Reclamă

Adriana Trandafir, despre sinceritate și emoție în competiția Asia Express: „A fost cumplit de greu, dar și o experiență specială”

Adriana Trandafir este una dintre cele mai sincere și puternice concurente din cadrul competiției Asia Express: Drumul Împăraților. În cel de-al patrulea sezon, actrița Adriana Trandafir a decis să se alăture concursului împreună cu fiica sa, Maria Speranța. Cu zâmbetul pe buze și gata să treacă împreună peste orice obstacol, Adriana a spus ”DA” uneia dintre cele mai solicitante emisiuni. Aceasta ne-a dezvăluit mai multe detalii din spatele culiselor în interviul emoționant pe care l-a oferit echipei CaTine.ro.

Publicat: 25 octombrie 2021, 16:01 / Actualizat: 26 octombrie 2021, 9:14

Adriana Trandafir și-a dorit foarte mult să ia parte la cel de-al patrulea sezon al competiției Asia Express: Drumul Împăraților. Pentru actriță a fost foarte important să parcurgă acest drum alături de fiica sa, Maria Speranța. Deși au avut de rezolvat probe extrem de dificile și de solicitante, Adriana și Maria Speranța au demonstrat că nimic nu este imposibil. Relația mamă-fiică a fost extrem de importantă și le-a dat puterea să meargă mai departe după fiecare probă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adriana Trandafir, despre sinceritate și emoție în competiția Asia Express

Adriana Trandafir este una dintre cele zece femei puternice care și-au demonstrat forța și determinarea în cadrul competiției Asia Express: Drumul Împăraților. În vârstă de 65 de ani, Adriana a lăsat în spate orice grijă și orice temere pentru a putea să-i dea curaj fiicei sale, Maria Speranța.

Cele două au acceptat provocarea competiției și și-au asumat până la capăt fiecare probă. Mai mult decât atât, de-a lungul timpului au demonstrat că nimic nu este imposibil pentru ele. Chiar dacă multe dintre provocările show-ului le-au solicitat la maximum, Adriana Trandafir și fiica sa au știut cum să le facă față cu brio.

Vezi mai multe imagini în Galeria FOTO!

Adriana Trandafir în timp ce face semnul ok la pozele pentru interviul CaTine.ro
Deși au fost multe momente tensionate în competiția Asia Express, Adriana și Maria Speranța au reușit să le facă față tuturor / CaTine.ro
Reclamă

Adriana Trandafir este una din marile actrițe ale României. Mereu cu zâmbetul pe buze și cu multă bucurie în suflet, aceasta știe cum să depășească orice moment dificil. Adriana este o femeie extrem de puternică și nu se teme să arate publicului latura sa sensibilă.

De-a lungul timpului a impresionat publicul cu zecile de roluri de succes pe care le-a interpretat pe marile scene. Printre piesele deosebite în care a jucat se numără ”Mă mut la mama”, ”Nevestele vesele din Windsor” și ”Aventurile lui Habarnam”.

Cum vede Adriana Trandafir competiția Asia Express: Drumul Împăraților

Reclamă

Adriana Trandafir a acceptat provocarea de a lua parte la una dintre cele mai solicitante competiții, Asia Express. Actrița s-a alăturat celorlalte echipe în cel de-al patrulea sezon alături de fiica sa.

La startul competiției, nouă echipe concurente au plecat într-una din cele mai palpitante aventuri. Aceasta i-a purtat pe tărâmurile Turciei, Georgiei, Iordaniei și Israelului, locul unde s-a desfășurat momentul decisiv al celui de-al patrulea sezon.

Irina Fodor, prezentatoarea concursului, este cea care așteaptă de fiecare dată pe concurenți la punctele de sosire. Echipele concurează pentru marele premiu în valoare de 30.000 de Euro și sunt gata să treacă peste orice provocare.

Adriana Trandafir ne-a povestit și ea mai multe despre cum a fost experiența în cadrul show-ului difuzat de Antena 1.

A fost cumplit de greu în unele momente, privind partea goală a sticlei. Privind partea plină a sticlei, a fost cea mai specială experiență și călătorie pe care am avut-o. Nu am cuvinte, pentru mine a fost ca o purificare, ca o rugăciune.

– Adriana Trandafir

Deși au fost multe momente tensionate în competiția Asia Express, Adriana și Maria Speranța au reușit să le facă față tuturor. Multe probe s-au lăsat cu lacrimi de fericire sau de tristețe, însă de departe cel mai emoționant moment pentru concurenta Adriana Trandafir a avut loc în prima noapte a competiției.

Toate momentele au fost la limită, însă prima seară a fost foarte emoționantă.

– Adriana Trandafir

Prima seară în competiție le-a adus pe Adriana și Maria Speranța într-un scenariu greu de descris la momentul în care și-au găsit cazare într-un loc nu foarte prietenos.

Acela a fost punctul în care Adriana a realizat că fiica sa nu are nevoie de actrița Adriana Trandafir, ci de mama sa. Maria Speranța și-a surprins plăcut mama cu fiecare probă pe care au depășit-o împreună.

Ce a învățat Adriana Trandafir în urma participării la Asia Express – sezonul 4

O competiție solicitantă precum Asia Express i-a adus Adrianei Trandafir câteva lecții extrem de importante. Pe lângă lucrurile pe care le-a învățat despre cultura popoarelor pe care le-a vizitat, Adriana a reușit să o descopere cu adevărat pe fiica sa, Maria Speranța.

