Reclamă

Interviu CaTine La Masculin cu Toma Alexandru: „Dacă aștepți doar să-ți vină inspirația, ești amator”

Toma Alexandru este unul dintre cei mai talentați și mai carismatici stand-up comedians de la noi din țară. Plin de energie și cu mult entuziasm, acesta a acceptat invitația noastră și ne-a oferit un interviu plin de sinceritate și de umor. Răspunsurile sale au avut tot timpul o notă de amuzament, iar prezența sa pe platourile de filmare ne-a umplut de bună dispoziție. Te invităm să urmărești un interviu CaTine la Masculin cu Toma Alexandru.

Publicat: 4 aprilie 2022, 13:17 / Actualizat: 7 aprilie 2022, 11:00

Toma Alexandru și-a răpit din timp și ne-a oferit șansa de a-l cunoaște mai bine. Dincolo de momentele ingenioase de stand-up, se află un bărbat sensibil, dar care știe cum să facă față oricărei provocări. Deși cariera sa a avut multe suișuri și coborâșuri, acesta a învățat rapid că perseverența și munca sunt două elemente cheie pentru a avea parte de reușite.

Interviu CaTine La Masculin cu Toma Alexandru

Toma Alexandru a învățat rapid cum să-și pună ordine în gânduri pentru a crea unele dintre cele mai amuzante și mai inteligente numere de umor. Adeseori, acesta impresionează cu poveștile sale structurate și atent gândite, astfel încât la final efectul să fie unul surprinzător.

O altă vedetă care știe cât de importantă este munca și perseverența în cariera de stand-up este Ela Voineag. Te invităm să urmărești interviul sincer cu aceasta pe CaTine.ro.

– Ce te-a determinat să începi o carieră în stand-up comedy?
– Bună întrebare! Nu m-a determinat ceva să încep o carieră. Cred că m-a determinat dorința de a fi în centrul atenției să mă urc pe scenă. Nu a fost o carieră multă vreme. Multă vreme nu am câștigat bani din asta.

 Ce te inspiră în momentul în care îți scrii glumele?
– Nu cred atât de mult în inspirație. Cu trecerea timpului încep să descopăr că dacă e nevoie să scrii te apuci și o faci. Dacă nu poți face asta nu poți să te numești expert în scriere sau în comedie. Dacă aștepți doar să-ți vină inspirația ești amator.

Reclamă

– Povestește-ne o întâmplare reală care a devenit moment de stand-up.
– Mare parte din ele au devenit momente. O întâmplare care e sută la sută reală și nemodificată este ultima poveste despre cum am încercat eu să interacționez cu cineva din public.

–  Ce părere au avut părinții tăi când te-au văzut prima dată pe scenă?
– Știu ce mi-au zis. Prima dată pe scenă mama m-a iubit, ca întotdeauna. Tata prima dată când m-a văzut pe scenă i-a plăcut, dar a venit foarte târziu pentru că nu era nimic de plăcut. Probabil a preferat să nu-mi zică ce nu-i place și să aștepte să vină când sunt bun.

– Se așteptau părinții tăi să continui pe drumul acesta sau au vrut să mergi mai departe în domeniul arhitecturii?
– Greu de zis la ce se așteptau ei. Probabil că au fost discuții de genul în casă. Nu a existat o presiune din partea lor. Când n-am mai vrut arhitectură au zis ok, doar să fac altceva.

Reclamă

Ce crede Toma Alexandru despre stand-up comedy

– Din punctul tău de vedere contează aspectul fizic în acest domeniu?
– Contează în sensul că ajută, dacă ești ciudat. Dacă ești frumos la început nu ajută. Dacă ești ciudat sau ai ceva diferit de care poți să te legi ajută foarte mult. Te ajută, bănuiesc, la început să poți să râzi de tine însăți.

Care a fost cel mai frumos spectacol pe care l-ai avut de-a lungul carierei tale?
– Spectacolul pe care l-am câștigat la Londra. A fost un concurs de stand-up, eu eram în vacanță și m-am înscris. Am câștigat o șapcă pe care am purtat-o în seara aia și după mi-au luat-o.

Ai primit hate?
– Pe măsură ce crești nu ai cum să nu găsești oameni care nu sunt de acord sau vor să atragă atenția asupra copilăriei lor care a fost probabil nefericită. Am o plăcere sadică să blochez oamenii și să nu le răspund când încearcă să spună lucruri rele.

– Te afectează?
– Da! Evident că te afectează. Dacă spui că nu te afectează ori minți ori ești sociopat. Orice spune cineva clar o să atingă puțin dintr-o nesiguranță a ta internă. Uneori mă deranjează doar când sunt oameni care vor să se contrazică. 

Toma Alexandru, dincolo de momentele amuzante de pe scenă

Ce te sperie cel mai tare?
– Cred că moartea. La un moment dat o să se stingă lumina și o să dispar complet, mă ține treaz noaptea acest gând și urșii mă mai sperie.

– Dacă ai putea să te întorci cu zece ani în urmă și să discuți cu tine de atunci, ce ți-ai spune?
– Mai puține grăsimi, mai puțin alcool, mai multă ciocolată și ai grijă la urși. Nu cred că e ceva ce aș putea să zic. Eu nu cred în ideea de a da cuiva sfaturi la stand-up. Poți să-i dai direcții privind atitudinea pe care să o aibă vizavi de munca pe care o depun, de exemplu să nu se demoralizeze dacă nu iese un spectacol.

