Reclamă

Interviu CaTine La Masculin cu Costel Bojog: „Spontaneitatea e un mușchi pe care l-am format în timp”

Costel Bojog este un nume cunoscut în lumea stand-up-ului. Cei mai mulți îl cunosc pe Costel în urma aparițiilor sale pe scenele din țară, dar și din afara granițelor. Artistul activează în acest domeniu de la vârsta de 18 ani. De această dată, el a dat scena pe scaunul de invitat din platoul de filmare de la CaTine.ro, unde a oferit un interviu în care a povestit mai multe despre viața sa din spatele scenei. Te invităm să urmărești un interviu CaTine La Masculin cu Costel Bojog.

Publicat: 16 mai 2022, 14:24 / Actualizat: 17 mai 2022, 9:26
Costel Bojog pe platourile de filmare ale echipei CaTine.ro la un interviu la masculin
Costel spune că spontaneitatea sa a evoluat pe măsură ce a căpătat mai multă experiență / CaTine.ro

Costel Bojog a răspuns foarte degajat la întrebări și a găsit momentele propice pentru a strecura câte o glumă amuzantă în conversația cu Ștefania Moise, reporterul CaTine.ro.

Reprezentațiile lui Costel Bojog sunt savuroase, iar acest lucru se datorează faptului că acesta și-a dorit să ajungă la nivelul la care este acum. A fost determinat și a muncit intens pentru a își atinge obiectivul.

Interviu CaTine La Masculin cu Costel Bojog

Costel Bojog ne-a mărturisit că anul acesta sărbătorește majoratul carierei sale. Acesta îndrăgește atmosfera de la show-urile de stand-up comedy și este recunoscător pentru faptul că se poate relaxa alături de prieteni în timpul job-ului său.

Deși este degajat și reușește să amuze publicul cu glumele lui, Costel spune că spontaneitatea sa a evoluat pe măsură ce a căpătat mai multă experiență.

Show-urile de improvizație l-au ajutat pe artist să-și dezvolte aptitudinile necesare pentru a urca pe scena de stand-up comedy.

Reclamă

– Ce-ți place cel mai mult la meseria ta?
– Că petrec serile cu prietenii, cu oamenii, că râdem. E o meserie care te și invită la servit. Mă distrez cu oamenii.

– Cât la sută din numerele tale sunt improvizații și cât sunt materiale învățate anterior?
– La mine nu e un procent foarte clar. Totul e în funcție de starea pe care o am, în funcție de cheful pe care îl am. Spontaneitatea e un mușchi pe care l-am format. Diferența e foarte mare între ce scriu și ce spun pe scenă. Sunt lucruri colosal diferite. Când scriu, doar schițez anumite idei și vin și niște glume, dar nu sunt niciodată cele de pe scenă. Improvizația e foarte importantă.

– Ai avut experiențe nasoale cu publicul?
– Au fost mai multe. Cea mai nasoală a fost undeva la Arad, când un băiat din public a aruncat cu o sticlă plină spre mine. Mi-a nimerit creștetul capului. Din fericire nu s-a întâmplat nimic tragic. De atunci am zis că nu mai intru în discuție cu nimeni din public. Au fost și momente în care am mers și am cerut bodyguard în anumite locuri.

Reclamă

Ce spune Costel Bojog despre show-ul Stand-up Revolution

Costel, Teo, Vio și Dan Badea sunt jurații celui mai nou show de la Antena 1. Cei patru comedianți vor fi prezenți pe scaunele juraților în cadrul emisiunii Stand-up Revolution. Costel ne-a oferit câteva detalii din culisele emisiunii și ne-a povestit cum s-a distrat alături de colegii săi. ”Marea Relansare” a show-ului de televiziune va avea loc în data de 29 mai 2022.

– Cum ai descrie show-ul Stand-up Revolution?
– E un show care e exclusiv cu stand-up comedy. Mă simt ca peștele în apă. E ceva ce fac de mult timp. Anul acesta împlinesc 18 ani de când fac stand-up. E ceva ce cunosc și mi-a plăcut foarte mult această emisiune. Mi-au plăcut concurenții cu experiență, dar și cei fără.

– Spune-ne o fază amuzantă din culisele Stand-up Revolution.
– Eu de obicei râd foarte mult cu Vio. Nu-mi aduc aminte o fază amuzantă din culise. Trebuie să le văd.

– Cum i-ai descrie pe Teo, Vio și Dan Badea într-un singur cuvânt?
– Teo gândește amuzant, judecă și are raționamente foarte amuzante. Vio vede ce e amuzant, el de multe ori vedea potențialul comediantului. La mine a fost că sunt amuzant. Prin natura mea sunt funny. Dan Badea este un povestitor foarte bun. Reușește să ia orice situație din viața lui și s-o introducă în numărul său de stand-up.

Costel Bojog, despre femeile importante din viața sa

Costel ne-a vorbit și despre cele mai importante femei din viața sa. Acesta ne-a ferit mai multe detalii legate de amintirile pe care le are cu mama, dar și despre relația pe care o are cu soția sa. Un alt comediant plin de umor care ne-a povestit mai multe despre viața sa personală este Toma Alexandru. Te invităm să urmărești un interviu exclusiv CaTine La Masculin cu Micul Toma.