Concurenta Asia Express ne-a povestit mai multe despre modul în care a reușit să-și clădească o relație extrem de specială cu fiica sa.

Am vrut să fiu o mamă care își ajută copilul să formeze un întreg, să funcționăm împreună. Am realizat că îți trebuie atât de puțin ca să fii fericit. Nu-ți trebuie obiecte, case și mașini, îți trebuie o flacără mică pentru a-ți încălzi sufletul. Să ai pe cineva drag lângă tine sau să te gândești la cineva drag. Tot parcursul a fost foarte emoționant.

– Adriana Trandafir

Adriana Trandafir a plecat în competiție cu câteva probleme de sănătate la genunchi, însă acest lucru nu a împiedicat-o să dea tot ce are mai bun. Ea a învățat-o pe fiica sa să trăiască această competiție din perspectivă proprie și să nu se compare cu cei din jur.

Concurenta Adriana Trandafir este de părere că întreaga competiție a fost o probă continuă cu multe lecții importante. Fiecare etapă a competiției a venit cu propriile greutăți, dar și cu multe învățăminte. Actrița știe că a luat competiția foarte în serios, însă nu regretă o clipă decizia.

Maria Speranța și Adriana au fost extrem de asumate cu fiecare probă pe care au avut-o de trecut. Te invităm să urmărești mai multe mărturisiri ale actriței în interviul de mai jos pe care l-a oferit echipei CaTine.ro.

Cu cine s-ar întoarce Adriana Trandafir în competiția Asia Express: Drumul Împăraților

În cel de-al patrulea sezon al competiției, Adriana Trandafir s-a alăturat celorlalte echipe concurente alături de fiica a, Maria Speranța. Actrița și-a dorit foarte mult să participe alături de fiica sa, pe care a ajuns să o privească dintr-o perspectivă nouă.

Tânăra i-a demonstrat în repetate rânduri cât de frumos a evoluat de-a lungul timpului. La doar 21 de ani, Maria Speranța a demonstrat că este gata să depășească orice probă care îi apare în cale.

Deși Maria Speranța a preferat o carieră departe de lumina reflectoarelor, aceasta și-a însoțit mama în cea mai dificilă competiție, Asia Express. Adriana și-a pus toată încrederea în fiica sa și a urmărit-o pe aceasta la fiecare pas.

Fiica Adrianei Trandafir este în prezent studentă la Marketing în Haga, Olanda. Acesta a fost unul din motivele pentru care Adriana și-a dorit să fie mai aproape de fiica sa înainte de a pleca la studii.

Dacă aș mai repeta aventura aceasta, aș face-o puțin mai relaxată.

– Adriana Trandafir

Adriana Trandafir și-a asumat alături de fiica sa fiecare probă. Deși nu vede acest concurs fără Maria Speranța, dacă ar fi obligată să aleagă pe altcineva, actrița ar alege-o pe fina sa, Daniela Cristea.

Cele două actrițe ar face o echipă excelentă dacă ar fi una lângă cealaltă, având o personalitate extrem de apropiată. După experiența competiției Asia Express: Drumul Împăraților, Adriana Trandafir se consideră un om mai bun, mai iertător și mai înălțător.

Te invităm să descoperi drumul actriței Adriana Trandafir și a fiicei sale, Maria Speranța în competiția Asia Express: Drumul Împăraților de luni până miercuri de la ora 20:30 și în fiecare duminică de la ora 20:00 pe Antena 1. Edițiile complete ale show-ului pot fi urmărite în AntenaPLAY.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
icon
Ioana State fotografiată în timp ce stă pe canapea la interviul echipei CaTine.ro
CaTine
Ioana State, sinceră și relaxată: „Nu depinde starea mea de fericire de numărul de kilograme pe care îl am”
Alegem de fiecare dată femei puternice, inteligente și sincere care să-și împărtășească poveștile de viață cu cititoarele noastre. De data aceasta am stat la povești cu Ioana State. Ioana ne-a povestit mai multe despre...
2
Dulceață din nectarine, fără zahăr
Timp liber
Ce îndulcitor poți folosi când faci dulceață. Cu ce poți înlocui zahărul
Există un ingredient cheie care face ca gemul cumpărat din magazin să nu fie benefic sănătății organismului tău: zahărul rafinat. De aceea, specialiștii au venit cu o soluție. Află ce îndulcitor poți folosi când...
3
Cuplu care zâmbește în fața camerei pe un fundal deschis la culoare
Horoscop
Horoscopul dragostei pentru weekend-ul 13 – 14 iulie 2024. Vezi ce spun astrele despre zodii
Nativii vor avea parte de schimbări și acestea se vor vedea cu ochiul liber. Citește horoscopul dragostei pentru weekend-ul 13 – 14 iulie 2024 și vezi despre ce este vorba. Cei mai curajoși vor...
4
Borcan cu castraveți murați la soare
Rețete
Castraveți murați la soare. Rețetă simplă și rapidă
Acești castraveți murați la soare sunt un tip de murături fermentate natural, care se pregătesc în special în timpul verii. Castraveții sunt puși în saramură și lăsați la soare pentru a fermenta, ceea ce...
5
Mai multe cifre care se află pe fundalul unui apus de soare peste mare
Horoscop
Vârsta la care viața ta s-ar putea schimba complet, conform numerologiei. Ce spun specialiștii
Numerologii spun că cifrele îți pot da multe indicii despre modul în care poate arăta viața ta. Descoperă vârsta la care viața ta s-ar putea schimba complet, conform numerologiei. Află ce spun specialiștii despre...
PARTENERI
×