Reclamă

Jill Biden, femeia care i-a redat încrederea lui Joe Biden

Ținuta purtată de Jill Biden în seara de dinaintea numirii soțului ei în funcția de Președinte al Statelor Unite ține prima pagină a publicațiilor din întreaga lume.

Publicat: 20 ianuarie 2021, 12:57 / Actualizat: 25 februarie 2021, 12:41

Joe Biden, Președintele ales al Statelor Unite, a rostit un discurs aseară, pe esplanada Monumentului lui Lincoln. Momentul a fost dedicat celor peste 400 000 de victime făcute de coronavirus numai în SUA. Acesta a fost însoțit de soția sa, Jill Biden, dar și de Kamala Harris și soțul acesteia.

Prima doamnă a Statelor Unite a purtat o ținută elegantă. Aceasta a fost compusă dintr-o rochie mov, cu palton în aceeași nuanță, o pereche de pantofi stiletto, nude și o mască neagră cu inserții care să completeze perfect alegerea vestimentară.

Kamala Harris, viitoarea vicepreședintă, a optat și ea pentru o ținută elegantă. Aceasta a optat însă pentru nuanțe mai sobre, de negru și bej, la care a accesorizat o mască neagră.

Kamala Harris la discursul lui Joe Biden în memoria victimelor COVID din SUA / Profimedia Images
Reclamă

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Discursul lui Joe Biden a fost unul extrem de emoționant și în mare parte adresat cadrelor medicale, potrivit CNN.com.

Dacă există îngeri, ei sunt asistente și infirmieri. Știm din experiența familiilor noastre ce-ați făcut. Vă mulțumim. Ca să reușim să ne vindecăm trebuie să ne aducem aminte de ce a fost mai greu. Uneori amintirile sunt dureroase, însă doar așa ne putem vindeca. Este important să facem asta ca popor. De aceea ne aflăm azi aici. Între apus și răsărit, să lăsăm luminile să strălucească în întuneric de-a lungul bazinului sacru. Trebuie să ne aducem aminte de toți cei pe care i-am pierdut.

Bună ziua, sunt soțul lui Jill Biden

Reclamă

Acestea sunt cuvintele pe care noul Președinte al Americii le-a rostit de mai multe ori în campania electorală. Jill Biden este femeia care l-a ajutat pe Joe Biden să iubească din nou și să treacă mai ușor peste drama morții soției și a fiicei sale.

Cei doi s-au cunoscut la un blind date pe care fratele Președintelui a organizat-o pentru ei. S-au căsătorit la 4 ani și jumătate de la tragedia din viața lui Joe Biden. Jill a refuzat însă de cinci ori cererea în căsătorie. După prima întâlnire, Jill a mărturisit că a mers la mama sa și i-a spus că a cunoscut cu adevărat un gentleman. Faptul că era maniera a ajutat-o să treacă peste diferența de 9 ani dintre ei.

Prima doamnă a Americii a mai fost căsătorită cu Bill Stevenson, un fost coleg de colegiu, dar căsnicia lor nu a durat mai mult 4 ani. Jill a început să lucreze ca model pentru o agenție, iar soțul ei se ocupa cu un bar deschis în apropiere de Universitatea Delaware, unul dintre cele mai renumite baruri studențești din America. Distanța a răcit relația dintre ei, iar în anul următor l-a cunoscut pe Joe Biden, scrie Vogue.com.

Cariera Primei Doamne a Statelor Unite

Jill Biden a urmat cursurile Colegiului de Arte și Științe de la Universitatea Delaware cu specializare în limba engleză. Mai întâi a fost profesor de liceu, dar a urmat și un master care a ajutat-o să obțină un grad mai înalt în sistemul educațional.

Acesta s-a ocupat timp de doi ani de creșterea fetei pe care o are cu Joe Biden, Ashley, care s-a născut în iunie 1981. Jill s-a ocupat în egală măsură și de educație celor doi fii ai soțului ei din prima căsătorie.

În anul 2007, Jill Biden a obținut titlul de doctor în educație. Așa cum a promis și în anul 1988 când a fost la Casa Albă în rolul de soție de vicepreședinte, și ca Prima Doamnă va continua să predea la o Universitate din Virginia de Nord.

Jill Biden a subliniat ori de câte ori a avut ocazia că vrea să fie cunoscută și prin intermediul carierei sale, nu numai ca soție de Președinte. Soțul ei o susține necondiționat și o numește adesea în discursurile sale. Așa cum s-a întâmplat și recent când a spus că aceasta și-a dedicat viața educației: „Pentru toți educatorii din America: acum aveți pe cineva din domeniul vostru chiar la Casa Albă”.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Kate Middleton în fața unui pupitru în timp ce ține un discurs la Londra
Divertisment
Kate Middleton a purtat o pereche de pantofi cu toc. Stilul Prințesei de Wales s-a schimbat în ultimii ani
Kate Middleton a purtat o pereche de pantofi cu toc. Stilul vestimentar al prințesei de Wales s-a schimbat complet în ultimii ani. Prințesa de Wales a dat dovadă de eleganță și rafinament în cadrul...
2
O femeie care are creierul în analiză cu o hologramă
Sănătate
Obiceiuri care stimulează memoria și învățarea. Ce să faci în cazul în care ai început să uiți lucruri
Ai mai jos o listă cu obiceiuri care stimulează memoria și învățarea. În ultimii ani au fost făcute publice destul de multe lucruri pe care oamenii le pot face pentru a-și îmbunătăți și susține...
3
Kate Middleton cu prințesa Charlotte în brațe, alături de Prințul William și Prințul George, în timp ce coboară din avion
Divertisment
Kate Middleton a încălcat o tradiție regală veche de 100 de ani. Prințesa de Wales a făcut acest lucru pentru copiii săi
Kate Middleton a încălcat o tradiție regală veche de 100 de ani. Prințesa de Wales a făcut acest lucru de dragul copiilor săi. Experții regali au explicat cum anume a ajuns Kate în această...
4
Tre fete îmbrăcate în rochii albe cu coronițe de flori pe cap privesc spre soare
Horoscop
Zodii care formează cele mai frumoase relații de prietenie. Ce spun specialiștii
Compatibilitatea nu se aplică doar în cazul cuplurilor, astfel că putem afla care sunt acele zodii care formează cele mai frumoase relații de prietenie. Există nativi care, conform personalității lor, reușesc să se înțeleagă...
5
Fată frumoasă îmbrăcată într-o rochie subțire, doarme
Horoscop
Cele mai zen zodii din horoscop. Își păstrează calmul în orice situație, indiferent de ce se întâmplă în jur
Cu toții încercăm să găsim un echilibru în viață, însă acestea sunt cele mai zen zodii din horoscop. Cele care nu se lasă doborâte de furtunile care ajung pe neașteptate și care găsesc liniștea...
PARTENERI
×