Reclamă

Rosse Stan are mereu atitudine de învingătoare: „Pot să fac orice”

Rosse Stan este una dintre cele mai frumoase prezentatoare tv din România. Deși are puțin peste 20 de ani, frumoasa prezentatoare a Horoscopului de la Observator, emană o energie rar întâlnită atunci când își face simțită prezența. Atitudinea ei de învingătoate te face să simți să poți să treci peste orice fel de obstacol.

Publicat: 16 august 2021, 13:32 / Actualizat: 3 februarie 2023, 17:50

Rosse a răspuns cu drag invitației la interviul pentru CaTine.ro. Deși spune că adesea oamenii o văd ca pe o persoană arogantă, este o fire sensibilă, care se emoționează rapid. Ea poate să treacă peste orice fel de provocare a vieții.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Frumusețea lui Rosse te captivează din prima. Cu toate că oamenii o văd zilnic la rubrica de horoscop din cadrul Observator de pe Antena 1, sunt puțini cei care știu despre ea că este absolventă a Intact Media Academy.

Un alt detaliu interesant despre brunetă este faptul că a practica dans de performanță timp de 14 ani. A și predat, dar după ce a început să lucreze în televiziune a fost nevoită să renunțe la iubirea ei de-o viață.

Rosse Stan are mereu atitudine de învingătoare

Rosse Stan are mereu apariții impecabile atunci când apare în fața telespectatorilor. Cu toate acestea, ea spune că dimineața, primul lucru pe care îl face este să-și verifice telefonul pentru a vedea dacă este nevoie de ea în redacție. Mai apoi este gata în maximum 15 minute pentru o nouă zi plină de adrenalină. Înainte de a intra în direct nu are nicio rutină, trebuie doar să fie liniștită pentru ca lucrurile să iasă impecabil atunci când intră în direct.

Trebuie să fiu liniștită ca să pot să mă concentrez pe ceea ce am de făcut. Nu am nicio superstiție. Nu fac texte de dicție, nu.

– Rosse Stan

Reclamă

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Rosse Stan, portret, îmbrăcată în alb, cu bijuterii discrete, la interviul pentru CaTine.ro
Rosse a apărut în videoclipul piesei În Tandem a lui Edward Sanda / CaTine.ro

Deși s-a pregătit mult timp pentru job-ul de prezentator tv și a urmat cursuri de dicție, Rosse Stan spune că inițial nu și-a dorit să urmeze o carieră în televiziune. Nu se putea imaginea în rolul de pe micul ecran pentru că îi place mult mai mult să redacteze texte. Cu toate acestea se simte în largul ei atunci când intră în direct. Chiar dacă uneori se bâlbâie sau se repetă, autoironia este cea care o salvează de fiecare dată.

Reclamă

Mulți oameni cred că doar prezint horoscopul. Dar în redacție nu fac doar asta. Scriu și materiale și acolo pot să fiu creativă cu adevărat. Cunosc foarte mulți oameni și am cunoscut niște oameni extraordinari pe care îi pot numi prieteni. De la ei am învățat foarte multe lucruri și pe care le pun în practică.

– Rosse Stan

O altă prezentatoare tv la fel de frumoasă, care a luptat cu toate forțele pentru a-și îndeplini visul este Iuliana Pepene. Află mai multe despre ea de aici. Vezi în AntenaPLAY toate interviurile din seria CaTine.ro!

Care sunt pasiunile sale

În timpul liber, după ce a fost nevoită să renunțe la dans, Rosse pictează ca să se relaxeze: „Am avut la un moment dat un material cu o pictoriță. Ea m-a învățat niște tehnici care mi-au plăcut foarte mult. Le-am adaptat la modelele pe care le făceam eu. Am ținut cont de sfaturile ei”.

Rosse mai spune despre ea că este o persoană foarte organizată. Acest lucru a ajutat-o mult în cariera sa din televiziune. Nu îi place deloc să-i supere pe cei din jur. A fost mereu atentă să nu facă greșeli, materialele sale să iasă impecabil și să le ofere oamenilor din fața micului ecran suficiente informații despre subiecte de interes din viața de zi cu zi.

