Reclamă

Christina Ricci a cerut ordin de protecție împotriva soțului său

Actrița Christina Ricci a cerut ordin de protecție împotriva soțului său, după ce a avut parte de mai multe episoade violente de-a lungul anului 2020.

Publicat: 22 ianuarie 2021, 10:53 / Actualizat: 12 februarie 2021, 15:09
Christina Ricci, la petrecerea dată de Elton John anul trecut după decernarea Premiilor Oscar
Christina Ricci a cerut ordin de protecție împotriva soțului său, după ce a avut parte de mai multe episoade violente de-a lungul anului 2020 / Profimedia Images

Frumoasa actriță a obținut un ordin de protecție împotriva soțului ei, potrivit TMZ. James Heerdegen a primit o serie de restricții de la autoritățile competente. În acest moment nu mai are voie să se apropie la mai puțin de 100 de metri de actriță. O altă restricție se referă la faptul că nu are voie să-și viziteze fiul și trebuie să păstreze distanța și față de câinele familiei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Toate acestea vin în urma plângerilor depuse de acriță la poliție. Christina Ricci susține că a fost abuzată în mod repetat, atât fizic cât și emoțional. Potrivit declarațiilor ei încă de anul trecut situația dintre ei a căpătat o amploare fără margi. Bărbatul de care încearcă să divorțeze încă de anul trecut a fost violent cu ea. Cea mai mare nemulțumire a actriței și motivul pentru care a apelat la un ordin de restricție a fost faptul că toate abuzurile s-au desfășurat de față cu fiul lor, în vârstă de numai 6 ani.

Declarațiile Christinei Ricci

Christina Ricci a declarat că episoadele violente au început în luna decembrie a anului 2019. Aceasta spune că în perioada de carantină au fost atât de multe încât pur și simplu s-a trezit captivă în casă cu un abuzator violent. În documentele pe care le-a dat publicității, actrița susține că îi este teamă că o va ucide. Christina Ricci a cerut ordin de protecție în urmă cu câteva zile.

Reclamă

Mi-a spus că i-ar părea rău pentru mine doar dacă a-și fi dezmembrată în mai multe bucăți. James mă pedepsește 24 de ore pe zi. Îmi este frică și să mai dorm noaptea.

Actrița a mai spus că un atac brutal, care i-a lăsat urme ce încă dor s-a întâmplat pe data de 19 decembrie 2019.

Avocatul soțului Christinei Ricci neagă toate acuzațiile. Bărbatul a spus că și ei vor să depună documentele pentru a obține un ordin de restricție împotriva actriței. Motivele invocate sunt comportamentul abuziv, consumarea unor cantități mari de alcool și abuz și de substanțe interzise.

Christina Ricci a cerut ordin de protecție și anul trecut, în luna iunie, când a apelat de urgență poliția din Los Angeles.

Reclamă

Cum s-au cunoscut Christina Ricci și James Heerdegen

Actrița și soțul ei s-au întâlnit pentru prima dată pe platourile de filmare ale show-ului Pan Am, iar în anul 2013 s-au căsătorit. De-a lungul timpului, cei doi au fost extrem de discreți cu privire la viața lor personală.

Christina Ricci spune acum că aceste abuzuri au început încă din anul 2013, la puțin timp după ce a rămas însărcinată. Se pare că James a amenințat-o cu moarte în repetate rânduri. Actrița dorește în acest moment custodia fiului lor.

Christina Ricci și soțul ei au fost văzuți ultima dată la un eveniment în luna februarie a anului trecut. Ete vorba despre o petrecere dată de Elton John, după decernarea Oscarurilor.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×