Reclamă

Emily Ratajkowski, o gravidă nonconformistă. Cum se îmbrăcă de când e însărcinată

Emily Ratajkowski este însărcinată pentru prima oară. Vedeta surprinde prin stilul vestimentar nonconformist pe care îl adoptă de când este gravidă.

Publicat: 21 ianuarie 2021, 15:34 / Actualizat: 20 iunie 2021, 11:54

În trecut, hainele destinate femeilor însărcinate erau lipsite de personalitate, iar singura lor utilitate era acoperirea burticii proeminente.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Acum, din ce în ce mai multe gravide evită să cumpere astfel de produse, fiind conștiente de faptul că au o durată de viață extrem de scurtă. 

Emily Ratajkowski este însărcinată pentru prima oară

În luna octombrie a anului 2020, Emily Ratajkowski a anunțat public faptul că este însărcinată. Ea și soțul său, Sebastian Bear-McClard, urmează să devină părinți pentru prima oară. 

Reclamă

Modelul s-a căsătorit cu Sebastian Bear-McClard în anul 2018, iar vestea i-a luat pe fani prin surprindere. Puțini erau cei care știau că Emrata era implicată într-o relație.

Mereu surprinzătoare, Emily se bucură acum de perioada de maternitate și surprinde prin modul spectaculos în care arată chiar și cu burtica de gravidă.

„Nu vom ști sexul copilului până nu va împlini 18 ani!”

Considerată și vedeta cu cel mai frumos bust natural din lume, Emily Ratajkowski și-a surprins fanii cu vestea că urmeză să devină mamă.

Conștientă că publicul își dorește să afle care va fi sexul copilului, vedeta a dorit să răspundă în avans și să pună capăt speculațiilor.

Reclamă

Când le dăm vestea prietenilor, imediat după ce ne felicitată, prima lor întrebare este aproape de fiecare dată „Ce vă doriți să fie?”. Ne place să le spunem că nu vom ști sexul copilului până nu va împlini 18 ani. Toți râd!, a declarat Emily pentru Vogue.com.

Celebră pentru ținutele extrem de mulate sau decolate pe care le-a purtat de-a lungul timpului pe covorul roșu sau la evenimente mondene, vedeta surprinde și din postura de viitoare mămică. 

Fanii lui Emily știu că aceasta nu se sfiește să apară nud sau să se fotografieze în ipostaze sexy.

În această perioadă atât de specială, vedeta a decis să iasă din tipare și să își urmeze propria cale atunci când vine vorba despre stilul vestimentar al femeii însărcinate. 

Modelul redefinește stilul vestimentar al femeilor însărcinate

Emily Ratajkowski redefinește stilul femeilor însărcinate cu alegerile sale vestimentare. Vedeta a fost fotografiată până acum în ținute mulate, topuri scurte care îi lasă la vedere burtica de gravidă, rochii mulate, ținute transparente sau decupate. 

Mai mult decât atât, contul său de Instagram se transformă treptat într-o adevărată sursă de inspirație pentru femeile însărcinate și dornice să iasă din tiparele clasice ale maternității. 

Emily Ratajkowski s-a fotografiat chiar și nud în dorința ei de a documenta fiecare etapă de dezvoltare a sarcinii.

Fotografia a fost publicată pe contul său de Instagram și a strâns aproape 3 milioane de aprecieri la acest moment. Gestul său îndrăzneț a fost pe placul prietenilor săi virtuali. 

Emily Ratajkowski și-a anunțat sarcina prin intermediul revistei Vogue. Vedeta a apărut pe coperta digitală a celebrei publicații și i-a dedicat un poem bebelușului său. Vocea modelului s-a auzit pe fundalul unui material video regizat de celebra actriță Lena Dunham. 

Emily Ratajkowski este considerată și vedeta cu cel mai frumos bust natural din lume. Aceasta a deveni celebră în întreaga lume după ce a marcat o apariție de zile mari în videoclipul piesei lui Robin Thicke, „Blurred Lines”.

Personajul interpretat în celebrul film „Gone Girl” i-a adus un plus de notorietate. Din acel moment Emrata a devenit una dintre cele mai urmărite celebrități.

De-a lungul timpului, modelul a impresionat în pictoriale și prezentări pentru case de modă celebre. Ratajkowski se bucură de popularite și în social media. Contul său de Instagram este urmărit de peste 27 de milioane de fani, iar postările sale primesc milioane de like-uri și mesaje din partea prietenilor virtuali.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×