Reclamă

Anca Androne, despre pasiune și determinare: „Actoria mi-a dat un scop în viață”

Anca Androne este una dintre cele mai apreciate actrițe ale momentului de la noi din țară. Este o femeie extrem de puternică ce are o energie impunătoare, dar foarte caldă. Veselă și mereu cu zâmbetul pe buze, aceasta ne-a oferit un interviu sincer. Anca a dat mai multe detalii despre viața sa profesională și cea personală. Talentul ei poate fi urmărit atât pe scenele de la teatru, cât și în cadrul rolului pe care îl interpretează în serialul Adela, o producție Antena 1.

Publicat: 27 decembrie 2021, 13:12 / Actualizat: 3 februarie 2023, 17:39

Anca este un exemplu pentru multe femei de la noi din țară. Actrița extrem de talentată știe cum să-și pună în valoare inteligența și eleganța. Are o energie impresionantă și reușește de fiecare dată să umple de căldură sufletul celor din jur. Deși în cadrul serialului Adela interpretează un rol negativ, Anca știe cum să atragă publicul de partea sa. Poveștile sale sunt fascinante și reușesc să captiveze pe oricine are ocazia să le asculte.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anca Androne, despre pasiune și determinare

Anca Androne este o femeie asumată care știe cât de important este să fii sinceră, naturală și autentică. În interviul oferit echipei CaTine.ro, ea ne-a dezvăluit mai multe amănunte despre povestea sa de viață, dar și despre activitatea sa profesională.

Vezi mai multe imagini cu Anca Androne în Galeria Foto!

Anca Androne într-o bluză roz cu paiete la interviul pentru CaTine.ro
Anca Androne știe cât de important este să creezi o legătură cu oamenii de acasă / CaTine.ro

Colega sa de platou, Oana Moșneagu, ne-a oferit și ea un interviu plin de momente de neuitat în care ne-a povestit despre rolul său din serialul Adela. Te invităm să citești interviul integral cu Oana pe CaTine.ro. 

Reclamă

Anca este o femeie talentată și asumată. Pe lângă spectacolele de la teatru și interpretările de excepție din serialul Adela, vedeta este pasionată de dans. Acesta a luat mai mulți ani lecții și a participat la cursuri private.

Talentul a ajutat-o să ajungă în inimile fanilor din întreaga țară, iar actrița recunoaște că această meserie face parte întru totul din viața sa. Nu este întotdeauna simplu să jonglezi între viața de familie și carieră. Totuși, Anca reușește să facă de cele mai multe ori acest lucru cu succes. Vedeta este mama unei fetițe superbe pe nume Lara.

Meseria mea face parte din viața mea destul de acută. Meseria aceasta mă definește complet. Este viața mea ca într-o extensie.

-Anca Androne

Reclamă

Atunci când nu este soție și mamă, Anca este o actriță extrem de talentată pe scenele de la teatru, dar și în rolul Deliei. Aceasta ne-a oferit câteva detalii despre cel de-al treilea sezon al producției de succes, Adela.

Vezi în AntenaPLAY toate interviurile din seria CaTine.ro!

Anca Androne, despre rolul Deliei în serialul Adela

Când nu este acasă alături de fiica sa, Anca se dedică în totalitate meseriei sale. Cariera e actriță a ales-o cu tot sufletul, iar acest lucru se vede din interpretările pe care le are. Încă din primul sezon al serialului Adela, Anca a reușit să cucerească publicul cu ajutorul talentului său. Acum, în cadrul celui de-al treilea sezon, Anca Androne se întoarce cu forțe proaspete pentru a interpreta rolul Deliei.

Încă din sezonul al doilea am spus că personajul meu nu este unul neapărat negativ. Din contră, Delia este un personaj care spune lucrurilor pe nume și continuă în acest ton. Ce pot să zic este că ea încearcă să-și găsească un echilibru în toate aceste momente dificile. Delia încearcă să se regăsească.

– Anca Adnrone

Actrița ne-a oferit trei asemănări și trei deosebiri între ea și personajul pe care îl interpretează. Anca spune că este impulsivă, la fel ca Delia în cele mai multe momente din serialul Adela. Totodată, vedeta are tendința să-și folosească vocea puternică pentru a se face auzită. Nu în ultimul rând, Anca are o adevărată pasiune pentru haine și modă, un alt detaliu important despre rolul pe care îl joacă.

La fiecare spectacol pe care îl are, Anca încearcă să transmită emoții cât mai puternice. Pentru a putea intra în personajele pe care le are de interpretat, actrița depune foarte mult efort și alocă multe ore de repetiții. Acesta merge singură pe scenă și repetă textul pe care îl are de învățat.

Actrița își face multe notițe pe text pentru a putea intra cât mai bine în starea de spirit pe care o are de transpus. Deși se implică foarte mult în ceea ce face, vedeta nu aduce niciodată acasă rolurile pe care le interpretează. Are grijă să-și delimiteze foarte bine viața profesională de cea personală.

Femeia din spatele personajului Delia

În producția în care joacă, Anca interpretează rolul frumoasei Delia. Aceasta ne-a povestit câte puțin despre cum reușește să-și construiască personajul. Actrița încearcă să repete cât de mult poate pentru a avea parte de trăiri autentice.