– Ce obicei ai de care ți-ai dori să scapi?
– Ciocolata!

– Dacă ai putea să inventezi o regulă pe care toată lumea trebuie să o respecte cu strictețe, ce regulă ai inventa?
– Semnalizat la schimbat banda, cu pedeapsă de șase ani închisoare.

– Ai un talent ascuns?
– Le-am cam arătat pe toate. Pot să tac foarte mult fără să fiu deranjat de asta. Tăcerea e de aur. 

– Ce detești cel mai mult la oamenii din jurul tău?
– Dacă îmi vorbesc dimineața. Până îmi beau cafeaua, dacă începe cineva să vorbească dimineața, îl cam tai de pe listă.

Urmărește mai jos un interviu CaTine la Masculin cu Toma Alexandru!

Detalii mai puțin cunoscute despre Toma Alexandru

Toma Alexandru ne-a umplut de energie pozitivă în timpul interviului CaTine.ro. Acesta ne-a dezvăluit o parte din secretele reușitelor sale. Cu toate acestea, când vine vorba de a da sfaturi celor care sunt noi în branșă, Toma spune că preferă să-i lase pe cei din jur să descopere singuri de ce au nevoie pentru a susține un număr reușit de stand-up.

Pe Toma Alexandru îl poți vedea în edițiile integrale iUmor pe care le gășești în AntenaPLAY!

De altfel, acesta este de părere că doar prin muncă și perseverență se poate ajunge la rețeta unui număr memorabil.

Când vine vorba de gusturile în materie de femei, Toma Alexandru spune că fizic este atras de picioarele acestora. Pe de altă parte, femeia ideală pentru el trebuie să aibă simțul umorului dezvoltat. Pentru iubita sa, Geo, Toma face deseori gesturi romantice.

Toma Alexandru într-o cămașă albă în timp ce este filmat la interviul CaTine.ro
Deși cariera sa a avut multe suișuri și coborâșuri, acesta a învățat rapid că perseverența și munca sunt două elemente cheie pentru a avea parte de reușite / CaTine.ro

Mai în glumă, mai în serios, acesta ne-a povestit că cel mai romantic pe care l-a făcut pentru Geo a fost atunci când i-a transferat o sumă de bani pentru ca aceasta să-și cumpere florile preferate. Nu doar cu acesta are o relație specială, ci și cu familia sa.

Toma spune că mama sa este cel mai mare susținător al său. Aceasta i-a îndrăgit glumele încă de la prima apariție pe scenă. Totuși, tatăl său a preferat să aștepte o vreme înainte să vină la unul din spectacolele sale. Alexandru a glumit și ne-a mărturisit că tatăl său și-a dorit să-l vadă atunci când a devenit cu adevărat bun în ceea ce face.

Micul Toma, așa cum este cunoscut de mulți, spune că le este recunoscător părinților pentru susținerea necondiționată pe care i-au oferit-o de-a lungul timpului. Deși își dă seama că nu le-a fost ușor, acesta spune că a avut parte de părinți înțelegători care i-au oferit răbdarea și sprijinul de a face ceea ce și-a dorit cu adevărat.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă, îmbrăcată într-un costum de zână rea
Horoscop
Zodii care își doresc mereu răzbunare. Nu uită și nu iartă nimic
S-ar putea să fii surprinsă să afli că unele semne zodiacale se mulțumesc să lase lucrurile să meargă mai departe, fără a dori să le facă rău celor care le-au rănit. Apoi sunt cei...
2
Un bărbat și o femeie sunt îndrăgostiți și stau pe malul apei în timp ce peste ei se formează harta astrală a nativilor din zodiac
Horoscop
Zodiile care își găsesc iubirea târziu în viață. 5 nativi care află târziu cine le este perechea
Află care sunt zodiile care își găsesc iubirea târziu în viață, chiar dacă sunt persoane tandre. Anumiți nativii din zodiac se tem de angajamente, căsătorii sau pur și simplu să se îndrăgostească. Din acest...
3
O femeie frumoasă cu părul alb care stă în fața unui birou
Frumusețe
Modalități de stilizare a părului alb. Care sunt sfaturile specialiștilor în frumusețe
Părul alb poate arăta incredibil dacă este aranjat corespunzător. Specialiștii în frumusețe îți vin în ajutor și îți oferă câteva trucuri utile. Iată câteva modalități de stilizare a părului alb. În felul acesta te...
4
Kate Middleton și Prințul William, la un eveniment cu reprezentanții BAFTA, în ținute elegante
Divertisment
Kate Middleton a apărut într-un costum roșu, cu pantaloni. Prințul și Prințesa de Wales au mers la o întâlnire cu reprezentanții BAFTA
Kate Middleton a apărut într-un costum roșu, cu pantaloni. Prințul și Prințesa de Wales au mers la o întâlnire cu reprezentanții BAFTA. Acest eveniment a fost organizat înainte de lansarea campaniei lui Kate, „Shaping...
5
O femeie frumoasă care paortă ochelari și zâmbește pentru a ilustra care este coafura sexy care te ajută să pari mai tânără dacă ai peste 40 de ani
Frumusețe
Coafura sexy care te ajută să pari mai tânără dacă ai peste 40 de ani. Care este principala alegere a stiliștilor în 2023
Stiliștii au dezvăluit care este coafura sexy care te ajută să pari mai tânără dacă ai peste 40 de ani. Aceasta este principala alegere a specialiștilor în frumusețe în anul 2023 pentru clientele lor....
PARTENERI
×