Reclamă

Sophie Turner scrie istorie în industria cinematografică și în modă

Sophie Turner este o actriță de origine britanică, cunoscută pentru rolul pe care l-a avut în serialul fenomen Game of Thrones. Turner a interpretat rolul Sansei Stark, fiica cea mare a Lordului Eddard Stark și verișoara lui Jon Snow.

Publicat: 20 februarie 2021, 8:00 / Actualizat: 9 noiembrie 2021, 15:22

Născută pe 21 februarie 1996, în Northampton, Anglia, aceasta a debutat pentru prima dată în industria filmului în anul 2013, cu un rol în Another Me. Prima apariție într-un serial de televiziune a fost în Game of Thrones, care i-a adus recunoașterea internațională. A jucat de asemenea și în filmul X Man: Dark Phoenix din anul 2019. Pe lângă cariera de actriță, Sophie Turner face furori și pe podiumurile de modă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sophie Turner, actriță și mamă dedicată

Sophie Turner, pe numele ei real Sophie Belinda Turner, este fiica lui Andrew și Sally Turner. Aceasta mai are doi frați, James și Will. Actrița, în vârstă de 24 de ani, are acum propria ei familie împreună cu Joe Jonas. Cei doi s-au căsătorit în anul 2019 și au împreună o fiică pe nume Willa Jonas. Aceasta a venit pe lume la patru ani după ce aceștia s-au cunoscut, pe 22 iulie 2020.

În 2016, Sophie Turner l-a întâlnit pe Joe Jonas a cărui personalitate s-a potrivit perfect cu a ei. Cuplul nu și-a făcut publică relația imediat. Cei doi și-au dorit să aibă parte de intimitate în relația de cuplu. Nunta pe care au avut-o în anul 2019 a ținut primele pagini ale pubblicațiilor modene datorită faptului că a avut loc atât în Las Vegas pe 1 mai, cât și în Franța, în luna iunie. Aceștia se logodiseră cu doar doi ani înainte, în octombrie.

Actrița are o relație specială cu soțul ei, Joe Jonas

Cei doi au început să vorbească prima dată pe Instagram. Joe, în vârstă de 31 de ani, a fost cel care a i-a scris inițial actriței. În martie 2019, Sophie Turner a vorbit într-un interviu  pentru publicația Harper’s Bazaar UK despre cum prietenii lor comuni au tot încercat să-i aducă împreună.

Reclamă

Aveam o mulțime de prieteni comuni care tot încercau să ne facă să ne cunoaștem. Ne urmăream pe Instagram reciproc și într-o zi mi-a scris un mesaj, așa, din senin.

După ce au vorbit timp de câteva săptămâni, Sophie Turner s-a întâlnit cu Joe Jonas față în față în Londra. Pentru că s-a simțit nesigură la prima întâlnire, Sophie și-a adus cu ea niște prieteni în cazul în care ar fi fost lăsată baltă.

Joe a declarat ulterior pentru Dr. Phill că amândoi s-au dedicat complet relației pentru că știau că între ei este ceva special. Apoi, Turner l-a însoțit în turneu. În 2017 au venit împreună la Met Gala. Cel care le-a confirmat oficial relația a fost de fapt Nick Jonas, fratele lui Joe, într-o postare pe Instagram.

Reclamă

Joe Jonas o include pe soție în proiectele sale

Joe Jonas este membru al formației Jonas Brothers. Împreună cu ceilalți doi frați ai săi, Nick și Kevin, acesta s-a făcut cunoscut prin muzică și aparițiile în filmele și serialele marca Disney. Deși trupa celor trei își încetase activitatea acum șase ani, în 2019 s-au reunit, spre încântarea fanilor din întreaga lume.

Joe mai are un frate mai mic pe nume Franklin (Frankie), care a apărut într-un film Disney alături de el pe când era copil. În perioada de inactivitate a trupei Jonas Brothers, Joe se alăturase grupului DNCE, celebru pentru melodia Cake By the Ocean.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO.