Dacă ar renunța la televiziune sau nu ar fi existat șansa să aibă apariții pe micul ecran, Rosse spune că ar fi rămas la prima sa dragoste, dansul. Planul ei era să devină arbitru internațional în competițiile de dans și i-ar plăcea să revină la ceea ce a făcut încă din primii ani de viață. Un alt lucru pe care i-ar plăcea să-l trăiască este momentul în care va lansa o carte. Deși îi place foarte mult să scrie, prezentatoarea tv consideră că este încă tânără ca să le ofere oamenilor un astfel de material din care să și învețe ceva.

Care e cea mai importantă lecție pe care a primit-o

Cea mai importantă lecție pe care a primit-o în viața sa este o lecție pe care mama i-a oferit-o încă din copilărie. Rosse a fost învățată ca întotdeauna, indiferent de atitudinea celor din jurul ei, să fie un om bun. Deși au existat clipe când a simțit nevoia să ia atitudinea, a respectat cu strictețe învățămintele femeii care i-a dat viață.

Pur și simplu nu acționez. Nu le fac rău și nici nu le răspund cu aceeași monedă. Aceasta este cea mai importantă lecție. Să nu te răzbuni, să nu vrei să dai înapoi ceea ce ai primit, negativ vorbind.

– Rosse Stan

După cea mai importantă lecție de viață, Rosse spune spune cu multă încredere că cea mai mare realizare din viața sa este chiar ea. Întotdeauna a făcut tot ceea ce i-a stat în putință pentru a fi cea mai bună în ce face. Pentru a fi mereu o persoană înțeleaptă și muncitoare. Și-a dorit mereu ca cei din jur să se poată baza pe ea și a reușit. Profesional însă, cea mai mare realizare este job-ul pe care îl are în prezent, cel din televiziune.

Pentru că mereu aude de la cei din jur că este o femeie frumoasă și sensibilă, Rosse Stan crede că cea mai importantă calitate a sexului frumos este faptul că își poate arăta sentimentele și trăirile fără a fi judecate.

Deși este o preconcepție greșită a societății, cred că e bine că putem fi vulnerabile fără să fim judecate. Nu există o egalitate absolută între sexe și nici nu e bine să fie așa. Uneori e bine ca noi să fim puțin mai protejate decât bărbații.

– Rosse Stan

Ce face Rosse Stan în viața de zi cu zi

În fața camerelor, Rosse este o femeie elegantă, rafinată, mereu aranjată. În viața de zi cu zi, prezentatoarea tv recunoaște că are momente când nu simte să se aranjeze, să folosească make-up sau să poarte tocuri. Este fana țintelor sport și adoră hanoracele. Cu toate acestea, frumoasa brunetă spune că eleganța nu vine din hainele pe care le porți. Ea reiese mai degrabă din atitudine, din felul în care te exprimi. Nu poți renunța la ea atunci când de exemplu îmbraci un tricou și o pereche de pantofi sport.

Deși nu a studiat Jurnalismul, potrivit a1.ro, Rosse a mărturisit într-un interviu pentru Neatza cu Răzvan și Dani că în cele trei luni de cursuri la Intact Media Academy a învățat foarte multe lucruri despre redactarea materialelor de presă și despre televiziune. Frumusețea, gingășia, eleganța și caracterul au ajutat-o să se facă remarcată rapid. Pe rețelele de socializare, vedeta își ține mereu fanii la curent cu proiectele în care este implicată atunci când nu este în platoul Observatorului.

Rosse a apărut în videoclipul piesei În Tandem a lui Edward Sanda. Este model de haine pentru brand-uri renumite din România, dar este pasionată și de călătorii. Sunt mulți cei care se bucură de picturile ei. Fanii abia așteaptă să vadă în ce direcție va merge prezentatoarea tv cu acest hobby.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×