Reclamă

Succesul Angelinei Jolie, scenariu de film. Lecții de viață de la marea actriță

Actrița este una dintre cele mai frumoase și mai apreciate femei de la Hollywood. Succesul Angelinei Jolie nu a fost atât de simplu de obținut. De-a lungul timpului, mare vedetă a devenit un model pentru multe femei din întreaga lume.

Publicat: 21 ianuarie 2021, 16:47 / Actualizat: 11 februarie 2021, 19:15

În ciuda trecutului controversat, acum Angelina Jolie poate fi descrisă prin intermediul unor cuvinte precum, familie, carieră de succes, noblețe și personalitate puternică. Frumoasa actriță s-a transformat mult de-a lungul timpului. Până în prezent este deținătoare unor premii importante: Oscar, Globuri de Aur, premii pentru acțiunile caritabile pe care le face.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pentru că a trecut prin multe și este apreciată de o lume întreagă, Angelina a dezvăluit care îi sunt principiile de viață. Aceasta a spus care sunt liniile mari după care se ghidează pentru a fii omul de acum, pe ce se bazează reușitele sale.

Lecții de viață de la Angelina Jolie

Angelina este promotorul unor principii importante. Fiecare trebuie să țină cont de ele pentru ca totul să fie așa cum trebuie atât pentru sine, cât și pentru cei din jur.

Aceasta promovează educația, este implicată în campanii despre drepturile femeilor sau protejarea copiilor. Succesului Angelinei Jolie se bazează pe câteva idei simple.

Viața vine cu multe provocări. Cele care nu trebuie să ne sperie sunt și cele pe care le putem ține sub control.

Reclamă

Acesta este unul dintre principiile după care marea actriță se ghidează. Viața este plină de obstacole și probleme, dar rezolvarea lor vine din felul în care le privești. Problemele sunt cele care îți fac viața mai palpitantă, dar nu trebuie să te oprească niciodată din drumul tău. Scopul este să le găsești rezolvarea și să nu le lași să simtă că pot prelua controlul asupra vieții tale.

De obicei intru în probleme atunci când gândesc logic și nu mă bazez pe instinctele mele.

Să iei totul logic și să fii mereu practic poate părea una dintre cele mai înțelepte decizii. Important este să nu uiți niciodată de instincte sau intuiție. Ele sunt cele care te pot ține de fapt la distanță de probleme. Succesul Angelinei Jolie se bazează și pe ele, deși poate părea ciudat.

Reclamă
https://www.instagram.com/p/CG2t1GdHk4Q/

Destinul și trecutul nu contează pentru Angelina Jolie

Nu sunt o persoană care se bazează pe soartă și destin, dar nici nu mă îndepărtez prea tare de ele.

Să te gândești mereu la destin este de fapt pierdere de timp, spune Angelina. Actrița vrea să le transmită celor care o îndrăgesc că nu trebuie să fugi niciodată de probleme și încurcături. Cea mai înțeleaptă decizie este să confrunți situațiile atunci când ele se întâmplă.

Este greu să știi cine ești cu adevărat atunci când vii cu un bagaj mare din spate. Am învățat de-a lungul timpului să trec peste și să mă poziționez la nivelul următor.

Trecutul nu te definește niciodată. Prezentul este cel care trebuie să conteze. Experiențele trecute trebuie lăsate în urmă. De cele mai multe ori, dacă rămâi blocat în ele, nu faci decât să pierzi din originalitate și individualitate. Succesul Angelinei Jolie a fost construit pe baza experiențelor din trecut, dar ele au fost doar o mică piatră de temelie, nu baza.

De fiecare dată când mă simt pierdută, scot o hartă și mă uit la ea minute în șir. Stau în fața ei până îmi dau seama că viața este o mare aventură. Sunt atât de multe lucruri de făcut sau de văzut.

Viața arată ca o hartă imensă spune Angelina, dar este de datoria ta să o faci și mai mare. Nu poți pur și simplu să te mulțumești cu puțin. Trebuie să profiți în fiecare secundă de oportunitățile care se ivesc. Fă-le să fie productive pentru tine.

Viața de film a Angelinei Jolie

Actrița de 45 de ani s-a născut pe 4 iunie 1975 în Los Angeles și este fiică de actori. Tatăl său este actorul Jon Voigt, iar mama sa este actrița Marcheline Bertrand.

https://www.instagram.com/p/CF9epgKHc3k/

Angelina Jolie și-a făcut debutul în actorie alături de tatăl său. Aceasta avea numai 7 ani când a apărut în producția Lookin’ to Get Out (1982). De-a lungul timpului a primit titlul de cea mai bogată actriță de la Hollywood, cea mai frumoasă femeie din lume, cea mai sexy, dar și titlul de cea mai inteligentă.

Frumoasa actriță a primit Oscarul pentru cea mai bună actriță în rol secundar în urma rolului din Girl, Interrupted (1999). Rolul care a ajutat-o să cunoască cu adevărat succesul la Hollywwod este cel din Lara Croft: Tomb Raider.

În anul 2010, Angelina a vrut să exploreze și o altă latură a actoriei și s-a îndreptat spre regie. Acesta a regizat dramele In the Land of Blood and Honey (2011) și Unbroken (2014). Rolul din Maleficent este în cele din urmă elementul cheie din succesul Angelinei Jolie.

