Iuliana Pepene, despre puterea de a transforma un vis în realitate: „Am pus zilnic o cărămidă la temelia visului meu”

Iuliana Pepene este una dintre cele mai energice și plăcute apariții din lumea televiziunii din România. Cu o frumusețe debordantă și un zâmbet capabil să însenineze ziua oricui, Iuliana prezintă zi de zi știrile dimineții la Antena 1. Sigură pe sine și încrezătoare în ceea ce privește viitorul, frumoasa blondină nu se teme să-și seteze țeluri cât mai înalte.

Publicat: 5 iulie 2021, 13:18 / Actualizat: 6 iulie 2021, 11:27

Chiar dacă este o femeie extrem de ocupată, Iuliana Pepene a acceptat cu zâmbetul pe buze invitația noastră. Prezenentatoarea de știri a intrat pe platourile de filmare gata să răspundă la cele mai neașteptate și amuzante întrebări.

Atmosfera a fost una încărcată de emoții pozitive. Iuliana este cu siguranța genul de femeie care reușește să umple o încăpere doar cu zâmbetul său molipsitor. Chiar dacă este o persoană extrem de discretă cu viața sa personală, Iuliana ne-a permis să o descoperim mai bine și ne-a povestit câte ceva despre omul din spatele pupitrului de știri.

Iuliana Pepene, despre puterea de a transforma un vis în realitate

Iuliana Pepene ne ține la curent în fiecare dimineață cu tot ceea ce se întâmplă în jurul lumii. Deși drumul său profesional a fost unul lung, prezentatoarea TV a știut întotdeuna ce își dorește de la viață.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Portret al prezentatoarei știrilor de matinal Iuliana Pepene în timp ce zâmbește la camerele de fotografiat
Iuliana știe că este omul care „s-a născut să rupă bariere” și muncește zilnic să realizeze tot ceea ce-și propune / CaTine.ro

Încă din copilărie, Iuliana și-a făcut vocea auzită și nu s-a temut să-și exprime dorințele cu privire la viitor. Calmul și hotărârea sa sunt cele care ne inspiră pe noi, telespectatorii, în fiecare dimineață.

Încă din prima parte a interviului pentru CaTine.ro, Iuliana ne-a povestit câte ceva despre începutul său în jurnalism și despre cât de mult și-a dorit o carieră care să-i aducă acea doza de adrenalină de care avea nevoie. Prezentatoarea TV este o fire foarte veselă și activă, iar una dintre marile sale pasiuni are legătură cu mașinile puternice.

Născută în 1991, Iuliana Pepene și-a început studiile la Brașov în cadrul facultății de Litere de la Universitatea din Transilvania. Determinată și hotârâtă să meargă mai departe pe acest drum, Iuliana s-a decis că trebuie să se mute în București pentru a-și duce visul mai departe.

Puțini știu faptul că prezentatoarea TV și-a luat inima în dinți și a plecat fără să le spună părinților în Capitală pentru a se înscrie la o nouă facultate. De aici, lucrurile au luat o nouă întorsătură în viața Iulianei, care nu s-a temut să meargă înainte și să treacă cu brio peste orice barieră.

O altă prezentatoare TV care s-a făcut remarcată prin munca și devotamentul său este Simona Gherghe. Te invităm să descoperi mai multe despre ea într-un interviul sincer, acodat în exclusivitate pentru site-ul CaTine.ro.

Munca, devotamentul și perseverența sunt elementele ce-ți deschid drumul către succes

Iuliana Pepene a avut un drum lung de făcut pentru a-și atinge una dintre cele mai mari dorințe. La scurt timp după terminarea studiilor în Brașov a decis că este momentul să treacă la nivelul următor. În București s-a înscris la facultatea de Jurnalism din cadrul Universității din București unde a reușit să intre a patra pe lista cu locurile bugetate.

Mândră peste măsură, Iuliana a știut că acesta este doar începutul unui drum marcat de multe reușite. La scurt timp după acest moment, a urmat câteva cursuri private unde a impresionat încă de la prima transmisiune. Îndrăzneață, dedicată și hotărâtă a știut să gestioneze întotdeuna chiar și situațiile dificile din cadrul carierei sale.

Începutul său la Antena 1 a fost unul de-a dreptul impresionant. Iuliana a prezentat pentru o perioadă rubrica Meteo, iar la scurt timp a ajuns la Observatorul Matinal alături de Mircea Ivan.

Iuliana Pepene știe că norocul ți-l faci de cele mai multe ori cu mâna ta. Prin urmare a muncit mult și „a pus în fiecare zi câte o cărămidă în plus la temelia visului său.”

Pasiunile care îi mențin nevoia de adrenalină

Fără îndoială, Iuliana Pepene este o femeie extrem de curajoasă și ambițioasă. Energia sa pozitivă ne este transmisă în fiecare dimineață în cadrul rubricii de știri pe care o prezintă la Antena 1.

Puțini sunt cei care știu că Iuliana are o adevărată pasiune pentru mașinile puternice. În cadrul interviului pentru CaTine.ro, Iuliana ne-a povestit câteva amintiri legate de copilăria sa. Încă de mică obișnuia să stea în preajma tatălui său atunci când acesta se ocupa de reparearea unei mașini.