Pentru a marca relația într-un mod inedit Sophie Turner a apărut în videoclipul piese Sucker a fraților Jonas. Alături de ea au fost și soțiile lui Nick și Kevin, Priyanka Chopra și Danielle Jonas. Fanii au fost cu adevărat bucuroși atât de videoclip, cât și de piesă.

Joe Jonas a fost alături de Sophie Turner în momentele grele

Potrivit insider.com, Sophie Turner a avut parte de momente în care își pierduse calea. În 2019, aceasta a povestit pentru Glamour UK faptul că a suferit de o criză a identității. Din cauza faptului că avea de jucat foarte multe roluri în filme și seriale, Turner nu se mai identifica cu propria persoană, nu mai știa cine era. Când a dat prima dată audiția pentru personajul Sansei din Game of Thrones avea numai 13 ani.

Cred că a fost cea mai mare perioadă de timp când nu mă mai regăseam. Am avut parte de o criză de personalitate din cauză că aveam atâtea personaje de interpretat. Am crescut psihic într-un mod mai rapid decât cred că ar fi trebuit să se întâmple.

Sophie Turner a mărturisit că cel care a motivat-o să se regăsească a fost iubitul ei, Joe Jonas, care a susținut-o constant și a fost acolo pentru ea. Aceasta a adăugat că datorează totul relației cu el, pentru că o iubește mai multe decât se iubește ea pe sine. Un alt punct important pentru relația lor a fost perioada când actrița s-a confruntat cu depresia, iar Joe a reușit să o ajute să treacă peste.

Premii semnificative în industria cinematografică

De-a lungul carierei sale în industria filmului, Sophie Turner a primit câteva premii importante. Datorită rolului pe care l-a avut în Game of Thrones drept Sansa Stark, Turner a primit pe lângă critici și succesul internațional, și patru nominalizări la Screen Actors Guild Award.

SAGA a introdus-o pe lista pentru Cea mai bună interpretare într-un serial dramă. Alte nominalizări au fost pentru Cel mai bun Artist și pentru Cel mai un rol secundar într-un serial dramă.

Pentru că a intrat pe platourile de filmare pe când era încă la școală, Sophie Turner a avut un tutore tot timpul cu ea până la vârsta de 16 ani. Astfel, reușea să țină pasul cu școala și să trimită temele profesorilor.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O zână cu aripi, care stă speriată la pământ
Horoscop
Zodii care preferă să trăiască singure. Nativii care se simt mai bine atunci când au intimitate
Există atât de multe lucruri care merită spuse despre viața personală atunci când locuiești singură. Pacea și liniștea, filmele preferate, ora de culcare târzie și faptul că nu trebuie să dai nimănui nicio explicație....
2
Bianca Censori și Kanye West într-o mașină privată
Divertisment
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață pe străzile din Los Angeles. Imaginile cu diva...
3
O femeie îmbrăcată într-o rochie roșie, impunătoare
Horoscop
Cele mai norocoase zodii în funcție de luna în care s-au născut. Ei sunt fericiții zodiacului
Astrologii ne spun că data nașterii are un rol aparte în doza de noroc cu care ne neștem. Însă te-ai întrebat vreodată care dintre lunile anului poartă mai mult noroc? În acest articol, vei...
4
O femeie tânără cu ochelari de soare la ochi și un ruj portocaliu pe buze
Frumusețe
Nuanțele de ruj care te îmbătrânesc. De ce culori să te ferești, potrivit specialiștilor
Uneori este suficient să accentuezi buzele cu ruj pentru a te simți mai încrezătoare în sine. Această metodă va atrage o mulțime de priviri asupra ta, lucru care te va face să te simți...
5
Charles Spencer surprins într-o fotografie portret la Althorp House
Divertisment
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana spune că este îngrijorat
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana este îngrijorat pentru soția Prințului William. Charles a oferit mai multe informații într-un interviu recent. Charles Spencer a vorbit...
PARTENERI
×