Camelia Bălțoi, despre ce contează cu adevărat: „În momentul în care am fost ca mine, am fost văzută”

Camelia Bălțoi, prezentatoarea Știrilor din Sport de la Antena 1 este persoana potrivită pentru a descrie cel mai bine cuvântul „autentică”. Deși este prezentator de ani buni, Camelia are emoții. Genul de emoții autentice de care ai nevoie zi de zi pentru a fi CaTine, lucrul care te diferențiază și te face să fii remarcată.

Publicat: 9 martie 2021, 15:26 / Actualizat: 9 March 2021, 17:37

Cami a pășit în studioul de filmări cu încredere, jovială și pusă pe glume. Stilul jucăuș o ajută să fie ea, să fie Camelia Bălțoi, jurnalista care aduce în casa ta cele mai importante știri din sport.

Așezată pe canapea, Camelia a vrut să știe clar ce are de făcut și cum va decurge interviul. Cu zâmbetul mereu pe buze, cu gesturi delicate și apariție impecabilă, Camelia Bălțoi este genul de femeie autentică, pe care nu o poți uita prea ușor.

Camelia Bălțoi, carismatică și autentică

Îmbrăcată casual, dar extrem de atentă la detalii, Camelia s-a așezat picior peste picior pe canapea. S-a făcut comodă între pernele moi și pufoase și de cum luminile au fost aprinse, și-a intrat rapid în rol și s-a relaxat total. Detașată de tot ceea ce se întâmplă în jur, Camelia a răspuns întrebărilor noastre cu o spontaneitate aparte, elementul care o face să fie cu adevărat autentică.

Atunci când a aflat că noul site de lifestyle feminin al grupului Antena 1, CaTine.ro, pornește campania de lansare cu interviuri portret despre vedete din România și că ea este cea care deschide proiectul, primul cuvânt care i-a venit în minte a fost „responsabilitate”. Așa este ea, Camelia Bălțoi, responsabilă, AUTENTICĂ și mereu dornică să ajute.

Camelia Bălțoi este una dintre cele mai feminine și mai discrete persoane din domeniul presei din România. Interviul cu ea ne-a ajutat să descoperim această latură pe care nu o poți vedea atunci când prezintă știrile sportive. Răspunsul la cea de-a doua întrebare a interviului ne-a ajutat să înțelegem mai bine cum este ea, dincolo de ecran.

Cum e Camelia Bălțoi dincolo de ecranul camerelor

Întrebată ce meserie ar alege dacă nu ar mai prezenta știrile sportive, Cami a răspuns rapid că ar alege să fie diplomat de carieră. Absolventă a Facultății de Drept, Cami are această latură a corectitudinii în structura ei. Acest lucru o ajută zilnic să își ducă la bun sfârșit proiectele în care e implicată.

Atunci când se simte relaxată și îi place ceea ce face, prezentatoarea TV gesticulează mult. Zâmbește cu o delicatețe aparte și are o eleganță în glas care o face să fie ea.

Deși se afla tot în fața camerelor de filmat, Camelia a fost extrem de sinceră și în ceea ce privește defectele pe care consideră că le are. Aceasta a stat un pic pe gânduri când i-a fost adresată întrebarea: „Ce ai schimba la tine?„, dar cu ochii mari și cuprinzători, Cami s-a destăinuit rapid:

Da, aș schimba la mine. Am defecte. Dar cel mai mare (face o pauză în vorbire), mi-ar plăcea să nu mai fiu atât de furtunoasă. Ca o furtună. Să nu mai fiu impulsivă.

– Camelia Bălțoi

Cel mai valoros lucru al Cameliei Bălțoi este „creierul”. Dacă ar putea să se reîncarneze, ea ar vrea să fie o pasăre. Ideea de libertate este extrem de importantă pentru prezentatoarea tv. Faptul că o pasăre se poate înălța cât de mult vrea ea, o fascinează.

Sinceră, dornică de proiecte care să-i pună la încercare creativitatea, Camelia urăște minciuna și nu-i suportă în preajma ei pe oamenii care aleg să ascundă adevărul.

