Reclamă

Interviu CaTine La Masculin cu Costel Bojog: „Spontaneitatea e un mușchi pe care l-am format în timp”

Costel Bojog este un nume cunoscut în lumea stand-up-ului. Cei mai mulți îl cunosc pe Costel în urma aparițiilor sale pe scenele din țară, dar și din afara granițelor. Artistul activează în acest domeniu de la vârsta de 18 ani. De această dată, el a dat scena pe scaunul de invitat din platoul de filmare de la CaTine.ro, unde a oferit un interviu în care a povestit mai multe despre viața sa din spatele scenei. Te invităm să urmărești un interviu CaTine La Masculin cu Costel Bojog.

Publicat: 16 mai 2022, 14:24 / Actualizat: 3 februarie 2023, 10:46

Costel Bojog a răspuns foarte degajat la întrebări și a găsit momentele propice pentru a strecura câte o glumă amuzantă în conversația cu Ștefania Moise, reporterul CaTine.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Reprezentațiile lui Costel Bojog sunt savuroase, iar acest lucru se datorează faptului că acesta și-a dorit să ajungă la nivelul la care este acum. A fost determinat și a muncit intens pentru a își atinge obiectivul.

Interviu CaTine La Masculin cu Costel Bojog

Costel Bojog ne-a mărturisit că anul acesta sărbătorește majoratul carierei sale. Acesta îndrăgește atmosfera de la show-urile de stand-up comedy și este recunoscător pentru faptul că se poate relaxa alături de prieteni în timpul job-ului său.

Deși este degajat și reușește să amuze publicul cu glumele lui, Costel spune că spontaneitatea sa a evoluat pe măsură ce a căpătat mai multă experiență.

Show-urile de improvizație l-au ajutat pe artist să-și dezvolte aptitudinile necesare pentru a urca pe scena de stand-up comedy.

Reclamă

– Ce-ți place cel mai mult la meseria ta?
– Că petrec serile cu prietenii, cu oamenii, că râdem. E o meserie care te și invită la servit. Mă distrez cu oamenii.

– Cât la sută din numerele tale sunt improvizații și cât sunt materiale învățate anterior?
– La mine nu e un procent foarte clar. Totul e în funcție de starea pe care o am, în funcție de cheful pe care îl am. Spontaneitatea e un mușchi pe care l-am format. Diferența e foarte mare între ce scriu și ce spun pe scenă. Sunt lucruri colosal diferite. Când scriu, doar schițez anumite idei și vin și niște glume, dar nu sunt niciodată cele de pe scenă. Improvizația e foarte importantă.

– Ai avut experiențe nasoale cu publicul?
– Au fost mai multe. Cea mai nasoală a fost undeva la Arad, când un băiat din public a aruncat cu o sticlă plină spre mine. Mi-a nimerit creștetul capului. Din fericire nu s-a întâmplat nimic tragic. De atunci am zis că nu mai intru în discuție cu nimeni din public. Au fost și momente în care am mers și am cerut bodyguard în anumite locuri.

Reclamă

Vezi în AntenaPLAY toate interviurile din seria CaTine.ro!

Ce spune Costel Bojog despre show-ul Stand-up Revolution

Costel, Teo, Vio și Dan Badea sunt jurații celui mai nou show de la Antena 1. Cei patru comedianți vor fi prezenți pe scaunele juraților în cadrul emisiunii Stand-up Revolution. Costel ne-a oferit câteva detalii din culisele emisiunii și ne-a povestit cum s-a distrat alături de colegii săi. ”Marea Relansare” a show-ului de televiziune va avea loc în data de 29 mai 2022.

– Cum ai descrie show-ul Stand-up Revolution?
– E un show care e exclusiv cu stand-up comedy. Mă simt ca peștele în apă. E ceva ce fac de mult timp. Anul acesta împlinesc 18 ani de când fac stand-up. E ceva ce cunosc și mi-a plăcut foarte mult această emisiune. Mi-au plăcut concurenții cu experiență, dar și cei fără.

