Reclamă

Adriana Trandafir, despre sinceritate și emoție în competiția Asia Express: „A fost cumplit de greu, dar și o experiență specială”

Adriana Trandafir este una dintre cele mai sincere și puternice concurente din cadrul competiției Asia Express: Drumul Împăraților. În cel de-al patrulea sezon, actrița Adriana Trandafir a decis să se alăture concursului împreună cu fiica sa, Maria Speranța. Cu zâmbetul pe buze și gata să treacă împreună peste orice obstacol, Adriana a spus ”DA” uneia dintre cele mai solicitante emisiuni. Aceasta ne-a dezvăluit mai multe detalii din spatele culiselor în interviul emoționant pe care l-a oferit echipei CaTine.ro.

Publicat: 25 octombrie 2021, 16:01 / Actualizat: 26 octombrie 2021, 9:14

Adriana Trandafir și-a dorit foarte mult să ia parte la cel de-al patrulea sezon al competiției Asia Express: Drumul Împăraților. Pentru actriță a fost foarte important să parcurgă acest drum alături de fiica sa, Maria Speranța. Deși au avut de rezolvat probe extrem de dificile și de solicitante, Adriana și Maria Speranța au demonstrat că nimic nu este imposibil. Relația mamă-fiică a fost extrem de importantă și le-a dat puterea să meargă mai departe după fiecare probă.

Adriana Trandafir, despre sinceritate și emoție în competiția Asia Express

Adriana Trandafir este una dintre cele zece femei puternice care și-au demonstrat forța și determinarea în cadrul competiției Asia Express: Drumul Împăraților. În vârstă de 65 de ani, Adriana a lăsat în spate orice grijă și orice temere pentru a putea să-i dea curaj fiicei sale, Maria Speranța.

Cele două au acceptat provocarea competiției și și-au asumat până la capăt fiecare probă. Mai mult decât atât, de-a lungul timpului au demonstrat că nimic nu este imposibil pentru ele. Chiar dacă multe dintre provocările show-ului le-au solicitat la maximum, Adriana Trandafir și fiica sa au știut cum să le facă față cu brio.

Vezi mai multe imagini în Galeria FOTO!

Adriana Trandafir în timp ce face semnul ok la pozele pentru interviul CaTine.ro
Deși au fost multe momente tensionate în competiția Asia Express, Adriana și Maria Speranța au reușit să le facă față tuturor / CaTine.ro
Reclamă
Reclamă

Adriana Trandafir este una din marile actrițe ale României. Mereu cu zâmbetul pe buze și cu multă bucurie în suflet, aceasta știe cum să depășească orice moment dificil. Adriana este o femeie extrem de puternică și nu se teme să arate publicului latura sa sensibilă.

De-a lungul timpului a impresionat publicul cu zecile de roluri de succes pe care le-a interpretat pe marile scene. Printre piesele deosebite în care a jucat se numără ”Mă mut la mama”, ”Nevestele vesele din Windsor” și ”Aventurile lui Habarnam”.

Cum vede Adriana Trandafir competiția Asia Express: Drumul Împăraților

Adriana Trandafir a acceptat provocarea de a lua parte la una dintre cele mai solicitante competiții, Asia Express. Actrița s-a alăturat celorlalte echipe în cel de-al patrulea sezon alături de fiica sa.

La startul competiției, nouă echipe concurente au plecat într-una din cele mai palpitante aventuri. Aceasta i-a purtat pe tărâmurile Turciei, Georgiei, Iordaniei și Israelului, locul unde s-a desfășurat momentul decisiv al celui de-al patrulea sezon.

Irina Fodor, prezentatoarea concursului, este cea care așteaptă de fiecare dată pe concurenți la punctele de sosire. Echipele concurează pentru marele premiu în valoare de 30.000 de Euro și sunt gata să treacă peste orice provocare.

Adriana Trandafir ne-a povestit și ea mai multe despre cum a fost experiența în cadrul show-ului difuzat de Antena 1.

A fost cumplit de greu în unele momente, privind partea goală a sticlei. Privind partea plină a sticlei, a fost cea mai specială experiență și călătorie pe care am avut-o. Nu am cuvinte, pentru mine a fost ca o purificare, ca o rugăciune.

– Adriana Trandafir

Deși au fost multe momente tensionate în competiția Asia Express, Adriana și Maria Speranța au reușit să le facă față tuturor. Multe probe s-au lăsat cu lacrimi de fericire sau de tristețe, însă de departe cel mai emoționant moment pentru concurenta Adriana Trandafir a avut loc în prima noapte a competiției.

Toate momentele au fost la limită, însă prima seară a fost foarte emoționantă.

– Adriana Trandafir

Prima seară în competiție le-a adus pe Adriana și Maria Speranța într-un scenariu greu de descris la momentul în care și-au găsit cazare într-un loc nu foarte prietenos.

Acela a fost punctul în care Adriana a realizat că fiica sa nu are nevoie de actrița Adriana Trandafir, ci de mama sa. Maria Speranța și-a surprins plăcut mama cu fiecare probă pe care au depășit-o împreună.

Ce a învățat Adriana Trandafir în urma participării la Asia Express – sezonul 4

O competiție solicitantă precum Asia Express i-a adus Adrianei Trandafir câteva lecții extrem de importante. Pe lângă lucrurile pe care le-a învățat despre cultura popoarelor pe care le-a vizitat, Adriana a reușit să o descopere cu adevărat pe fiica sa, Maria Speranța.

Concurenta Asia Express ne-a povestit mai multe despre modul în care a reușit să-și clădească o relație extrem de specială cu fiica sa.