Viața amorosă a Angelinei Jolie

Angelina Jolie a fost căsătorită de trei ori. Johnny Lee Miller este primul soț al actriței, iar mariajul lor a durat din 1995 până în 1999. La numai 20 de ani, Angelina a ales să poarte în ziua nunții pantaloni din piele și un tricou alb pe care a scris numele soțului cu propriul sânge. Pentru că dintotdeauna a fost diferită și nu a urmat regulile impuse de societate atunci când a decis să facă pasul cel mare cu partenerii săi, la cea de-a doua căsătorie, cu Bob Thornton, la gât cei doi au purtat pandantive ce conțineau sângele lor. Nici această căsnicie nu a durat decât 4 ani, până în 2003.

În anul 2014, Angelina și-a găsit fericirea în brațele celebrului Brad Pitt. Alături de Pitt, aceasta are 6 copii, dintre care trei sunt adoptați. La ceremonia nunții, Angelina a impresionat din nou cu ținuta de eveniment. Aceasta a ales să poarte o creație Versace, iar pe trena rochiei au fost cusute desenele copiilor lor. De Brad Pitt, Angelina s-a despărțit în anul 2016, iar divorțul lor se află și acum în atenția presei.

https://www.instagram.com/p/CHLNeB0H3nL/

Despărțirea părinților a adus-o în pragul depresiei

Avea o vârstă fragedă atunci când părinții ei au decis să se despartă. Actrița abia împlinise un an atunci când ea și fratele său au fost dați în custodia mamei după divorț. Mama sa a renunțat la carieră pentru a se ocupa de educația lor, dar acest lucru le-a afectat și veniturile. De-a lungul timpului, Angelina a spus că s-a simțit marginalizată în grupurile de copii din cauza situației din familia sa.

A experimentat tot ce se putea în perioada adolescenței. Era fascinată de cuțite, iar dramele din viață au condus-o cu pași rapizi la automutilare. Angelina a spus în trecut că durerea pe care o simțea atunci când se tăia o făcea să se elibereze și să simtă că trăiește. Insomnia și tulburările de alimentație au făcut și ele parte din viața marii actrițe, dar nu a spus nu nici drogurilor. La 19 și la 22 de ani a încercat să se sinucidă, iar la 24 de ani chiar a fost internată la o clinică de psihiatrie.

https://www.instagram.com/p/CIohZPulOsM/

A luat cele mai grele decizii

La numai 37 de ani, Angelina a fost nevoită să treacă printr-o operație de dublă mastectomie după ce a aflat că sunt șanse mari să facă cancer de sân. La numai 2 ani după prima intervenție, analizele indicau că este predispusă și la cancer ovarian și a apelat la ovarectomie. Aceasta a vorbit în mod public despre aceste decizii grele din viața sa. De ce? Pentru că și-a dorit mult ca femeile din întreaga lume să fie mai bine informate în ceea ce privește aceste afecțiuni.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Două porții de salată de dovlecei copți
Rețete
Salată de dovlecei copți. Rețetă asemănătoare cu salata de vinete
Această rețetă de salată de dovlecei copți este similară cu salata de vinete, având o textură cremoasă și un gust savuros. Este o alternativă excelentă pentru cei care caută o variantă diferită, dar la...
2
dragon cu bănuți în gură pe un fond deschis la culoare
Horoscop
5 zodii chinezești care au noroc săptămâna aceasta. Vezi dacă te numeri printre ele
Astrologii anunță că mulți dintre nativi vor reuși să-și găsească ferestrele de oportunitate în următoarea perioadă. Aceste 5 zodii chinezești care au noroc săptămâna aceasta sunt totuși mult mai active. Adevăruri vor ieși la...
3
Familia Regală la Trooping the Colour 2024
Familia Regală
Kate Middleton i s-a alăturat Regelui Charles pe balconul Palatului Buckingham. Familia regală s-a reunit pentru a urmărit demonstrația aeriană de la Trooping the Color 2024
Kate Middleton i s-a alăturat Regelui Charles pe balconul Palatului Buckingham. Familia regală s-a reunit pentru a urmărit demonstrația aeriană de la Trooping the Color 2024. A fost prima reuniune a Prințesei și a...
4
O femeie care își notează în jurnal
Horoscop
Afirmații care pot atrage norocul în viața ta, potrivit unui astrolog
Afirmațiile sunt un truc care ne poate schimba pentru totdeauna soarta. Ne petrecem tot timpul cu noi înșine, ascultându-ne gândurile. Mentalitatea pe care o ai modelează și colorează fiecare experiență din viață. Ai mai...
5
Țuspais sau ciuspais de dovlecel cu iaurt în bol alb, alături de mărar verde
Rețete
Țuspais sau ciuspais de dovlecel cu iaurt. Rețetă tradițională din Banat
Țuspais sau ciuspais de dovlecel cu iaurt este un fel de mâncare tradițională din bucătăria românească, simplu de preparat și foarte gustos. Este o rețetă bănățeană simplă și extrem de gustoasă, preparată din dovlecei...
PARTENERI
×