Reclamă

Interviu CaTine La Masculin cu Krem: „Ar trebui să încercăm să fim mai empatici și mai buni unii cu ceilalți”

Răzvan Alexe sau Krem, așa cum este cunoscut de publicul larg, este un artist carismatic și extrem de talentat. Atunci când nu se află în fața camerelor de filmat, acesta reușește să impresioneze cu emoțiile pe care le transmite, dar și cu atitudinea sa veselă și optimistă. Pasiunea pentru artă este foarte puternică, iar acest lucru l-am putut observa și noi în cadrul interviului. Actorul din Adela ne-a oferit mai multe informații despre viața sa personală, dar și despre modul în care și-a descoperit pasiunea. Descoperă lucruri mai puțin cunoscute despre actor într-un interviu CaTine la Masculin cu Krem.

Publicat: 28 martie 2022, 13:10 / Actualizat: 29 martie 2022, 9:34

Răzvan a pornit discuția într-o notă veselă și a setat atmosfera pe tot parcursul interviului. Actorul ne-a povestit mai în glumă, mai în serios, despre modul în care a reușit să-și găsească drumul, dar și despre persoanele importante din viața sa care i-au conturat drumul în ultimii ani.

Krem este un bărbat romantic și iubitor care reușește să-și surprindă iubita cu gesturi spontane și inedite. Dacă în serialul Adela impresionează cu talentul său, în viața de zi cu zi impresionează cu gesturile sale.

Un alt actor talentat și pasionat de ceea ce face este Daniel Nuță. Te invităm să urmărești interviu integral cu actorul din Adela pe CaTine.ro.

Interviu CaTine La Masculin cu Krem

– Cum te-ai descrie în trei cuvinte?
– Un om simplu!

– Cum ți-ai descoperit pasiunea pentru actorie și pentru rap?
– Am descoperit-o încă de mic. Orice film vizionat, serial, desen animat mă determină să vreau să intru în pielea personajului. Când am văzut că trăsnăile astea stârnesc râsete printre colegi mi-am dat seama că asta e menirea mea.

Reclamă

Poate dintr-o nevoie de afirmare, de căutare a cine sunt și ce vreau să fac pe mai departe. Destul de devreme mi-am dat seama că îmi place zona asta. Ideea de a fi în fața unui public m-a inspirat foarte mult și a devenit crezul meu.

– Ce te sperie cel mai tare?
– Mai multe lucruri. În perioada asta mă sperie gândul că s-ar putea întâmpla ceva mai traumatizant în tot contextul geopolitic. Încerc să rămân și informat, dar încerc să filtrez informațiile. Separat de contextul actual îmi e teamă să nu pățească familia și prietenii mei ceva. Aș vrea ca toată lumea să fie bine, sănătoasă, să trăiască în cele mai bune condiții. Când se întâmplă ceva unui apropiat mă dezechilibrează și pe mine.

– Dacă ai putea să inventezi o regulă pe care toată lumea să o respecte cu strictețe ce regulă ai inventa?
– Regula bunului simț. Să învățăm să fim mai civilizați unii cu ceilalți.

Reclamă

Ce spune Krem despre rolul pe care îl interpretează în Adela

– Cum ți-ai descrie personajul din serialul Adela? Cine este Adi?
– Adi e un băiat simplu, un băiat care a crescut fără prea multe posibilități, motiv pentru care a încercat să se descurce cum poate, să iasă din zona de confort care nu-i aduce prea multe beneficii. Ar avea potențial pentru mai multe direcții, doar că a crescut într-un mediu în care poate că nu avut pe cineva alături care să-l ghideze.

– Trei asemănări și trei deosebiri între Răzvan și Adi?
– Să spunem că avem un tip de personalitate colorată. Îmi place simțul lui al umorului, mi se pare că ne identificăm în anumite puncte. Ar mai fi background-ul său de băiețaș, îmi amintește de anumite episoade din liceu. Deosebiri, Adi este un mitocan, un oportunist și are un caracter care lasă de dorit.

– Adi a iubit sincer pe parcursul serialului?
– Da! Pe Andreea a iubit-o sincer. Mi se pare că a rămas ceva cu și pentru Andreea la nivel de conexiune.

Urmărește mai jos un interviu CaTine la Masculin cu Krem!

Ce calități apreciază Krem la o femeie

Deși este extrem de discret cu viața personală, Krem a acceptat să vorbească în cadrul interviului CaTine La Masculin și despre iubita sa, Valentina. Cei doi au o relație de mai bine de patru ani și formează unul dintre cele mai frumoase cupluri.

– Ce te atrage la o femeie?
– La Valentina m-a atras foarte mult personalitatea ei, cu tot ce are mai frumos. Personalitatea.