Am vrut să fiu o mamă care își ajută copilul să formeze un întreg, să funcționăm împreună. Am realizat că îți trebuie atât de puțin ca să fii fericit. Nu-ți trebuie obiecte, case și mașini, îți trebuie o flacără mică pentru a-ți încălzi sufletul. Să ai pe cineva drag lângă tine sau să te gândești la cineva drag. Tot parcursul a fost foarte emoționant.

– Adriana Trandafir

Adriana Trandafir a plecat în competiție cu câteva probleme de sănătate la genunchi, însă acest lucru nu a împiedicat-o să dea tot ce are mai bun. Ea a învățat-o pe fiica sa să trăiască această competiție din perspectivă proprie și să nu se compare cu cei din jur.

Concurenta Adriana Trandafir este de părere că întreaga competiție a fost o probă continuă cu multe lecții importante. Fiecare etapă a competiției a venit cu propriile greutăți, dar și cu multe învățăminte. Actrița știe că a luat competiția foarte în serios, însă nu regretă o clipă decizia.

Maria Speranța și Adriana au fost extrem de asumate cu fiecare probă pe care au avut-o de trecut. Te invităm să urmărești mai multe mărturisiri ale actriței în interviul de mai jos pe care l-a oferit echipei CaTine.ro.

Cu cine s-ar întoarce Adriana Trandafir în competiția Asia Express: Drumul Împăraților

În cel de-al patrulea sezon al competiției, Adriana Trandafir s-a alăturat celorlalte echipe concurente alături de fiica a, Maria Speranța. Actrița și-a dorit foarte mult să participe alături de fiica sa, pe care a ajuns să o privească dintr-o perspectivă nouă.

Tânăra i-a demonstrat în repetate rânduri cât de frumos a evoluat de-a lungul timpului. La doar 21 de ani, Maria Speranța a demonstrat că este gata să depășească orice probă care îi apare în cale.

Deși Maria Speranța a preferat o carieră departe de lumina reflectoarelor, aceasta și-a însoțit mama în cea mai dificilă competiție, Asia Express. Adriana și-a pus toată încrederea în fiica sa și a urmărit-o pe aceasta la fiecare pas.

Fiica Adrianei Trandafir este în prezent studentă la Marketing în Haga, Olanda. Acesta a fost unul din motivele pentru care Adriana și-a dorit să fie mai aproape de fiica sa înainte de a pleca la studii.

Dacă aș mai repeta aventura aceasta, aș face-o puțin mai relaxată.

– Adriana Trandafir

Adriana Trandafir și-a asumat alături de fiica sa fiecare probă. Deși nu vede acest concurs fără Maria Speranța, dacă ar fi obligată să aleagă pe altcineva, actrița ar alege-o pe fina sa, Daniela Cristea.

Cele două actrițe ar face o echipă excelentă dacă ar fi una lângă cealaltă, având o personalitate extrem de apropiată. După experiența competiției Asia Express: Drumul Împăraților, Adriana Trandafir se consideră un om mai bun, mai iertător și mai înălțător.

Te invităm să descoperi drumul actriței Adriana Trandafir și a fiicei sale, Maria Speranța în competiția Asia Express: Drumul Împăraților de luni până miercuri de la ora 20:30 și în fiecare duminică de la ora 20:00 pe Antena 1. Edițiile complete ale show-ului pot fi urmărite în AntenaPLAY.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Selena Gomez, într-o rochie neagră, cu desene geometrice la Vax Live
Divertisment
Selena Gomez lansează o nouă platformă media dedicată sănătății mintale. Proiectul vedetei include terapeuți renumiți
Selena Gomez lansează o nouă platformă media dedicată sănătății mintale. Artista spune că e bine să vorbești despre acest lucru și ea vrea să fie catalizatorul acestei schimbări în bine. Cântăreața a anunțat lansarea...
2
Portret al Ducesei de Cambridge zâmbind într-o bluză roz la vizita unui liceu din Londra
Divertisment
Kate Middleton a impresionat într-un palton roz. Ce ținută a ales Ducesa de Cambridge pentru vizita la un liceu din Londra
De-a lungul timpului, Ducesa de Cambridge a atras privirile tuturor cu alegerile sale vestimentare. Aceasta este un simbol al eleganței și nu ratează nicio ocazie pentru a demonstra gusturile rafinate pe care le are....
3
Meghan Markle la brațul Prințului Harry la un eveniment din New York
Divertisment
Meghan Markle se îmbracă diferit după ce a plecat de la Palatul Buckingham. Nu o mai reține nimic să-și evidențieze feminitatea
Meghan Markle se îmbracă foarte diferit după ce a plecat de la Palatul Buckingham. Acest lucru a revenit din nou în atenția presei după ce Ducesa de Sussex a apărut la la Gala Salute...
4
Joseph Baena și Arnold Schwarzenegger în timp ce se plimbă cu bicicleta în Los Angeles
Divertisment
Joseph Baena și-a impresionat admiratorii cu fizicul său. Ce imagine a postat fiul lui Arnold Schwarzenegger pe rețelele sociale
Joseph Baena și-a impresionat admiratorii de pe rețelele sociale cu fizicul său. Fiul lui Arnold Schwarzenegger a postat o imagine din Hawaii, unde filmează pentru un nou proiect. Actorul în vârstă de 24 de...
5
Alessandra Ambrosio într-o rochie neagră la festivalul de film de la Cannes
Divertisment
Alessandra Ambrosio și Richard Lee au fost surprinși în ipostaze tandre. Cum s-au distrat cei doi îndrăgostiți în Hawaii
Alessandra Ambrosio și Richard Lee au fost surprinși în ipostaze tandre în timpul vacanței din Hawaii. Cei doi n-au mai ținut cont de prezența fotografilor și s-au lăsat purtați de val. Imaginile cu modelul...
PARTENERI
×