De la vârsta de 16 ani a început să-și manifeste tot mai des dorința de a avea permis de conducere și nu mare a fost mirarea atunci când la 18 ani a reușit să-l obțină. Chiar dacă de-a lungul timpului s-a confruntat cu mai multe stereotipuri venite din partea bărbaților, Iuliana a știut cum să se facă remarcată. Stăpânește foarte bine mașinile și nu se teme să se avânte într-o discuție despre ele.

Te invităm să descoperi mult mai multe amănunte mai puțin știute despre pasiunile Iulanei Pepene în interviul pe care l-a acordat pentru CaTine.ro!

De altfel, domeniul nu îi este deloc străin. Printre preferințele sale actuale se număr mașinile mici, dar rapide. Pasiunea sa pentru mașini a venit de la o vârstă destul de fragedă, iar Iuliana este convinsă de faptul că această iubire față de ele nu o să treacă niciodată.

În plus a decis să-și ducă pasiunea la următorul nivel. De curând, este mândra posesoare a permisului pentru categoria A. Iuliana așteaptă cu nerăbdare să descopere frumusețile României de pe motorul său.

Femeia Iuliana Pepene

Iuliana Pepene este o femeie foarte puternică și curajoasă. Pe lângă aceste calități este extrem de hotărâtă și știe că indiferent de ceea ce ar putea să apară, va trece întotdeuna cu bine mai departe. Poate cel mai important lucru pentru frumoasa prezentatoare TV este personalitatea. Aceasta crede cu tărie în frumusețea unui om care vine din personalitatea sa.

Când vine vorba de carieră, Iuliana este de părere că trebuie să-ți placă ceea ce faci pentru a avea cele mai bune rezultate.

Dacă faci ceea ce-ți place devine mult mai ușor totul, nu ți se pare greu șă muncești. Atunci când vin la muncă, vin de plăcere. Am două zile libere pe săptămână și atunci îmi doresc să merg mai repede la muncă. Să simt adrenalina aceea pe care o am în fiecare zi.

– Iuliana Pepene

Iuliana știe că este omul care „s-a născut să rupă bariere” și muncește zilnic să realizeze tot ceea ce-și propune.

Pentru cititoarele noastre CaTine.ro, Iuliana Pepene ne-a oferit un sfat extrem de important.

Să fie ele, să învețe să fie puțin egoiste și să fie iertătoare cu ele. Atunci când ești iertător cu tine nu te vei persecuta. Învață să ierți anumite lucruri la tine. Viața este despre suișuri și coborâșuri. Acordă-ți măcar o zi și fă mai multe lucruri pentru tine.

– Iuliana Pepene

Cu zâmbetul pe buze, Iuliana ne-a transmis o energie extrem de pozitivă pe tot parcursul interviului. Ne-am bucurat să aflăm mai mule lucruri despre omul din spatele camerelor și sperăm să o reîntâlnim într-o notă la fel de veselă și optimistă.

RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Un cadru feeric cu o pădure verde întunecată și o zână în timp ce privește un trandafir luminat pentru că este una dintre cele mai norocoase zodii ale lunii august 2021
Horoscop
Cele mai norocoase zodii ale lunii august 2021. Nativii care au parte de multe reușite
Cele mai norocoase zodii ale lunii august 2021 vor avea parte de multe surprize plăcute din partea Universului. Astrele le-au rezervat câteva oportunități pentru a se face remarcate pe toate planurile. Deși fiecare zodie...
2
Conor McGregor, într-un sacou cu imprimeu, la ceremonia Premiilor Grammy, 2020
Divertisment
Conor McGregor și iubita, la un concert al lui Justin Bieber. Fotografii rare cu cei doi
Conor McGregor și iubita au fost fotografiați la un concert al lui Justin Bieber. Luptătorul a dezvăluit recent că are un nou prieten în artist, iar acum merge deja la concertele lui. Despre artist...
3
Gimnastele din Germania în timp ce se țin după umăr și poartă costume întregi în culorile alb cu roșu la Jocurile Olimpice de la Tokyo din 2020
Divertisment
Gimnastele din Germania promovează libertatea de alegere. Ce ținute au ales pentru reprezentația de la Jocurile Olimpice
La Jocurile Olimpice de la Tokyo 2020, gimnastele din Germania au avut o apariție cu totul deosebită. Acestea au decis să promoveze libertatea de alegere într-un mod unic pentru întreaga istorie a acestor jocuri....
4
icon
Adelina Peștrițu purtând un costum în întregime alb și zâmbind la cameră în timp ce stă pe un scaun argintiu la interviul oferit pentru Catine.ro
CaTine
Adelina Pestrițu, despre rețeta succesului: „Originalitate și sinceritate față de publicul meu”
Adelina Pestrițu este una dintre cele mai apreciate femei din România. După o lungă carieră în televiziune, frumoasa brunetă s-a retras din lumina reflectoarelor. Ea a decis să-și construiască pas cu pas un viitor...
5
Ryan Reynolds și Blake Lively pe covorul roșu la "Charles James: Beyond Fashion", Met Gala. Reynolds e îmbrăcat într-un costum negru, cămașă albă și papion, pe când Lively are o rochie roz-aurie mulată
Divertisment
Adevărul despre începutul relației lui Ryan Reynolds cu Blake Lively. Ce au făcut la doar o săptămână după prima întâlnire
Într-un interviu recent, actorul a vorbit despre cum a început relația lui Ryan Reynolds cu Blake Lively. Vedeta a dezvăluit că, deși cei doi se cunoscuseră pe platoul de filmare al filmului Green Lantern,...
PARTENERI
×