– Care e cea mai frumoasă amintire pe care o ai cu mama ta?
– Prima care îmi vine în cap este când eram mic și am înregistrat o poezie pe un casetofon și trebuia să apeși pe butonul roșu. Am înregistrat ”Cățeluș cu părul creț” sau ceva de genul ăsta. Altă amintire, când mi-a cumpărat un tren cu telecomandă și cu baterii. Era în perioada de dinainte de revoluție.

– Pentru ce i-ai mulțumi soției tale?
– Pentru viața noastră foarte faină, pentru casa noastră foarte fain decorată, pentru copii și pentru faptul că se trezește la ora 11:00 ziua și mă lasă pe mine să petrec dimineața mai mult cu copiii.

– Ce te atrage la o femeie?
– Faptul că e bună. Sunt atras și de corpul femeii, dar pentru mine e foarte important să aibă fața cute, să fie drăguță la față. Îmi place simetria și da, prima dată mă uit la față. Bineînțeles, după lucrurile foarte importante, calitățile interioare, sufletești, personalitatea, să fie amuzantă și să aibă simțul umorului.

Detalii mai puțin cunoscute despre Costel Bojog

Deși este un om foarte deschis cu publicul său, Costel Bojog are grijă să păstreze anumite detalii despre viața sa personală departe de ochii publicului. În cadrul interviului pe care ni l-a oferit, comediantul ne-a dat ocazia să aflăm câteva detalii mai puțin cunoscute despre viața sa. 

– Spune-mi ceva despre tine care să nu fie știu de alți oameni.
– Îmi tai unghiile de la mâini mai des decât unghiile de la picioare.

– Ce obicei ai de care ți-ar plăcea să scapi?
– Mi-ar plăcea să nu vorbească gura pe dinainte. Să nu mai spun tot ce fac în viața mea. Zic foarte multe. Spun unele lucruri pe care îmi dau seama după că nu ar fi trebuit să le zic.

 Fără ce lucru nu ai putea să trăiești?
– Nu aș putea să trăiesc fără chiloți. Sunt obiectul vestimentar care îmi dă foarte mare încredere la show-urile de stand up.

Ce te sperie cel mai tare?
– Momentele în care sunt firav sau fragil. Mă sperie moartea, dar doar când sunt fragil. Atunci când nu mă culc când trebuie, când nu mănânc cum trebuie, când apar dezechilibre. Atunci apare și o grijă.

Stand-up Revolution, emisiunea așteptată de toți iubitorii de stand-up, intră în grila Antena 1 de luna aceasta. Amatori sau experimentați, concurenții vor fi ascultați, îndrumați și sfătuiți pe parcursul competiției de patru dintre temerarii stand-up-ului românesc, Teo, Vio, Costel și Dan Badea.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie cu părul scurt stă în fața unei oglinzi și se dă cu ruj pe buze, sugerând nuanțe de ruj pe care să le eviți dacă ai peste 40 de ani
Frumusețe
Nuanțe de ruj pe care să le eviți dacă ai peste 40 de ani. Care sunt explicațiile make-up artiștilor
Există o serie de nuanțe de ruj pe care să le eviți dacă ai peste 40 de ani, iar specialiștii în frumusețe explică motivele. De cele mai multe ori, femeile aleg să folosească rujul...
2
O femeie tânără, în echipament sportiv se pregîtește de mișscare, unul dintre obiceiurile prin care să reduci grăsimea abdominală
Lifestyle
Obiceiuri prin care să reduci grăsimea abdominală. Ce exerciții fizice să faci
Recomandăm câteva obiceiuri prin care să reduci grăsimea abdominală, astfel încât să îți atingi obiectivele. În cazul în care grăsimea din zona abdomenului îți dă bătăi de cap, ai ajuns la locul potrivit. Îți...
3
O femeie mai în vârstă stă în fața unei oglinzi, fiind atentă la ce să nu facă părului său
Frumusețe
Ce să nu faci părului tău. Aceste sfaturi te vor ajuta să arăți cu 10 ani mai tânără
Stiliștii te învață ce să nu faci părului tău atunci când îl îngrijești. Deși poate ai impresia că îi oferi toată atenția de care are nevoie, s-ar putea să faci niște greșeli de care...
4
O femeie frumoasă, îmbrăcată într-o rochie roșie, cu aripi
Horoscop
Top 3 zodii care au faima la picioare. Ele sunt cele care reușesc să obțină tot ceea ce își doresc
Fie că se întâmplă accidental sau chiar își doresc, ele se încadrează în top 3 zodii care au faima la picioare. Reușesc întotdeauna să obțină atât lucruri materiale cât și prietenii. Fac mari eforturi...
5
O hartă cu zodii și monede
Horoscop
Top 3 zodii materialiste. Ele sunt cel mai greu de satisfăcut într-o relație
Se spune despre acestea că s-ar încadra în top 3 zodii materialiste, asta pentru știu să aprecieze bunurile de valoare și vor întotdeauna să fie înconjurate de lux și frumusețe. Au pretenții în viață,...
PARTENERI
×