Reclamă

Mesajul lui Barack Obama pentru Michelle. Soția sa a împlinit 57 de ani

Fostul Președinte al SUA a publicat recent pe contul de Instagram o postare despre soția sa. Mesajul lui Barack Obama pentru Michelle este unul extrem de emoționant. Soția fostului Președinte american a împlinit 57 de ani.

Publicat: 18 ianuarie 2021, 14:42 / Actualizat: 11 februarie 2021, 19:25

Și anul aceasta fostul Președinte american a publicat un mesaj pentru frumoasa sa soție. Așa a procedat în fiecare an: "La mulți ani pentru iubirea vieții mele, pentru partenerul meu și pentru cel mai bun prieten. Fiecare clipă cu tine este o adevărată binecuvântare. Te iubesc, Miche", a fost mesajul lui Barack Obama pentru Michelle.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Michelle Obama a răspuns mesajului publicat de soțul ei și a pus în comentarii o inimioară și un emoticon prin care îi trimite un sărut virtual. Postarea a strâns peste 3 milioane de aprecieri în mai puțin de 24 de ore de la publicare. Mesajul lui Barack Obama pentru Michelle ține și prima pagină a publicațiilor din întreaga lume.

Acesta a fost numai începutul. Soția fostului Președinte american a primit o mulțime de mesaje din partea celor care au văzut postarea. Majoritatea i-a transmis cele mai sincere și mai călduroase urări.

Reclamă

Și Michelle Obama a publicat pe contul ei de Instagram un mesaj prin intermediul căruia le-a mulțumit tuturor celor care i-au făcut urări cu ocazia împlinirii celor 57 de ani.

Barack Obama, mesaje an de an pentru Michelle

Mesajul lui Barack Obama pentru Michelle nu este o excepție. Și anul trecut Barack a publicat o serie de imagini din intimitatea cuplului. Prin intermediul lor i-a urat la mulți ani soției sale în mod public. Anul trecut a folosit cuvinte care descriu perfect relația dintre ei și puterea pe care o au atunci când sunt împreună: „În fiecare scenă, tu ești steaua mea.”

Povestea lor de dragoste a început încă de când erau adolescenți. Totul a pornit de la întâlnirea pe care au avut-o la o firmă de avocatură unde Michelle lucra atunci. Ulterior aceasta a devenit stagiara lui, iar iubirea lor a tot crescut pe măsură ce anii au trecut.

Reclamă

Poveste de dragoste Barack și Michelle Obama

În cartea sa, „Becoming”, pe care Michelle Obama a lansat-o în anul 2018, aceasta a povestit și despre momentele mai puțin plăcute din căsnicia lor. Cu toate acestea, nici măcar cei opt ani pe care i-au petrecut constant în lumina reflectoarelor, după instalarea la Casa Albă, nu le-a afectat căsnicia, dimpotrivă, i-a făcut și mai puternici.

Michelle și Barack Obama s-au căsătorit în anul 1992, după ce Michelle a fost cerută în căsătorie la un restaurant. Inelul se afla într-un tort pe care fostul Președinte în comandase.

Cei doi au împreună două fete. Malia, în vârstă de 22 de ani și Natasha, în vârstă de 19 ani. Potrivit Insider.com, Barack Obama a spus de-a lungul timpului că printre cele mai populare 100 de lucruri pe care le-a făcut este că s-a căsătorit cu Michelle.

Michelle și Barack Obama alături de fiicele lor, Sasha și Malia

Michelle Obama a fost mereu admirată și apreciată pentru caracterul său, dar și pentru cum a reușit să-și mențină familia unită. În anul 2019 a fost desemnată cea mai admirată femeie din lume, ca urmare a unui sondaj realizat de Gallup.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×