Reclamă

Emy Alupei, o tânără ambițioasă, dornică să evolueze constant: „O femeie nu trebuie să se subestimeze niciodată în prezența unui bărbat”

Emy Alupei e o prezență constantă pe rețelele sociale, iar fanii reacționează la fiecare postare pe care o publică pe internet. O fire excentrică, mereu aranjată și cu o frumusețe ieșită din tipare, tânăra de numai 23 de ani știe cum să se facă remarcată, iar acest lucru s-a văzut din primul moment în care a pășit în platoul de filmare CaTine.ro.

Publicat: 31 martie 2022, 11:23 / Actualizat: 3 februarie 2023, 10:54

Chiar dacă are un program încărcat și e implicată mereu în proiecte care îi țin mereu agenda ocupată, Emy a venit cu drag și a filmat alături de echipa CaTine.ro un interviu sincer. Vedeta a vorbit despre propria persoană, despre oamenii dragi din viața sa, dar și despre lucrurile care i-au conturat de-a lungul timpului personalitatea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Emy Alupei, o tânără ambițioasă, care are mereu ceva de spus

Emy Alupei are curajul să fie ea oriunde merge și indiferent de context spune lucrurilor pe nume. E o tânără ambițioasă, dornică de experiențe noi, care știe ce vrea de la ea și de la cariera sa. Prin naturalețea ei se face plăcută, iar cei din jur adoră să fie mereu în preajma ei.

În interviul de la CaTine.ro am descoperit o altă Emy, dincolo de postările de pe Instagram sau emisiunile televizate. O altă vedetă care spune că nu este deloc așa cum pare la TV e Ela Voineag. Și ea a participat la interviurile CaTine.ro, unde a oferit răspunsuri surprinzătoare.

– Ce nu ar trebuie să spună o femeie despre sine însăși niciodată?
– Să se subestimeze. Niciodată nu ar trebui să se subestimeze. Eu mai fac asta. Simt că sunt așa un copilandru, încă îmi dezvolt feminitatea, sunt în proces. Dar niciodată nu ar trebui să se subestimeze, mai ales în fața unui bărbat. Între prietene mai merge.

– Ce înseamnă din punctul tău de vedere să fii o femeie puternică?
– Din punctul meu de vedere să fii o femeie puternică înseamnă să fii o femeie independentă, să nu depinzi de un bărbat, asta îmi spune și mama. Să muncesc atât de mult încât să nu zic că am nevoie de un bărbat bogat pentru că el poate să vină și să te lase. Tu ești suficient de puternică încât să faci față oricărei provocări.

Reclamă

Emy Alupei, despre muzică și proiecte de viitor

Emy Alupei a adus la 17 ani un suflu nou în industria muzicală din România. Artista a făcut cunoscut stilul Trap. Teoretic, acesta e o combinaţie între ritmuri electronice şi hip-hop. Pentru ea însă, muzica, indiferent de gen, ține de stare și e un soi de terapie care o ajută să se elibereze de energiile negative. 

– Cum ți-ai descoperit pasiunea pentru muzică?
– Mi-am descoperit-o la 12 ani. Mă uitam la niște desene animate și erau preferatele mele. Pe vremea când era Selena Gomez și mi-a plăcut. Am zis că trebuie să cânt. Și cântam peste tot. Și mi-am exersat corzile vocale. Am tot cântat, am tot cântat, toată lumea îmi zicea că sunt praf, că nu o să reușesc. Eu am zis că asta e visul meu și simt că trebuie să fac asta. În fiecare zi evoluez, devin din ce în ce mai bună.

Reclamă

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Emy Alupei, într-un trening roz, la interviul CaTine.ro
Emy Alupei e o prezență constantă pe rețelele sociale, iar fanii reacționează la fiecare postare pe care o publică pe internet / CaTine.ro

Care dintre piesele tale consideri că te reprezintă cel mai mult?
– Cred că „Nu uita de unde ai plecat”. Și toată lumea îmi spune să nu uit de unde am plecat. A fost cea mai de succes piesă a mea de până acum. E despre bulling și traumele mele din copilărie. Am fost bullied foarte rău. Eram grăsuță, nu foarte frumușică, dar nici nu mă aranjam, de ce să mint.