Vedeta spune că este foarte importantă să transmită publicului sentimente credibile. Fiind o persoană dedicată meseriei pe care o are, Anca a încercat să-i ofere Deliei cât mai multe din calitățile sale. Deși este privită de mulți ca fiind un personaj negativ, Delia este o femeie care reușește să perceapă realitatea exact așa cu este și să spună fără teamă lucrurilor pe nume, scrie A1.ro.

Anca Androne știe cât de important este să creezi o legătură cu oamenii de acasă, mai ales atunci când personajul tău nu este privit din cea mai bună lumină. În ciuda faptului că are parte de un rol negativ, Anca spune că un astfel de personaj este mult mai ofertant din punct de vedere al interpretării decât un personaj pozitiv.

Vedeta spune că cele mai grele scene pe care le-a avut de jucat în cadrul serialului Adela au fost cele de cuplu. Cea mai mare grijă a Ancăi este să fie credibilă pentru telespectatorii săi atunci când o interpretează pe Delia. Talentul și jocul actoricesc o ajută pe Anca Androne să reușească de fiecare dată să ofere cele mai intense emoții oamenilor de acasă.

Anca Androne, o actriță talentată și o femeie puternică

În cadrul interviului pentru echipa CaTine.ro, Anca ne-a povestit mai multe despre ce calități trebuie să aibă o femeie din punctul său de vedere. Totodată, aceasta ne-a povestit mai multe despre modul în care și-a descoperit pasiunea și despre cum actoria i-a schimbat complet viața. Anca reușește să mențină în echilibru viața profesională și pe cea personală.

Copilul nu m-a încurcat niciodată. Am avut noroc că am avut și ajutor. Pentru mine ea nu a fost niciodată un impediment. Cred că și Lara a înțeles că aceasta este viața noastră. Meseria mea nu este pentru mine ca un job, este o continuare a vieții pe care o am deja.

– Anca Androne

Anca Androne a depus foarte mult efort pentru a ajunge unde este astăzi. Aceasta s-a pregătit intens din momentul în care și-a dat seama că își dorește să fie actriță. Spune că atunci când a jucat pentru prima dată un rol a fost momentul în care a realizat că face ceva din plăcere, cu naturalețe și ușurință. Anca este de părere că actoria a modificat-o în bine și i-a oferit un scop.

Actoria mi-a dat un scop. Meseria aceasta a fost salvatoare pentru mine. Mi-a salvat viața momentul în care am ajuns să practic asta. Probabil că aș fi putut să fac și altceva, dar nu ar fi fost la fel și nu aș fi știut până la capăt că nu e același lucru și că ceea ce fac acum o fac din pasiune.

– Anca Androne

Anca Androne este o femeie extrem de inteligentă, iar pentru perioada următoare are deja câteva proiecte la care se gândește. Vedeta spune că va juca în continuare rolul Deliei și va încerca să le ofere oamenilor de acasă cea mai bună interpretare a sa.

Pentru cititoarele noastre Anca a lăsat un sfat extrem de important. Actrița spune că este foarte important ca oamenii să fie sinceri și autentici cu ei înșiși, dar și cu cei din jurul lor. Ne-am bucurat să o avem alături și așteptăm să o vedem pe Anca în rolul Deliei în noul sezon al producției de succes Adela.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
fete care se îmbrățișează și zâmbesc pe un fundal alb
Horoscop
Zodii care știu să mențină prietenii de durată. De la cel mai fidel la cel mai absent nativ
Pentru cei mai mulți, relațiile care trec testul timpului sunt cele mai importante pentru fericire. Citește despre acele zodii care știu să mențină prietenii de durată și care este valoarea acestora. Există nativi care...
2
O femeie care poartă o rochie frumoasă și aleargă pentru a ilustra modul în care lasă trecutul în spate
Horoscop
Zodii care lasă trecutul în spate în săptămâna 11 martie – 17 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Astrologii au dezvăluit care sunt cele trei zodii care lasă trecutul în spate în săptămâna 11 martie – 17 martie 2024. Acești nativi sunt pregătiți să deschidă un nou capitol în viața lor. Astrele...
3
Brânzoaice trandafir, cu brânză de vaci și stafide
Rețete
Brânzoaice trandafir, cu brânză de vaci și stafide
Pentru momentele în care ai mai mult timp de petrecut în bucătărie și dorești să prepari plăcinte cu brânză, îți recomandăm rețeta de brânzoaice trandafir, cu brânză de vaci și stafide. Chiar dacă petreci...
4
fată frumoasă îmbrăcată cu o pelerină pe un cal într-o pădure
Horoscop
3 zodii care își propun să câștige orice luptă în perioada următoare. Vezi dacă te numeri printre ele
Mulți nativi își doresc să aibă noroc și să fie veghiați de astre, indiferent de situație. Cu toate acestea, 3 zodii care își propun să câștige orice luptă în perioada următoare chiar vor reuși....
5
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 11 martie – 17 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Astrologii au pregătit surprize inedite pentru toții nativii din zodiac. Fiecare zi a săptămânii va avea un punct intens pe care zodiile îl vor simți din plin. Horoscopul săptămânii 11 martie – 17 martie...
PARTENERI
×