– Spune-ne o fază amuzantă din culisele Stand-up Revolution.
– Eu de obicei râd foarte mult cu Vio. Nu-mi aduc aminte o fază amuzantă din culise. Trebuie să le văd.

– Cum i-ai descrie pe Teo, Vio și Dan Badea într-un singur cuvânt?
– Teo gândește amuzant, judecă și are raționamente foarte amuzante. Vio vede ce e amuzant, el de multe ori vedea potențialul comediantului. La mine a fost că sunt amuzant. Prin natura mea sunt funny. Dan Badea este un povestitor foarte bun. Reușește să ia orice situație din viața lui și s-o introducă în numărul său de stand-up.

Costel Bojog, despre femeile importante din viața sa

Costel ne-a vorbit și despre cele mai importante femei din viața sa. Acesta ne-a ferit mai multe detalii legate de amintirile pe care le are cu mama, dar și despre relația pe care o are cu soția sa. Un alt comediant plin de umor care ne-a povestit mai multe despre viața sa personală este Toma Alexandru. Te invităm să urmărești un interviu exclusiv CaTine La Masculin cu Micul Toma.

– Care e cea mai frumoasă amintire pe care o ai cu mama ta?
– Prima care îmi vine în cap este când eram mic și am înregistrat o poezie pe un casetofon și trebuia să apeși pe butonul roșu. Am înregistrat ”Cățeluș cu părul creț” sau ceva de genul ăsta. Altă amintire, când mi-a cumpărat un tren cu telecomandă și cu baterii. Era în perioada de dinainte de revoluție.

– Pentru ce i-ai mulțumi soției tale?
– Pentru viața noastră foarte faină, pentru casa noastră foarte fain decorată, pentru copii și pentru faptul că se trezește la ora 11:00 ziua și mă lasă pe mine să petrec dimineața mai mult cu copiii.

– Ce te atrage la o femeie?
– Faptul că e bună. Sunt atras și de corpul femeii, dar pentru mine e foarte important să aibă fața cute, să fie drăguță la față. Îmi place simetria și da, prima dată mă uit la față. Bineînțeles, după lucrurile foarte importante, calitățile interioare, sufletești, personalitatea, să fie amuzantă și să aibă simțul umorului.

Detalii mai puțin cunoscute despre Costel Bojog

Deși este un om foarte deschis cu publicul său, Costel Bojog are grijă să păstreze anumite detalii despre viața sa personală departe de ochii publicului. În cadrul interviului pe care ni l-a oferit, comediantul ne-a dat ocazia să aflăm câteva detalii mai puțin cunoscute despre viața sa. 

– Spune-mi ceva despre tine care să nu fie știu de alți oameni.
– Îmi tai unghiile de la mâini mai des decât unghiile de la picioare.

– Ce obicei ai de care ți-ar plăcea să scapi?
– Mi-ar plăcea să nu vorbească gura pe dinainte. Să nu mai spun tot ce fac în viața mea. Zic foarte multe. Spun unele lucruri pe care îmi dau seama după că nu ar fi trebuit să le zic.

 Fără ce lucru nu ai putea să trăiești?
– Nu aș putea să trăiesc fără chiloți. Sunt obiectul vestimentar care îmi dă foarte mare încredere la show-urile de stand up.

Ce te sperie cel mai tare?
– Momentele în care sunt firav sau fragil. Mă sperie moartea, dar doar când sunt fragil. Atunci când nu mă culc când trebuie, când nu mănânc cum trebuie, când apar dezechilibre. Atunci apare și o grijă.

Stand-up Revolution, emisiunea așteptată de toți iubitorii de stand-up, intră în grila Antena 1 de luna aceasta. Amatori sau experimentați, concurenții vor fi ascultați, îndrumați și sfătuiți pe parcursul competiției de patru dintre temerarii stand-up-ului românesc, Teo, Vio, Costel și Dan Badea.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×