Reclamă

Interviu CaTine La Masculin cu Krem: „Ar trebui să încercăm să fim mai empatici și mai buni unii cu ceilalți”

Răzvan Alexe sau Krem, așa cum este cunoscut de publicul larg, este un artist carismatic și extrem de talentat. Atunci când nu se află în fața camerelor de filmat, acesta reușește să impresioneze cu emoțiile pe care le transmite, dar și cu atitudinea sa veselă și optimistă. Pasiunea pentru artă este foarte puternică, iar acest lucru l-am putut observa și noi în cadrul interviului. Actorul din Adela ne-a oferit mai multe informații despre viața sa personală, dar și despre modul în care și-a descoperit pasiunea. Descoperă lucruri mai puțin cunoscute despre actor într-un interviu CaTine la Masculin cu Krem.

Publicat: 28 martie 2022, 13:10 / Actualizat: 29 martie 2022, 9:34

Răzvan a pornit discuția într-o notă veselă și a setat atmosfera pe tot parcursul interviului. Actorul ne-a povestit mai în glumă, mai în serios, despre modul în care a reușit să-și găsească drumul, dar și despre persoanele importante din viața sa care i-au conturat drumul în ultimii ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Krem este un bărbat romantic și iubitor care reușește să-și surprindă iubita cu gesturi spontane și inedite. Dacă în serialul Adela impresionează cu talentul său, în viața de zi cu zi impresionează cu gesturile sale.

Un alt actor talentat și pasionat de ceea ce face este Daniel Nuță. Te invităm să urmărești interviu integral cu actorul din Adela pe CaTine.ro.

Interviu CaTine La Masculin cu Krem

– Cum te-ai descrie în trei cuvinte?
– Un om simplu!

– Cum ți-ai descoperit pasiunea pentru actorie și pentru rap?
– Am descoperit-o încă de mic. Orice film vizionat, serial, desen animat mă determină să vreau să intru în pielea personajului. Când am văzut că trăsnăile astea stârnesc râsete printre colegi mi-am dat seama că asta e menirea mea.

Reclamă

Poate dintr-o nevoie de afirmare, de căutare a cine sunt și ce vreau să fac pe mai departe. Destul de devreme mi-am dat seama că îmi place zona asta. Ideea de a fi în fața unui public m-a inspirat foarte mult și a devenit crezul meu.

– Ce te sperie cel mai tare?
– Mai multe lucruri. În perioada asta mă sperie gândul că s-ar putea întâmpla ceva mai traumatizant în tot contextul geopolitic. Încerc să rămân și informat, dar încerc să filtrez informațiile. Separat de contextul actual îmi e teamă să nu pățească familia și prietenii mei ceva. Aș vrea ca toată lumea să fie bine, sănătoasă, să trăiască în cele mai bune condiții. Când se întâmplă ceva unui apropiat mă dezechilibrează și pe mine.

– Dacă ai putea să inventezi o regulă pe care toată lumea să o respecte cu strictețe ce regulă ai inventa?
– Regula bunului simț. Să învățăm să fim mai civilizați unii cu ceilalți.

Reclamă

Ce spune Krem despre rolul pe care îl interpretează în Adela

– Cum ți-ai descrie personajul din serialul Adela? Cine este Adi?
– Adi e un băiat simplu, un băiat care a crescut fără prea multe posibilități, motiv pentru care a încercat să se descurce cum poate, să iasă din zona de confort care nu-i aduce prea multe beneficii. Ar avea potențial pentru mai multe direcții, doar că a crescut într-un mediu în care poate că nu avut pe cineva alături care să-l ghideze.

– Trei asemănări și trei deosebiri între Răzvan și Adi?
– Să spunem că avem un tip de personalitate colorată. Îmi place simțul lui al umorului, mi se pare că ne identificăm în anumite puncte. Ar mai fi background-ul său de băiețaș, îmi amintește de anumite episoade din liceu. Deosebiri, Adi este un mitocan, un oportunist și are un caracter care lasă de dorit.

– Adi a iubit sincer pe parcursul serialului?
– Da! Pe Andreea a iubit-o sincer. Mi se pare că a rămas ceva cu și pentru Andreea la nivel de conexiune.

Urmărește mai jos un interviu CaTine la Masculin cu Krem!

Ce calități apreciază Krem la o femeie

Deși este extrem de discret cu viața personală, Krem a acceptat să vorbească în cadrul interviului CaTine La Masculin și despre iubita sa, Valentina. Cei doi au o relație de mai bine de patru ani și formează unul dintre cele mai frumoase cupluri.

