Reclamă

Kamala Harris și-a căutat soțul pe Google înainte de prima întâlnire

Kamala Harris, noul vice-președinte al SUA, a dezvăluit că și-a căutat soțul pe Google înainte de prima întâlnire, deși cea mai bună prietenă a ei a sfătuit-o să nu facă asta.

Publicat: 18 ianuarie 2021, 18:03 / Actualizat: 11 februarie 2021, 19:22

Noul vice-președinte al Statelor Unite ale Americii, Kamala Harris, care își va începe oficial mandatul la Casa Albă după depunerea jurământului pe 20 ianuarie, a dezvăluit că și-a căutat soțul pe Google înainte de prima întâlnire.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kamala Harris și Doug Emhoff au vorbit recent despre relația lor într-un interviu pentru CBS News Sunday Morning. Cuplul a împărtășit informații mai puțin cunoscute din culise, potrivit Indian Express.

Kamala Harris și-a căutat soțul pe Google

Kamala Harris a recunoscut că și-a căutat soțul pe Google înainte de prima întâlnire. Cea mai bună prietenă a ei, care i-a aranjat întâlnirea, o sfătuise să nu facă asta.

Cel mai bun prieten al nostru ne-a aranjat o întâlnire pe nevăzute. Mi-a spus ‘Doar crede-mă. Nu-l căuta pe Google’, și am făcut-o.

Doug Emhoff a postat o fotografie pe Instagram din timpul interviului în care cei doi râd în momentul în care Kamala povestește acest episod.

Reclamă

Începuturile, amintiri de neuitat

Doug Emhoff a dezvăluit la rândul său că a fost timid la început și că s-a sfătuit cu un prieten înainte de a-i scrie. 

Reclamă

„Unul dintre prietenii mei era în oraș și am mers la meciul celor de la Laker. I-am spus povestea. ‘Ce crezi că ar trebui să-i scriu?’, i-am spus. Ne-am așezat acolo în tribune și m-am gândit la un mesaj care era ceva de genul: „Hei, sunt Doug. Ciudat. Îți scriu mesaje.”

Dimineața următoare, Emhoff i-a trimis un mesaj vocal pe care Kamala îl pune pe repeat în fiecare an când sărbătoresc aniversarea căsătoriei: „I-am lăsat acest mesaj vocal ridicol pe care ea l-a salvat și pe care mi-l arată în fiecare an la aniversarea noastră”.

Kamala consideră mesajul ”adorabil” și crede că soțul ei este un om ”autentic”.

„Este exact cine este. Este pur și simplu complet autentic și hotărât în privința lucrurilor despre care îi pasă – familia, munca lui”, a declarat aceasta, potrivit BuzzFeed.

Kamala Harris, în teniși și blugi la prima întâlnire

Totodată, Emhoff și-a amintit cum era îmbrăcată Kamala la prima întâlnire: „Când am întâlnit-o, purta teneși și blugi.”, a spus Doug Emhoff în contextul conversației despre pasiunea Kamalei pentru teneși. 

„Am crescut cu teneși. Îi iubesc pur și simplu. Sunt confortabili”, a spus Kamala, în timp ce soțul ei a glumit că are „mai multe dulapuri pline”.

Kamala Harris și Doug Emhoff sunt căsătoriți de șase ani și formează un cuplu de mai multă vreme. Doug Emhoff este avocat și are doi copii, un băiat de 26 de ani și o fată de 21 de ani, dintr-un mariaj anterior de 16 ani. 

Doug Emhoff va deveni primul soț al unui vicepreședinte american după ce Kamala Harris a marcat la rândul ei mai multe premiere după victoria lui Joe Biden în alegeri: prima femeie, prima persoană din Asia de Sud și prima persoană afro-americană care să dețină funcția de vicepreședinte al SUA.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Prințul Harry într-o cămașă albastră în timpul unei conferințe
Divertisment
Prințul Harry a declarat că reședința sa se află în Statele Unite ale Americii. Anunțul a fost făcut după ce s-a aflat că va merge în vizită în Londra
Prințul Harry a declarat că reședința sa se află în Statele Unite ale Americii. Anunțul a fost făcut după ce s-a aflat că va merge în vizită în Londra. Acesta a declarat pentru prima...
2
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
3
David și Victoria Beckham la un eveniment public din 2003
Divertisment
Dovada transformării Victoriei Beckham. Cum arăta chipul ei la începutul relației cu David și cum arată acum, la 50 de ani
Aceasta este dovada transformării victoriei Beckham. Chipul ei s-a schimbat de-a lungul relației sale cu David Beckham. Femeia de afaceri a împlinit vârsta de 50 de ani, iar soțul ei a celebrat-o în mediul...
4
O femeie care vorbește la telefon și vinde anumite lucruri
Horoscop
Zodii care sunt foarte bune la vânzări. Nativii care au latura comercială în natura lor
Anumite trăsături asociate cu diferite semne zodiacale pot influența cât de bine performează în diferite profesii. Când vine vorba de vânzări, unele semne strălucesc mai puternic decât altele. Ai mai jos lista cu zodii...
5
Kim Kardashian într-un costum de baie roz în timp ce este urmată de o întreagă echipă de fotografi pe plajă
Divertisment
Kim Kardashian s-a pus într-o situație penibilă. Cum a reușit diva să ajungă virală în mediul online
Kim Kardashian s-a pus într-o situație penibilă. Diva a ajuns ținta glumelor din mediul online după ce a postat în mediul online mai multe imagini în costum de baie. Vedeta s-a pozat în timp...
PARTENERI
×