Reclamă

Christina Ricci a cerut ordin de protecție împotriva soțului său

Actrița Christina Ricci a cerut ordin de protecție împotriva soțului său, după ce a avut parte de mai multe episoade violente de-a lungul anului 2020.

Publicat: 22 ianuarie 2021, 10:53 / Actualizat: 12 februarie 2021, 15:09
Christina Ricci, la petrecerea dată de Elton John anul trecut după decernarea Premiilor Oscar
Christina Ricci a cerut ordin de protecție împotriva soțului său, după ce a avut parte de mai multe episoade violente de-a lungul anului 2020 / Profimedia Images

Frumoasa actriță a obținut un ordin de protecție împotriva soțului ei, potrivit TMZ. James Heerdegen a primit o serie de restricții de la autoritățile competente. În acest moment nu mai are voie să se apropie la mai puțin de 100 de metri de actriță. O altă restricție se referă la faptul că nu are voie să-și viziteze fiul și trebuie să păstreze distanța și față de câinele familiei.

Toate acestea vin în urma plângerilor depuse de acriță la poliție. Christina Ricci susține că a fost abuzată în mod repetat, atât fizic cât și emoțional. Potrivit declarațiilor ei încă de anul trecut situația dintre ei a căpătat o amploare fără margi. Bărbatul de care încearcă să divorțeze încă de anul trecut a fost violent cu ea. Cea mai mare nemulțumire a actriței și motivul pentru care a apelat la un ordin de restricție a fost faptul că toate abuzurile s-au desfășurat de față cu fiul lor, în vârstă de numai 6 ani.

Declarațiile Christinei Ricci

Christina Ricci a declarat că episoadele violente au început în luna decembrie a anului 2019. Aceasta spune că în perioada de carantină au fost atât de multe încât pur și simplu s-a trezit captivă în casă cu un abuzator violent. În documentele pe care le-a dat publicității, actrița susține că îi este teamă că o va ucide. Christina Ricci a cerut ordin de protecție în urmă cu câteva zile.

Reclamă

Mi-a spus că i-ar părea rău pentru mine doar dacă a-și fi dezmembrată în mai multe bucăți. James mă pedepsește 24 de ore pe zi. Îmi este frică și să mai dorm noaptea.

Actrița a mai spus că un atac brutal, care i-a lăsat urme ce încă dor s-a întâmplat pe data de 19 decembrie 2019.

Avocatul soțului Christinei Ricci neagă toate acuzațiile. Bărbatul a spus că și ei vor să depună documentele pentru a obține un ordin de restricție împotriva actriței. Motivele invocate sunt comportamentul abuziv, consumarea unor cantități mari de alcool și abuz și de substanțe interzise.

Christina Ricci a cerut ordin de protecție și anul trecut, în luna iunie, când a apelat de urgență poliția din Los Angeles.

Reclamă

Cum s-au cunoscut Christina Ricci și James Heerdegen

Actrița și soțul ei s-au întâlnit pentru prima dată pe platourile de filmare ale show-ului Pan Am, iar în anul 2013 s-au căsătorit. De-a lungul timpului, cei doi au fost extrem de discreți cu privire la viața lor personală.

Christina Ricci spune acum că aceste abuzuri au început încă din anul 2013, la puțin timp după ce a rămas însărcinată. Se pare că James a amenințat-o cu moarte în repetate rânduri. Actrița dorește în acest moment custodia fiului lor.

Christina Ricci și soțul ei au fost văzuți ultima dată la un eveniment în luna februarie a anului trecut. Ete vorba despre o petrecere dată de Elton John, după decernarea Oscarurilor.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Hartă astrală a fiecărei zodii în parte reprezentată de culoare albastru
Horoscop
Ce semnificație au semnele zodiacale. Cele 12 simboluri explicate pe înțelesul tuturor
Fiecare nativ aparține unui simbol specific, dar să știi ce semnificație au semnele zodiacale este esențial pentru cineva pasionat. Un exemplu elocvent o poate avea Taurul care arată un cerc cu două coarne deasupra....
2
Două borcane cu dulceață din flori de soc
Rețete
Dulceață din flori de soc, gustoasă și aromată
Dacă adori parfumul florilor de soc, află că poți profita de el și în diferite preparate culinare. Îți oferim o rețetă de dulceață din flori de soc, gustoasă și aromată, perfectă pentru răsfățul de...
3
Prăjitură spornică cu căpșuni porționată și decorată cu zahăr pudră și frunze de mentă
Rețete
Prăjitură spornică cu căpșuni. Rețetă simplă și ușoară de desert cu fructe
Dacă te ispitesc căpșunile parfumate care au apărut în piață, nu ezita să le incluzi în cât mai multe rețete de desert. Sunt gustoase, aromate și înnobilează aspectul preparatelor dulci. Îți oferim o rețetă...
4
Aishwarya Rai, elegantă și machiată la Festivalul de Film de la Cannes 2022
Divertisment
Aishwarya Rai a participat la Festivalul de Film de la Cannes 2022. Rochia spectaculoasă a atras privirile tuturor
Aishwarya Rai a participat la Festivalul de Film de la Cannes 2022. Rochia spectaculoasă a atras privirile tuturor pe covorul roșu, iar vedeta a primit aplauze pentru look-ul impresionant. Apariția sa la premiera filmului...
5
Două pahare și o sticlă cu socată, alături de o lămâie feliată și flori de soc
Rețete
Socată. Băutură răcoritoare tradițională românească
Luna mai este luna florilor, iar florile de soc se numără printre ele, fiind considerate unele dintre cele mai aromate. Nu ezita să profiți de proprietățile acestora, incluzându-le și în preparatele culinare. Începe cu...
PARTENERI
×