Camelia Bălțoi, cum și-a descoperit pasiunea pentru TV

Camelia Bălțoi și-a început cariera în televiziune la DigiSport, dar acum face parte din echipa Antena 1.

Într-un interviu pentru ProSport.ro, Camelia Bălțoi a dezvăluit că primul pas l-a făcut la televiziunea locală din orașul natal, Drobeta-Turnu Severin. S-a făcut remarcată la Cotroceni, în fața Președintelui României, într-o prezentare de proiect. În locul unei cariere în Magistratură, Camelia și-a despus CV-ul la mai multe televiziuni din București. Ultimul casting la care a mers a fost și cel pe care l-a luat pe loc.

Alegerea a fost grea. Pasiunea pentru televiziune a câștigat. Camelia a spus că după 8 ani la postul DigiSport, telefonul de la Antena 1 a făcut-o să-și regândească cariera. Din anul 2020, ea prezintă Știrile din Sport la Observator.

Deși poate suna a clișeu, Camelia Bălțoi a dezvăluit într-un interviu că de mică visa în televiziune. Dopurile deveneau rapid microfoane, ținea mereu hârtii în mână, iar mai apoi prezenta știrile în fața cunoscuților.

Pentru toți cei care au urmărit acest interviu, Camelia Bălțoi are și un sfat:

În momentul în care am fost ca mine, am fost văzută, observată. Celei care ne urmărește îi spun să fie ca ea, fii CaTine, atât.

RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Kate Middleton și Meghan Markle, tribuna regală la Turneul de la Wimbledon, 2019. Kate poartă o rochie verde, Meghan Poartă o cămașă albă și o fustă cu o fundă neagră în talie, plus ochelari de soare
Divertisment
Ea e considerată „cea mai frumoasă membră a Familiei Regale a Marii Britanii”. Cine le-ar fi depășit pe Kate Middleton și Meghan Markle
Titlul de „cea mai frumoasă membră a Familiei Regale” din Marea Britanie nu le-a fost acordat lui Kate Middleton sau lui Meghan Markle, ci unei tinere pe care puțini o cunosc. Chiar dacă Ducesa...
2
Kanye West, prezent la Fashion Icon Award, în anul 2015, în timp ce susține un discurs
Divertisment
Kanye West a purtat o mască ciudată în Italia. Rapper-ul a atras atenția tuturor cu alegerea sa
Kanye West a purtat o mască ciudată în Italia, pe străzile din Veneția. Acesta de obicei atrage atenția cu ținuta sa. Acum, ce a purtat pe chip a fost elementul care a atras atenția...
3
Regina Elisabeta la un eveniment din cadrul Westminster Abbey, 2018. Poartă un costum grena, accesorizat cu o pălărie grena, cu flori roz, fundal bej
Divertisment
Cine e nepotul preferat al Reginei Elisabeta. Prințul William și Prințul Harry nu ar fi favoriții ei
Mulți se întreabă cine e nepotul preferat al Reginei Elisabeta, dar, potrivit apropiaților, nu e nici Prințul William, nici Prințul Harry, ci o moștenitoare despre care puțini știu. Cei mai cunoscuți nepoți ai Reginei...
4
Kate Middleton, fotografie portret, într-o maletă roșie, în timp ce zâmbește
Divertisment
Kate Middleton a mers la un eveniment caritabil. Ținuta îndrăzneață pentru care a optat Ducesa de Cambridge
Ducesa de Cambridge i-a luat din nou pe toți prin surpridere. Aceasta a arătat spectaculos, la fel ca întotdeauna, la cea mai recentă apariție în public. Kate Middleton a mers la un eveniment caritabil,...
5
Alec și Ireland Baldwin, la Premiile Emmy, pe covorul roșu, în anul 2013
Divertisment
Ireland Baldwin e de o frumusețe rară. Fiica lui Alec Baldwin are 26 de ani
Ireland Baldwin e de o frumusețe rară, iar acest lucru a fost remarcat rapid de agențiile de modele. Tânăra de 26 de ani a semnat contracte cu mai multe agenții de modele. Numele ei...
PARTENERI
×