Reclamă

Secretul tinereții veșnice dezvăluit de Sophia Loren

Vrei să afli mai multe despre Sophia Loren și secretul tinereții veșnice? Actrița a revenit anul acesta în atenția cinefililor după 10 ani de pauză. Care este cheia fericirii marii actrițe?

Adelina Miron
Adelina Miron
Publicat: 20 ianuarie 2021, 10:28 / Actualizat: 11 februarie 2021, 19:19

Sophia Loren spune că se simte ca la 20 de ani, chiar dacă trecerea timpului i-a lasat riduri pe chip.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Actrița a recunoscut pentru AARP, American Association of Retired Persons, o organizație non-guvernamentală nonprofit, unde membrii sunt persoanele în vârstă de 50 de ani sau mai mult, că printre altele, secretul tinereții veșnice este încrederea în sine.

Când mă uit în oglindă, mă încurajez. Nu mă întreb dacă sunt grozavă sau frumoasă. Ceea ce contează este cum mă simt în interior, cât de sigură pe mine și cât de fericită sunt.

Pentru Sophia Loren, familia este ingredientul cheie

Actrița a recunoscut pentru The New York Times că familia este motivul pentru care s-a înstrăinat de platourile de filmare. Începând cu anii 80’ și-a dedicat timpul copiilor ei și a apărut din ce în ce mai rar pe marile ecrane.

Ambii mei băieți au câte doi copii, dar eu sunt departe, așa că vorbim la telefon și ne trimitem fotografii. M-am oprit din a face filme pentru o lungă perioadă de timp, dar am fost foarte fericită pentru că mi-am văzut copiii crescând.

Reclamă

Secretele Sophiei Loren: acceptare și pozitivitate

Sophia Loren se bucură de a noua decadă a vieții și de transformările care vin odată cu procesul îmbătrânirii. La 13 ani de la moartea soțului ei, Carlo Ponti, acceptarea prezentului este coordonata pe care Sophia Loren o urmează pentru a-și menține echilibrul interior.

De ce să îți transformi corpul și să fii altcineva dacă ești fericit la interior? De fiecare dată când mă gândesc la asta, trăiesc o clipă de singurătate, care este foarte puternică, dar așa este viața. 

Reclamă

Ciocolata este unul dintre secretele tinereții veșnice. Aceasta este mica ei plăcere nevinovată de care se bucură în fiecare zi. A dezvăluit că are o viață activă, ceea ce o ajută să mențină o atitudine pozitivă.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Sophia Loren pozează pe covorul roșu îmbrăcată într-o rochie roșie
Sophia Loren se bucură de a noua decadă a vieții și de transformările care vin odată cu procesul îmbătrânirii / Hepta

Sophia Loren, 86 de ani presărați cu provocări

Traiectoria spectaculoasă a Sophiei Loren în lumea cinematografică nu a fost deloc predictibilă. Dimpotrivă, viața a încercat-o mult pe una dintrele actrițele care au marcat istoria filmului.

De la sărăcie la faimă

Sophia a crescut într-o familie destrămată și săracă. Tatăl ei a refuzat să se căsătorească cu mama sa, care a născut-o într-un pavilion destinat femeilor necăsătorite. A împărțit un pat cu cel puțin trei membri ai familiei până când a părăsit casa părintească a mamei. 

La 14 ani, a participat la concursul de frumusețe Queen of the Sea and Her Twelve Princesses. Și-a făcut apariția într-o rochie roz croită din perdelele de la sufragerie și a fost selectată printre cele 12 prințese. 

Viața ei s-a schimbat odată ce a pus piciorul în Roma. Cariera de model pe care a început-o acolo a propulsat-o în industria cinematografică.

O viața amoroasă tumultuoasă

Iubirea, secretul tinereții veșnice. Sophia Loren l-a întâlnit pe bărbatul cu care a avut o căsnicie de cinci decenii la vârsta de 16 ani. Actrița s-a iubit în secret timp de trei ani cu Carlo Ponti care era căsătorit și avea doi copii.

Fotografie alb-negru cu Sophia Loren care îl mângâie pe față pe soțul ei Carlo Ponti
Actrița s-a iubit în secret timp de trei ani cu Carlo Ponti care era căsătorit și avea doi copii / Hepta

Întâlnirea cu Cary Grant a fost o piatră de încercare pentru relația lor. Actorul s-a îndrăgostit de tânăra cu 30 de ani mai mică decât el și a cerut-o în căsătorie. Sophia l-a ales pe Ponti, alături de care și-a trăit viața până la moartea acestuia în 2007.

Cuplul a trecut testul timpului, dar și pe cel al unor încercări grele. S-au căsătorit în 1957, dar legea statului vatican și italian nu a recunoscut divorțul lui Ponti de fosta soție.

Un cetățean italian a solicitat începerea unei urmăriri penale pe numele lui Ponti pentru bigamie și al Sophiei, considerată concubină. În 1962 au fost nevoiți să își anuleze căsătoria după deschiderea unui mandat de arestare. După doi ani s-au mutat în Franța și au obținut cetățenie franceză. În cele din urmă, divorțul lui Ponti de fosta soție a fost recunoscut de legea italiană. 

La un pas de moarte

În timpul filmărilor pentru Legend of the Lost, Sophia Loren s-a prăbușit în camera de hotel din cauza unei scurgeri de gaz. S-a trezit în timpul nopții și a încercat să se târască până la ușă, dar nu a reușit să ajungă. Partenerul ei de platou, Rosanno Razi, a găsit-o la timp. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Un copac plin cu bani
Horoscop
Zodii care pot face bani mulți după Paște. Vezi dacă te numeri printre norocoși
Chiar dacă nu ești unul dintre aceste patru semne zodiacale, mai ai șansa de a câștiga bani în plus în 2024. Vezi care e lista cu zodii care pot face bani mulți după Paște,...
2
Loni Willison caută mâncare într-o pubelă albastră
Divertisment
O fostă vedetă de la Hollywood a fost zărită căutând mâncare într-o pubelă. Fanii au fost surprinși de schimbarea neașteptată
O fostă vedetă de la Hollywood a fost zărită căutând mâncare într-o pubelă. Fanii au fost surprinși de schimbarea neașteptată prin care aceasta a trecut. Blonda, în vârstă de 40 de ani, a încercat...
3
Melissa McCarthy pozată la gala Premiilor Oscar 2019
Divertisment
Transformarea Melissei McCarthy după ce a fost acuzată că a folosit un medicament pentru a pierde în greutate. Cum arată acum grăsuța de la Hollywood
Transformarea Melissei McCarthy după ce a fost acuzată că a folosit un medicament pentru a pierde în greutate a fost incredibilă. Grăsuța de la Hollywood arată incredibil după ce a scăpat de kilogramele în...
4
Cele 12 semne zodiacele, dispuse în cercuri, cu două inimi în centru
Horoscop lunar
Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024. Taurii au noroc în relațiile de iubire
Specialiștii în astrologie au pregătit surprize de proporții pentru nativii din zodiac. Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024 vine cu unele transformări pe plan sentimental. Descoperă ce se potrivește pentru tine în funcție de...
5
Sofia Vergara și Joe Manganiello în timp ce pozează împreună la un eveniment
Divertisment
Adevăratul motiv pentru care Sofia Vergara nu a vrut un copil cu Joe Manganiello. Multe femei au criticat-o după cele mai recente dezvăluiri
S-a aflat adevăratul motiv pentru care Sofia Vergara nu a vrut un copil cu Joe Manganiello. Multe femei au criticat-o în mediul online după cele mai recente dezvăluiri. Totuși, au fost și persoane care...
PARTENERI
×