Reclamă

Casa Serenei Williams: un design grandios creat de sora ei

Casa Serenei Williams a atras destul de multă atenție înainte de turneul Australian Open care a început duminica aceasta. Cu această ocazie, sportiva a făcut un tur al noii ei reședințe din Miami pentru publicația Architectural Digest.

Publicat: 8 februarie 2021, 17:53 / Actualizat: 24 februarie 2021, 12:14

Întreaga casă are în jur de 11 mii de metri pătrați și este construită în stilul spaniol-mediteranean. Serena Williams a ales această reședință pentru a fi aproape de părinții și sora ei, Venus Williams. Tot Venus a fost cea care i-a creat și designul pentru casă, prin firma pe care o deține, V Starr, scrie Architectural Digest.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Casa Serenei Williams conține camere surprinzătoare

O reședință atât de mare cu siguranță este greu de încălzit, însă tenismena a găsit soluția în podelele încălzite. Pe lângă acestea casa Serenei Williams mai are și o saună, precum și o pivniță de vinuri. Iar bucătăria a fost supravegheată atent de sportivă în timp ce era construită. Este o cameră importantă pentru ea, care se consideră bucătăreasa familiei. Williams are, desigur, și o cameră specială pentru cele 23 de trofee pe care le deține.

În ceea ce privește dormitorul fiicei sale de trei ani, Olympia, Williams nu a făcut nicio excepție atunci când a pregătit-o. Este cea mai extravagantă cameră din toată casa. Piesa de rezistență constă într-un pat făcut la comandă sub forma unui castel roz. Atașat de patul-castel se găsește un tobogan pentru interior. Iar pe tavan tronează un candelabru spectaculos și unic. Acesta a fost făcut de artistul, Josh Fradis, specializat pe creații din sticlă. O prințesă adevărată are o cameră pe măsură în casa Serenei Williams.

Se dă pe acel tobogan în fiecare seară. Asta ne face să ne gândim că nu a fost cea mai bună idee să îl construim. Acum în loc să se culce, va vrea să se dea pe tobogan mereu. Dar ceea ce o face fericiă pe ea, mă face fericită și pe mine.

– Serena Williams

În timp ce camera fiicei ei este apogeul luxului, celelalte au un aer mai elegant și mai simplu. Liniile simple și curate, aspectele calității și atingerea unui stil comod sunt detaliile pe care a mizat tenismena în restul casei. Serena Williams și-a transformat reședința într-o reprezentare a „luxului locuibil”. Aceasta s-a inspirat din designul tuturor hotelurilor unde a stat cazată în călătoriile ei prin lume.

Reclamă

Designul din casa Serenei Williams a fost gândit de sora ei

Serena Williams și-a rugat sora să-i gândescă designul casei și să vină cu idei care să o reprezinte. Astfel, Venus a găsit o soluție apelând la o abordare mai puțin conformistă. A transformat stilul floridian din foaier și scaunele clasice într-un spațiu în care domină arta și efectele de culoare intense. Venus Williams o descrie pe sora ei ca pe o persoană liberă și creativă.

Reclamă

Serena nu este o persoană formală. Este amuzantă și distractivă. E foarte liberă și nu e genul care să stea într-un scaun și să își servească ceaiul cu cineva. Trebuia să fie un spațiu foarte primitor pentru ea.

– Venus Williams

Un alt lucru important pentru Serena Williams a fost să-și separe viața personală de cea profesională. De aceea nu se găsește niciun teren de tenis pe proprietatea ei.

Serena are o cameră specială pentru karaoke

După ce a câștigat turneul U.S. Open și a sărbătorit într-o cameră privată de karaoke din Manhattan, tenismena și-a dorit una și pentru ea. În acest sens, casa Serenei Williams are încorporată o cameră specială unde poți să faci karaoke.

Camera se află după galerie, în spatele unei uși secrete de forma unui raft plin de cărți. Înăutru se găsesc o scenă mică, o canapea din catifea de pluș acvamarin și un aranjament din frunze, de forma unei rame care încadrează un semn din neon pe care scrie „serenadă”. Este un tribut jucăuș adus acestei personalități a tenismenei.

Din cauza firii ei competitive, Serena Williams a creat o regulă legată de faptul că toți trebuie să se simtă bine. Nu o să concureze nimeni cântând piese emblematice și arhicunoscute.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O zână cu aripi, care stă speriată la pământ
Horoscop
Zodii care preferă să trăiască singure. Nativii care se simt mai bine atunci când au intimitate
Există atât de multe lucruri care merită spuse despre viața personală atunci când locuiești singură. Pacea și liniștea, filmele preferate, ora de culcare târzie și faptul că nu trebuie să dai nimănui nicio explicație....
2
Bianca Censori și Kanye West într-o mașină privată
Divertisment
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață pe străzile din Los Angeles. Imaginile cu diva...
3
O femeie îmbrăcată într-o rochie roșie, impunătoare
Horoscop
Cele mai norocoase zodii în funcție de luna în care s-au născut. Ei sunt fericiții zodiacului
Astrologii ne spun că data nașterii are un rol aparte în doza de noroc cu care ne neștem. Însă te-ai întrebat vreodată care dintre lunile anului poartă mai mult noroc? În acest articol, vei...
4
O femeie tânără cu ochelari de soare la ochi și un ruj portocaliu pe buze
Frumusețe
Nuanțele de ruj care te îmbătrânesc. De ce culori să te ferești, potrivit specialiștilor
Uneori este suficient să accentuezi buzele cu ruj pentru a te simți mai încrezătoare în sine. Această metodă va atrage o mulțime de priviri asupra ta, lucru care te va face să te simți...
5
Charles Spencer surprins într-o fotografie portret la Althorp House
Divertisment
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana spune că este îngrijorat
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana este îngrijorat pentru soția Prințului William. Charles a oferit mai multe informații într-un interviu recent. Charles Spencer a vorbit...
PARTENERI
×