Reclamă

Emily Ratajkowski adoră să pozeze nud de când este însărcinată

Emily Ratajkowski adoră să pozeze nud de când e însărcinată. Frumoasa vedetă nu se sfiește să-și arate formele în cele mai indrăznețe ipostaze.

Publicat: 9 februarie 2021, 13:21 / Actualizat: 11 februarie 2021, 17:02

Burtica de gravidă a lui Emily Ratajkowski este pe zi ce trece mai mare. Acest lucru nu o împiedică pe Emily să se fotografieze din ce în ce mai des în ipostaze nud.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Emily Ratajkowski adoră să pozeze nud

Vedeta este una dintre cele mai sexy actrițe de la Hollywood. De cele mai multe ori intră în vizorul paparazzilor pentru că își expune trupul fără să se teamă de critici.

Emily este cunoscută în întreaga lume drept femeia cu cel mai frumos bust natural. Acum a devenit și una dintre cele mai frumoase graviduțe din showbiz. Chiar dacă silueta ei este în continuă transformare, iar abdomenul plat a dispărut pentru o perioadă, Emily face furori pe rețelele de socializare.

Dacă de cele mai multe ori femeile aleg să se îmbrace diferit și să aleagă haine largi după ce rămân însărcinate. Emily face totul invers. Ea s-a pozat recent în ținute mulate, costume de baie pe care unele femei nu le poartă niciodată, cu atât mai puțin în sarcină, dar a publicat din ce în ce mai des și poze nud.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Reclamă

Emily Ratajkowski va deveni mămică

Emily Ratajkowski a anunțat anul trecut în luna octombrie printr-o postare pe contul de Instagram că este însărcinată. Ea este căsătorită de 3 ani cu celebrul regizor de filme Sebastian Bear-McClard.

Reclamă

Chiar dacă Sebastian nu a intrat prea des în atenția presei, după ce s-a aflat că este soțul lui Emily, aceasta s-a transformat rapid în unul dintre cei mai invidiați bărbați de pe planetă. De ce? Pentru că are o femeie atât de frimoasă alături de el. Despre relația dintre ei s-a scris mult, iar faptul că aspectul lui fizic nu este la fel de atrăgător ca al partenerei sale a dat frâu liber multor subiecte pentru presa tabloidă.

Cei doi sunt extrem de discreți în ceea ce privește relația lor. Emily și Sebastian trec prin cea mai frumoasă perioadă din viața lor. Cei doi au declarat că sunt mai uniți ca niciodată.

Când le dăm vestea prietenilor, imediat după ce ne felicitată, prima lor întrebare este aproape de fiecare dată „Ce vă doriți să fie?”. Ne place să le spunem că nu vom ști sexul copilului până nu va împlini 18 ani. Toți râd!, a declarat Emily pentru Vogue.com.

Emily Ratajkowski, sursă de inspirație pentru femeile din întreaga lume

Emily pare că se bucură din plin de cele 9 luni de sarcină, iar contul ei de Instagram a devenit o adevărată sursă de inspirație și pentru alte femei gravide. Un detaliu care le-a atra atenția tuturor este faptul că Emily Ratajkowski adoră să pozeze nud de când este însărcinată. Vedeta dorește să documenteze fiecare etapă a sarcinii și să pună în albumul cu amintiri toate aceste fotografii.

Emily a devenit celebră după ce a apărut în videoclipul piesei lui Robin Thicke, „Blurred Lines”. Personajul interpretat în celebrul film „Gone Girl” a adus-o pe culmile succesului și în industria cinematografică. Din acel moment vedeta a devenit una dintre cele mai urmărite și mai apreciate celebrități.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O zână cu aripi, care stă speriată la pământ
Horoscop
Zodii care preferă să trăiască singure. Nativii care se simt mai bine atunci când au intimitate
Există atât de multe lucruri care merită spuse despre viața personală atunci când locuiești singură. Pacea și liniștea, filmele preferate, ora de culcare târzie și faptul că nu trebuie să dai nimănui nicio explicație....
2
Bianca Censori și Kanye West într-o mașină privată
Divertisment
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață pe străzile din Los Angeles. Imaginile cu diva...
3
O femeie îmbrăcată într-o rochie roșie, impunătoare
Horoscop
Cele mai norocoase zodii în funcție de luna în care s-au născut. Ei sunt fericiții zodiacului
Astrologii ne spun că data nașterii are un rol aparte în doza de noroc cu care ne neștem. Însă te-ai întrebat vreodată care dintre lunile anului poartă mai mult noroc? În acest articol, vei...
4
O femeie tânără cu ochelari de soare la ochi și un ruj portocaliu pe buze
Frumusețe
Nuanțele de ruj care te îmbătrânesc. De ce culori să te ferești, potrivit specialiștilor
Uneori este suficient să accentuezi buzele cu ruj pentru a te simți mai încrezătoare în sine. Această metodă va atrage o mulțime de priviri asupra ta, lucru care te va face să te simți...
5
Charles Spencer surprins într-o fotografie portret la Althorp House
Divertisment
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana spune că este îngrijorat
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana este îngrijorat pentru soția Prințului William. Charles a oferit mai multe informații într-un interviu recent. Charles Spencer a vorbit...
PARTENERI
×