Reclamă

Lorelei Bratu, despre asumare și optimism în competiția Asia Express: „Dacă noi ne-am distrat, cu siguranță se vor distra și cei de acasă”

Lorelei Bratu este cea mai carismatică și mai hazlie vedetă de la emisiunea care scrie istorie în televiziunea din România, Asia Express: Drumul Împăraților. Așa cum o vezi la TV, la fel e și în viața reală. Plină de energie, mereu cu zâmbetul pe buze, gata să ajute și să doboare cele mai grele provocări.

Publicat: 4 octombrie 2021, 15:34 / Actualizat: 5 octombrie 2021, 9:58
Lorelei Bratu, cu rucsacul în mână, la interviul pentru CaTine.ro
Lorelei Bratu este cea mai carismatică și mai hazlie vedetă de la emisiunea care scrie istorie în televiziunea din România, Asia Express: Drumul Împăraților / CaTine.ro

În competiția Asia Express: Drumul Împăraților, Lorelei Bratu face o echipă de milioane cu Mihai Zarug. Acesta e un concurent la fel de simpatic și de iubit de public. Cei doi sunt mereu asumați și de fiecare dată dau dovadă de sinceritate, lucru care i-a ajutat să fie îndrăgiți de cei care îi urmăresc din fața micului ecran.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lorelei Bratu, despre asumare și „body positivity”

Lorelei este antreprenor și model plus-size. E foarte cunoscută în mediul online pentru că mereu a militat pentru optimism și încrederea în sine. Concurenta Asia Express publică adesea imagini sexy, în costume de baie sumare, semn că își iubește corpul și îmbrățișează valorile mișcării sociale „body positivity”, fără prejudecăți sau constrângeri, ci asumat 100%.

Pentru a le transmite femeilor din comunitatea sa să își accepte corpul cu imperfecțiunile și calitățile sale, Lorelei Bratu publică pe contul său de Instagram fotografii în care apare purtând cu mândrie ținute mulate, menite să îi sublinieze silueta.

Sunt mulți cei care au criticat-o pentru că face acest lucru în ciuda greutății pe care o are. Chiar și așa, Lorelei e un model demn de urmat. Ea își dorește ca toate femeile din România să ajungă să se iubească pe sine și accepte fix așa cum sunt: cu o mulțime de calități și defecte, care în final le definesc și le diferențiază.

Concurenta Asia Express, sezonul 4 spune adesea că toate femeile sunt frumoase, curajoase și puternice.

Reclamă

Inspir femeile să se iubească indiferent de numărul de kilograme sau de cum arată” spunea Lorelei Bratu în trecut, atunci când a participat la show-ul culinar Chefi la cuțite.

De atunci și până în prezent, Lorelei Bratu nu și-a schimbat principiile și viziunea. Mesajul ei a rămas neschimbat și în competiția care i-a purtat pașii pe Drumul Împăraților, dar și aici, la interviul CaTine.ro, la care a venit cu mare drag pentru a vorbi despre experiența pe care a avut-o în Asia Express.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Reclamă
Lorelei Bratu, în picioare, cu rucsacul în mână, la interviul CaTine.ro, despre experiența Asia Express
Dacă ar fi fost pusă în situația de a alege pe altcineva pentru Asia Express, Lorelei a declarat că nu ar fi ales pe nimeni altcineva în locul lui Zarug / CaTine.ro

Cum a fost experiența Asia Express pentru Lorelei Bratu

Deși mulți o descriu ca pe provocarea vieții lor, Lorelei a plecat în Asia Express ca într-o vacanță. A început cu două luni înainte să-și pregătească bagajul. Și-a pus în el cele mai frumose outfit-uri ca să arate mereu bine și și-a pus în minte de la început că, indiferent dacă ceva merge bine sau nu, ea se va da cu ruj și va merge mai departe.

Un lucru pe care l-am aflat a fost că ea și Zarug nu se știau foarte bine înainte de a porni pe Drumul Împăraților. Cu toate acestea, până acum, cei doi au reușit să câștige până acum o imunitate și și-au trecut în palmares și o participare la Cursa pentru ultima șansă.

Când au plecat în Asia, cei doi parteneri de drum erau siguri că vor fi stăpâni pe orice situație. Lucrurile au stat însă complet diferit. Două firi excentrice și mari iubitori de Prosecco, Lorelei și Zarug au pus bazele unei prietenii speciale pe Drumul Împăraților, iar relația lor a continuat și după revenirea în România.

Care e punctul slab al vedetei

Punctul slab pe care Lorelei l-a recunoscut și înainte de a pleca în competiție, dar și acum în cadrul interviului CaTine, este faptul că deși a intensificat antrenamentele la sală cu mai multe luni înainte de plecare, bagajul prea greu a tras-o de multe ori înapoi. Spiritul de lider și dorința de a câștiga, precum și bunătatea oamenilor sunt însă plusurile care au ajutat-o pe vedetă. Aceasta a dat tot ce are mai bun în provocarea vieții sale, Asia Express: Drumul Împăraților.

