Reclamă

Abdomenul de invidiat al Serenei Williams: cum arată sportiva

Serena Williams este una dintre cele mai apreciate sportive ale lumii. Deși are 39 de ani și corpul ei a trecut printr-o sarcină, legenda tenisului are un trup de invidiat. Imagini cu abdomenul de invidiat al Serenei au intrat rapid în atenția fanilor.

Publicat: 26 ianuarie 2021, 14:30 / Actualizat: 11 februarie 2021, 19:08

Recent, Serena le-a arătat admiratorilor poze de la antrenamentele ei din sala de sport. Aceasta a publicat o serie de imagini în care le arată fanilor cum arată cu adevărat trupul ei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Așa cum era de așteptat, anii de sport pe care îi are în spate au ajutat-o să rămână în formă după naștere. Serena are un trup lucrat, musculatura foarte bine definită, deși are o constituție mai mare și formele ei nu sunt pe placul tuturor.

Abdomenul este cel care le-a atras atenția fanilor în cele mai recente imagini făcute publice de sportivă, scrie DailyMail. Aceasta purta o ținută sport, dar era machiată perfect. Părul arăta și el impecabil, semn că se pregătea pentru o ședință foto profesională.

Reclamă

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Adevărul despre silueta Serenei Williams

Chiar și cei mai mari oameni au lumii se confruntă cu probleme legate de încrederea în sine. Dacă sunt persoane care atunci când se gândesc la Serena Williams o asociază cu putere, forță sau încredere, adevărul este altul, spune chiar marea sportivă.

De-a lungul timpului Serena Williams s-a luptat cu o mulțime de critici din cauza constituției musculoase pe care o are, a spus Serena pentru sbs.com. Abdomenul de invidiat al Serenei a fost însă mereu apreciat.

Reclamă

M-am confruntat cu aceste critici toată viața mea. Până la urmă am ajuns să mă iubesc așa cum sunt. Îmi place că sunt o femeie cu forme, Sunt puternică și frumoasă în același timp. Și nu este nimic greșit în legătură cu asta.

În același interviu, tenismena a mărturisit că atunci când era la o vârstă fragedă nu se simțea prea bine în corpul ei. Acest lucru se întâmpla cel mai des din cauza faptului că vedea o constituție diferită la colegele ei din lumea sportului. Faptul că nu reușea să-și găsească un loc o făcea să nu aibă deloc încredere în sine. Cu toate acestea, abdomenul de invidiat al Serenei a ținut mereu primele pagini ale publicațiilor.

Disputa dintre Serena Williams și Ion Țiriac

Chiar și recent Serena Williams a intrat în atenția presei din întreaga lumea după ce Ion Țiriac a declarat că trebuie să se retragă din tenis. Președintele FRT a motivat că nici greutatea și nici vârsta nu-i mai permit să-și continue cariera, scrie Baseline.tennis.com.

Cel care a avut o reacție acidă la declarațiile lui Ion Țiriac a fost chiar soțul sportivei, Alexis Ohanian. Acesta a comentat la o postare cu articolul despre declarațiile lui Țiriac că nimeni nu dă doi bani pe ce crede el.

Tot Alexis a mai spus: „Am fost nevoit să caut pe Google. Fata mea are mai multe victorii de Grand Slam în ultimii trei ani decât acest om.”

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
3
O femeie frumoasă care stă în pat și citește mesaje încercând să-și urmărească fostul partener
Horoscop
Zodii care își urmăresc fostul partener. Nativii care nu pot trece cu ușurință peste o despărțire
Există unele zodii care își urmăresc fostul partener. Acești nativi caută orice motiv pentru a vedea ce face persoana de care s-au despărțit. Ei trec mai greu peste momentul despărțirii și nu pot accepta...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
5
O femeie frumoasă care își aplică anticearcăn în timp ce se uită în oglindă
Frumusețe
Când se aplică anticearcănul. Ordinea corectă a produselor de machiaj
Dacă nu ești pasionată de beauty sau ești la început de drum, atunci poate fi copleșitor să începi să te machiezi singură. Cu atât de multă informație este greu să alegi pe cea care...
PARTENERI
×