Reclamă

Justin Timberlake a confirmat nașterea celui de-al doilea copil

Justin Timberlake a confirmat vestea venirii pe lume a celui de-al doilea copil al cuplului pe care îl formează cu actrița Jessica Biel, după șase luni de zvonuri. 

Publicat: 19 ianuarie 2021, 14:01 / Actualizat: 11 februarie 2021, 19:23

Phineas este al doilea copil al cuplului după ce, în urmă cu cinci ani, Justin Timberlake și Jessica Biel au devenit pentru prima dată părinții unui băiat, Silas.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ
Justin Timberlake și Jessica Biel alături de primul copil, Silas / Profimedia Images

Cântărețul a oferit detalii și despre originea numelui nou-născutului. „Numele lui este Phineas și este minunat și drăguț și nimeni nu doarme. Dar suntem încântați, nu am putea fi mai fericiți și mai recunoscători. Phineas este de obicei un nume de băiat de origine ebraică, care posibil vine de la numele Pinchas care înseamno oracol”, i-a dezvăluit cântărețul prezentatoarei Ellen DeGeneres.

Întrebat ce s-a schimbat odată cu venirea pe lume al celui de-al doilea copil, Justin Timberlake a răspuns într-o notă umoristică. 

„Nu ne mai vedem deloc. Nu, ne distrăm mult. Silas este foarte încântat”

Sarcina, un secret bine păstrat

Reclamă

Cuplului Timberlake-Biel nu a mai fost surprins în spațiul public din luna martie a anuui trecut și se crede că și-au petrecut timpul în casa lor din Big Sky, Montana. Actrița a făcut din sarcina ei un adevărat secret. Aceasta nu s-a afișat pe internet cu burta de gravidă. Singura poză în care apare de la bust în jos a fost publicată în luna martie. Imaginea imortalizează momentul în care soțul ei o surprinde cu un tort cu ocazia sărbătoririi zilei de naștere. 

Activitatea cuplului pe social media s-a concetrat, în special, pe susținerea comunității afro-americane din America, zdruncinată de uciderea Breonnei Taylor și a lui George Floyd și a mișcării Black Lives Matter, informează sursa anterior citată. 

Reclamă

Imaginile din viața personală postată de Justin Timberlake și Jessica Biel surprind momente de fericire și tandrețe. 

O iubire de 13 ani

Justin Timberlake și Jessica Biel formează un cuplu de 13 ani și și-au oficializat relația în 2012. Cei doi s-au întâlnit în 2007 cu ocazia participării la festivalul Globurile de Aur, scrie Cheat Sheet

Începutul reației lor a fost destul de dicil, întrucât amândoi se concentrau pe carierele lor. 

Chiar dacă au fost separați în primele câteva luni, Jessica Biel a dezvăluit că au reușit să își fortifice relația prin conversații ”adolescentine” lungi la telefon.

„Nu ne-am sărutat mult timp pentru că el era în turneu și vorbeam la telefon, așa cum fac adolescenții. Vorbeam la telefon ore în șir. Deci, nu ne-am sărutat pentru o perioadă foarte lungă de timp”, a povestit Biel pentru The Late Late Show With James Corden.

Justin Timberlake și Jessica Biel se sărută pasional în timpul unui meci de basket în 2012 / Profimedia Images

Despărțiți trei luni de zile

Justin Timberlake și Jessica Biel au trecut proba despărțirii în 2011 când au decis să meargă pe drumuri separate pentru doar trei luni de zile. La acel moment, cântărețul a dezvăluit că Jessica Biel este în continuare cea mai importantă persoană din viața lui. 

„Ea este cea mai importantă persoană din viața mea. În cei 30 de ani ai mei, ea este cea mai specială persoană, O.K.? ” a declarat Timberlake pentru Vanity Fair.

Se pare că perioada în care au fost despărțiți i-a apropiat și mai mult. La câteva luni după împăcare, cântărețul a cerut-o în căsătorie pe Jessica Biel. La ceremonie, care a avut loc în Puglia, un oraș in Italia, în octombrie 2012, acrița a purtat  o rochie roz. În timp ce pășea către atar, Justin Timberlake a surpris-o cu o serenadă. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
3
O femeie frumoasă care stă în pat și citește mesaje încercând să-și urmărească fostul partener
Horoscop
Zodii care își urmăresc fostul partener. Nativii care nu pot trece cu ușurință peste o despărțire
Există unele zodii care își urmăresc fostul partener. Acești nativi caută orice motiv pentru a vedea ce face persoana de care s-au despărțit. Ei trec mai greu peste momentul despărțirii și nu pot accepta...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
5
O femeie frumoasă care își aplică anticearcăn în timp ce se uită în oglindă
Frumusețe
Când se aplică anticearcănul. Ordinea corectă a produselor de machiaj
Dacă nu ești pasionată de beauty sau ești la început de drum, atunci poate fi copleșitor să începi să te machiezi singură. Cu atât de multă informație este greu să alegi pe cea care...
PARTENERI
×