Reclamă

Interviu CaTine La Masculin cu Toma Alexandru: „Dacă aștepți doar să-ți vină inspirația, ești amator”

Toma Alexandru este unul dintre cei mai talentați și mai carismatici stand-up comedians de la noi din țară. Plin de energie și cu mult entuziasm, acesta a acceptat invitația noastră și ne-a oferit un interviu plin de sinceritate și de umor. Răspunsurile sale au avut tot timpul o notă de amuzament, iar prezența sa pe platourile de filmare ne-a umplut de bună dispoziție. Te invităm să urmărești un interviu CaTine la Masculin cu Toma Alexandru.

Publicat: 4 aprilie 2022, 13:17 / Actualizat: 7 aprilie 2022, 11:00

Toma Alexandru și-a răpit din timp și ne-a oferit șansa de a-l cunoaște mai bine. Dincolo de momentele ingenioase de stand-up, se află un bărbat sensibil, dar care știe cum să facă față oricărei provocări. Deși cariera sa a avut multe suișuri și coborâșuri, acesta a învățat rapid că perseverența și munca sunt două elemente cheie pentru a avea parte de reușite.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Interviu CaTine La Masculin cu Toma Alexandru

Toma Alexandru a învățat rapid cum să-și pună ordine în gânduri pentru a crea unele dintre cele mai amuzante și mai inteligente numere de umor. Adeseori, acesta impresionează cu poveștile sale structurate și atent gândite, astfel încât la final efectul să fie unul surprinzător.

O altă vedetă care știe cât de importantă este munca și perseverența în cariera de stand-up este Ela Voineag. Te invităm să urmărești interviul sincer cu aceasta pe CaTine.ro.

– Ce te-a determinat să începi o carieră în stand-up comedy?
– Bună întrebare! Nu m-a determinat ceva să încep o carieră. Cred că m-a determinat dorința de a fi în centrul atenției să mă urc pe scenă. Nu a fost o carieră multă vreme. Multă vreme nu am câștigat bani din asta.

 Ce te inspiră în momentul în care îți scrii glumele?
– Nu cred atât de mult în inspirație. Cu trecerea timpului încep să descopăr că dacă e nevoie să scrii te apuci și o faci. Dacă nu poți face asta nu poți să te numești expert în scriere sau în comedie. Dacă aștepți doar să-ți vină inspirația ești amator.

Reclamă

– Povestește-ne o întâmplare reală care a devenit moment de stand-up.
– Mare parte din ele au devenit momente. O întâmplare care e sută la sută reală și nemodificată este ultima poveste despre cum am încercat eu să interacționez cu cineva din public.

–  Ce părere au avut părinții tăi când te-au văzut prima dată pe scenă?
– Știu ce mi-au zis. Prima dată pe scenă mama m-a iubit, ca întotdeauna. Tata prima dată când m-a văzut pe scenă i-a plăcut, dar a venit foarte târziu pentru că nu era nimic de plăcut. Probabil a preferat să nu-mi zică ce nu-i place și să aștepte să vină când sunt bun.

– Se așteptau părinții tăi să continui pe drumul acesta sau au vrut să mergi mai departe în domeniul arhitecturii?
– Greu de zis la ce se așteptau ei. Probabil că au fost discuții de genul în casă. Nu a existat o presiune din partea lor. Când n-am mai vrut arhitectură au zis ok, doar să fac altceva.

Reclamă

Ce crede Toma Alexandru despre stand-up comedy

– Din punctul tău de vedere contează aspectul fizic în acest domeniu?
– Contează în sensul că ajută, dacă ești ciudat. Dacă ești frumos la început nu ajută. Dacă ești ciudat sau ai ceva diferit de care poți să te legi ajută foarte mult. Te ajută, bănuiesc, la început să poți să râzi de tine însăți.

Care a fost cel mai frumos spectacol pe care l-ai avut de-a lungul carierei tale?
– Spectacolul pe care l-am câștigat la Londra. A fost un concurs de stand-up, eu eram în vacanță și m-am înscris. Am câștigat o șapcă pe care am purtat-o în seara aia și după mi-au luat-o.

Ai primit hate?
– Pe măsură ce crești nu ai cum să nu găsești oameni care nu sunt de acord sau vor să atragă atenția asupra copilăriei lor care a fost probabil nefericită. Am o plăcere sadică să blochez oamenii și să nu le răspund când încearcă să spună lucruri rele.