– Pentru ce îi mulțumești Valentinei?
– Îi mulțumesc că m-a acceptat din start, fără să știe cine sunt și ce fac, ca om. Îi mulțumesc și că a rămas alături de mine după ce m-a descoperit în mai multe situații.

– Care e cel mai romantic gest pe care l-ai făcut?
– Când m-am dus neanunțat la un spectacol, o reprezentație în Alba Iulia. M-am dus cu un alt prieten acolo. Am mers până în Alba Iulia și cu câteva minute înainte de spectacol m-am dus la ea. Îmi place să fac genul ăsta de surprize.

– Ești o fire spontană?
– Obișnuiam să fiu. Mai mult în ceea ce privește meseria, așa ca om sunt destul de comod.  Nu-mi place să-mi schimb programul în ultimul moment.

Detalii mai puțin cunoscute despre Răzvan Alexe

Răzvan Alexe s-a născut la Bacău și încă de mic și-a dorit să aibă parte de atenția de pe scenă. În cadrul interviului CaTne.ro acesta ne-a povestit mai multe amănunte despre modul în care și-a urmat pasiunea și visul de a face actorie. De altfel, Krem este de părere că cel mai curajos lucru pe care l-a făcut de-a lungul timpului a fost acela de a nu renunța la visul său.

”Faptul că am luat toate dorințele mele de când eram mic și le-am făcut să se întâmple, asta cred că e curajos. Au fost perioade grele și momente în care mă gândeam că poate nu e pentru mine. Totuși, am trecut repede peste și am continuat mereu.”

De-a lungul carierei sale, Krem a jucat în nenumărate piese și s-a făcut remarcat pentru talentul său. Pe scenă se simte cel mai bine, iar acest lucru se poate observa cu ușurință cu fiecare apariție pe care o are. Atunci când vine vorba de viața personală, Răzvan spune că adoră să-și petreacă timpul alături de familia sa.

Deși părinții săi au divorțat când acesta era copil, Răzvan spune că cele mai frumoase amintiri le are din momentele în care își petrecea timpul alături de întreaga sa familie. Vacanțele erau un prilej excelent pentru reuniuni de familie, oferindu-i acestuia fericirea de care avea nevoie.

Chiar dacă este o persoană discretă, Krem ne-a oferit mai multe detalii despre viața sa personală și profesională. La sfârșitul interviului acesta a avut și un sfat util pentru urmăritorii noștri. Răzvan Alexe este de părere că trebuie ”să încercăm să fim mai empatici și mai buni unii cu ceilalți.”

Dacă ești fan al serialului Adela, îți spunem că poți vedea toate episoadele producției tale preferate în AntenaPLAY!

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă într-o rochie roz care ilustrează una dintre cele trei zodii care se despart pe 5 februarie 2023
Horoscop
Zodii care se despart pe data de 5 februarie 2023. Nativii care au probleme în dragoste
Astrele spun că sunt trei zodii care se despart pe data de 5 februarie 2023. Acești nativi s-ar putea să întâmpine multe probleme pe plan amoros. Zodiile trebuie să învețe să treacă peste problemele...
2
O femeie frumoasă într-o rochie roșie care ilustrează cea mai arogantă zodie
Horoscop
Cea mai arogantă zodie. Nativul care intră mereu în conflicte cu cei din jurul său
Te-ai întrebat vreodată care este cea mai arogantă zodie? Astrele spun că acest nativ intră deseori în conflicte cu ceilalți din cauza personalității puternice pe care o are. Dintre cele 12 zodii, aceasta este...
3
O femeie frumoasă, îmbrăcată într-un costum de zână rea
Horoscop
Zodii care își doresc mereu răzbunare. Nu uită și nu iartă nimic
S-ar putea să fii surprinsă să afli că unele semne zodiacale se mulțumesc să lase lucrurile să meargă mai departe, fără a dori să le facă rău celor care le-au rănit. Apoi sunt cei...
4
O femeie frumoasă cu părul alb care stă în fața unui birou
Frumusețe
Modalități de stilizare a părului alb. Care sunt sfaturile specialiștilor în frumusețe
Părul alb poate arăta incredibil dacă este aranjat corespunzător. Specialiștii în frumusețe îți vin în ajutor și îți oferă câteva trucuri utile. Iată câteva modalități de stilizare a părului alb. În felul acesta te...
5
O femeie frumoasă care paortă ochelari și zâmbește pentru a ilustra care este coafura sexy care te ajută să pari mai tânără dacă ai peste 40 de ani
Frumusețe
Coafura sexy care te ajută să pari mai tânără dacă ai peste 40 de ani. Care este principala alegere a stiliștilor în 2023
Stiliștii au dezvăluit care este coafura sexy care te ajută să pari mai tânără dacă ai peste 40 de ani. Aceasta este principala alegere a specialiștilor în frumusețe în anul 2023 pentru clientele lor....
PARTENERI
×