Reclamă

Cum arată acum și ce fac vedetele din Sex and the City

Au trecut 23 de ani de la lansarea serialului Sex and the City care a făcut înconjurul lumii și care ne-a introdus în fascinanta lume a New Yorkului și în viața unor femei pentru care petrecerile, sexul, romantismul și cumpărăturile sunt preocupările care le aduc împreună. Le-am apreciat pentru energia, frumusețea și spiritul lor liber și nu le-am putut uita. Ne-am întrebat cum arată acum și ce fac vedetele din Sex and the City.

Publicat: 20 ianuarie 2021, 10:02 / Actualizat: 19 februarie 2021, 18:57

Anul acesta este cu totul special pentru admiratoarele Sex and the City care încă rememorează scenele care le-au fascinat sau care încă se mai inspiră din garderoba lui Carrie Bradshaw când fac propriile alegeri vestimentare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sarah Jessica Parker a confirmat la începutul acestui an că o va interpreta din nou pe Carrie Bradshaw în ceea ce pare a fi o continuare a Sex and the City, dar sub alt nume: And Just Like That…

Au trecut 23 de ani de la lansarea serialului Sex and the City care a făcut înconjurul lumii și care ne-a introdus în fascinanta lume a New Yorkului și în viața unor femei pentru care petrecerile, sexul, romantismul și cumpărăturile sunt preocupările care le aduc împreună / Getty Images

Producția va fi difuzată pe HBO Max și va urmări evoluția prieteniei protagonistelor trecute de prima tinerețe. Din păcate, Kim Cattrall nu va juca în noua producție. Seria va avea zece episoade de o jumătate de oră. WarnerMedia nu a anunțat încă data premierei.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Până când le vom întâlni cu noi drame și aventuri, să vedem cum arată și ce fac acum vedetele din Sex and the City.

Reclamă

Sarah Jessica Parker (Carrie Bradshaw)

Sarah Jessica Parker / Getty Images

Sarah Jessica Parker a interpretat-o ​​pe iconica Carrie Bradshaw în cele șase sezoane ale seriei Sex and the City, precum și în cele două filme care au continuat povestea serialului: Sex and the City (2008) și Sex and the City 2 (2010).

Reclamă

Personajul central al producției, precum și vocea ei, dacă ne amintim celebrele monologuri ale lui Carrie Bradshaw, Sarah Jessica Parker a fost premiată cu două distincții Emmy: Outstanding Comedy Series în 2001 și Outstanding Lead Actress, și cu patru Globuri de Aur pentru Cea mai bună actriță într-un serial de comedie, potrivit Cosmopolitan.

Cariera ei de după Sex and the City a continuat cu serialul HBO Divorțul (2016) și cu roluri în mai multe filme, printre care Failure to Launch și The Family Stone.

Se pare că nu numai Carrie Bradshaw era o adeptă a ultimelor tendințe în modă. Sarah Jessica Parker este la rândul ei o pasionată. În 2014 și-a lansat propria colecție de pantofi, SJP Collection, care a fost foarte bine primită. 

În 2020, Parker trebuia să apară alături de soțul ei Matthew Broderick într-un remark al comediei Plaza Suite a lui Neil Simon, dar producția a fost amânată din cauza pandemiei. Cei doi sunt căsătoriți din 1997 și au împreună trei copii: James, Marion și Tabitha.

Kim Cattrall (Samantha Jones)

Kim Cattrall / Getty Images

După apariția în Sex and the City în rolul Samanthei Jones, Cattrall și-a continuat cariera în industria cinematografică cu producții precum Tell Me a Story, Sensitive Skin și Producing Parker

Cel mai recent proiect în care a fost implicată este serialul de televiziune Filthy Rich, difuzat în 2020 și anulat după primul sezon, scrie US Magazine.

În decembrie 2020, pe măsură ce au început să apară zvonuri despre pregătirea producției And Just Like That…, Kim Catrall a spus că s-a simțit „norocoasă” să fie exclusă din proiect.

Kristin Davis (Charlotte York)

Kristin Davis / Getty Images – Profimedia Images)

După Sex and the City, Kristin Davis a apărut în mai multe producții, printre care Bad TeacherCouples Retreat, Journey 2: The Mysterious Island și Holiday in the Wild.

În 2012, și-a făcut debutul în Broadway pentru remakul The Best Man. În 2019, a apărut în producția Netflix Holiday in the Wild. Anul acesta o vom vedea în serialul televizat Labor of Love, început în 2020. 

Cynthia Nixon (Miranda Hobbes)

Cynthia Nixon / Getty Images – Profimedia Images)

În 2004, anul difuzării ultimului sezon Sex and the City, Cynthia Nixona a câștigat premiul Emmy pentru Cea mai Bună Actriță în Rol Secundar într-un Serial de Comedie.

Big C și World Without End sunt câteva dintre producțiile în care actrița a apărut de la încheierea serialului. În 2020 am văzut-o în serialul Ratched difuzat pe Netflix. În 2021 va reveni pe ecrane în rolul Mirandei Hobbes.

În 2018 a candidat la funcția de guvernator al New York-ului. Nu a câștigat, însă a reușit să adune multe voturi. Platforma ei electorală s-a concentrat pe probleme importante pregum egalitatea veniturilor, asistența medicală universală și stoparea încarcerării în masă.

Cynthia Nixon este activistă pentru drepturile comunității LGBTQI + și este căsătorită din 2012 cu Christine Marinoni. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×