Reclamă

Aishwarya Rai este o mamă devotată. Cum arată fiica ei

Aishwarya Rai Bachchan este o mamă devotată care nu ratează nicio ocazie pentru a-și exprima public afecțiunea față de fiica ei.

Adelina Miron
Adelina Miron
Publicat: 19 ianuarie 2021, 14:03 / Actualizat: 11 februarie 2021, 19:23

Contul de Instagram al Aishwaryei Rai Bachchan nu este numai un mijloc de comunicare al actriței cu cei 9,2 milioane de urmăritori, ci și un prilej prin care aceasta își exprimă afecțiunea față de fiica ei, Aaradhya Bachchan, în vârstă de nouă ani. Pagina de Instagram a actriței este plină de fotografii cu familia ei, însoțite de mesaje călduroase.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cele mai recente imagini din culisele vieții actriței surprind momentele de tandrețe și de voie bună petrecute de Crăciun și de Revelion alături de părinții, soțul și fiica ei.

Aishwarya Rai, o mamă devotată pentru fiica ei

Aishwaryei Rai nu ratează nicio zi de naștere. Cu fiecare ocazie postează o fotografie însoțită de o declarație de dragoste.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Reclamă

Pe 17 noiembrie, Aaradhya Bachchan a împlinit nouă ani. Cu această ocazie, mama ei a făcut publice o serie de selfie-uri cu micuța și cu tatăl ei.

Iubirea absolută a vieții mele, îngerul meu drag Aaradhya. Te iubesc etern, infinit și necondiționat. Pentru totdeauna și mai mult. Dumnezeu să te binecuvânteze și îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru fiecare gură de aer pe care o respir pentru tine. Te iubesc!, i-a transmis Aishwaryei Rai fiicei sale.

Reclamă

Părinții Aishwaryei Rai sunt prezenți constant pe profilul ei de Instagram, la fel și soțul ei, Abhishek Bachchan.

Aishwarya Rai, actriță de succes și Miss Univers

Aishwarya Rai nu este doar o actriță de succes, ci și soție, mamă și una dintre cele mai frumoase femei din lume, cu un titlu de Miss Univers câștigat în 1994. Vedeta este căsătorită din 2007 cu Abhishek Bachchan, actor și fiu al legendarului regizor de la Bollywood, Amitabh Bachchan.

Rai și-a câștigat titlul de noua „Regină a Bollywoodului”, cu performanța din proucția Devdas (2002), unul dintre cele mai apreciate și populare filme e la Bollywood și primul care a fost proiectat la festivalul de film de la Cannes, potrivit Britannica.

Aishwarya Rai și-a câștigat titlul de noua „Regină a Bollywoodului”, cu performanța din proucția Devdas (2002), unul dintre cele mai apreciate și populare filme de la Bollywood / Prfimedia Images

În 2003, a devenit prima actriță indiană membră a juriului de la Cannes.

Aishwarya Rai la Festivalul de la Cannes în 2003 / Profimedia Images

Relația cu cel mai iubit actor de la Bollywood

Aishwarya Rai a avut o relație cu faimosul Salman Khan, care s-a terminat în 2001. Cei doi au început să se întâlnească oficial în 1999, dar povestea lor de dragoste a început în 1997, în timpul filmărilor pentru Hum Dil De Chuke Sanam, potrivit My Nation.

Actrița a dezvăluit în mai multe interviuri că Salman îi punea la îndoială fidelitatea și o suspecta că are aventuri cu colegii de platou.

Într-un interviu pentru The Indian Express, Aishwariya a vorbit despre motivul pentru care a ales să încheie relația cu Salman Khan.

Am fost alături de el cunoscându-i comportamentul alcoolic abuziv în cele mai urâte ieșiri și am fost supusă abuzului (verbal, fizic, emțional), infidelității și lipsei de demnitate. De aceea, care orice altă femeie care se respectă, am pus capăt relației, a declarat actrița, potrivit My Nation.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O zână cu aripi, care stă speriată la pământ
Horoscop
Zodii care preferă să trăiască singure. Nativii care se simt mai bine atunci când au intimitate
Există atât de multe lucruri care merită spuse despre viața personală atunci când locuiești singură. Pacea și liniștea, filmele preferate, ora de culcare târzie și faptul că nu trebuie să dai nimănui nicio explicație....
2
Bianca Censori și Kanye West într-o mașină privată
Divertisment
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață pe străzile din Los Angeles. Imaginile cu diva...
3
O femeie îmbrăcată într-o rochie roșie, impunătoare
Horoscop
Cele mai norocoase zodii în funcție de luna în care s-au născut. Ei sunt fericiții zodiacului
Astrologii ne spun că data nașterii are un rol aparte în doza de noroc cu care ne neștem. Însă te-ai întrebat vreodată care dintre lunile anului poartă mai mult noroc? În acest articol, vei...
4
O femeie tânără cu ochelari de soare la ochi și un ruj portocaliu pe buze
Frumusețe
Nuanțele de ruj care te îmbătrânesc. De ce culori să te ferești, potrivit specialiștilor
Uneori este suficient să accentuezi buzele cu ruj pentru a te simți mai încrezătoare în sine. Această metodă va atrage o mulțime de priviri asupra ta, lucru care te va face să te simți...
5
Charles Spencer surprins într-o fotografie portret la Althorp House
Divertisment
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana spune că este îngrijorat
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana este îngrijorat pentru soția Prințului William. Charles a oferit mai multe informații într-un interviu recent. Charles Spencer a vorbit...
PARTENERI
×