Reclamă

Amy Schumer și-a arătat cicatricea de la operația de cezariană. Mesajul ei pentru toate femeile

Amy Schumer și-a arătat cicatricea de la operația de cezariană, după ce s-a pozat goală și a lăsat tot corpul la vedere. Scopul ei a fost unul clar, care nu lasă loc de interpretări. Vrea ca femeile din întreaga lume să nu se mai jeneze cu cicatricea de la operația de cezariană.

Publicat: 4 februarie 2021, 12:13 / Actualizat: 11 februarie 2021, 18:48

Actrița Amy Schumer este foarte deschisă în ceea ce privește viața personală. Totodată, ea este extrem de vocală atunci când are o părere în legătură cu un subiect. De cele mai multe ori, actrița a fost criticată pentru că nu este deloc elegantă în exprimare. Ea alege mereu să spună lucrurilor pe nume.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adesea primește o mulțime de mesaje deloc politicoase în legătură cu părerile ei. Amy spune că nu-i pasă de ce cred oamenii despre ea și continuă să fie la fel de directă. După ce a devenit mamă, Schumer nu s-a ferit să explice pe înțelesul tuturor cum se simte în această perioadă a vieții sale.

Amy Schumer și-a arătat cicatricea de la operația de cezariană

Chiar dacă a trecut printr-o operație de cezariană, Amy a vrut să le arate fanilor cum arată acum trupul ei. Un alt detaliu de care multe femei se jenează este cicatricea de la operație de cezariană, scrie cinemablend.com. Amy și-a arătat-o însă fără să-i pese de ce vor spune răutăcioșii.

Mesajul ei este unul extrem de clar. Vrea să le ajute pe proaspetele mămici să nu se mai simtă nesigure în ceea ce privește transformările prin care a trecut corpul lor după sarcină. Imaginea a fost publică de actriță pe contul ei de Instagram.

Reclamă

Cu aceeași deschidere, Schumer a vorbit și despre problemele cu care s-a confruntat de-a lungul sarcinii. Actrița a vrut să spună în mod public că fiecare femeie trece prin aceste momente în felul ei. Un lucru și mai important este că nu are nevoie să fie judecată. Fiecare organism suportă diferit transformările sarcinii, dar și recuperarea de după o operație de cezariană, așa cum s-a întâmplat și în cazul ei.

În timp ce mulți nu sunt de acord cu ceea ce postează Amy, acest lucru nu o împiedică să facă și să se exprime exact așa cum dorește. Postarea ei a fost văzută ca o sursă de încredere și optimism de multe femei.

Amy Schumer, luptă continuă pentru încrederea în sine

Reclamă

Actrița în vârstă de 39 de ani s-a făcut de mai multe ori remarcată pentru discursurile ei. Mereu a luptat contra prejudecăților și barierelor sociale. Greutatea și felul în care sunt femeile privite de societate se numără printre temele pe care actrița le abordează destul de des.

Faptul că mereu apare în fața lumii naturală, fără inhibiții, înseamnă de cele mai multe ori o lecție importantă de curaj și încredere pentru femeile din întreaga lume. Amy le spune doamnelor ori de câte ori are ocazia să se accepte așa cum sunt și să-și iubească mereu corpul.

Amy a adus pe lume primul copil pe data de 6 mai 2019. Actrița care este căsătorită cu Chris Fischer a dat naștere unui băiat perfect sănătos. Anunțul a fost făcut chiar de actriță pe contul ei de Instagram. Descrierea a fost una în stilul caracteristic: „Bebelușul nostru regal s-a născut”. Aceasta a făcut referire la faptul că Meghan Markle l-a adus pe lume pe Archie în aceeași zi, cu câteva ore înainte.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×