Reclamă

Secretul tinereții veșnice dezvăluit de Sophia Loren

Vrei să afli mai multe despre Sophia Loren și secretul tinereții veșnice? Actrița a revenit anul acesta în atenția cinefililor după 10 ani de pauză. Care este cheia fericirii marii actrițe?

Avatar photo
Adelina Miron
Publicat: 20 ianuarie 2021, 10:28 / Actualizat: 11 februarie 2021, 19:19

Sophia Loren spune că se simte ca la 20 de ani, chiar dacă trecerea timpului i-a lasat riduri pe chip.

Actrița a recunoscut pentru AARP, American Association of Retired Persons, o organizație non-guvernamentală nonprofit, unde membrii sunt persoanele în vârstă de 50 de ani sau mai mult, că printre altele, secretul tinereții veșnice este încrederea în sine.

Când mă uit în oglindă, mă încurajez. Nu mă întreb dacă sunt grozavă sau frumoasă. Ceea ce contează este cum mă simt în interior, cât de sigură pe mine și cât de fericită sunt.

Pentru Sophia Loren, familia este ingredientul cheie

Actrița a recunoscut pentru The New York Times că familia este motivul pentru care s-a înstrăinat de platourile de filmare. Începând cu anii 80’ și-a dedicat timpul copiilor ei și a apărut din ce în ce mai rar pe marile ecrane.

Ambii mei băieți au câte doi copii, dar eu sunt departe, așa că vorbim la telefon și ne trimitem fotografii. M-am oprit din a face filme pentru o lungă perioadă de timp, dar am fost foarte fericită pentru că mi-am văzut copiii crescând.

Reclamă

Secretele Sophiei Loren: acceptare și pozitivitate

Sophia Loren se bucură de a noua decadă a vieții și de transformările care vin odată cu procesul îmbătrânirii. La 13 ani de la moartea soțului ei, Carlo Ponti, acceptarea prezentului este coordonata pe care Sophia Loren o urmează pentru a-și menține echilibrul interior.

De ce să îți transformi corpul și să fii altcineva dacă ești fericit la interior? De fiecare dată când mă gândesc la asta, trăiesc o clipă de singurătate, care este foarte puternică, dar așa este viața. 

Reclamă

Ciocolata este unul dintre secretele tinereții veșnice. Aceasta este mica ei plăcere nevinovată de care se bucură în fiecare zi. A dezvăluit că are o viață activă, ceea ce o ajută să mențină o atitudine pozitivă.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Sophia Loren pozează pe covorul roșu îmbrăcată într-o rochie roșie
Sophia Loren se bucură de a noua decadă a vieții și de transformările care vin odată cu procesul îmbătrânirii / Hepta

Sophia Loren, 86 de ani presărați cu provocări

Traiectoria spectaculoasă a Sophiei Loren în lumea cinematografică nu a fost deloc predictibilă. Dimpotrivă, viața a încercat-o mult pe una dintrele actrițele care au marcat istoria filmului.

De la sărăcie la faimă

Sophia a crescut într-o familie destrămată și săracă. Tatăl ei a refuzat să se căsătorească cu mama sa, care a născut-o într-un pavilion destinat femeilor necăsătorite. A împărțit un pat cu cel puțin trei membri ai familiei până când a părăsit casa părintească a mamei. 

La 14 ani, a participat la concursul de frumusețe Queen of the Sea and Her Twelve Princesses. Și-a făcut apariția într-o rochie roz croită din perdelele de la sufragerie și a fost selectată printre cele 12 prințese. 

Viața ei s-a schimbat odată ce a pus piciorul în Roma. Cariera de model pe care a început-o acolo a propulsat-o în industria cinematografică.

O viața amoroasă tumultuoasă

Iubirea, secretul tinereții veșnice. Sophia Loren l-a întâlnit pe bărbatul cu care a avut o căsnicie de cinci decenii la vârsta de 16 ani. Actrița s-a iubit în secret timp de trei ani cu Carlo Ponti care era căsătorit și avea doi copii.

Fotografie alb-negru cu Sophia Loren care îl mângâie pe față pe soțul ei Carlo Ponti
Actrița s-a iubit în secret timp de trei ani cu Carlo Ponti care era căsătorit și avea doi copii / Hepta

Întâlnirea cu Cary Grant a fost o piatră de încercare pentru relația lor. Actorul s-a îndrăgostit de tânăra cu 30 de ani mai mică decât el și a cerut-o în căsătorie. Sophia l-a ales pe Ponti, alături de care și-a trăit viața până la moartea acestuia în 2007.

Cuplul a trecut testul timpului, dar și pe cel al unor încercări grele. S-au căsătorit în 1957, dar legea statului vatican și italian nu a recunoscut divorțul lui Ponti de fosta soție.

Un cetățean italian a solicitat începerea unei urmăriri penale pe numele lui Ponti pentru bigamie și al Sophiei, considerată concubină. În 1962 au fost nevoiți să își anuleze căsătoria după deschiderea unui mandat de arestare. După doi ani s-au mutat în Franța și au obținut cetățenie franceză. În cele din urmă, divorțul lui Ponti de fosta soție a fost recunoscut de legea italiană. 

La un pas de moarte

În timpul filmărilor pentru Legend of the Lost, Sophia Loren s-a prăbușit în camera de hotel din cauza unei scurgeri de gaz. S-a trezit în timpul nopții și a încercat să se târască până la ușă, dar nu a reușit să ajungă. Partenerul ei de platou, Rosanno Razi, a găsit-o la timp. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă într-o rochie roșie care ilustrează una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 4 decembrie 2022
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 4 decembrie 2022. Trei nativi care se vor bucura de reușite
Pe lista cu cele trei zodii norocoase în ziua de 4 decembrie 2022 se numără nativii Rac, Balanță și Săgetător. Acești trei nativi vor avea parte de o zi extraordinară pe toate planurile. Zodiile...
2
O femeie frumoasă cu părul lung care ilustrează idei de tunsori la modă în iarna anului 2022
Frumusețe
Tunsori la modă în iarna anului 2022. Cele mai apreciate coafuri din sezonul rece
Sezonul rece este aici și a sosit momentul să te bucuri de o schimbare de look. Te invităm să descoperi câteva idei de tunsori la modă în iarna anului 2022. Vezi care sunt unele...
3
O femeie frumoasă cu părul alb care ilustrează o coafură pentru doamnele care au peste 50 de ani
Frumusețe
Coafuri pentru femeile care au peste 50 de ani. Ce look recomandă specialiștii în frumusețe
Părul are nevoie de tot mai multă atenție pe măsură ce înaintezi în vârstă. Pentru ca acesta să nu se simtă neglijat, are nevoie de o reîmprospătare la câteva luni. Pe lângă tratamentele de...
4
O femeie pe tocuri, care merge pe stradă, elegantă și sexy
Timp liber
Ce spune despre tine felul în care mergi. Tipul de personalitate pe care îl ai
Mai ai impresia că doar felul în care te îmbraci sau felul în care vorbești sunt lucrurile după care te judecă oamenii? Specialiștii spun că a venit timpul să-ți schimbi credința. Conform studiilor bazate...
5
O femeie care deschide o cutie primită prin curier
Timp liber
Ce nu e recomandat să cumperi online. De ce e mai bine să mergi în magazine pentru anumite produse
Cumpărăturile online au schimbat modul în care facem achiziții, de la cărți la cadouri pentru ziua de naștere a persoanelor dragi. Este atât de ușor să ai în față o gamă variată de articole...
PARTENERI
×