– Ce te atrage la o femeie?
– La Valentina m-a atras foarte mult personalitatea ei, cu tot ce are mai frumos. Personalitatea.

– Pentru ce îi mulțumești Valentinei?
– Îi mulțumesc că m-a acceptat din start, fără să știe cine sunt și ce fac, ca om. Îi mulțumesc și că a rămas alături de mine după ce m-a descoperit în mai multe situații.

– Care e cel mai romantic gest pe care l-ai făcut?
– Când m-am dus neanunțat la un spectacol, o reprezentație în Alba Iulia. M-am dus cu un alt prieten acolo. Am mers până în Alba Iulia și cu câteva minute înainte de spectacol m-am dus la ea. Îmi place să fac genul ăsta de surprize.

– Ești o fire spontană?
– Obișnuiam să fiu. Mai mult în ceea ce privește meseria, așa ca om sunt destul de comod.  Nu-mi place să-mi schimb programul în ultimul moment.

Detalii mai puțin cunoscute despre Răzvan Alexe

Răzvan Alexe s-a născut la Bacău și încă de mic și-a dorit să aibă parte de atenția de pe scenă. În cadrul interviului CaTne.ro acesta ne-a povestit mai multe amănunte despre modul în care și-a urmat pasiunea și visul de a face actorie. De altfel, Krem este de părere că cel mai curajos lucru pe care l-a făcut de-a lungul timpului a fost acela de a nu renunța la visul său.

”Faptul că am luat toate dorințele mele de când eram mic și le-am făcut să se întâmple, asta cred că e curajos. Au fost perioade grele și momente în care mă gândeam că poate nu e pentru mine. Totuși, am trecut repede peste și am continuat mereu.”

De-a lungul carierei sale, Krem a jucat în nenumărate piese și s-a făcut remarcat pentru talentul său. Pe scenă se simte cel mai bine, iar acest lucru se poate observa cu ușurință cu fiecare apariție pe care o are. Atunci când vine vorba de viața personală, Răzvan spune că adoră să-și petreacă timpul alături de familia sa.

Deși părinții săi au divorțat când acesta era copil, Răzvan spune că cele mai frumoase amintiri le are din momentele în care își petrecea timpul alături de întreaga sa familie. Vacanțele erau un prilej excelent pentru reuniuni de familie, oferindu-i acestuia fericirea de care avea nevoie.

Chiar dacă este o persoană discretă, Krem ne-a oferit mai multe detalii despre viața sa personală și profesională. La sfârșitul interviului acesta a avut și un sfat util pentru urmăritorii noștri. Răzvan Alexe este de părere că trebuie ”să încercăm să fim mai empatici și mai buni unii cu ceilalți.”

Dacă ești fan al serialului Adela, îți spunem că poți vedea toate episoadele producției tale preferate în AntenaPLAY!

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O zână cu aripi, care stă speriată la pământ
Horoscop
Zodii care preferă să trăiască singure. Nativii care se simt mai bine atunci când au intimitate
Există atât de multe lucruri care merită spuse despre viața personală atunci când locuiești singură. Pacea și liniștea, filmele preferate, ora de culcare târzie și faptul că nu trebuie să dai nimănui nicio explicație....
2
Bianca Censori și Kanye West într-o mașină privată
Divertisment
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață pe străzile din Los Angeles. Imaginile cu diva...
3
O femeie îmbrăcată într-o rochie roșie, impunătoare
Horoscop
Cele mai norocoase zodii în funcție de luna în care s-au născut. Ei sunt fericiții zodiacului
Astrologii ne spun că data nașterii are un rol aparte în doza de noroc cu care ne neștem. Însă te-ai întrebat vreodată care dintre lunile anului poartă mai mult noroc? În acest articol, vei...
4
O femeie tânără cu ochelari de soare la ochi și un ruj portocaliu pe buze
Frumusețe
Nuanțele de ruj care te îmbătrânesc. De ce culori să te ferești, potrivit specialiștilor
Uneori este suficient să accentuezi buzele cu ruj pentru a te simți mai încrezătoare în sine. Această metodă va atrage o mulțime de priviri asupra ta, lucru care te va face să te simți...
5
Charles Spencer surprins într-o fotografie portret la Althorp House
Divertisment
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana spune că este îngrijorat
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana este îngrijorat pentru soția Prințului William. Charles a oferit mai multe informații într-un interviu recent. Charles Spencer a vorbit...
PARTENERI
×