Mă îmbrăcam urâțel, voiam să nu deranjez pe nimeni. Îmi era foarte frică să nu aibă oamenii repulsie față de mine. Le dădeam bani copiilor să vorbeasă cu mine, le dădeam mâncarea mea, dar considerau că nu mă integrez în grupul lor. Eu aveam colesterol și încă am. E ereditar. Și aveam mâncare și toată lumea zicea că e oribil. Mă strigau „graso”, „colesterolule”, „tancule rusesc”.

– Ce proiecte ne pregătești?
– Foarte multe proiecte, de toate felurile pentru că mie îmi place să șochez lumea mult. Mă subestimează și îmi place să le demonstrez că nu au dreptate.

Vezi în AntenaPLAY toate interviurile din seria CaTine.ro!

Mama și bunica, cele mai importante femei din viața lui Emy

Chiar dacă la prima vedere Emy pare o femeie stăpână pe sine, care știe mereu ce are de făcut, iar mulți o consideră chiar arogantă, tânăra recunoaște că personalitatea i-a fost conturată de cele mai importante femei din familia sa: mama și bunica. Vorbește despre ele cu o deschidere aparte și le venerează la fiecare cuvânt atunci când le descrie.

Care e cea mai importantă lecție pe care ai învățat de la mama ta?
– Sunt multe. În fiecare zi învăț. Mama e orarul meu, deci fără ea nu știu ce m-aș face. Eu fără mama nu aș exista și la propriu și la figurat. Dar mă învață în fiecare zi să fiu mai temperată pentru că ce e mult strică. Să fiu independentă. Să nu am așteptări de la nimeni niciodată.

Care este amintirea care te emoționează de fiecare dată?
– Cu bunica mea. Toate amintirile de fapt cu bunica mea mă emoționează. Numai când mă gândesc la ea îmi vine să plâng și îmi e dor de ea. Dar știu că e acolo sus cu mine și mă privește și mă veghează în fiecare zi.

Detalii mai puțin cunoscute despre ambițioasa Emy Alupei

Emy recunoaște cu sinceritate că imaginea sa este doar de fațadă. În sinea ei este un om sensibil care se gândește mult la cei din jur, în mare parte din cauza a ceea ce a trăit pe propria piele. Nu se simțea deloc bine atunci când nu conta deloc pentru oamenii din preajma sa sau când i se adresau cuvinte jignitoare.

Părul, hainele, muzica, fiecare proiect al său sunt de fapt niște pioni pe tabla de șah a vieții pe care acum, cu ajutorul mamei și al bunicii a învățat să-i manevreze după bunul plac.

Răspunsurile care o descriu cel mai bine pe artistă

– Ce ne poți spune despre tine care să nu fie știut de nimeni altcineva?
– Faptul că plâng foarte mult. Îl folosesc ca pe o terapie, uneori nu pot să plâng, am blocaje, dar când plâng mă simt mult mai bine. Simt că toate energiile au fost spălate de pe mine.

– Ce sfat ai putea să le dai adolescenților care se lovesc de bullying?
– E foarte greu să le dai un sfat și să și țină cont de el pentru că atunci când simți bullying-ul pe pielea ta e dramatic. E ceva care te ucide pe dinăuntru. Îi sfătuiesc să nu se lase niciodată, să nu abandoneze. Să își calce pe inimă, să devină mai puternici ca să ajungă să nu le mai pese.

– Care este articolul din garderoba ta care îți place cel mai mult?
– Toate treningurile. Să mă simt eu bine. Să fie cât mai oversized. Parcă am o protecție când sunt în trening foarte larg. Mă simt foarte bine, știu că pot să fac orice.

– Și accesoriul tău preferat?
– Talismanul cu bunica mea. O să-mi fac la un moment dat și unul cu mama.

Ce ai avut în minte când ți-ai schimbat prima dată culoarea părului?
Am zis că nu mai pot să mai trăiesc în umbră. Am fost ascunsă prea mult pentru că îmi era frică să vorbesc. După atâta bullying am zis că trebuie să fac o schimbare. A fost și o frustare.

– Dintre toate culorile pe care le-ai avut în păr care a fost preferata ta?
– Am început cu verde-verde. A fost o etapă importantă în viața mea. Am fost și la X Factor, a însemnat mult pentru mine această emisiune. Pentru mine foarte important a fost verdele smarald, verdele neon, care a fost toxic, mi-am luat foarte mult hate. Albastrul m-a înviat. Și turcoazul la fel. Sunt niște culori cu un impact mare pentru mine, de binefacere și de evoluție. Acum nu mai vreau să-mi mai schimb culoarea. De la atâta decolorat am făcut bubițe în cap, sacrificii.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×