– Te afectează?
– Da! Evident că te afectează. Dacă spui că nu te afectează ori minți ori ești sociopat. Orice spune cineva clar o să atingă puțin dintr-o nesiguranță a ta internă. Uneori mă deranjează doar când sunt oameni care vor să se contrazică. 

Toma Alexandru, dincolo de momentele amuzante de pe scenă

Ce te sperie cel mai tare?
– Cred că moartea. La un moment dat o să se stingă lumina și o să dispar complet, mă ține treaz noaptea acest gând și urșii mă mai sperie.

– Dacă ai putea să te întorci cu zece ani în urmă și să discuți cu tine de atunci, ce ți-ai spune?
– Mai puține grăsimi, mai puțin alcool, mai multă ciocolată și ai grijă la urși. Nu cred că e ceva ce aș putea să zic. Eu nu cred în ideea de a da cuiva sfaturi la stand-up. Poți să-i dai direcții privind atitudinea pe care să o aibă vizavi de munca pe care o depun, de exemplu să nu se demoralizeze dacă nu iese un spectacol.

– Ce obicei ai de care ți-ai dori să scapi?
– Ciocolata!

– Dacă ai putea să inventezi o regulă pe care toată lumea trebuie să o respecte cu strictețe, ce regulă ai inventa?
– Semnalizat la schimbat banda, cu pedeapsă de șase ani închisoare.

– Ai un talent ascuns?
– Le-am cam arătat pe toate. Pot să tac foarte mult fără să fiu deranjat de asta. Tăcerea e de aur. 

– Ce detești cel mai mult la oamenii din jurul tău?
– Dacă îmi vorbesc dimineața. Până îmi beau cafeaua, dacă începe cineva să vorbească dimineața, îl cam tai de pe listă.

Urmărește mai jos un interviu CaTine la Masculin cu Toma Alexandru!

Detalii mai puțin cunoscute despre Toma Alexandru

Toma Alexandru ne-a umplut de energie pozitivă în timpul interviului CaTine.ro. Acesta ne-a dezvăluit o parte din secretele reușitelor sale. Cu toate acestea, când vine vorba de a da sfaturi celor care sunt noi în branșă, Toma spune că preferă să-i lase pe cei din jur să descopere singuri de ce au nevoie pentru a susține un număr reușit de stand-up.

Pe Toma Alexandru îl poți vedea în edițiile integrale iUmor pe care le gășești în AntenaPLAY!

De altfel, acesta este de părere că doar prin muncă și perseverență se poate ajunge la rețeta unui număr memorabil.

Când vine vorba de gusturile în materie de femei, Toma Alexandru spune că fizic este atras de picioarele acestora. Pe de altă parte, femeia ideală pentru el trebuie să aibă simțul umorului dezvoltat. Pentru iubita sa, Geo, Toma face deseori gesturi romantice.

Toma Alexandru într-o cămașă albă în timp ce este filmat la interviul CaTine.ro
Deși cariera sa a avut multe suișuri și coborâșuri, acesta a învățat rapid că perseverența și munca sunt două elemente cheie pentru a avea parte de reușite / CaTine.ro

Mai în glumă, mai în serios, acesta ne-a povestit că cel mai romantic pe care l-a făcut pentru Geo a fost atunci când i-a transferat o sumă de bani pentru ca aceasta să-și cumpere florile preferate. Nu doar cu acesta are o relație specială, ci și cu familia sa.

Toma spune că mama sa este cel mai mare susținător al său. Aceasta i-a îndrăgit glumele încă de la prima apariție pe scenă. Totuși, tatăl său a preferat să aștepte o vreme înainte să vină la unul din spectacolele sale. Alexandru a glumit și ne-a mărturisit că tatăl său și-a dorit să-l vadă atunci când a devenit cu adevărat bun în ceea ce face.

Micul Toma, așa cum este cunoscut de mulți, spune că le este recunoscător părinților pentru susținerea necondiționată pe care i-au oferit-o de-a lungul timpului. Deși își dă seama că nu le-a fost ușor, acesta spune că a avut parte de părinți înțelegători care i-au oferit răbdarea și sprijinul de a face ceea ce și-a dorit cu adevărat.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×