Cumva eram destul de familiarizată cu zona de musulmani. Turcia e o țară pe care o iubesc foarte tare și cu ea am și început. Eram cumva pregătită, chiar și pe ținute. Ce mi s-a părut surprizător este că am întâlnit multe femei puternice și destul de moderniste.

– Lorelei Bratu

Lorelei Bratu ar mai accepta încă o dată provocarea Asia Express

Dacă ar fi fost pusă în situația de a alege pe altcineva pentru a participa la Asia Express, Lorelei a declarat că nu ar fi ales pe nimeni altcineva în locul lui Zarug. Amândoi sunt pasionați de haine. S-au pregătit îndelung pentru a avea apariții glamouroase chiar și în „cele mai intense momente” petrecute în timpul competiției.

Deși optimistă și determinată, Lorelei Bratu ne-a dezvăluit și una dintre cele mai mari frici pe care le-a avut când s-a dat startul experienței Asia Express. Vedeta s-a temut că nu va avea unde să își spele părul.

Eu sunt nebună cu părul să fie tot timpul spălat și așa. Mi-a fost teamă că o să-mi pierd și mințile Nu s-a întâmplat nimic cu niciuna dintre cele două. În rest nu mi-a fost teamă de nimic.

– Lorelei Bratu

Pandemia și faptul că în anumite țări în weekend erau impuse restricții au fot doar câteva dintre impedimentele cu care s-au confruntat echipele din Asia Express: Drumul Împăraților. Faptul că au pornit cu ideea că vor avea parte de o experiență inedită unde se vor distra, i-a ajutat însă pe Lorelei și Zarug.

Dacă până acum te-ai distrat cu cei doi, poți să le urmărești și tu parcursul în concurs pe AntenaPLAY. Lorelei promite în continuare o mulțime de momente amuzante care îi vor avea ca protagoniști.

Dacă noi ne-am distrat, cu siguranță se vor distra și cei de acasă, din fața televizoarelor.

– Lorelei Bratu

Întrebată dacă ar mai participa vreodată la Asia Express, Lorelei Bratu a spus DA din toată inima. Nu a stat deloc pe gânduri.

Colegul meu, Zarug, zice că sunt nebună, dar da, aș mai participa. A fost una dintre cele mai nebune și mai demente aventuri ale vieții mele. Are și cea mai bună echipă de producție din țara asta.„, a recunoscut vedeta.

Detalii despre Asia Express: Drumul Împăraților

În competiția Asia Express: Drumul Împăraților concurenții au doar un dolar pe zi, nu au cazare, transport sau mâncare. Vedetele trebuie să îndure cele mai dure condiții și să facă față unor situații total neprevăzute. După ce rezolvă provocările, cuplul care ajunge primul la Irina Fodor, primește imunitate. Are parte de o zi de odihnă, primește bani de cazare, mâncare sau distracție, transport și nu mai poate fi eliminat.

Sezonul 4 e duminică, de la ora 20:00, și de luni până miercuri, de la 20:30, pe Antena 1.

Cel de-al patrulea sezon al competiției Asia Express: Drumul Împăraților a început. Sezonul 4 aduce în prim-plan echipe determinate, gata să facă față celor mai mari provocări. 10 femei puternice se vor întrece într-o cursă care le va testa la maximum limitele. Marele premiu în valoare de 30 000 Euro este scopul final. Află mai multe despre femeile puternice din competiție de aici.

Urmărește fiecare ediție integral pe AntenaPLAY: https://antenaplay.ro/asia-express-sezonul-4

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O zână cu aripi, care stă speriată la pământ
Horoscop
Zodii care preferă să trăiască singure. Nativii care se simt mai bine atunci când au intimitate
Există atât de multe lucruri care merită spuse despre viața personală atunci când locuiești singură. Pacea și liniștea, filmele preferate, ora de culcare târzie și faptul că nu trebuie să dai nimănui nicio explicație....
2
Bianca Censori și Kanye West într-o mașină privată
Divertisment
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață pe străzile din Los Angeles. Imaginile cu diva...
3
O femeie îmbrăcată într-o rochie roșie, impunătoare
Horoscop
Cele mai norocoase zodii în funcție de luna în care s-au născut. Ei sunt fericiții zodiacului
Astrologii ne spun că data nașterii are un rol aparte în doza de noroc cu care ne neștem. Însă te-ai întrebat vreodată care dintre lunile anului poartă mai mult noroc? În acest articol, vei...
4
O femeie tânără cu ochelari de soare la ochi și un ruj portocaliu pe buze
Frumusețe
Nuanțele de ruj care te îmbătrânesc. De ce culori să te ferești, potrivit specialiștilor
Uneori este suficient să accentuezi buzele cu ruj pentru a te simți mai încrezătoare în sine. Această metodă va atrage o mulțime de priviri asupra ta, lucru care te va face să te simți...
5
Charles Spencer surprins într-o fotografie portret la Althorp House
Divertisment
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana spune că este îngrijorat
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana este îngrijorat pentru soția Prințului William. Charles a oferit mai multe informații într-un interviu recent. Charles Spencer a vorbit...
PARTENERI
×