale show-ului Stand-UP Revolution pot fi urmărite online pe AntenaPLAY.

RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Fată frumoasă îmbrăcată cu o rochie lungă
Horoscop
5 zodii care nu își găsesc niciodată jumătatea. Ce stă în calea iubirii lor
Unele persoane sunt atât de norocoase încât păstrează o singură relație toată viața, însă există 5 zodii care nu își găsesc niciodată jumătatea. Acestea caută cu ardoare o sursă de iubire, însă de cele...
2
Langoși simpli pe un platou de lemn
Rețete
Langoși simpli. Rețetă tradițională ungurească
Dacă vrei să-ți surprinzi familia cu un preparat delicios la micul dejun sau cu o gustare inedită, încearcă rețeta tradițională ungurească de langoși simpli. Nu ai cum să nu adori langoșii. Cu siguranță ți-i...
3
Tess Holiday, la o emisiune tv, într-o rochie neagră, cu decolteu
Divertisment
Tess Holliday a vorbit despre lupta cu imaginea de sine. Cum se descurcă modelul cu încrederea și prejudecățile celor din jur
Modelul a lucrat la vindecarea relației cu corpul ei, după ce anul trecut a spus că are anorexie. Tess Holliday a vorbit despre lupta cu imaginea de sine. Ea a declarat pentru People că...
4
Kate Middleton într-o rochie roz alături de Prințul Louis într-o cămașă albă la Jubileul de Platină al Reginei Elisabeta
Divertisment
Prințul Louis își va schimba numele de familie. Ce tradiție trebuie să respecte fiul Ducilor de Cambridge
Prințul Louis își va schimba numele de familie și va urma o tradiție veche din Familia Regală Britanică. Mezinul familiei Ducilor de Cambridge va călca pe urmele tatălui său, Prințul William. Schimbarea va avea...
5
Lourdes Leon într-o ținută argintie la petrecerea Vanity Fair ținută după premiile Oscar 2022
Divertisment
Lourdes Leon a defilat pe podium la Paris. Fiica Madonnei a purtat o ținută mulată
Lourdes Leon a defilat pe podium la Paris într-o ținută mulată. Admiratorii vedetei au recunoscut-o cu greu pe fiica Madonnei. Aceasta și-a schimbat culoarea părului, iar transformarea a fost una vizibilă. Lourdes a fost...
PARTENERI
×